polski_francuz 15.08.16, 09:30 Ze polska reprezentacja olimpijska zadnych medali w Rio nie zdobywa. Szefuncio, ty to widzisz i nie grzmisz? PF Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Minister sportu to jedyny minster w rządzie PiS 15.08.16, 09:49 który jest odpowiednią osobą na odpowiednim stanowisku. pl.wikipedia.org/wiki/Witold_Ba%C5%84ka Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Minister sportu to jedyny minster w rządzie P 15.08.16, 09:54 Dobry sportowiec. Ale naprawde dobry sportowiec wie, ze licza sie tylko rezultaty. A tych brak. PF Odpowiedz Link Zgłoś
malkontent6 Re: Minister sportu to jedyny minster w rządzie P 15.08.16, 19:20 Nie mogę zrozumieć sensu instnienia Ministerstwa Sportu. Dopóki rządziła tym resortem Joanna Mucha można to myło tolerować ze względu na jej urodę. Ale teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Minister sportu to jedyny minster w rządzie P 15.08.16, 19:54 malkontent6 napisał: Nie mogę zrozumieć sensu instnienia Ministerstwa Sportu. Dopóki rządziła tym resortem Joanna Mucha można to myło tolerować ze względu na jej urodę. Ale teraz? Podobnie uważam. Istnienie tego resortu to dowód na brak troski o tworzenie państwa sprawnie i tanio zarządzanego Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Uprzejmie donosze 15.08.16, 10:29 Na Igrzyskach szykuje się dla nas największa klęska i najgorszy wynik od czasu Melbourne ale "ubijacze piany" z nad Wisly relacjonuja nam dumnie: "Świetny finisz na ostatniej prostej, efektowny pad na metę, a wreszcie awans do finału z czasem. - Stać mnie na pierwszą ósemkę - deklaruje 20-letnia Ennaoui." "Zasalutowała, wystrzeliła ze startu, a potem zameldowała wykonanie zadania: Ewa Swoboda jest w półfinale biegu na 100 m. W debiucie, w wieku 19 lat - wielka rzecz" "Paweł Fajdek stanął w obronie braci Zielińskich " "Jedna z najpiękniejszych polskich biegaczek tańczy sambę, gra... w piłkę nożną, i co sądzi o występie kontrowersyjnej zawodniczki z RPA - Caster Semenyi." " Rio 2016. Zachwyciły mnie Ewa i Sofia, nowe twarze polskiej lekkoatletyki" Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Uprzejmie donosze 15.08.16, 19:07 szwampuch58 napisał: Na Igrzyskach szykuje się dla nas największa klęska i najgorszy wynik od czasu Melbourne .... Nie sądzę, by trak miało być. Ale faktem jest, że media rządowe pokazują/wyolbrzymiają każdy (nieraz drobny) sukces Polski w Rio. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Uprzejmie donosze 15.08.16, 19:22 Anita w szczegolnosci a w ogolnosci to kobity zlote medale zdobywaja. Co z mezczyznami? Pewnie wszyscy wyemigrowali... PF Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Uprzejmie donosze 15.08.16, 19:02 polski_francuz napisał: > Ze polska reprezentacja olimpijska zadnych m > edali w Rio nie zdobywa. > Szefuncio, ty to widzisz i nie grzmisz? > PF Jakieś głupoty ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dicksmith twój donos jest nieważny 16.08.16, 02:11 bo nie podałeś swojego imienia i nazwiska Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: twój donos jest nieważny 16.08.16, 10:07 To jest anonimowy donos... PF Odpowiedz Link Zgłoś