IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.04, 22:39
zanim przyjdzie ci do główki znowu sprowadzać ludzi swoim chamstwem do
parteru,
pomyśl
ze jutro ty możesz stać się ofiarą takiego nalotu,
PRZEŻYJ TO SAM.........
kosa zawsze w końcu trafia na kamień

żegnam was debilki
żegnam na zawsze......
puszczalską rachelkę szczególnie ciepło:))))))))))))))))))))))))))))))))))
bye, bye rachellla
Obserwuj wątek
    • krystian71 Re: rachelka 10.08.04, 22:41
      oj,jaka ulga,a pod jakim nickiem teraz chalerko wystapisz?
      • Gość: KOKOSZ po mojej nominacji, chce zostac... IP: 216.65.64.* 10.08.04, 22:43
        QURVIKIEM ZLOTOUSTYM... ;-)))
      • mustafa_ben_halim Re: rachelka 10.08.04, 23:55
        krystian71 napisała:

> oj,jaka ulga,a pod jakim nickiem teraz chalerko wystapisz?

Dlugo idiota nie wytrzymal

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=14817474

• Gość: KOKOSZ Gość portalu: Pisuraester napisał(o): IP: 216.65.64.* 10.08.04, 22:42
      No tak, co ono takiego napisalo? Przeciez to belkot qurvika zlotoustego,
      potocznie wabiacego sie Pisuare..... ;-))))))
      • krystian71 Re: Gość portalu: Pisuraester napisał(o): 10.08.04, 22:49
        a ono cos napisalo?A gdzie to jest napisane?
        Jakies znaczki na monitorze jakby mucha nasrala,ojej Kokosz zaraz mnie zabanuja
        Ale i tak nie szkoda,gdy mozna dac upust radosci ze szemrany folklor konczy
        swoj zywot
        I tak tu zaraz wirus wlezie pod innym nickiem
        • Gość: KOKOSZ mam nadzieje, ze nie!!! IP: 216.65.64.* 10.08.04, 22:57
          Znalezli zgube (podobno uciekla z ubikacji dworca W-wa Wschodnia), wiec teraz
          pisuarese... lepiej przymocuja do sciany, zeby juz sie wiecej z miejsca nie
          ruszala... ;-)))
        • Gość: dana33 suraester !!!!!! IP: 192.114.44.* 10.08.04, 22:58
          zebys sie nie wazyla nas opuszczac!!!!!
          • Gość: KOKOSZ juz mowilem... IP: 216.65.64.* 10.08.04, 22:59
            obowiazki na dworcu wschodnim wsywaja pisuare-sterke... ;-))
          • krystian71 Re: suraester !!!!!! 10.08.04, 23:01
            i masz sie sluchac,co to za subordynacja,kazdy nawet najglupszy Zyd na
            posterunku jest na wage zlota
            • Gość: KOKOSZ hmm.. a moze ja UOP juz namierzyl i musi spadac? IP: 216.65.64.* 10.08.04, 23:03
              • krystian71 Re: hmm.. a moze ja UOP juz namierzyl i musi spad 10.08.04, 23:06
                myslisz,ze to przez te bujdy o slasku opolskim i jego autonomii
                Hutzpa na resorach i ustawiona rola,aby judzic i podjudzac tak dla
                sportu,zreszta,kto by sie na to dal nabrac?
                • Gość: KOKOSZ hmmm...??? IP: 216.65.64.* 10.08.04, 23:14
          • Gość: suraester Re: suraester !!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 00:53
            Dana
            sprawdzę tylko czy w watykanie jakiś bin laden nie zasiada przypadkiem i
            wracam, w życiu cię nie zostawię z tą chołotą polskich pseudomuslimów:))))))))))

przepraszam państwa

bismilah ar rahman ar rahim

nawróconych na jedynie słuszną, jedyną, prawdziwą, najukochańszą,
            najcudowniejszą, najśliczniejszą, najbardziej egzotico, najzaślinioną
            ślinionowypocinową, wypocinowowymiotową, wymiotowonazistostowską
            faszystowskomuslimskowymitującą rachelkoABEwszystkojednokokoszkomirmilkowo-
            kolorowo, jeśli kogoś pominęłam to widocznie za mało się udziela, albo za
            małooryginalnochamski, bądź za mało daje wylewatywowanych przez jedynie
            słusznego pazia (insha allah) jedynego prawdziwego kaczora donalda (mashallah),
            cha,cha,cha,cha,cha

jak mawiał inny kaczor z kreskówki wielebny sav, urok jest tak niebezpieczny
            ze moze
            "wielblada wciagnac do garnka a czlowieka do trumny".
            więc sobie uważajcie:))))))))))))))) bo jak się zacznę modlić.......cha,cha,cha
            a już zaczęłam o was myśleć intensywnie:))))))))))))))))

coś na pożegnanie, rachelka daj przeczytać swojemu arabowi, a i polskie muslimy
            niech się uczą, niewierni

Bismillah arrahman arraheem
            Alhamdulillah, rabb al‘alameen
            Arrahman arraheem
            Malik yawm addeen
            Iyyaka na‘budu wa'ayyaka nasta‘een
            Ihdina assirat almustaqeem
            Sirat allatheena an‘amta ‘alayhim ghayri
            almaghdubi ‘alayhim waladaalleen

siemanko towarzysze, hoł!
            • Gość: KOKOSZ hmmm, coz ci moge powiedziec, pisuarycho... IP: 216.65.64.* 11.08.04, 01:28
              chybatylko wzniesc okrzyk na twoje pozegnanie:

SShit-SShit-SShalom!!!

• Gość: dana33 Re: suraester !!!!!! IP: *.jazo.org.il 11.08.04, 12:31
              nu, odetchnelam..... wiec przyjemnych wakacji, ja pod koniec sierpnia, wiec
              spotkamy sie na forum we wrzesniu... :)
              • chalerka Re: suraester !!!!!! 11.08.04, 14:39
                dana, suraester:
                Furia trafnie określiła wypowiedzi rachelki: “nie tyle głupie co prostackie”
                A ja moge tylko dodac ze to samo sie odnosi do znakomitej wiekszosci
                forumowiczow, cholera jasna!
                Pokie licho zadawac sie z prostactwem?
                • Gość: dana33 Re: suraester !!!!!! IP: *.jazo.org.il 11.08.04, 14:53
                  ja sie nie chce zadawac z prostactwem, ja sie chce zadawac z suraester... :)
                  • Gość: rachelka Re: suraester !!!!!! IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 15:26
                    Gość portalu: dana33 napisał(a):

> ja sie nie chce zadawac z prostactwem, ja sie chce zadawac z suraester... :)

female seeking female, urgent....
    • Gość: KOKOSZ Re: rachelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:35
      jestem rasistą i nic na to nie poradze, żeby mi zmierzyć IQ wystarczy włożyć mi
      termometr pod pachę, bez obawy słupek rtęci nie pęknie, szkody nie będzie:)
      • Gość: KOKOSZ "nice try", pisuarycho, twoj debilny IP cie gubi.. IP: 216.65.64.* 11.08.04, 01:45
        Kradnac czyjes pseudonimy w tak nieudolny sposob (nie zmieniajac swojego IP na
        IP "ofiary") dajesz dowod swojego debilizmu....
        Po drugie, taka kradziez jest oznaka braku argumentow, co umacnia teze o twoim
        ograniczeniu umyslowym.
        Smutna, wsciekla, toczaca piane z pyska, koSSzerna piSSuarycho....
        BBBBUUUUUUAAAAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
        • Gość: KOKOSZ Re: "nice try", pisuarycho, twoj debilny IP cie g IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:47
          JESTEM IDIOTA, CO WIDAĆ, SŁYCHAĆ I CZUĆ:)
          • Gość: KOKOSZ pisuarycho, zmienilas plec, zloty qurviku? IP: 216.65.64.* 11.08.04, 01:50
          • Gość: rachelka Re: "nice try", pisuarycho, twoj debilny IP cie g IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 01:53
            Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> JESTEM IDIOTA, CO WIDAĆ, SŁYCHAĆ I CZUĆ:)

ester jestes zlodziejem IP, jak rowniez rasistka
            • Gość: KOKOSZ nie przeceniaj jej i nie komplementuj... IP: 216.65.64.* 11.08.04, 02:00
              zlodziejem to by byla dopiero, gdybysmy jej nie przylapali...
              W tej sytuacji, jest jedynie debilem pozbawionym zdolnosci przedstawiania
              swoich racji...
              Wyglada na to, ze golden qurvik dostal rozstroju nerwowego po mojej
              nominacji... ;-)))
      • Gość: rachelka Re: rachelka IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 01:47
        Gość portalu: KOKOSZ napisał(a):

> jestem rasistą i nic na to nie poradze, żeby mi zmierzyć IQ wystarczy włożyć mi
        >
        > termometr pod pachę, bez obawy słupek rtęci nie pęknie, szkody nie będzie:)

oj kokosz uwazaj,"slupek rteci" to znany znak rozpoznawczy bandyckiej grupy
        "smiem mowic". sa oni na czarnej liscie wywiadu brytyjskiego i amerykanskiego.
        moze o nich wkrotce uslyszysz. jak na razie badz ostrozny i nie mow z lordem, bo
        to ich cichy kabel.
        • Gość: KOKOSZ smiem twierdzic, ze to ich glosny kabel... ;-))) IP: 216.65.64.* 11.08.04, 01:51
          • Gość: rachelka Re: smiem twierdzic, ze to ich glosny kabel... ;- IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 01:52
            sorry ,ze pomylilam IP, ale tresc na czasie
            • Gość: suraester Re: smiem twierdzic, ze to ich glosny kabel... ;- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:55
              Gość portalu: rachelka napisał(a):

> sorry ,ze pomylilam IP, ale tresc na czasie

rachelka sie pomyliła:)))))))))))))
              a wiesz gdzie jest miejsce dla pomylonych?
              • Gość: KOKOSZ wiem, gdzie jest twoje, pisuarycho.. IP: 216.65.64.* 11.08.04, 02:13
                w WC dworca Warszawa-Wschodnia... ;-)))
                Acha, nie zapomnij poprosic panow, zeby cie lepiej do sciany przymocowali tym
                razem.... ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: suraester Re: smiem twierdzic, ze to ich glosny kabel... ;- IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 02:14
            KOKOSZ, idź sobie do kibelka i spuść co nieco z kręgosłupa
            tylko uważaj żebyś sobie płynu mózgowego przez przypadek nie wylał narządem
            moczowopłyciowym:)
            • Gość: KOKOSZ WOW, pisuarycho, ales ty mundra... inaczej! ;-))) IP: 216.65.64.* 11.08.04, 02:21
        • Gość: rachelka Re: rachelka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.04, 01:54
          sypiam z kim popadnie, jak przystało na białego kapturka z Cansas City
          • Gość: rachelka Re: rachelka IP: *.twcny.rr.com 11.08.04, 01:55
            Gość portalu: rachelka napisał(a):

> sypiam z kim popadnie, jak przystało na białego kapturka z Cansas City

Ester -zlodziej IP i rasista
    • Gość: sp;lit Re: rachelka IP: *.ipt.aol.com 11.08.04, 02:20
      Krzyz na droge , Icek ,...

uklony
    • fredzio54 Re: rachelka 11.08.04, 06:44
      szmatelka materac arabski i murzynski

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka