markvanreesk 06.05.15, 20:31 Slynny Keukenhof jest nie tylko atrakcyjny w piekna pogode.W ostatnia niedziele padalo,zreszta zobaczcie sami: www.flickr.com/photos/drachten/sets/72157651991899528/show/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 06.05.15, 20:32 zapomnialem dodac ze wszystkie foty sa cc mozna je gratis downloadowac do niekomercyjnego uzytku.zapraszam ! Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Keukenhof w deszczu 07.05.15, 09:29 zdjecia przepiekne. Przy okazji mam pytanie: fotografia to twoja pasja czy zawod? Odpowiedz Link Zgłoś
markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 09.05.15, 20:45 mara571 ani zawod ani pasja , po prostu przyjemnosc dokumentowania rzeczywistosci i przemijania.A poza tym czerpanie przyjemnosci z dawania pozytywnych wrazen. Wszystkie foty z Keukenhof sa w orginalnym wymiarze do downloadowania i uzytku dla niekomercyjnych celow. Wiecej moich cc fotografii znajdziesz na flickrowskiej domenie drachtenandaround. Milo mi ze Ci sie zdjecia podobaja.Robilem je wiec dla Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
markvanreesk Re: Keukenhof w deszczu 12.05.15, 16:47 Dziekuje ,to specjalnie dla Ciebie tez Odpowiedz Link Zgłoś
tojabogdan też podziwiam i pozdrawiam! 12.05.15, 20:16 Uważam też Twój pomysł, na tym monotematycznym i patologicznie spolaryzowanym forum, prezentowanie swoich zdjęć, bo to też w końcu jest "świat" nas otaczający, jako balsam dla duszy. Może każdy z nas poda link do swoich fotek? Mam też swoje z "dawnych lat" na flickrze. Odpowiedz Link Zgłoś
mara571 Re: Keukenhof w deszczu 12.05.15, 21:36 podziwiam. Mnie stac tylko na dokumentacje przemian domu rodzinnego i wlasnego w trakcie przebudowy i zmian w ogrodzie. Ale kwiatow mam malo, bo na razie nie mieszkamy u siebie a mama w swoim juz nie daje rady. Mnie fascynuja rozaneczniki. Gdzie w Holandii jest takie miejsce "rozanecznikowo-azaliowe"? W Niemczech polecam ci Ammerland. www.hobbie-rhodo.de/Park/Rhododendronpark_Hobbie Odpowiedz Link Zgłoś
frompiter Lubie Holandie 12.05.15, 23:06 markvanreesk napisał: > Slynny Keukenhof Ciekawy, dobry, czasami smieszny, w kazdym razie bardzo mily kraj. Odkrylem dla siebie Holandie w 1990 roku, rozpoczynalem z Utrechtu. Dzieki za zdjiecia. Odpowiedz Link Zgłoś