Dodaj do ulubionych

A Boeing robi interesy - cd.

22.11.11, 17:10
Boeing przyjął niedawno zamówienie na dostawę dużej ilości samolotów do Emiratów Arabskich, a kilka dni temu podpisał największą w swojej historii umowę z indonezyjskimi liniami Lion Air.

Mnie ta wiadomość cieszy. :)

online.wsj.com/article/SB10001424052970204517204577043760571868178.html
Obserwuj wątek
    • przyjacielameryki Re: A Boeing robi interesy - cd. 22.11.11, 17:45
      malkontent6 napisał:

> Boeing przyjął niedawno zamówienie na dostawę dużej ilości samolotów do Emirató
      > w Arabskich, a kilka dni temu podpisał największą w swojej historii umowę z ind
      > onezyjskimi liniami Lion Air.
      >
      > Mnie ta wiadomość cieszy. :)
      >

Mnie również!
      • igor_uk A mnie nie cieszy. 22.11.11, 17:57
        Jako czlowiek,mieszkajacy w Europie,bardziej by cieszylem sie z sukcesow firm europejskich,poniewaz dzieki tym sukcesam bylo by wiecej miejsc pracy tu,w Europie,gdzie my mieszkamy.
        radosc malkontenta i felusia dla mnie jest zrozumiala,oni mieszkaja w Stanach.
        • przyjacielameryki Re: A mnie nie cieszy. 22.11.11, 18:13
          igor_uk napisał:

> Jako czlowiek,mieszkajacy w Europie,bardziej by cieszylem sie z sukcesow firm
          > europejskich,poniewaz dzieki tym sukcesam bylo by wiecej miejsc pracy tu,w Euro
          > pie,gdzie my mieszkamy.
          > radosc malkontenta i felusia dla mnie jest zrozumiala,oni mieszkaja w Stanach.

Ciasno i wąsko postrzegasz. Gospodarka USA ma olbrzymi wpływ na gospodarki całego świata w tym i UE a więc i Polski. Jeżeli będzie rosła, nam w UE też będzie łatwiej walczyć z kryzysem i osiągac wzrosty.
          • igor_uk Re: A mnie nie cieszy. 22.11.11, 18:16
            p.a., mozesz wierzyc we wszystko,co tylko chcesz,ale ja wiem jedno-im wiecej bedzie sprzedano Boeingow,tym mniej Airbusow.
          • romrus Zdrajco,... 22.11.11, 19:10
            przyjacielameryki napisał:
            > Ciasno i wąsko postrzegasz. Gospodarka USA ma olbrzymi wpływ na gospodarki całe
            > go świata w tym i UE a więc i Polski. Jeżeli będzie rosła, nam w UE też będzie
            > łatwiej walczyć z kryzysem i osiągac wzrosty.

...wypisujesz glupoty.

Nawet ja, nie majac nic wspolnego z UE, jestem za Airbusem, bo to europejska firma.
            • przyjacielameryki Re: Zdrajco,... 22.11.11, 20:10
              romrus napisał:

>
              > ...wypisujesz glupoty.
              >
              > Nawet ja, nie majac nic wspolnego z UE, jestem za Airbusem, bo to europejska fi
              > rma.

Cha!, cha! Wzruszyłem się twoja troską o UE. Lepiej zamartwiaj się o Rosję. A Ty wiesz, że w Lufthansie i w Air France lata dużo Boeingów, w Lufthansie -93 szt. Sam leciałem do Nowego Jorku z Paryża liniami Air France - Boeingiem 777. A to zdrajcy!!!!!
              Oj marzycie o jakimś konflikcie UE - USA!!! Cha!, cha!
              Nic z tego! Zdrowa konkurencja o której Wy nie macie pojęcia to jedno a przyjażń i partnerstwo to dwa.
              Ale pomarzyć można.
              Romrus, nie liczcie na jakieś konflikty w naszej części świata, weżcie się najzwyczajniej do roboty bo tylko ciężką pracą buduje się dobrobyt a nie np. politycznymi rurami czy wojnami gazowymi!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka