Gość: rusek IP: *.telia.com 16.09.04, 08:52 Swiat krytykuje ameryke . Dlaczego powoduja wiatry. Huragan Ivan np. Juz dwoch ludzi sginelo w ameryce ajeszcze huragan nie przyszedl tam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Argentynczyk Amerykanie dali nam Pinichet IP: *.telia.com 16.09.04, 08:59 Wymordowal moich znajomych i rodzine cala. Amerykanie wstawili pinoszet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Ameryka jest jak Allah. Potezna nawet w Chile. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:47 Farsa na calego: Argentynczyk oskarza USA za akcje generala w Chile. Globalizm nawet w kraju tanga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irakijczyk Amerykanie wymordowali mi moja rodzine IP: *.telia.com 16.09.04, 09:00 Amerykanie wymordowali mi moja rodzine. Wstawili swoj rzad i dalej morduja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jugoslawianin Re: narasta krytyka ameryki w swiecie IP: *.telia.com 16.09.04, 09:02 Amerykanie zbombardowali moje miasto bombami dum dum i zabili moje dzieci. Citka zginela jadac w pociagu ktory zbombardowali amerykanie Wojek zginal jak jechal traktorem zbombardowany przez amerykanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Japonczyk Amerykanie zabili wszystkich ludzi w moim miesice IP: *.telia.com 16.09.04, 09:07 Po zakonczeniu wojny i kapituklacji mojego kraju amerykanie zrzucili bombe atomowa i zabili wszystkich moich czlonkow rodziny jak i mieszkancow Hiroshimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Spalili tez duzo drzew wisniowych,. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:50 Nie rob jaj - wiesz, ze Hiroszima i Nagasaki byly przed aktem kapitulacji. Jesli nie wiesz tos idiota. Jesli wiesz rosnies na inteligenta. Watek na sto dwa. Ciekawe ilu sie "zalapie'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wietnamczyk Re: narasta krytyka ameryki w swiecie IP: *.gla.ac.uk 16.09.04, 15:31 Amerykanie wymordowali wszystkich mieszkancow mojej wioski. Tylko jam sie schowal i uratowal. Ale mowia, ze to bylo potrzebne, zeby wioske uratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin Selekcja naturalna. Na cala wioske jeden madry. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 15:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcus_crassus dyskutujesz wlasnie z bzikiem ze szwecji :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:00 niejaki psychopata "konrad" ktory niedawno stwierdzil ze wykladania apokalipsy kosciola katolickiego jest bzdura i on zna prawde a apokalipsa mowi o upadku USA :)))) dyskusje ze swirami nie prowadza do zbyt interesujacych wnioskow.konrad ze szwecji nie jest zas zwyklym balwanem.jest to rzeczywisty psychopata i swir.on jest nienormalny z medycznego punktu widzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin dzieki marcuss. Religijni fanatycy, kiedy wreszcie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 16:41 wyniosa sie do Tych swoich rajow? Tu parcie na rozwoj badan kosmicznych. moze i loty sie zaczna naprawde jak prywatna inicjatywa sie w to wlaczy, a oni Allah, Dieu, Bog, Gott bez przerwy. Zeby jeszcze nie zabijali dla tych bogow to mozna wytrzymac? Chca nas do jaskin wcisnac znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m sprawdzaj adres IP "telia.com" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.04, 16:50 te psychol go uzywa pod wiekszoscia swoich wypocin.jest jeszcze jeden adres ze szwecji spod ktorego ten oszolom piszczy ale zazwyczaj tylko ten Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watto To nie huragan. To tajna bron. O tym juz pisalem! IP: *.z91-107-66.customer.algx.net 16.09.04, 15:41 USA terroryzuje Kubę tajną bronią masowej zagłady. Autor: Gość: watto Data: 12.09.2004 19:47 Wystrzelona bron z wybrzeża Afryki zamordowała już 19 osób na Grenadzie 16 osób na wyspie Jamaica i już wkrótce zdewastuje Kubę. Nie dajcie się oszukać ze to jakiś naturalnie występujący huragan. Amerykańscy naukowcy już od lat pracują nad bronią która wygląda jak trzęsienie ziemi, huragany i tornada. Zobaczcie sami na własne oczy jak MADE IN USA huragan terroryzuje obywateli tych biednych krajów. Chyba nikt mi nie powie ze precyzyjnie wycelowany huragan w stolice Kuby Hawanę to zwykłym przypadek? Jeszcze bezczelnie nazwali ten huragan Ivan w celu zwalenia winy na Rosję! story.news.yahoo.com/news?tmpl=story&cid=578&e=1&u=/nm/20040912/ts_nm/weather_ivan_dc www.nhc.noaa.gov/ftp/graphics/AT09/refresh/AL0904W5+GIF/120853W5.gif Hurricane Lashes Caymans After Pounding Jamaica 1 hour, 45 minutes ago Add Top Stories - Reuters to My Yahoo! By Alan Markoff GEORGE TOWN, Cayman Islands (Reuters) - Hurricane Ivan, raking a trail of devastation through the Caribbean, bore down on the tiny Cayman Islands on Sunday after wrecking Jamaica and Grenada. In Jamaica, Ivan killed at least 16 people, gutted homes and washed away roads. As it neared the Cayman Islands, at 5 a.m. Ivan's winds had decreased slightly to 155 mph (250-kph) and it was downgraded to Category 4 on 1-5 Saffir-Simpson scale but it remained a very powerful and dangerous storm, the U.S. National Hurricane Center (news - web sites) said. Ivan was located about 55 miles south-southeast of Grand Cayman at latitude 18.6 north and longitude 80.8 west and was moving west-northwest at 9 mph. At this rate, Ivan's eye was expected to hit Grand Cayman by Sunday afternoon, before heading for Cuba on Monday Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrooom Jak sie masz pedale IP: *.telia.com 16.09.04, 17:59 pedal od roweru co onanizuje w pracy az mu puchnie to mc. Udaje ze jest motocyklem ale w rzeczywistosci to jedynie pedal do roweru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: watto Zniwa amerykanskiego 'know how' IP: *.shared.or.tz / *.reverse.newskies.net 16.09.04, 20:56 Ivan had killed 68 people in a deadly trek through the Caribbean over the past 10 days and its eye hurtled ashore in the early hours near Gulf Shores, Alabama, just west of Florida's panhandle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin watto. Przeciez to IP ze Szwecji Czy Bush najechal IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 21:01 Szwecje tez? Teraz to juz za duzo. Po co mu Szwecja? Rozumiem Norwegie bo ropa ale Svenska!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotamropa W Szwecji jest zloto IP: *.telia.com 16.09.04, 21:07 Czego durnie nie wiedza ze w Szecji jest najwieksza w Europie kopalnia zlota, A na dodatek to prospektorem sa amerykanscy zlodzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amerykanin dziekuje za info. To znaczy, ze tam mam iwestycje. IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 16.09.04, 21:15 Inwestuje w zloto od wrzesnia 2001. Tanie jest teraz, ze Boze. Jeszcze 10 lat temu po $900 za uncje teraz mniej niz polowa tego. Trzeba sie zabezpieczyc - zloto jest zawszw wartosciowe. A gdzie jest ta fabryka i jak sie nazywa to sprawdze w prospekcie brokera. Odpowiedz Link Zgłoś
watto Znowu jakiś śmieć się podszywa... 22.09.04, 18:35 ...i wypisuje androny. Watto jest tylko logowany. Odpowiedz Link Zgłoś