Gość: Superspec IP: *.0web-hosting.com 05.08.04, 18:37 Złoz samokrytyke.:) To moja rada z USA.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dana33 Re: Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 19:09 samokrytyke na co? Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Dana 05.08.04, 21:39 Na nic. Nie widzę powodu do samokrytki. Taki żarcik z USA. Przepraszam jeżeli zdenerwowałem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Dana IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 21:54 superspec! ty mnie idziesz natychmiastowo cos wyjasnic, bo ty mnie prawie nie znasz, wiec moze ty bedziesz czlowiek ze strony czyli objektywny. w miare. czy ja naprawde na tym forum wygladam na takiego potwora co sie ciagle obraza i denerwuje? bo ja sie wlasnie widze jako spokoj in persona (czasem mi sie spokoj letko lamie), no i wy nie mozecie widziec (ten bill gates nie pracuje dobrze ze nie ma jeszcze obrazu w computerze) jak ja tu sie czasem zasmiewam do lez. ale ja kobitka slodka, spokojna, miekka, (troche za bardzo), urocza, z poczuciem humoru, inteligencja wysokoprzecietnawporzadku, nie za stara ale tez nie glupiomlodaniedoswiadczona, zona nieszczesnikacosiemusizemnameczyc, matka dzieciom, zyczliwa sasiadka, synowajakiejniemanaswiecie, corka oddana i wierna siostra. nu, genug. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perry Re: Dana IP: 160.79.164.* 05.08.04, 22:17 Wolalem jak zaczynalas kazdy post od "nu" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Re: Dana 05.08.04, 22:21 > czy ja naprawde na tym forum wygladam na takiego potwora co sie ciagle obraza i > > denerwuje? Nie. To ja jestem nerwowy i słaby psychicznie bo po miesiącu zwiałem do upośledzonych umysłowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suraester Re: Dana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.04, 22:21 Dana, coś w sobie ma skoro tyle wątków się jej poświęca, a nie rachelce czy ABE :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dana33 Re: Nu IP: *.broadband.actcom.net.il 05.08.04, 22:35 nu, moi kochani, jestem wam wdzieczna do grobowej deski, uspokoiliscie mnie, zrozumialam, ze TAKIM potworem nie jestem tylko takim malutkim, a to niele, niezle, to bede dzisiaj spac spokojnie i snic o was, a ty superspecu, nigdzie nie zwiewaj, bo sam wiesz, ze to forum to once in a life time... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Buhahahaha!!! W Zoje Krasnodiemianska sie w USA IP: *.range81-156.btcentralplus.com 05.08.04, 22:37 przemieniles? A moze w samego Pawke Morozowa? Odpowiedz Link Zgłoś