malkontent6 14.08.15, 14:34 Updadek Angli powoli staje się smutnym faktem. Drastycznie zmniejsza się ilość pubów, bo społeczeństwo pije mniej alkoholu. Żegnaj Anglio. money.cnn.com/2015/08/14/news/pubs-uk-beer-alcohol/index.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xystos Re: Upadek Anglii. 14.08.15, 14:43 ale w zamian wzrasta ilosc Suk'ow handel kwitnie,ceny spadaja,i coraz mniej nietrzezwych na ulicach ,coraz wiecej skromnie ubranych dziewczat i kobiet - Albion porzadnieje ! InshAllach Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Upadek Anglii. 14.08.15, 15:49 Tak, widać to zwłaszcza w Londynie. Byłem tam 5 lat temu i mam nadzieję, że będę mógł ocenić postęp w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Irlandia juz upadla... 14.08.15, 15:02 a i u mnie w Gminie nie lepiej... jedyny bar piwny w calej Gmninie , ktory otwarto gdzies kolo 1990 wlasnie zamkneli... i pozostaje - jak drzewiej za komuny - pic pivo pod sklepem GS-u... eehhh. historia zatoczyla kolo... Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Irlandia juz upadla... 14.08.15, 15:49 W Hameryce na szczęście żyje się szczęśliwie. Odpowiedz Link Zgłoś