Dodaj do ulubionych

narasta krytyka ameryki w swiecie

IP: *.telia.com 16.09.04, 08:52
Swiat krytykuje ameryke . Dlaczego powoduja wiatry. Huragan Ivan np. Juz
dwoch ludzi sginelo w ameryce ajeszcze huragan nie przyszedl tam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Argentynczyk Amerykanie dali nam Pinichet IP: *.telia.com 16.09.04, 08:59
      Wymordowal moich znajomych i rodzine cala. Amerykanie wstawili pinoszet.
      • Gość: Amerykanin Ameryka jest jak Allah. Potezna nawet w Chile. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:47
        Farsa na calego: Argentynczyk oskarza USA za akcje generala w Chile. Globalizm
        nawet w kraju tanga.
    • Gość: Irakijczyk Amerykanie wymordowali mi moja rodzine IP: *.telia.com 16.09.04, 09:00
      Amerykanie wymordowali mi moja rodzine. Wstawili swoj rzad i dalej morduja
    • Gość: Jugoslawianin Re: narasta krytyka ameryki w swiecie IP: *.telia.com 16.09.04, 09:02
      Amerykanie zbombardowali moje miasto bombami dum dum i zabili moje dzieci.
      Citka zginela jadac w pociagu ktory zbombardowali amerykanie
      Wojek zginal jak jechal traktorem zbombardowany przez amerykanow.
      • Gość: Japonczyk Amerykanie zabili wszystkich ludzi w moim miesice IP: *.telia.com 16.09.04, 09:07
        Po zakonczeniu wojny i kapituklacji mojego kraju amerykanie zrzucili bombe
        atomowa i zabili wszystkich moich czlonkow rodziny jak i mieszkancow Hiroshimy
        • Gość: Amerykanin Spalili tez duzo drzew wisniowych,. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:50
          Nie rob jaj - wiesz, ze Hiroszima i Nagasaki byly przed aktem kapitulacji.
          Jesli nie wiesz tos idiota. Jesli wiesz rosnies na inteligenta. Watek na sto
          dwa. Ciekawe ilu sie "zalapie'.
    • Gość: Wietnamczyk Re: narasta krytyka ameryki w swiecie IP: *.gla.ac.uk 16.09.04, 15:31
      Amerykanie wymordowali wszystkich mieszkancow mojej wioski. Tylko jam sie
      schowal i uratowal. Ale mowia, ze to bylo potrzebne, zeby wioske uratowac.
      • Gość: Amerykanin Selekcja naturalna. Na cala wioske jeden madry. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:52
        • Gość: marcus_crassus dyskutujesz wlasnie z bzikiem ze szwecji :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:00
          niejaki psychopata "konrad" ktory niedawno stwierdzil ze wykladania apokalipsy
          kosciola katolickiego jest bzdura i on zna prawde a apokalipsa mowi o upadku
          USA :))))

dyskusje ze swirami nie prowadza do zbyt interesujacych wnioskow.konrad ze
          szwecji nie jest zas zwyklym balwanem.jest to rzeczywisty psychopata i swir.on
          jest nienormalny z medycznego punktu widzenia.
          • Gość: Amerykanin dzieki marcuss. Religijni fanatycy, kiedy wreszcie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 16:41
            wyniosa sie do Tych swoich rajow? Tu parcie na rozwoj badan kosmicznych. moze i
            loty sie zaczna naprawde jak prywatna inicjatywa sie w to wlaczy, a oni Allah,
            Dieu, Bog, Gott bez przerwy. Zeby jeszcze nie zabijali dla tych bogow to mozna
            wytrzymac? Chca nas do jaskin wcisnac znowu.
            • Gość: m sprawdzaj adres IP "telia.com" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:50
              te psychol go uzywa pod wiekszoscia swoich wypocin.jest jeszcze jeden adres ze
              szwecji spod ktorego ten oszolom piszczy ale zazwyczaj tylko ten
    • Gość: watto To nie huragan. To tajna bron. O tym juz pisalem! IP: *.z91-107-66.customer.algx.net 16.09.04, 15:41
      USA terroryzuje Kubę tajną bronią masowej zagłady.
      Autor: Gość: watto
      Data: 12.09.2004 19:47

Wystrzelona bron z wybrzeża Afryki zamordowała już 19 osób na Grenadzie 16
      osób na wyspie Jamaica i już wkrótce zdewastuje Kubę. Nie dajcie się oszukać
      ze to jakiś naturalnie występujący huragan. Amerykańscy naukowcy już od lat
      pracują nad bronią która wygląda jak trzęsienie ziemi, huragany i tornada.

Zobaczcie sami na własne oczy jak MADE IN USA huragan terroryzuje obywateli
      tych biednych krajów. Chyba nikt mi nie powie ze precyzyjnie wycelowany
      huragan w stolice Kuby Hawanę to zwykłym przypadek? Jeszcze bezczelnie
      nazwali ten huragan Ivan w celu zwalenia winy na Rosję!

story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=578&e=1&u=/nm/20040912/ts_nm/weather_ivan_dc

www.nhc.noaa.gov/ftp/graphics/AT09/refresh/AL0904W5+GIF/120853W5.gif
      Hurricane Lashes Caymans After Pounding Jamaica

1 hour, 45 minutes ago Add Top Stories - Reuters to My Yahoo!

By Alan Markoff

GEORGE TOWN, Cayman Islands (Reuters) - Hurricane Ivan, raking a trail of
      devastation through the Caribbean, bore down on the tiny Cayman Islands on
      Sunday after wrecking Jamaica and Grenada.

In Jamaica, Ivan killed at least 16 people, gutted homes and washed away
      roads. As it neared the Cayman Islands, at 5 a.m. Ivan's winds had decreased
      slightly to 155 mph (250-kph) and it was downgraded to Category 4 on 1-5
      Saffir-Simpson scale but it remained a very powerful and dangerous storm, the
      U.S. National Hurricane Center (news - web sites) said.

Ivan was located about 55 miles south-southeast of Grand Cayman at latitude
      18.6 north and longitude 80.8 west and was moving west-northwest at 9 mph.

At this rate, Ivan's eye was expected to hit Grand Cayman by Sunday
      afternoon, before heading for Cuba on Monday

• Gość: Wrooom Jak sie masz pedale IP: *.telia.com 16.09.04, 17:59
        pedal od roweru co onanizuje w pracy az mu puchnie to mc. Udaje ze jest
        motocyklem ale w rzeczywistosci to jedynie pedal do roweru
        • Gość: watto Zniwa amerykanskiego 'know how' IP: *.shared.or.tz / *.reverse.newskies.net 16.09.04, 20:56
          Ivan had killed 68 people in a deadly trek through the Caribbean over the past
          10 days and its eye hurtled ashore in the early hours near Gulf Shores,
          Alabama, just west of Florida's panhandle.

• Gość: Amerykanin watto. Przeciez to IP ze Szwecji Czy Bush najechal IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 21:01
            Szwecje tez? Teraz to juz za duzo. Po co mu Szwecja? Rozumiem Norwegie bo ropa
            ale Svenska!!!!
            • Gość: cotamropa W Szwecji jest zloto IP: *.telia.com 16.09.04, 21:07
              Czego durnie nie wiedza ze w Szecji jest najwieksza w Europie kopalnia zlota,
              A na dodatek to prospektorem sa amerykanscy zlodzieje.
              • Gość: Amerykanin dziekuje za info. To znaczy, ze tam mam iwestycje. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 21:15
                Inwestuje w zloto od wrzesnia 2001. Tanie jest teraz, ze Boze. Jeszcze 10 lat
                temu po $900 za uncje teraz mniej niz polowa tego. Trzeba sie zabezpieczyc -
                zloto jest zawszw wartosciowe. A gdzie jest ta fabryka i jak sie nazywa to
                sprawdze w prospekcie brokera.
      • watto Znowu jakiś śmieć się podszywa... 22.09.04, 18:35
        ...i wypisuje androny.

Watto jest tylko logowany.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka