vladexpat 19.08.11, 22:03 Finlandia. Kapitan zatrzasnął się w toalecie, prom zderzył się ze skałą Jeżeli takie wiadomości trafiają do depesz agencyjnych to nie jest jeszcze tak źle. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igor_uk Re: Finlandia. Kapitan zatrzasnął się w toalecie! 19.08.11, 22:22 Vlad, po przeczytanie tego artykula,do ktorego wkleiles link,to przekonalem sie,ze dziennikarstwo moze uprawiac kazdy . Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: Finlandia. Kapitan zatrzasnął się w toalecie! 19.08.11, 22:34 igor_uk napisał: > Vlad, po przeczytanie tego artykula,do ktorego wkleiles link,to przekonalem sie > ,ze dziennikarstwo moze uprawiac kazdy . Ja od dawna o tym wiem. Choćby dlatego, że sam kilka razy coś tam wprasie zamieściłem. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.2345 Re: Finlandia. Kapitan zatrzasnął się w toalecie! 19.08.11, 22:44 vladexpat napisał: > Jeżeli takie wiadomości trafiają do depesz agencyjnych to nie jest jeszcze tak > źle. ;-) ------------------------------------ Trafna obserwacja. Można dodać jeszcze jedno. Tematy bardzo szybko się wypalają - Breivik, rozruchy w Londynie, samobójstwo Leppera. Zostało komentowanie np. gradobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz A co z oficerem? 19.08.11, 22:51 Nie umial krecic sterem? Podejrzana sprawa.... PF Odpowiedz Link Zgłoś
vladexpat Re: A co z oficerem? 19.08.11, 22:52 polski_francuz napisał: > Nie umial krecic sterem? > > Podejrzana sprawa.... > > PF :) Odpowiedz Link Zgłoś
jk2007 Kapitan zamyslany 19.08.11, 23:39 www.youtube.com/watch?v=lHSALOIectU&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś