kobietabezserca 21.10.05, 20:05 Dobry humor jesienią, to JEST TOOOOOOOOO:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: exman Re: Humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 20:43 to alibi było do mnie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exman Re: Humor IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.05, 21:37 ...to taki żart był, żart..... Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 21.10.05, 23:26 ojjjjjjjjjj! exman;) wiesz, ze dobry żart tynfa wart!! Dobranoc! Pchły na noc, karaluchy pod poduchy!*) Odpowiedz Link Zgłoś
szybki_wytrysk Re: Humor 22.10.05, 09:32 Eeeeee tam. Jeszcze lepsze jest bzykanko. Kiedy się człowiek bzyka można sobie też żartować i ma się dwie rzeczy zamiast jednej. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 12:59 no pewnie, takie smichi-chichi bzykane:))) hihi Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 13:03 Julka, jak Ty tak piszesz, to wreszcie widze, ze podazasz w dobrym kierunku, dziewczyno :) Szybki_wytrysk troche Cie rozruszal :) Nie ma to bowiem, jak dobre bzykanko. W romantycznej atmosferze, naturalnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 13:12 och, julko co z ciebie wyroslo, dojrzało do pszczelich charakterstycznych dzwiekow; kwiatki bratki i rabatki tudzież inne uprawiane zagony Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 13:23 Przeciez wiesz, ze mezczyzni rozwijaja sie tylko do 7-go roku zycia? (A potem juz wylacznie rosna :) Ale z radoscia obserwuje Twoj rozwoj :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 14:29 czy cos dzieli julke od mezczyzny, ktory ma powzej :J sprawdzies.to? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 14:46 kobietabezserca napisała: > czy cos dzieli julke od mezczyzny, > sprawdziles.to? chcialbym, aby nas nic nie dzielilo, nawet Twoja koszulka nocna :) ale jakos nie dajesz mi (na razie przynajmniej) na to szans :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 15:12 bliska cialu koszulka nie sadzisz? a pozatym, ciagle tylko chodzisz posuwistym krokiem, smieszne ruchy wykonujac hehe, lepiej byloby moze, gdybys jakis taniec wykonal , a ja Ci zaspiewac moge SZANS+ON la la la Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 15:25 Daj spokuj, Julka. Spiewalismy juz. Wiesz, gdzie. Gdy Ci jednak zaproponowalem, bys w koncu zdjela te koszulke, to powiedzialas - nie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 15:34 ja mam czas, ja poczekam :))) co nagle to po diable sprawdzilam.TO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 15:40 mowisz, zeby replay zrobila!!!! hehe a to dobry zart chyba - trafiony zatopiony Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 15:43 kobietabezserca napisała: > mowisz, zeby replay zrobila!!!! no mowie :) ale oczekuje deklaracji, z tym razem zdejmiesz te koszulke nocna, gdy Cie o to poprosze :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 15:45 sam sie pierwszy rozbierz z bambetli! mnie chlodno jest ! w starym piecu diabel pali!!!! ;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdzilem.to Re: Humor 22.10.05, 15:47 Jutro :) Dzisiaj pedze do lasu drewna nazbierac , by bylo w komunku czym palic (bez pomocy diabla) :) pa. Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 15:53 sprawdzilem.to napisał: > Jutro :) > Dzisiaj pedze do lasu drewna nazbierac , by bylo w komunku czym palic > (bez pomocy diabla) :) > > pa. ******* nie pedz na zlamanie karku, bo jeszcze glowe stracisz na byleczym!!!! ja chucham i dmucham - na glowe szczegolnie, dzieki temu mam ja tam gdzie mam ;))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietabezserca Re: Humor 22.10.05, 17:24 Pa!pa pa;))))) i tak to sie zaczeło, zwyczajne pa pa pa _ babcia stala na balkonie dolem dziadek defilowal!!!! PA!!! Odpowiedz Link Zgłoś