IP: *.0web-hosting.com 05.08.04, 18:37
Złoz samokrytyke.:)
To moja rada z USA.:)
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 19:09
      samokrytyke na co?
      • superspec Re: Dana 05.08.04, 21:39
        Na nic. Nie widzę powodu do samokrytki. Taki żarcik z USA. Przepraszam jeżeli
        zdenerwowałem.
        • Gość: dana33 Re: Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 21:54
          superspec! ty mnie idziesz natychmiastowo cos wyjasnic, bo ty mnie prawie nie
          znasz, wiec moze ty bedziesz czlowiek ze strony czyli objektywny. w miare.
          czy ja naprawde na tym forum wygladam na takiego potwora co sie ciagle obraza i
          denerwuje? bo ja sie wlasnie widze jako spokoj in persona (czasem mi sie spokoj
          letko lamie), no i wy nie mozecie widziec (ten bill gates nie pracuje dobrze ze
          nie ma jeszcze obrazu w computerze) jak ja tu sie czasem zasmiewam do lez. ale
          ja kobitka slodka, spokojna, miekka, (troche za bardzo), urocza, z poczuciem
          humoru, inteligencja wysokoprzecietnawporzadku, nie za stara ale tez nie
          glupiomlodaniedoswiadczona, zona nieszczesnikacosiemusizemnameczyc, matka
          dzieciom, zyczliwa sasiadka, synowajakiejniemanaswiecie, corka oddana i wierna
          siostra. nu, genug. :)
          • Gość: Perry Re: Dana IP: 160.79.164.* 05.08.04, 22:17
            Wolalem jak zaczynalas kazdy post od "nu" :-)
          • superspec Re: Dana 05.08.04, 22:21
            > czy ja naprawde na tym forum wygladam na takiego potwora co sie ciagle
            obraza i
            >
            > denerwuje?

Nie. To ja jestem nerwowy i słaby psychicznie bo po miesiącu zwiałem do
            upośledzonych umysłowo.
    • Gość: suraester Re: Dana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:21
      Dana, coś w sobie ma skoro tyle wątków się jej poświęca,
      a nie rachelce czy ABE :)))))
      • superspec Nu 05.08.04, 22:24
        • Gość: dana33 Re: Nu IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 22:35
          nu, moi kochani, jestem wam wdzieczna do grobowej deski, uspokoiliscie mnie,
          zrozumialam, ze TAKIM potworem nie jestem tylko takim malutkim, a to niele,
          niezle, to bede dzisiaj spac spokojnie i snic o was, a ty superspecu, nigdzie
          nie zwiewaj, bo sam wiesz, ze to forum to once in a life time... :)
    • Gość: . Buhahahaha!!! W Zoje Krasnodiemianska sie w USA IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 22:37
      przemieniles? A moze w samego Pawke Morozowa?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka