Dodaj do ulubionych

Ciekawostka od CIA.

16.05.13, 12:46
Demokratyczna spolecznosc na swiecie twierdzi,ze Asad walczy z wlasnym narodem.
Ale dane CIA temu przecza.
www.almanar.com.lb/english/adetails.php?eid=93509&cid=18&fromval=1&frid=18&seccatid=56&s1=1
The intelligence agency also said it has built its information according to reports from inside Syria, in addition to opinion polls. These reports and polls show that Assad is to impartially get 75% of the votes as there is no other worth mentioning candidate that can stand against him for presidency.

Jak 75% Syryjczykow chcialo by widziec Asada swoim Prezydentem ,to nie wypadalo by demokratom uszanowac wole syryjskiego Narodu?

Czy moze ktos ma inne zdanie?
--
===================
Wody w usta nabiera zwykle ten, kto źle pływa w potoku słów.
Obserwuj wątek
    • wojciech.2345 Czeczenii kochają Putina 16.05.13, 14:28
      Największe poparcie w wyborach prezydenckich Putin uzyskał w Czeczenii.
      No i co z tego wynika?

Pomyśl Igorku, a jak nie rozumiesz sytuacji,
      to wyjdź na świeże powietrze ze swojego igloo.
      • igor_uk wojtus - in the neighboring countries . 16.05.13, 14:32
        Pamjetasz co to znaczy?
        • wojciech.2345 Re: wojtus - in the neighboring countries . 16.05.13, 14:33
          igor_uk napisał:
          > Pamjetasz co to znaczy?
          ------------
          Tak.

Zawsze to wiedziałem.
          • igor_uk Re: wojtus - in the neighboring countries . 16.05.13, 14:52
            Klamczuszek.
            • wojciech.2345 Re: wojtus - in the neighboring countries . 16.05.13, 14:53
              igor_uk napisał:
              > Klamczuszek.
              ------------
              Kłamstwo to strata czasu.
    • felusiak1 spadek popularności 16.05.13, 14:37
      doktor assad w 2007 zdobył 98% głosów a mubarak w 2005 88%. saddam hussain zdobył 99% głosów tak go naród kochał. Można porównać osiągniecia Putina z Breżniewem. Breżniew bije go na łęb, na szyję. Breżniewa kochał cały radziecki naród a putina kocha tylko połowa rosyjskiego narodu, który jest o ponad połowę mniej liczny niż były naród radziecki.
      • misterpee Re: felus jako kandydat 16.05.13, 14:44
        tez zdobylby 99 procent w GW
      • igor_uk Nic podobnego,felus. 16.05.13, 14:47
        Asadu rosnie,to przyznaje i CIA ,bo poprzednio im wychodzillo,ze za Asada gotowe byli oddac glosy najwyzej 60%.
        • wojciech.2345 Re: Nic podobnego,felus. 16.05.13, 14:48
          igor_uk napisał:
          > Asadu rosnie ....
          ---------------
          Chyba kapusta w ogródku.
          • igor_uk Re: Nic podobnego,felus. 16.05.13, 14:53
            wojtus,czemu zmieniles repertuar? Przeciez ty zawsze piszesz wylacznie o kartoflach.
            • wojciech.2345 Re: Nic podobnego,felus. 16.05.13, 14:56
              igor_uk napisał:
              > wojtus,czemu zmieniles repertuar? Przeciez ty zawsze piszesz wylacznie o kartof
              > lach.
              ----------------
              Igorku,
              mamy inwazję Internetu, Facebooków, Twitterów, ... .
              Tego nie wytrzymują kraje arabskie, Białoruś i Matuszka.

PS. Putin to pajac.
        • felusiak1 Re: Nic podobnego,felus. 16.05.13, 14:58
          no to szafa gra i nie ma się czym zamartwiać. 60% daje w wyborach 98% głosów to 75% poparcia da 122% glosów. jednoznacznie naród kocha assada bardziej niż radzieccy kochali breżniewa.
          • igor_uk felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:03
            felus,powiedz tylko szczerze,czy naprawde wierzysz w ta propagande ,ktora robi z Asada krwiozerczego morderce?
            • felusiak1 Re: felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:09
              a jaki tam z niego morderca. jest prezydentem, który walczy o dobro własnego narodu.
              każdy prezydent, który zdobywa 98% głosów w wyborach ma tylko dobro i szczeście narodu na mysli i podporzadkowuje temu celowi swoje działania.
              • igor_uk Re: felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:30
                A co powiesz o tych,kto bedac sojusznikom USA,w ogole sra na demokracje?
                Powiedzmy taka S.A.
                • wojciech.2345 Re: felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:38
                  igor_uk napisał:
                  > A co powiesz o tych,kto bedac sojusznikom USA,w ogole sra na demokracje?
                  > Powiedzmy taka S.A.
                  ------------
                  Igorku,
                  Ty w tym igloo słabo kojarzysz.
                  Jest mocniejszy argument.

Za WTC wzięły w dziób Afganistan i Irak, a prawie wszyscy z ataku na WTC
                  pochodzili z S.A.

Opiłeś się mleka reniferzyc?
            • 5magna Re: felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:10
              Giganci forumowi. Wojtus choduje kartofla w zopie a felus podlewa go mu wlasnym moczem aby dobrze rosl....
            • wojciech.2345 Re: felus, nie wierzysz CIA ? 16.05.13, 15:13
              igor_uk napisał:
              > felus,powiedz tylko szczerze,czy naprawde wierzysz w ta propagande ,ktora robi
              > z Asada krwiozerczego morderce?
              -----------
              Igorku,
              dopóki Assad ma pieniądze, dopóty dla KGB będzie to człowiek godny
              zainteresowania. Jak skończą mu się pieniądze, to Ty nie będziesz o
              nim pisał.

Jasne?
    • darekvtb Igor, przyparles ich do muru.. 16.05.13, 15:58
      Felus i Wojtus nie mogli Ci nic odpowiedziec i pozostalo im tylko trolic!
      • igor_uk Darek. 16.05.13, 16:04
        Ja to widze . Przeciez im w glowie nie miesci sie,zeby podwarzyc dane CIA. Dla tego bija piane.Zreszta po wojtku nic innego spodziewac nie mozno,ale felus mnie zawiodl.Liczylem na powazna rozmowe z nim.
        • yurek11111 Darek i igor,to blueelvic przyparl was do muru:-)) 17.05.13, 01:13
          Jak slusznie zauwazyl,zalinkowana strona to arabska strona ,siejaca papke medialna,ktora lykacie ,a igor rozpowszechnia,jak na uzytecznego przystalo,ciekawe swiadomie czy nie....:-)))
          Zmien tytul watka na :"Ciekawostka od Arabow..."

Ja mam inne zdanie.

Autor: 1blueelvic 17.05.13, 00:20

Sadze, ze troche przeklamujesz igor. Dlaczego?

Bo to nie jest ciekawostka od CIA ... To jest ciekawostka od Al Manar - proarabskiej strony internetowej. W zwiazku z czym nalezy sie zastanowic o prawdziwosci przekazanej informacji.

PS.igor,po raz kolejny zostales zlapany na mataczeniu....:-))))

igor_uk napisał:

> Ja to widze . Przeciez im w glowie nie miesci sie,zeby podwarzyc dane CIA. Dl
          > a tego bija piane.Zreszta po wojtku nic innego spodziewac nie mozno,ale felus m
          > nie zawiodl.Liczylem na powazna rozmowe z nim
      • wojciech.2345 Re: Igor, przyparles ich do muru.. 16.05.13, 16:07
        Igorek może przyprzeć do ściany swojego igloo
        białą niedźwiedzicę.
        • elka-sulzer Re: Igor, przyparles ich do muru.. 16.05.13, 16:17
          Moze gdyby USralelreich potraktowala wojtusfelusia jak tych w Baghram czy Guanatanamo to by i BMR w Iraku sie od razu znalazla i nie zachodzilaby potrzeba straszenia umeczonych ludzi musztardowa chmura ...
          • wojciech.2345 Re: Igor, przyparles ich do muru.. 16.05.13, 16:30
            elka-sulzer napisała:
            > Moze gdyby USralelreich potraktowala wojtusfelusia jak tych w Baghram czy Guana
            > tanamo to by i BMR w Iraku sie od razu znalazla i nie zachodzilaby potrzeba str
            > aszenia umeczonych ludzi musztardowa chmura ...
            ------------
            Elciu,
            take it easy. Igorek szuka tej niedźwiedzicy.
            Jak przetrwa spotkanie, to nam coś tutaj napisze.
          • igor_uk A komu ta bron jest potrzebna,elka? 16.05.13, 22:55
            Przeciez nikt nie zmuszal Stany przedstawic dowodow .Ludkom pokazali obrazki z BMR i tego wystarczylo,zeby felus z aritmusem po dzien dzisiejszy twierdzili,ze atak na Irak byl niezbedny.
            • elka-sulzer Re: A komu ta bron jest potrzebna,elka? 17.05.13, 00:31
              gor_uk napisał:

> Przeciez nikt nie zmuszal Stany przedstawic dowodow .Ludkom pokazali obrazki z
              > BMR i tego wystarczylo,zeby felus z aritmusem po dzien dzisiejszy twierdzili,ze
              > atak na Irak byl niezbedny.

Otoz to, Igor!
              Nikt nie zmuszal diermokratorow (USreala) do przedstawienia dowodow podczas gdy wszyscy inni sa zmuszani. Nawet inspektorow musza wpuszczac!

Wychodzi na to ze USrael moze olewac prawo ktore ustanwia innym. I dziwia sie pozniej zio.ludki ze ich tak wszedzie kochaja.

• misterpee Re: Dopoki maja pieniadze - w tym sedno ! 16.05.13, 16:19
          Dopoki Yanki i zydy maja pieniadze, dopoty beda wojowac, Juz teraz dólar lezy na obie lopatki , a jak sie obali Federal Reserve Bank to nikt z nich nie bedzie miec sily. Zawsze jest pieta achillesowa. Tak bylo z Hitlerem, Komuna, a teraz bedzie z tak zwana demokratura judeo - niechrzescijanska.
          • wojciech.2345 Re: Dopoki maja pieniadze - w tym sedno ! 16.05.13, 16:22
            misterpee napisała:
            > Juz teraz dólar lezy na obie lopatki....
            ---------
            Zgadzam się. Ja wszystkie swoje oszczędności zamieniam na
            kopiejki. Kupię sobie igloo obok igloo Igorka.

Głupi to ja nie jestem.
        • 5magna Re: Igor, przyparles ich do muru.. 16.05.13, 16:21
          Spadaj kutasie. Moj kuzyn pracowal przez 9 lat w Libii. Pracowal dla kanadyjskiej firmy Lavalin. Inzynier elektronik. Nawet zalatwil ze Lavalin dal troche kontraktow specjalistom w Polsce. Zarabial kupe pieniedzy i to bez podatku. Mowi ze w Libii bylo super dla wszystkich lacznie z miejscowymi. Jak rozwalili Libie to stracil prace i caly kraj zamienil sie w shit......
          • igor_uk magna,nie gon wojtusia. 16.05.13, 22:56
            Przeciez on tu uczy sie.
      • 1blueelvic Oddany z Pana klakier. 17.05.13, 00:22
        jw.
    • 1blueelvic Ja mam inne zdanie. 17.05.13, 00:20
      Sadze, ze troche przeklamujesz igor. Dlaczego?

Bo to nie jest ciekawostka od CIA ... To jest ciekawostka od Al Manar - proarabskiej strony internetowej. W zwiazku z czym nalezy sie zastanowic o prawdziwosci przekazanej informacji.
      • elka-sulzer Re: Ja mam inne zdanie. 17.05.13, 00:38
        1blueelvic napisał(a):

>To jest ciekawostka od Al Manar - proarabskiej strony internetowej. W zwiazku z czym >nalezy sie zastanowic o prawdziwosci przekazanej informacji.

Hmmmm .... bluewitz, to co z BMR w Iraku?
        Proarabskie strony twierdzily , ze jej Sadam nie mial a "prawdemowiace" prestytutki wolnomedialne ciagle trabily ze mial. Tyle lat minelo a BMR jak nie bylo tak nie ma.
        Kto mowil prawde?
      • desant78 Arabska propaganda w akcji. 17.05.13, 02:34
        Niech sie bawia dalej.
        • yurek11111 Komsomol momentalnie oslepl i zamilkl...:-)))))))) 17.05.13, 13:38
          Zawsze tak sie dzieje ,gdy ich mataczenie i wroga propaganda,oparta na bezwartosciowych zrodlach,zostaje zauwazona i udowodniona.....:-))))))))))))))
          • aritmus Bo zadne media amerykanskie takiej informacji nie 18.05.13, 12:58
            podawaly. Wyszukiwarki nic nie znajduja. Jest to typowa arabska "skladanka".
            • igor_uk A na stronie CIA patrzyles? 18.05.13, 13:02
              Moze tam warto rowniez zajrzec?
      • igor_uk Masz prawo do wlasnego zdania. 17.05.13, 18:59
        Tylko w tym przypadku przeczysz faktom .Przeciez jest bardzo latwo sprawdzic to,czy ta proarabska gazetka klamie. felus napewno to zrobil,tak ze jak i ja.Dla tego felus nie zaprzeczyl temu,co podano w tekscie ,przez mnie zalinkowanym.

p.s. Mozesz mnie nie szanowac,ale ortografia nie ma nic do tego.Imie pisze sie z duzej litery,bez wzgledu na to,jaki mamy stosunek do czlowieka.
        • 1blueelvic W kwestii formalnej ... 17.05.13, 22:08
          Wszystkie, absolutnie wszystkie nazwy wlasne piszemy z duzej litery ... "A wiec przede wszystkim imiona, nazwiska, przydomki, przezwiska, herby, pseudonimy ludzi itp.

Odnosi sie to rozniez do "blueelvica", ktorego nigdy nie potraktowales z duzej litery.

Tak, to swiadczy o szacunku do drugiego czlowieka. Poniewaz moje posty sa zawsze adekwatne do przedmowcy ... Rozumiesz? Dalej nie bede wyjasnial, powiem tylko, ze zdumiewa mnie twoja odwaga.

Ps. Widocznie informacje CIA przeoczylem, ale jak masz link do mediow amerykanskich to proszej podaj ... Zaoszczedze troche czasu.
          • igor_uk Re: W kwestii formalnej ... 17.05.13, 22:43
            blueelvic,to Twoj nick,ktory sam podales z malej litery.Jak by Ty napisales igor_uk,to nie bylo by zadnych problemow. To tyle w kwestii formalnej.
            • 1blueelvic W kwestii formalnej ... 18.05.13, 00:08
              Moj nick jest "1blueelvic". Opuszczenie Cyfry 1 jest tozsame z opuszczeniem uk. Twoj nick jest igor, a moj blueelvic i obaj zdajemy sobie z tego sprawe. To tyle w kwestii formalnej.

A tak na marginesie, to w tym memencie szukasz dziury w calym. Przyjmij prawde po mesku i z godnoscia ... Ja juz zapomnialem.
              • igor_uk Re: W kwestii formalnej ... 18.05.13, 13:01
                A co to ma wspolnego z prawda i meskoscia ?
                To Twoje prawdziwe imie,to Blueelvic?
                • 1blueelvic W kwestii formalnej ... 18.05.13, 14:14
                  Prawda i mezczyzna - "Prawdziwy mezczyzna." Facet, ktory ocenia szybko, obiektywnie i bez zbednych ceregieli.

"Blueelvic" - To dluga historia Igor, ale powiem krotko, ze ten nick towarzyszy mi od bardzo, bardzo dawna ... Od klasy maturalnej, a juz ladnych pare lat minelo, ... niestety.
                  • igor_uk Re: W kwestii formalnej ... 18.05.13, 14:32
                    A moje imie,Igor (Игoрь) mnie towarzyszy od 52 lat .I zawsze pisze sie z duzej litery,niezaleznie od tego,kim ten "Igor" jest .A "1blueelvic" jest tylko Twoim nickiem i to nie wazno,od jak dlugo Tobie towarzyszy.
                    Na tym,uwazam,ta durnowata dyskusje proponuje zakonczyc.Obiecuje,ze od dzis bede zwracac sie do Ciebie - 1blueelvic.
                    • 1blueelvic A mnie kolo doopy lata .. 18.05.13, 15:33
                      czy igor to twoje imie, imie psa czy twoj nick.

To ty rozpoczeles ta dyskusje, ktora teraz uwazasz za durnowata. Od poczatku pisalem, ze zdumiewa mnie twoja odwaga, ktora wlasna glupote licytuje. Dobrze, ze to zauwazyles ... Lepiej pozno niz wcale.

Pisz jak chcesz, mnie to nie przeszkadza. Od samego poczatku wiem z kim mam do czynienia.
                      • igor_uk Po raz kolejny.. 18.05.13, 15:42
                        pokazales swoja prawdziwa twarz.
                        Zawsze twierdze,ze mozno w swiecie wirtualnym udawac wiele,ale zawsze przyjdzie taka chwila,kiedy maska bywa zrzucona.
                        • 1blueelvic Vice versa. 18.05.13, 15:49
                          Czytaj z uwaga swoje wlasne posty. Amen.
    • aritmus Igor krucafuks, a dyc przeston dymic. 17.05.13, 22:31
      Zadno powazne medialstwo nie podawalo takiej informacji. To specyficzne tlumaczenie z arabskiego chyba.
      • yurek11111 Re: Igor krucafuks, a dyc przeston dymic. 19.05.13, 01:18
        Jak powazne zrodlo mialoby taka wielka bzdure potwierdzic?
        Gdyby igor (z duzej litery:-)),wystarczy sprawdzic ile razy pisal yurek z malej litery,pomijajac moje nickowe piec jedynek),zastanowil sie ,ze technicznie niewykonalne jest zbadanie przez CIA ,politycznego nastawienia Syryjczykow,to by tego watka nie zaczynal... :-)))

aritmus napisał:

> Zadno powazne medialstwo nie podawalo takiej informacji. To specyficzne tlumacz
        > enie z arabskiego chyba.
        • desant78 Igorowi szajba odbija rowno. 19.05.13, 03:07
          Wszystkich traktuje z malej litery, a marzy sie jemu byc igorem wielkim. Trzeba miec sporo tupetu zeby takie dyrdymaly ludziom na nos wieszac.
          • igor_uk Ha,ha. 19.05.13, 03:22
            Biedaku,mnie chodzi wylacznie o ortografie.Ktos musi ,nareszcie,zajac sie waszym wyksztalceniem:-)
            • desant78 To nie ortografia, to zwykle chamstwo. 19.05.13, 03:39
              Widac ze jestes z nim w dobrych ukladach.
              • elka-sulzer Re: OK nie-chamy, co z CIA ciekawostka? 19.05.13, 03:44
                Czy CIA chce tu ktos kwestionowac?
                • desant78 Sprawa prosta - wskaz wlasciwy link. 19.05.13, 03:59
                  Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka