Dodaj do ulubionych

Protest mniejszości seksualnych przed polską am...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:03
pedalow odpedalac w antypedalskich obozach koncentracyjnych imienia Matki
Natury!!! zwyrodnialcy pie*doleni,na rowni z pedofilami czy zoofilami,ohydne
cioty,precz stąd!!!!!! nie ma tu miejsca dla takich zboczenców.
Obserwuj wątek
    • Gość: rq Protest mniejszości seksualnych przed polską am... IP: *.chicago-06rh15-16rt.il.dial-access.att.net 11.06.04, 14:06
      Wyglada, ze wstali dopiero od stolu i slabo wytrzezwieli. Wina tam tanie.
    • Gość: sarpedon Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.netten.pl 11.06.04, 14:06
      Czy ewentualny protest nekrofilów, zoofilów, pedofilów, koprofilów, sadystów i
      paru podobnych mniejszościowych specjalności będzie równie entuzjastycznie
      przyjęty przez Światłą Część Naszego Społeczeństwa? Czy może mniejszości są
      cacy, ale muszą być dość duże (?) i wrzaskliwe?
      • le_lutki Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską 11.06.04, 14:54
        To, ze wszystko razem zalicza sie dla ciebie do jednej kategorii swiadczy jak
        najgorzej o tobie.
        • Gość: jasio Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.waw.pl 11.06.04, 15:35
          A niby dlaczego? To przeciez inne istniejace orientacje seksualne, skoro juz
          mamy sie na wszystko zgadzac to czemu je zwalczac?

ulgi podaktowe dla trojkatow! i czworobokow, w kazdej kombinacji! (3 facetow 1
          babka, 3 babki 1 facet, 2 facetow 2 babki, 4 facetow, 4 babki, 3 facetow i
          koza... :) itd)
          • Gość: kj homo nie rowna sie zoofil IP: *.rkcsbcfs.le.ac.uk 11.06.04, 17:58
            Problem z dyskryminacja osob homoseksualnych wynika z niewiedzy i braku
            wyksztalcenia lub/oraz slabego panstwa ktore nawet nie stac na propagowanie
            jasnych przepisow prawnych. Osoby ktore maja problemy z rozroznieniem homo a
            zoofil lub nekrofil zapraszam do lektury orzeczen Europeajskiego trybunalu
            Praw Czloweika w Strasburgu - wyrazna jest linia orzecznicza ze osoby
            homoseksualne nie moga byc dyskryminowane prawnie i jezeli chodzi o masochistow
            lub inne to roznica polega na tym ze jest to niebezpieczne dla zdrowia! U nas
            niestyte jest jakas dyskryminacj a najlepszym tego przykladem jest odmowa na
            demostracje homo z powodu ze moga byc jakies zamieszki - skoro tak to nie
            mozemy sie zgodzic na marsze 1 maja poniewaz tam tez sa zawse zamieszki ito co
            rtoku !!! - Kaczor zlamal prawo i jest to oczywiste jezeli chodzi o liczne
            przyklady dyskryminowania os. homo w miejscach pracy itd to nie chce mi sie
            nawert o tym pisac bo musialbym spedzic caly dzien. pozdr.
        • Gość: Łysy to ta sama kategoria IP: 207.181.167.* 11.06.04, 16:12
          > To, ze wszystko razem zalicza sie dla ciebie do jednej kategorii

Tak, ta kategoria nazywa sie ZBOCZENIA I DEWIACJE SEKSUALNE!
    • Gość: bacha5 Protest mniejszości seksualnych przed polską am... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:07
      zgadzam się, problem klerykalizmu w Polsce jest bardzo poważny. Natomiast
      temat "homo" , czy czasem nie jest kolejnym zastępczym tematem????
    • Gość: Mamlas nie tylko wladze was nie chcą,LUDNOSĆ TEŻ!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:07
      Nikt normalny nie życzy sobie waszego towarzystwa,won na jakieś odludzie,tam
      bedziecie mogli wsadać sobie w wasze przeklete dupska ile chcecie.
      FUJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: mgr Re: nie tylko wladze was nie chcą,LUDNOSĆ TEŻ!!!! IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.06.04, 14:42
        ja sobie nie zycze twojego towarzystwa i tobie podobnych kolow.
        won!!!

dodam, ze jestem hetero...
      • Gość: kiki Re: nie tylko wladze was nie chcą,LUDNOSĆ TEŻ!!!! IP: 195.150.224.* 12.06.04, 15:42
        prosze sie nie wypowiadac za wszystkich. nie jestem gegjem, ale nie widze
        niczego co by mialo mnie sklonic do popierania sepoaracji osob, ktore w inny
        sposob uprawiaja seks. zreszta, wiekszosc par hetero seksualnych takze uprawia
        seks analny i jakos sie ich nie wysyla na wyspy bezludne.
    • Gość: chuchem nie! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 14:08
      niech sobie zaloza panstwo! np. Gejoland... z dala od nas... po co sie tak
      afiszuja?
      • Gość: Łysy Gejolandia IP: 207.181.167.* 11.06.04, 14:14
        problem tylko skad wezma nastepne pokolenia ? Beda rozmnazac sie przez
        paczkowanie, czy przez podzial ?
        • Gość: chuchem Re: Gejolandia IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 14:22
          skoro moga byc w zalegalizowanych zwiazkach, to czemu nie moga miec dzieci?
          beda porywac!
        • Gość: normalny Łysy nie bierzesz pod uwagę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 18:04
          możliwości spłodzenia dziecka o orientacji homoseksualnej ? Świat tak jest
          urządzony, że homoseksualiści rodzą się w małzeństwach w 100% heteroseksualnych.
    • Gość: tolerancja Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: 80.72.34.* 11.06.04, 14:10
      naucz sie tolerancji.. co Ci oni przeszkadzaja? to ich sprawa, co robia, nikomu
      tym nie szkodza.. zwyrodnialcami to sa tacy jak Ty, ktorzy nie potrafia
      uszanowac innych ludzi i ich prawa do wolnosci..
      • Gość: Łysy zygac mi sie chce od tej 'tolerancji' ? IP: 207.181.167.* 11.06.04, 14:20
        Ja sie nie afiszuje na ulicy z tym ze lubie minete ! Niektorzy ludzie moga
        uwazac to za obrzydliwe ! Nie organizuje parad dumy mineciarzy !

Dlatego nie mam ochoty oglasac zboczencow i dewiantow na ulicach ! Jak sie wala
        w dupe to ich prywatna sprawa i ch.. mi do tego. Poprostu nie mam ochoty zeby
        zboczency kluli mnie w oczy ! Moze troche tolerancji dla mnie ?
        Kto nastepny bedzie organizowal zboczone parady ? Nekrofile ? Zoofile,
        Pedofile ?, Sado-masochisci ? !!!
        • Gość: tolerancja Re: zygac mi sie chce od tej 'tolerancji' ? IP: 80.72.34.* 11.06.04, 14:23
          ja nie bronie parad ani demonstrowania.. ale okazywanie komus nienawisci i
          nietolerancji tylko dlatego ze jest gejem, nie jest w porzadku... a wy glosicie
          wybitnie madre chasla wywalenia wszystkich gejow z kraju.. to jest zalosne...
          • Gość: Łysy krotka odpowiedz ! Zboczencu wal sie w domu ! IP: 207.181.167.* 11.06.04, 14:26
            Gowno interesuje mnie ze ktos jest pedalem ale jak sie ze swym zboczeniem
            narzuca i afiszuje to niech sie nie dziwi ze spotyka sie z wroga reakcja !
            Pedale wal sie w dupe we wlasnym domu nie na ulicy przy dzieciach i babciach !
            • Gość: zalosne Re: krotka odpowiedz ! Zboczencu wal sie w domu ! IP: 80.72.34.* 11.06.04, 14:32
              nikt sie nie wali w dupe na ulicy.. a demonstrowac kazdy sobie moze... jak ktos
              jest inny od was, to od razu gorszy?? takie myslenie swiadczy o ograniczonym
              umysle..
              • Gość: Mamlas PO CO IM TE PARADY?CZY JA SIE AFISZUJE ŻEM HETERO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:39
                Czy bycie zwyrodnialcem to powod do dumy??? widać sa skrzywieni nie tylko na
                punkcie seksu,to poprostu nałogowi prowokatorzy ze szczególnym skrzywieniem do
                zaczepiania NORMALNYCH ludzi!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Łysy Re: krotka odpowiedz ! Zboczencu wal sie w domu ! IP: 207.181.167.* 11.06.04, 14:56
                Widzialem relacje z 'parady' w Berlinie ! Obrzydliwe, Chore, Zalosne, Zboczone !
                I tak wala sie w dupe !!!! albo przynajmniej udaja !
            • Gość: zalosne Re: krotka odpowiedz ! Zboczencu wal sie w domu ! IP: 80.72.34.* 11.06.04, 14:32
              nikt sie nie wali w dupe na ulicy.. a demonstrowac kazdy sobie moze... jak ktos
              jest inny od was, to od razu gorszy?? takie myslenie swiadczy o ograniczonym
              umysle..
        • Gość: k-a Re: zygac mi sie chce od tej 'tolerancji' ? IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 18:32
          > Ja sie nie afiszuje na ulicy z tym ze lubie minete ! Niektorzy ludzie moga
          > uwazac to za obrzydliwe ! Nie organizuje parad dumy mineciarzy !

PERFIDNIE KŁAMIESZ!!!!!
          Nie trzymasz sie z dziewczyna za rekę na ulicy???
          Nie ściskasz sie z nią gdy masz ochote ją przytulić - na ulicy ?? w barze?? W
          pubie????
          Nie całujesz sie z nią ????????
          WSZAK TO WSZYSTKO MANIFESTACJA TEGO ZE JESTES MINECIARZEM!!!!
    • Gość: Krzysztof K. Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 11.06.04, 14:10
      Czemu niszczycie budynek ambasady! To,że jesteście chorzy, to wasza sprawa, ale
      za niszczenie budynku powinniście zapłacić. Wszystkich wkurzacie coraz
      bardziej - to jest droga donikąd!
      • Gość: wstyd Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.d1.club-internet.fr 11.06.04, 14:18
        jakis koszmar

i z jednej i z drugiej strony

wulgarne wpisy anty-gejow ziejace nienawiscia

i idiotyczne niszczenie murow ambasady pro-gejow

wziac Was razem do kupy i wystawic Was pokazowo z tym wspolnym jadem nienawisci
        ujac na zdjeciu totalnego braku tolerancji i smoOsle-Pienia
    • Gość: ro Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.chicago-06rh15-16rt.il.dial-access.att.net 11.06.04, 14:13
      cioty wszystkich krajow laczcie sie!
    • Gość: bronx Protest mniejszości seksualnych przed polską am... IP: *.vectra.pl / *.vectra.pl 11.06.04, 14:14
      Niedlugo zaczna nas oskarzac o nietolerancje pedofile, zoofile, nekrofile i
      inne menty. Chca miec spokoj to niech wyniosa sie do kraju, w ktorym toleruje
      sie takie wynaturzenia. Ja nie mam zamiaru.
      • Gość: tolerancja Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: 80.72.34.* 11.06.04, 14:18
        rozumiem, ze mozna nietolerowac, jesli jakis gej napastowalby Ciebie
        osobiscie.. ale jesli tego nie robi, to w czym problem?? sprzeciwiac sie mozna,
        jesli ktos swoim zachowaniem szkodzi innym, ale w tej sytuacji nic takiego sie
        nie dzieje..nalezy im sie wolnosc dokladnie tak samo, jak innym
    • Gość: homofob i rasista lapy precz od ambasady ! IP: 207.181.167.* 11.06.04, 14:16
      Pedaly do rowerow, studenci do nauki, literaci do pior!
    • Gość: Katolik Polski TO AKCJA NA SZEROKA SKALE IP: *.dip.t-dialin.net 11.06.04, 14:16
      Ktos proboje szkalowac Polske i Polakow.Nie przewidzial tylko,ze na te
      pozal sie Boze demonstracje,przychodzi garstka ludzi.Francuzi tak
      interesuja sie polskimi homoseksualistami,jak zeszlorocznym sniegiem.
      • Gość: spoko Re: TO AKCJA NA SZEROKA SKALE IP: *.d1.club-internet.fr 11.06.04, 14:23
        64 procent Francuzow nie ma nic przeciwko 'malzenstwom' homoseksualnym

ja rowniez nie, ale nie nazywajmy tego rodzaju zwiazkow malzenstwem!!!!!!!!!!!!

niech maja prawa dziedziczenia, emerytury, bo sie kochaja inaczej (nie obchodza
        mnie tutaj zadne seksualne detale)

ale raz jeszcze, nie jest to malzenstwo!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: hetomo Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.net.autocom.pl 11.06.04, 14:22
      bardzo dobrze niech idioci homofobi jak najczesciej dowiaduja sie, kim sa!
    • Gość: oli Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.net.autocom.pl 11.06.04, 14:25
      jestes popier..lony ze az boli ; jak ci sie w myslacym swiecie nie podoba, to
      sobie idz w leb strzelic, jednego debila bedzie mniej
    • Gość: wstyd i Wam i Wam jestescie TacyCacySami IP: *.d1.club-internet.fr 11.06.04, 14:25
      jakis koszmar

i z jednej i z drugiej strony

wulgarne wpisy anty-gejow ziejace nienawiscia

i idiotyczne niszczenie murow ambasady pro-gejow

wziac Was razem do kupy i wystawic Was pokazowo z tym wspolnym jadem nienawisci
      ujac na zdjeciu totalnego braku tolerancji i smoOsle-Pienia
    • Gość: jac INGERENCJA W WEWNETRZNE SPRAWY POLSKI IP: 213.17.204.* 11.06.04, 14:28
      INGERENCJA W WEWNETRZNE SPRAWY POLSKI.
      Czyżby międzynarodówka?? No to "wyklęty powstań ludu ziemi......"
      Ludzie to juz było
      • Gość: Mamlas CZEMU MOWICIE "GEJ"??? PEDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:36
        pedal to pedał,nazywajmy rzeczy po imieniu. skad w ogole to durne
        słowo "gej"???? PEDAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: p.. Re: CZEMU MOWICIE "GEJ"??? PEDAL!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 11.06.04, 14:42
          ..a czemu pedal?..ze sa dwa takie same przy rowerze??? :-)))
          gej to znacazy wesoly...taki co to wsadzi w byle jaka dziurke-aby tylko
          odczuwac przyjemnosc-bez kontroli i w imie wolnosci..:-))
        • Gość: k-a TO TY JESTEC CIPOJEB!!!! IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 16:18
          no bo jak inaczej cie nazwac.. cipojeb i tyle.. tylko sex.. i sex ci w głowie..
          zadnej wartosci jako czlowiek.. bo ty zyjesz dla sexu.. i na tej podstawie
          bedziesz oceniany..
          • Gość: Mamlas TAK,JESTEM CIPOJEB. LEPSZE TO NIŻ DUPOJEB IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 19:09
            PRECZ Z PEDALSTWEM
            • Gość: k-a mówisz o lesbijkach?BoO gejach chyba nic nie wiesz IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 19:19
              ... przeczytaj jeszcze tekst... jak chcesz być oceniany na podstawie tego ze
              jestes "cipojebcem"... to TWOJ BIZNES>>> JA CHCE BYĆ OCENIANY ZA
              CALOKSZTAŁT>>> !!! A NIE ZA TO Z KIM DO ŁÓŻKA IDE I JAK TO ROBIE!!! TYMCZASEM
              WY HETEROSEKSUALNI WPYCHACIE NAS DO SEKSUALNEGO GRAJDOŁKA!!!!!!!!!! NIE BEDZIE
              TAK!!!
              • Gość: Mamlas bedzie bedzie,pedale pie*dolony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 22:52
                ty cioto,zwyrodnialcu jeb*ny,nie bedziesz sie panoszył miedzy NORMALNYMI
                ludźmi!!!!!!! spadaj miedzy pedofilow i zoofilów albo do psychiatryka. nie ma
                tu miejsca dla takich wybrykow natury jak ty. TFU!!!!!!!!!!!!1
    • Gość: p.. GEJE z .. IP: *.utc.com 11.06.04, 14:38
      ... "homoseksualizmu czynią ideologię oraz narzędzie walki politycznej i
      religijnej"...Zdrowe spoleczenstwo powinno takiej postawie wydac zdecydowana
      walke! Precz z gejowska kultura!! Proponuje dokladnie przygladac sie kandydatom
      na ktorych sie glosuje...Bezmyslnosc wyborcow to jedna z przyczyn obecnej
      sytuacji.
    • Gość: mgr re: IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.06.04, 14:41
      mamlas przyglupie to ciebie powinno sie do obozu wyslac.
      nie kumasz, ze ci ludzie nie wybrali swojej orientacji, tylko tacy juz po
      prostu sie urodzili??
      z chorych tez szydzisz i obrazasz?
      ja gejow nie kocham i nie chce, by na moich oczach sie na przyklad calowali czy
      przytulali ale sa wsrod nas i trzeba to zaakceptowac.
      a glosy takich jak ty powoduja, ze na swiecie uwazaja nas za cofnietych (i
      slusznie zreszta) niemowiac juz nic o nietolerancji.
      wlasnie, nietolerancja, wiesz czyja to cecha? nieukow, ludzi ktorzy nie
      znaja/rozumieja swiata ich otaczajacego, czyli kolkow, prymitywow...
      same wybitnie polskie cechy...
      • Gość: p.. o taaak??? IP: *.utc.com 11.06.04, 14:51
        ..pogadaj zatem z jakims homo..a przekonasz sie.Oni twierdza,ze ich "orientacja"
        to kwestia wyboru...Nie probuj im wmawiac,ze bozia ich pokarala i urodzili
        sie "innymi" -urodzili sie tacy sami-tylko wybrali inaczej...Bo ponoc im wolno
        :-)))A teraz promuja ten styl jako standard..i "wiekszosc" nie ma nic do
        powiedzenia bo dusi sie wlasna demokracja i poprawnoscia polityczna.
        • Gość: mgr Re: o taaak??? IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.06.04, 16:14
          dziecko do szkoly, naucz sie czegos, a pozniej sie wypowiadaj
          tak sie sklada, ze zdazylo mi sie rozmawiac z osoba homo...
          • Gość: p.. dzieki za komplement.. IP: *.utc.com 11.06.04, 16:53
            ..ale do szkoly to ja synku niedlugo wnuki posle.Widocznie rozmawiales z homo-
            niewiadomo..:-))Powiedzenie gejowi, ze jego "dolegliwosc jest nienormalna"
            to obraza..proponuje zrewidowac twoich "homo-spikers"..:-)))
    • Gość: Tom Mala uwaga IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 14:46
      zauwazyliscie, ze ci wszystcy anty-gejowscy krajanie mowia tylko i wylacznie o
      uprawianiu seksu przez mezczyzn.. jakos nie widze aby sie tak oburzali na mysl
      o seksie lesbijskim.. Ciekawe dlaczego...hmmm czyzby wybiorcze postrzeganie
      problemu??? A i jeszcze jedno.. pedofilia, zeofilia itp sa dlatego uwazane za
      zboczenia karalne bo obiekty czynnosci seksualnych sa zmuszane do w/w i nie
      maja mozliwosci np odmowienia.
      • Gość: mgr Re: Mala uwaga IP: *.sad.warszawa.supermedia.pl 11.06.04, 16:16
        zauwazylismy
        wez tez pod uwage, ze wiekszosc z tych glosow to glosy niedouczonych kolkow
        az dziwne, ze potrafia korzystac z komputera
    • Gość: Mamlas i jeszcze chcą krzywdzić bogu ducha winne dzieci!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:46
      ...adoptując je. dobra,dla dobra DZIECI mogę udawać że pedalstwo mi nie
      przeszkadza,bo jestem dorosły.Ale czy zrozumieją to inne dzieci,ktore z
      synem/córka dwoch pedalow beda chodzić do przedszkola czy szkoły??? nauczysz
      dzieci tolerancji?? chyba tak jak sprzątania pokoju!!! ;-)) już widze jak takie
      dziecko pedalow czy lesb jest wyzywane,wyśmiewane od "dwoch tatusiow",odrzucane
      z grupy jak kiedyś grubasy czy okularnicy. I nic na to nie poradzimy,bo dzieci
      to dzieci!!!! Teraz nastolatek może dostać po pysku bo jest z innego osiedla...
      A co dopiero jak okaże sie,że jego rodzicami są homo-niewiadomo!!!!! Czy ci
      zwyrodnialcy,prowokatorzy i egoiści,którym zależy tylko na tym by zaczepiać
      NORMALNYCH ludzi(choćby swoimi paradami) naprawde nie maja choć tyle
      sumienia,by zostawić w spokoju dzieci??? NIE!!!!!!! i dlatego tak ich
      nienawidze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: Tom Re: i jeszcze chcą krzywdzić bogu ducha winne dzi IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 14:47
        Juz wiem skad twoj przydomek.. cos ci mozg wymamlalo i teraz nic tam juz pod
        czupryna nie ma...
        • Gość: Mamlas cóż za bukiet argumentów,DUPKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:50
          jak nauczysz dziecko że posiadanie "dwoch tatusiow" jest rzecza
          normalną,podczas gdy 99,9% jego rówieśników ma MAMUSIE I TATUSIA(co nawet mało
          inteligentny dzieciak zauważy)to ci przyznam nagrodę nobla!!!!!!!!
          • Gość: Tom Re: cóż za bukiet argumentów,DUPKU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 14:51
            Tak samo jak wytlumaczyc dziecku jak to jest gdy tatus w sutannie chodzi..
            • Gość: p... Re: cóż za bukiet argumentów,DUPKU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.utc.com 11.06.04, 15:00
              ..z ta roznica,ze ostatnio te "sutanny" za swoje wykroczenia sa wyrzucane z
              kosciola i kosciol wzial na siebie odpowiedzialnosc za zlo ktore wyrzadzily
              te "sutanny"-a geje robia sobie parady i kpia z nas wszystkich!
              • Gość: Tom Re: cóż za bukiet argumentów,DUPKU!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 15:01
                Taaak?? a to ciekawe.. masz pewnie dostep do "tajnych" informacji..
    • le_lutki Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską 11.06.04, 14:49
      Boze ale kleska, ze takie cos jak ty jest moim wspolobywatelem. Zawsze bylam
      dumna z bycia Polka, ale jak widze co soba reprezentuja tacy jak ty, to mam
      ochote sie pod ziemie zapasc.
      • Gość: Tom Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 14:54
        Nie przejmuj sie.. takich oszolomow byly w historii calego swiata cale
        zastepy.. w czasie II Wojny Swiatowej mieli np funkcjie kapo w obozach.. to nie
        jest li tylko polska przypadlosc
    • Gość: Observer Re: Oto prawdziwe oblicze liberalnych ? francuzow IP: *.icpnet.pl 11.06.04, 14:50
      Ta demonstracja pokazała prawdziwe oblicze tzw liberałow we Francji .To
      poprostu zwykla ingerencja w wewnętrzne sprawy polakow i atak na "nasza
      religie " .Tak przy okazji pokazali że celem róznych organizacji i partii
      typu liberalno - zielonych jest załapanie sie do Parlamentu Europejskiego z
      haslami antykatolickimi . W zlaicyzowanej Francji spotyka sie to z szerokim
      poparciem , bowiem łatwiej sie rzadzi spoleczenstwem ktore w krytycznych
      momentach dla tegoz spoleczeństwa nie ma oparcia takiego , jakiego mysmy mieli
      w Kosciele pod rządami komunistow , dlatego nigdy nie mielismy poparcia w
      naszych dązeniach niepodleglosciowych ze strony francji , a tylko wrecz
      zabiegała i w dalszym ciągu zabiega o dobre stosunki z rosja , kosztem Polski
      oczywiscie .
      • Gość: Mamlas LAĆ PEDALA GDZIEKOLWIEK SIE POJAWI!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 14:52
        ej,łysi,dresy,kibole,skini gdzie jesteście????? macie wreszcie okazje zrobić
        coś pożytecznego!!!!!!!! Za wpie*dolenie pedalowi nie powinno być kary,tylko
        NAGRODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Łysy Nie przesadzaj ! Mamlas IP: 207.181.167.* 11.06.04, 15:04
          Mamlas, choc pedalow nie lubie i jestem przeciwny 'paradom' to jednak nie
          popieram zadnej przemocy wobec nich ! Niech sobie swoje zboczone upodobania
          zatrzymaja dla siebie i wala sie w dupe we wlasnym domu i bedzie OK !
          • Gość: Mamlas dobra,może troche przegiąłem,ALE... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:49
            jak tu takiemu nie wpie*dolic jak offen prowokuje cie swoją "paradą
            tolerancji"??! co to do licha ma być,co te gnoje sobie nie myslą??? Że mogą
            wszystkim grac na nosie a my nie mozemy im oddać bo jest TOLERANCJA???! Czuja
            sie za bardzo bezkarni i mały łomot z pewnościa by ich otrzeźwił... nie moga
            tolerancji traktowac jako kamizelki kuloodpornej której można uzyć zawsze,gdy
            ktoś otwarcie ich potepia. Nikt ich tu nie chce i trzeba jasno im to
            pokazać!!!!!! choćby z argumentu siły.
            • Gość: Łysy Gdzie jest kres 'tolerancji' ? IP: 207.181.167.* 11.06.04, 16:04
              Ja sie pytam gdzie jest kres tolerancji ?
              Skoro akceptuje sie jedno zboczenie jako norme to dlaczego nie inne zboczenia ?
              Za 5-10 lat bedziemy miec 'parady' 'dumy nekrofilskiej', 'dumy sado-
              maso', 'dumy pedofilskiej' , 'dumy geriatrofilskiej', 'dumy zoofilskiej' !!
              Dlaczego qrwa nie ?!!!! Jak yebana 'tolerancja' to 'tolerancja' !! Czyz nie ?!
              Dlaczego mamy dyskryminowac kogos kto kocha jalowke innaczej ? albo kocha
              babcie innaczej ?, i te zywa, i te sztywna i zimna !?
              Niech zyje 'nowoczesnosc' i 'tolerancja' !!!
        • Gość: kiki Re: LAĆ PEDALA GDZIEKOLWIEK SIE POJAWI!!!!!!!!!!! IP: 195.150.224.* 12.06.04, 15:46
          nie wiem, kim jestes, czy kibolem, czy skinheadem, ale najpewniej jestes
          kryptomomoseksualista, czlowiekiem, ktory odkrywa w sobie sklonnosci
          jednoplciowe, al boi sie bycia zdemaskowanym i dlatego najglosniej
          krzyczy: 'lac pedala'
    • Gość: mycha Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: 80.109.118.* 11.06.04, 14:55
      Nie ma w tym Kraju za grosz jakiejkolwiek tolerancji!!A co wam oni tak
      przeszkadzaja?!!!Jak by malo bylo Zboczencow w srod
      heterosexualnych.Slyszeliscie o Doutroux (o ile w polsce sie w ogole o takich
      nie przyzwoinych katolikach pisze publiczcnie)?!!!A tacy to co?Oni moga chodzic
      po ulicy?Uwierzcie mi sa gorsze i bardziej nie przyzwoite rzeczy na tym swiecie
      jak wsadzanie komus penisa do tylka!!!
      • Gość: .. Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.utc.com 11.06.04, 15:02
        ..wlasnie.A do buzi to OK? :-)))))
      • Gość: do mychy Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:07
        Gość portalu: mycha napisał(a):

> Slyszeliscie o Doutroux (o ile w polsce sie w ogole o takich
        > nie przyzwoinych katolikach pisze publiczcnie)?!!!

Owszem, słyszeliśmy. Nie wiem tylko, dlaczego tak go prześladują, skoro on też
        był kochający inaczej. Wprawdzie inaczej niż homo, ale zawsze inaczej. A
        przecież ci co kochają inaczej są naszymi idolami i nic złego nie można na nich
        powiedzieć. Ot, czarna niesprawiedliwość... Ale jak tak dalej wszystko pójdzie
        jak do tej pory, to za 5, 10 lat pedofile zostaną zrównani w prawach z
        pedałami, a Dutroux zostanie ich pierwszym męczennikiem.
        • Gość: Tom Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.bas.roche.com 11.06.04, 15:09
          Czemu tak ciezko jest ci myslec? a skoro nie widzisz roznicy to znaczy, ze
          pomyslunku wystarczy ci jedynie na najprostsze czynnosci
        • Gość: tolerancja Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: 80.72.34.* 11.06.04, 15:12
          ZALOSNE... ludzie, czy wy sie zatrzymalisci w rozwoju?? rozum zanika?? nie
          mozna tolerowac krzywdzenia innych... ale czy geje to robia?? oni nikogo nie
          zmuszaja do swoich "zabaw"... wasza nietolerancja ukazuje jak bardzo jestescie
          ograniczeni w swoim mysleniu... klapki na oczy i w jedna strone.. wszystko, co
          inne niz wy, to gorsze.. a ja powiedzialabym, ze to wy jestescie najgorsi, bo
          jedyne czym umiecie sie kierowac, to nietolerancja i nienawisc...
          • Gość: Mamlas NIKOGO NIE ZMUSZAJĄ??? A PARADY TO CO????!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:53
            Jakos nie podoba mi sie,jak ktoś mnie zmusza do ogladania setek zwyrodnialcow
            paradujacych przez moje miasto i smiejących mi sie w twarz. Oczywiście ja im
            oddać nie moge,nie wolno mi sie śmiać z nich bo to narusza ich"tolerancje i
            prawo do inności". a prawda jest taka,że ta ich inność to poprostu odstające od
            normy zboczenie,takie samo jak pedofilia,zoofilia czy nekrofilia. Jak juz zboki
            chcą sie pedalić to niech siedzą w domu a nie prowokują normalnych ludzi.
            prowokatorzy jeb*ni
    • Gość: HS Brawo Pierre K! IP: *.in-addr.btopenworld.com 11.06.04, 15:01
      Brawo chlopaki i, mam nadzieje, ze dziewczyny! Brawo Piotrusiu! GDybym byla w
      Paryzu, tez bym z Wami rzucala!
      • Gość: malaka Re: Brawo Pierre K! IP: 208.247.54.* 11.06.04, 15:27
        No ale nie bylas. Jak lubisz zboczenia to proponowal bym zaczac od swojego
        tatusia i dac mu loda no a potem mamusi tyleczek polizac. Potem dopiero wyjsc
        na szersze wody. Nie ma to jak zboczenie!!!!
        Masz moze psa, kota albo krolika? A moze mieszkasz w poblizu farmy jakiejs? Tam
        mozesz robic co chcesz i jak chcesz i z czym chcesz.
      • Gość: outside Re: Brawo Pierre K! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:32
        no i po raz kolejny mam dowód na to, że niestety żyję w kraju ciemnoty i
        zacofania, gdzie mniejszość nie ma szans na normalną egzystencję. i bardzo
        dobrze, że mówi się tu o kościele, zrywając odwieczne "tabu" i zakaz
        krytykowania tej jakże szacownej instytucji... jeśli jest ona taka święta, to
        dlaczego nawołuje w imię swych prawych wartości do nienawiści i przemocy?
        jestem całkowicie po stronie homoseksualistów i ich dążenia do zrównania praw z
        resztą społeczeństwa.
        • Gość: malaka Re: Brawo Pierre K! IP: 208.247.54.* 11.06.04, 15:34
          czy wiesz jaka jest roznica miedzy rownymi prawami a dodatkowymi prawami ktore
          daja im specjalny status?
          • Gość: k-a malaka - kloaka IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 16:27
            A ty kotek wiesz jaka jest rożnica miedzy ludzmi czytającymi różne ksiązki, a
            tymi którzy czytaja tylko to co potwierdzi ich zdanie???
            • Gość: malaka Re: malaka - kloaka IP: 208.247.54.* 11.06.04, 16:31
              wiem.

kotek to ty mozesz nazywac swojego chlopaka po tym jak ci loda strzeli, nie
              mnie.
              • Gość: k-a Re: malaka - kloaka IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 16:36
                skad przypuszczenie ze jestem facetem... i do tego gejem??? a moze jestem
                lesbijka... widzisz jak to nie warto ludzi oceniac z góry.. chęć poznawania -
                to siła twórcza cywilizacji.. POZNAWAJ ŚWIAT a nie zamykaj sie w swoim
                grajdołku - wtedy zaczerpniesz powietrza i poczujesz że zyjesz.. POWODZONKA
                • Gość: malaka Re: malaka - kloaka IP: 208.247.54.* 11.06.04, 16:45
                  masz odrazu skojarzenia z kloaka, takze cos cie musi w tym kierunku ciagnac.
                  Mozna poznawac rozne rzeczy ale ta mnie akurat nie pociaga. Trzymaj swoje
                  zboczenia dla siebie, nie kazdy ma takie same "zainteresowania" jak ty. W tym
                  momecie ty narzucasz swoje zainteresowania komus innemu.

Przyjemnego zakarzenia AIDS zycze, wtedy bedziesz MOGLO sobie bardziej poznac
                  nieznane.
                  • Gość: k-a Re: malaka - kloaka IP: *.ims.kompania.net / *.golebia.clarus.com.pl 11.06.04, 16:54
                    Ja w przeciwieństwie do Ciebie.. nigdy nie życze nikomu niczego najgorszego...
                    tekstem o aids.. pokazujesz tylko ile w tobie nienawisci... w woli
                    przypomnienia o sensie zycia.. sex to nie wszytko i nie oceniaj ludzi na tej
                    podstawie.. a jezeli nie rozumiesz po co ta manifestacja... to moze lepiej NIC
                    nie mowic??
                  • Gość: normalny ortografia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.04, 18:17
                    zamiast pisać bzdury - ucz się ortografii !!!!!!!!!!!
    • Gość: Kowalski Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 15:40
      A co w tym czasie robiła pierdolona francuska policja ? Dlaczego nikt tych
      gnojków nie spałował, nie spisał i nie wsadził do aresztu za niszczenie mienia ?

Won z pedałami. Mam tych agresywnych ciot powyżej dziurek w nosie.
      • Gość: niktk Re: Protest mniejszości seksualnych przed polską IP: *.d1.club-internet.fr 11.06.04, 15:54
        jetescie wulgarni i chmascy tak samo jak te 'bojowki' w Paryzu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka