Dodaj do ulubionych

Udaremniono zamach na Obambe !!!

19.05.12, 22:55
-Zatrzymano i postawiono zarzuty trzem krwiozerczym terrorystom amerykanskim , ktorzy przygotowywali zamach na prezydenta , na jego sztab wyborczy , na gmach mera Chicago i kilka innych obiektow. -U zamachowcow znaleziono caly arsenal amunicyjny w postaci ...koktajli Molotowa. -Tym renegatom nalezy sie jedna kara -dozywocie !
P.S. -O zesz , cholera ! -Dzisiaj dokonalem zakupu pieciu butelek wody kolonskiej , z ktorymi podrozowalem w metrze...
Obserwuj wątek
    • ellka-sullzer Re: Nie, ja nie moge ... 19.05.12, 23:14
      trzech "terrorystow" (byc moze sterowanych przez polnocnoatlantycka terrorystyczna organizacje)
      miesza szeregi protestujacym nieuzbrojonym chamom ...
      Dlaczego mnie to nie dziwi ...

• ellka-sullzer Re: Nie, ja nie moge ... 19.05.12, 23:29
        Jak do tej pory, wszystkie niedoszle "akty terroru" na terenie USA sa "produktem" opiekunczej wladzy (FBI). Tak jak z przeszlymi przypadkami tak i w tym przypadku, terror plot jest od poczatku do konca obmyslony, finansowany i wykonany przez wladze, rekami niezadowolonych chamow.
        • yurek11111 elzuniu,ja tez nie moge ... 20.05.12, 00:03
          Sugerujesz ze USA to kraj mlekiem i miodem plynacy,nie ma niezadowolonych obywateli,a jedyne akty terroru,to te kontrolowane przez wladze,wlasciwie to mi sie podoba takie spojrzenie na USA.... :-)))))))
          Chyba sama sie zapedzilas w durny naroznik.... :-)))))))

ellka-sullzer napisał(a):

> Jak do tej pory, wszystkie niedoszle "akty terroru" na terenie USA sa "produkte
          > m" opiekunczej wladzy (FBI). Tak jak z przeszlymi przypadkami tak i w tym przyp
          > adku, terror plot jest od poczatku do konca obmyslony, finansowany i wykonany p
          > rzez wladze, rekami niezadowolonych chamow.
          • ellka-sullzer Re: yureczku:) 20.05.12, 00:49
            Piszesz jak dziecko, a dokladniej dziecko w fazie rozwojowej zwanej w psychiatrii ... "concrete thinking".

medical-dictionary.thefreedictionary.com/Concrete+Thinking
            concrete thinking,
            a stage in the development of the cognitive thought processes in the child. During this phase thought becomes increasingly logical and coherent so that the child is able to classify, sort, order, and organize facts while still being incapable of generalizing or dealing in abstractions. Problem solving is accomplished in a concrete, systematic fashion based on what is perceived, keeping to the literal meaning of words, as in applying the word horse to a particular animal and not to horses in general.

No ba jak inaczej rozumiec to co napisales w odniesieniu tego co ja pisze

yurek11111 napisał:

> Sugerujesz ze USA to kraj mlekiem i miodem plynacy,nie ma niezadowolonych obyw
            > ateli,a jedyne akty terroru,to te kontrolowane przez wladze,wlasciwie to mi sie
            > podoba takie spojrzenie na USA.... :-)))))))
            > Chyba sama sie zapedzilas w durny naroznik.... :-)))))))
    • felusiak1 debilne buhaha 20.05.12, 00:53
      inaczej nie można tego nazwać. swego czasu fbi nie wykryło dwóch terrorystów którzy mieli kilka worków nawozów sztucznych. zgineło 168 osób. bogu ducha winnych osób.
      tylko człowiek bez wyobraźni i o ptasim mózgu może napisać takie bzdury jak ty kaszebe.
      niegdyś myślałem, żeś racjonalny. tera wiem, żeś dziecioł jak efka, mańka, misterpee i kilku innych. och, zapomniałbym o igorze ale jego tłumaczy narodowość i sowieckie wychowanie.
      • eva15 Feluś, znów masz rację! 20.05.12, 01:10
        Feluś, chamie, od "suk" znów masz rację. Ogólnie jest tak, że tylko debile, suki i idioci ne poddają się jedynie słusznej ideologii.
        • felusiak1 Re: Feluś, znów masz rację! 20.05.12, 01:20
          evuniu, nazwałem cię podłą suką ponieważ nią jesteś. to nie ma nic wspólnego z ideologią ale za to dużo wspólnego ze sposobem w jaki piszesz o sobie nieznanych ludziach. piszesz tak jakbyś ich znała i ukradli ci samochód albo porwali dziecko.
          przyznam, że trzeba nie mieć krzty wyobraźni aby przypisywać mi w tym wypadku polityczne lub ideologiczne motywy. brak wyobraźni jest oznaką debilizmu.
          • igor_uk [...] 20.05.12, 01:36
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
            • eva15 Re: Ewa. 20.05.12, 01:55
              Feluś jest bezradny i to jego problem. On liczył na to, że będzie wodził rej ja forum i wykładał tu swoją "ekonomię". Natknął się na "sukę" i wybucha, bo robota mu nie idzie, jak powinna.
            • felusiak1 daragoj tawariszcz igor 20.05.12, 03:27
              przecież nie mogę ze wzgledu na zasady polskiego jezyka nazywać kobiety psami.
              jedno mnie dziwi. starasz się być najsprawiedliwszym pośród sprawiedliwych zatem powiedz mi dlaczego nie skarciłeś kaszebe za nazwanie kobiety swołoczą?
              no widzisz..... czasem warto trzymać język za zębami. szekspir napisał był
              "jeśli mowa jest srebrem to milczenie jest złotem"
              Weź do serduszka.
          • eva15 Re: Feluś, znów masz rację! 20.05.12, 02:02
            Naturalnie, że ty w przeciwieństwie do mnie, Julkę T. znasz i dlatego się pienisz, gdy ja się śmieję z jej hecy medialnej dla chamów. Jako cham od "suk" jesteś wytresowany w obronie złodziei i medialnych cwaniaków robiących przestawienia dla chamów.
        • kaszebe12 Re: Feluś, znów masz rację! 20.05.12, 01:25
          Byc moze felusiowi piloci maja problemy z tlenem , ale felus ma problemy z dotlenieniem mozgu -to pewne.-Jednak istotnym jest,ze ta sierotka umie pisac i czytac. -Jezeli bedzie jadl duzo zupki , wyjda z niego ludzie...
          Pamietasz , jak felusia wyslano z wytresowanym szympansem w kosmos ?
          -Przed szympansem powieszono tablice ze 150 zadaniami do wykonania (kontrole, uzywanie przyciskow , przyrzady manewrowe, itd )
          -Przed felusiem powieszono tablice- "Niczego nie dotykac ! -Karmic malpe !"
      • ellka-sullzer Re: debilne buhaha 20.05.12, 01:19
        felusiak1 napisał:

> inaczej nie można tego nazwać. swego czasu fbi nie wykryło dwóch terrorystów kt
        > órzy mieli kilka worków nawozów sztucznych
        . zgineło 168 osób. bogu ducha winnyc
        > h osób.

Nie wykrylo dwoch terrorystow wiec od tego czasu wzielo sie na genailny sposob ... prewencyjne fabrykowanie terrorystow i zamachow, ZAWSZE NIEDOSZYCH (jak do tej pory wszystkie zamachy spreparowane przez FBI byly niedoszle) by nastepnie obnosic sie ze swoim "sukcesem" i jednoczesnie ulepszac terror panstwa nad chamami.
        Genialne!

• felusiak1 Re: debilne buhaha 20.05.12, 01:26
          z przykrością muszę stwierdzić, że poniekąd masz trochę racji. piszę trochę gdyż fbi wyszukuje chetnych. nie zmusza ich do niczego. oni sami chcą. w przeciwnym wypadku nie byłoby podstawy do wniesienia aktu oskarżenia. najbardziej terroryzują mnie na lotnisku przed wejściem do samolotu a potem zapominają o mnie. tak mnie terroryzują, chama jednego. efka może potwierdzić żem cham.
          • eva15 Cham szuka potwierdzenia , a to ci dopiero! 20.05.12, 02:11
            Sam to potwierdzasz, sam rozrzucasz swoje witytówki. Efka nie ma z tym nic wspólnego, jeśli pominąć to, że je czyta, co chyba jest jej błędem i stratą czasu. .
            • eva15 Re: Cham szuka potwierdzenia , a to ci dopiero! 20.05.12, 02:12
              Korekta:
              rozrzucasz wizytówki
          • ellka-sullzer Re: debilne buhaha 20.05.12, 10:11
            felusiak1 napisał:

> z przykrością muszę stwierdzić, że poniekąd masz trochę racji. piszę trochę gdy
            > ż fbi wyszukuje chetnych. nie zmusza ich do niczego. oni sami chcą. w przeciwny
            > m wypadku nie byłoby podstawy do wniesienia aktu oskarżenia. najbardziej terror
            > yzują mnie na lotnisku przed wejściem do samolotu a potem zapominają o mnie. ta
            > k mnie terroryzują, chama jednego. efka może potwierdzić żem cham.

I ty nie widzisz niczego zlego w tzw. "wyszukiwaniu chetnych" i WRABIANIU w ich w czyny ktorych prawdopodobnie by sie nie dopuscili gdyby nie "pomoc" ... bezpieki???

Czy moze gdy "pomaga" FBI to zlem byc przestaje?

Jesli o aresztowanych w Chicago chodzi to wyglada na to, ze "pomocy" prowokatorow FBI nie chcieli i checi do robienia zamochow nie wyrazali...

• igor_uk [...] 20.05.12, 01:22
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • mara571 przypadek niemiecki, lato 2006 20.05.12, 10:54
        31 lipca 2006 w dwoch pociagach kursujacych w okolicach Kolonii znaleziono bezpanski bagaz.
        W srodku byla butla gazowa , pojemnik z bezyna, ladunek zapalajacy i zapalnik czasowy nastawiony na godzine 14:30.
        Pociagi wybrano starannie: NRW-Express zawsze pelny, najczesciej przepelniony, wagony dwupoziomowe. Drugi pociag jadacy w kierunku Koblencji tez nie jezdzi pusty.
        Tylko amatorszczyzna budowniczych bomb uchronila setki ludzi przed smiercia, ranami lub kalectwem na cale zycie. Bomby nie wybuchly i zostaly "odkryte dopiero w kolejowym punkcie rzeczy zaginionych.
        Bomby podlozyli dwaj studiujacy w KILONII islamisci.
        Youssef Mohamad al-Hajdib i Dschihad Hamad znani byli w srodowisku studenckim jako fanatyczni wyznawcy islamu. Niemiecki Verfassungsschutz ten fakt nie interesowal.
    • ellka-sullzer Re: Udaremniono zamach na Obambe !!! 20.05.12, 01:24
      Po "ulepszeniach" w amerykanskim prawie, na rzecz ochrony chamow oczywiscie,
      egzemplarz koranu nie jest istotny dla sprawy. Wystarcza chama niewlasciwe mysli.
    • genev.a4 wygląda jak klasyczna prowokacja służb, 20.05.12, 01:36
      pytanie w jakim celu?
    • blueelvic Kolejny dzieciol debilny komentarz wystukal. 20.05.12, 01:50
      Dlaczego? To proste. Nieodpowiedzialnych idiotow nalezy unieszkodliwiac. Fakt przynaleznosci do Black Bloc jest potwierdzeniem ich intencji.

Dozywocie? Nie nie nie. Wystarczy 10 lat w przecietnym wiezieniu ... Przystojniaczki beda biala atrakcja wieziennych milosnych uniesien. Beda przeklinac ten dzien, w ktorym pomysleli o zadymie do konca swojego zasranego zywota.

• misterpee Re: Kolejny niewypal , inside job 20.05.12, 03:22
        wszystkie poszlaki wskazuja ze bylo to zorganizowane przez fbi, cala organizacja protestujaca dawno byla monitorowana a 3 'terrorysci' to agenci. reszte w tekscie angielskim:
        blog.alexanderhiggins.com/2012/05/19/fbi-foil-chicago-nato-summit-terror-plot-135351/
        Evidence points to FBI once again foiling their own terror plot, this time nabbing 3 Black Bloc activists planning to protest at the NATO summit in Chicago.

Law enforcement officials in Chicago admitted today they infiltrated and planted one of their own agents among a ring of activists they accuse of planning to conduct terrorist attacks on the NATO summit in Chicago, according to the Chicago Tribune (who’s article is an almost complete reprint of the Illinois State Prosecutor’s press release).
        • felusiak1 Re: Kolejny niewypal , inside job 20.05.12, 03:32
          a to ciekawe. kiedy fbi penetruje mafię (donnie brasco) to jest dobrze a kiedy domorosłych terrorystów to źle. ciekawe dlaczego. Czy w innych krajach służby bezpieczeństwa nie penetrują. a czy putin nie penetruje opozycji?
          dlaczego jak robi to putin to jest zacny czyn a jak obama to mierzi was?
          no przyznajcie się antyamerykańskie dzięcioły...puk puk, stuk stuk,,,,,,,
          • blueelvic Przeciez on smierdzi z daleka ... 20.05.12, 04:23
            wybiorcza moralnoscia. Zastanawiam sie dlaczego to tak jest, ze rozum traci kontrole nad zdrowym rozsadkiem?

Jedyna mozliwa odpowiedzia jest fakt, ze dzieciolom od tego walenia odbilo.
        • anti_war Re: Kolejny niewypal , inside job 20.05.12, 10:04
          Po tych wszystkich oszustwach, poczynając od 911, juz nikt normalny nie uwierzy rządowi .
    • misterpee Re: popularnosc Obamy i zastraszenie spoleczenstwa 20.05.12, 05:24
      Poprostu to wszystko kupy sie nie trzyma. wynajmuja 3 czarnych i ich wrabiaja , .... to wszystko jest bardzo podejrzana. Jasne ze ten kto zamierza wrowadzic faszyzm w kraju potrzebuje takich 3.. zobaczymy jakie wiadomosci przyniosa nastepne dni. Pametajmy o tym zamachu w NY o ktorym niedawno opwiadal burmistrz Bloomberg, potem okazalo sie ze bylo to wyssane z palca. Bronie masowej destrukcji Saddama - wyssane z palca. A miliony ludzi ginie - to jest collateral demage. Teraz juz felus i kumple zaczynaja pompowac propagande na ten temat.
      • kaszebe12 Obozy koncentracyjne... 20.05.12, 06:49
        -Moze ktos przypomni decyzje o zamykaniu "ewentualnych podejrzanych" w "tymczasowych miejscach internowania" ?
        • misterpee Re: W miescie Emanuela fabrykacja 20.05.12, 08:50
          ciekawy artykul :

theintelhub.com/2012/05/20/cpd-fbi-secret-service-claim-nato-3-came-to-chicago-to-commit-terrorist-acts-of-violence/
    • anti_war Re: Udaremniono zamach na Obambe !!! 20.05.12, 10:10
      Prowokacje zawsze były stosowane dla rozpoczecia rezimowego terroru lub wojny.
      www.infowars.com/provocateurs-entrap-patsies-as-nato-war-council-plans-mass-murder/
      • misterpee Re: Kto podlozyl koktaile molotowa oskarzonym ? 20.05.12, 22:29
        Obronca twierdzi ze byl;a to policja.
        revolutionarypolitics.tv/video/viewVideo.php?video_id=18864
    • melord FBI zatrzymalo Polaka 21.05.12, 11:17
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,11764437,Polak_zatrzymany_pod_zarzutem_planowania_zamachu_podczas.html?lokale=warszawa
      aresztowany za posiadanie bomby,ktorej nie mial...wstretny terorysta
      paranoia strachu osiaga kolejne apogeum,Benio na dnie oceanu(ponoc) z uciechy sie przewraca
      • misterpee Re: Romney oskarza Obame 21.05.12, 18:07
        Republican presidential challenger Mitt Romney says his campaign is about the future while President Barack Obama's is about "character assassination."

But he offered no examples, telling reporters he would leave it for them to assess.

Romney commented Thursday after supporters abandoned a potential $10 million ad strategy that would have highlighted Obama's ties to his controversial former pastor.

Campaigning in Jacksonville, Fla., Romney said he repudiated that effort and called it the "wrong course" for a campaign or supporters to pursue. Romney said he would prefer that his allies focus on the economy and jobs.

A group of Republican consultants had pitched the ad campaign. After a New York Times report Thursday on the proposal, the billionaire businessman who considered bankrolling it shelved the idea.

Read more: www.azcentral.com/news/politics/20120517romney-obama-focused-character-assassination#ixzz1vWMUx7zu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka