wtracalski Re: Bałwany_18 24.09.04, 08:33 Bałwany Wy, mędrkowie z Bożej łaski Przez was świat ten jest przegrany Zamiast głowy macie kaski Allah aghbar i Bałwany Mam was dosyć, chyba wiecie Więc się tutaj pożegnamy Wy, najgłupsi na tym świecie Allah aghbar i Bałwany Lecz nie mogę was porzucić Bez opieki pewnej Dany Z nią Hatikwę przyjdzie nucić Allah aghbar i Bałwany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Bałwany_18 IP: *.aster.pl 24.09.04, 08:41 Wtrącalski, ciemniak z Ciebie. Ani nie mówi się, ani nie pisze <aghbar>. Wstydź się. Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_18 24.09.04, 09:24 Ok, poprawię: Allach AGHRBAR!!!!! Zadowolony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cep Re: Bałwany_18 IP: *.aster.pl 24.09.04, 09:28 wtracalski napisał: > Ok, poprawię: > > Allach AGHRBAR!!!!! > > Zadowolony? Ale fajne - Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_18 24.09.04, 09:35 Gość portalu: Cep napisał(a): > wtracalski napisał: > > > Ok, poprawię: > > > > Allach AGHRBAR!!!!! > > > > Zadowolony? > > Ale fajne - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Bałwany_18 IP: *.mel.dialup.connect.net.au 24.09.04, 09:06 Choc znam ja tysiace I Pan, jak i Panow Jeden ma tylko hyzia Na punkcie Balwanow Przemyslalem ten problem I przyszlo mi do glowy Ze on sam musi wygladac Jak kolezka sniegowy Pozdrowienia Wtracalski Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_18 24.09.04, 09:26 Gość portalu: zbalansowany napisał(a): > > > Choc znam ja tysiace > I Pan, jak i Panow > Jeden ma tylko hyzia > Na punkcie Balwanow > > Przemyslalem ten problem > I przyszlo mi do glowy > Ze on sam musi wygladac > Jak kolezka sniegowy > > Pozdrowienia Wtracalski Odkryłem to wcześniej: Uderzyło mnie jak piorun Że nie będąc już młodzianem Za wtrącanie się na forum Jestem przecież sam Bałwanem Również pozdrowienia Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbalansowany Re: Bałwany_18 IP: *.mel.dialup.connect.net.au 24.09.04, 09:37 Nie jest tak zle z toba Wtracalski Slyszalem o takim facecie Co z d.....a wszystko kojarzyl I co o tym powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re: Bałwany_18 24.09.04, 09:45 Wszystko zalezy od kontekstu w jakim uzywa sie tego pieknego, szlachetnego zawolania arabskiego. Cepowaty belfer zna wlasciwa jego wykladnie i dlatego wie, jak sie to naprawde pisze. Wlasnie tak, jak go nauczono na partyjnych kursach i akademiach pierwszomajowych. ZB*-to szczeniak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sp;lit Re: Bałwany_18 IP: *.ipt.aol.com 24.09.04, 09:54 Wtracalski , jestes wierzacy czy ateista ? uklony Odpowiedz Link Zgłoś
islamista.jeden Re: Bałwany_18 24.09.04, 16:28 sp;lit, masz zajoba czy jestes kretynem? Odpowiedz Link Zgłoś
wtracalski Re: Bałwany_18 24.09.04, 17:41 Gość portalu: sp;lit napisał(a): > Wtracalski , jestes wierzacy czy ateista ? > > uklony Ateista. Szczególnie nie wierzę w Bałwany. Ukłony również. Wtr. Odpowiedz Link Zgłoś
bigobserver Re: Bałwany_18 24.09.04, 11:54 Jak by to wyrazic, by nie urazic zony ? Moze " Witamy Alpha" On pierwszy, bo "uczony" Odpowiedz Link Zgłoś
guciowa Re: Bałwany_18 25.09.04, 15:00 wtrącalski nie kończ proszę. Może się moje bałwaniątko odezwie. Gdzieś zniknęło. Kocham mojego gucia Odpowiedz Link Zgłoś
zejman1 Re: Bałwany_18 25.09.04, 19:17 Popieram. Sprawil nam Wtracalski wiele uciechy i chyba nie przesadze, ze nikt na Forum mu nie dorownal. Odpowiedz Link Zgłoś