kasia_werr 03.02.08, 21:23 ze nie używam specjalnych kremów do pielęgnacji biustu?używam balsamu nawilżającego, ujędrniającego lub oliwki.mam 24 lata! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malange Re: czy to zle... 03.02.08, 21:27 Ja też nie używam... i nie uważam żeby to było źle. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: czy to zle... 04.02.08, 09:20 Ja mam duzo więcej lat :) i nigdy nie uzywałam specjalnych kremów... Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: czy to zle... 04.02.08, 11:57 ja tez uwazam, ze specjalny krem do biustu to przesada. Niczym nie rozni sie w skladzie od innych, ma tylko napis "do biustu". Niedlgo beda kremy oddzielne na uda, lydki itd. Odpowiedz Link Zgłoś
justa_79 Re: czy to zle... 04.02.08, 13:00 krem do biustu różni się od zwykłych balsamów nawilżających np. zawartością składników ujędrniających. ale jak ktoś jest młody i ma jędrną skórę, niewielkie piersi, to nie ma potrzeby go stosować. a kremy na uda już są - antycellulitowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mikams75 Re: czy to zle... 04.02.08, 13:13 a czym sie rozni krem ujedrniajacy do tylka/brzucha od tego do biustu? Poza tym czy krem spowoduje ze duzy obwisly biust stanie sie jedrny? Cwiczenia na pewno troche pomoga, ale krem? Odpowiedz Link Zgłoś