Dodaj do ulubionych

Keukenhof w deszczu

06.05.15, 20:31
Slynny Keukenhof jest nie tylko atrakcyjny w piekna pogode.W ostatnia niedziele padalo,zreszta zobaczcie sami:

www.flickr.com/photos/drachten/sets/72157651991899528/show/
Obserwuj wątek
    • markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 06.05.15, 20:32
      zapomnialem dodac ze wszystkie foty sa cc mozna je gratis downloadowac do niekomercyjnego uzytku.zapraszam !
    • mara571 Re: Keukenhof w deszczu 07.05.15, 09:29
      zdjecia przepiekne.
      Przy okazji mam pytanie: fotografia to twoja pasja czy zawod?
      • markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 09.05.15, 20:45
        mara571 ani zawod ani pasja , po prostu przyjemnosc dokumentowania rzeczywistosci i przemijania.A poza tym czerpanie przyjemnosci z dawania pozytywnych wrazen. Wszystkie foty z Keukenhof sa w orginalnym wymiarze do downloadowania i uzytku dla niekomercyjnych celow. Wiecej moich cc fotografii znajdziesz na flickrowskiej domenie drachtenandaround. Milo mi ze Ci sie zdjecia podobaja.Robilem je wiec dla Ciebie !
        • jankowski1960 Re: Keukenhof w deszczu 10.05.15, 00:38
          piekne zdjecia
          • markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 12.05.15, 16:47
            Dziekuje ,to specjalnie dla Ciebie tez
            • tojabogdan też podziwiam i pozdrawiam! 12.05.15, 20:16
              Uważam też Twój pomysł, na tym monotematycznym i patologicznie spolaryzowanym forum, prezentowanie swoich zdjęć, bo to też w końcu jest "świat" nas otaczający, jako balsam dla duszy.
              Może każdy z nas poda link do swoich fotek? Mam też swoje z "dawnych lat" na flickrze.
        • mara571 Re: Keukenhof w deszczu 12.05.15, 21:36
          podziwiam.
          Mnie stac tylko na dokumentacje przemian domu rodzinnego i wlasnego w trakcie przebudowy i zmian w ogrodzie. Ale kwiatow mam malo, bo na razie nie mieszkamy u siebie a mama w swoim juz nie daje rady.
          Mnie fascynuja rozaneczniki. Gdzie w Holandii jest takie miejsce "rozanecznikowo-azaliowe"?
          W Niemczech polecam ci Ammerland.
          www.hobbie-rhodo.de/Park/Rhododendronpark_Hobbie
    • frompiter Lubie Holandie 12.05.15, 23:06
      markvanreesk napisał:
      > Slynny Keukenhof

Ciekawy, dobry, czasami smieszny, w kazdym razie bardzo mily kraj.
      Odkrylem dla siebie Holandie w 1990 roku, rozpoczynalem z Utrechtu.

Dzieki za zdjiecia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka