Gość: Meski szowinista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.04, 16:59 Pewnie nieźle sobie przez te 10 lat podupczyli tureccy żołnierze ;-D Baby do garów a nie do polityki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Lulek A czy to bab wina, że gotować kolega nie potrafi? IP: 198.170.174.* 10.06.04, 18:05 Sytuacja Kurdów w Turcji nie jest wesoła - a, jak wskazują ostatnie wydarzenia w Iraku, może się też diametralnie zmienić po wprowadzeniu w Iraku tzw. niepodległości. Kurdowie to pięćdziesiąt milionów osób i prześladowana mniejszość narodowa w Turcji. Do niedawna nawet używanie języka kurdyjskiego było w Turcji zakazane. Ostanio Turcja zmienia nieco swoją politykę, ale to tylko dlatego, że stara się o członkowstwo w UE. A kolega tutaj jakieś androny o dupczeniu i babach plecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Trwa moja paranoja , a wy wszyscy go home! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 04:11 Ja was tu nie chce , ja was tu nie zapraszalem, to je moje forum i moje www panstwozla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Za Putina zginelo wiecej Czeczencow niz za Stalina IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 05:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista w Turcji zginelo wiecej Kurdow niz za Saddama IP: *.72.3.213.cust.bluewin.ch 10.06.04, 18:06 ale jest to temat-tabu (dla USA), bo Turcja od lat jest sojusznikiem USA w NATO i filarem Paktu w tej czesci swiata.. Wtedy "walczace o demokracje i prawa czlowieka" imperium amerykanskie zamyka oczy i nie widzi problemu..www.panstwozla.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista Co ja powiedzialem !go home! to forum je moje!!! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 04:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pac dynamic.mts.net - to CIA/Glos Ameryki a nie pac... IP: *.25.203.62.cust.bluewin.ch 11.06.04, 07:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista dynamic.mts.=prawdziwi pacyfisci - paSYF= DEBIL!!! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista dynamic.mts.=prawdziwi pacyfisci - paSYF= DEBIL!!! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 13:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacyfista PRAWDA !!! WYSKOCZYLO DWA RAZY!!!paSYF TO DEBIL!!! IP: *.dynamic.mts.net 11.06.04, 13:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszek Re: Leyla Zana na wolności IP: *.ists.pl / *.gemini.net.pl 10.06.04, 18:15 Meski szowinista? Raczej idiota Odpowiedz Link Zgłoś