Dodaj do ulubionych

Ameryka skarlała i schamiała pod Bushem

09.10.04, 10:27
USA skarlało i zchamiało za rządów Busha. Trzymają władze tylko terrorem i
morderstwami w Iraku. Ich rzeźnicy czyli tzw. amerykańska "armia" morduje
codziennie setki niewinnych ludzi. Fakt ameryka rządzi, wszyscy się jej boją.
Krwawy terror robi swoje.

Obserwuj wątek
    • Gość: . No patrz, a Polaczki za wize do tego karla lapowki IP: *.range81-156.btcentralplus.com 09.10.04, 10:30
      wciskaja...
      • johannes4 Re: No patrz, a Polaczki za wize do tego karla la 09.10.04, 10:40
        Czemu na Polaków mówisz "Polaczki". Ale to że Polacy musze mieć wizy do USA to
        pokazuje im ich "sojusznik", "wielki Brat" ich miejsce w szeregu. Tylko to, że
        USA taktkuje Polskę jak popychadło, swą nową kolonię.

Gość portalu: . napisał(a):

> wciskaja...
        • Gość: . Bo Polak to we wlasnym kraju siedzi i stawia go na IP: *.range81-156.btcentralplus.com 09.10.04, 10:52
          nogi - proste.
          USA ma (tj.mialo, zmienilo sie i dla obywateli UK) jasne regulacje nt. ruchu
          bezwizowego TURYSTYCZNEGO: okreslony dochod na glowe - do dzisiaj nie ma tych
          wiz chocby Grecja,choc dochod wyzszy niz w Polsce
      • Gość: aki no nie wszyscy IP: *.protonet.pl 09.10.04, 10:47
        ja nie dawałem. a wiza odkleja mi sie już w połowie z paszportu.coś słaby glue w konsulacie dali ;-(
        aktualnie wyjeżdżam za pare dni na słowację.ameryka nie zając ;-)
        • Gość: . Bos ty sie nie wybieral do pracy na czarno. I IP: *.range81-156.btcentralplus.com 09.10.04, 10:53
          dlatego tez wize TURYSTYCZNA masz.
          • Gość: aki musiałbym na głowe upasc żeby azbest tam IP: *.protonet.pl 09.10.04, 11:01
            zrywac z dachu-jestem na to zbyt leniwy.na dodatek straciłem 4 dolary przywożąc w prezencie syrop klonowy,którego nikt sie nie chciał tknąć :-(
            • Gość: igor Po pierwsze azbestu nie uzywa sie w USA juz od IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 15:59
              25 lat. Po drugie, usuwanie azbestu jest zarezerwowane dla specjalistycznych
              przedsiebiorstw z odpowiednim wyposazeniem, strojami roboczymi z maskami itd.
              Jednym slowem drogi byznes, place bardzo wysokie i praca tam to marzenie dla
              czarnoroboczych jak Ty - aki. Po trzecie, ten twoj syrop to gowno a nie
              prawdziwy syrop klonowy. Prawdziwy kosztuje duzo wiecej. Tak jak bys kupil ikre
              ze sledzia zamiast rosyjskiego kawioru. Podejrzewam, ze nie byles w USA w
              ogole. Jak raz bys poczul jakie dobre zycie tu jest to bys tak nie pisal.
              Chyba, ze jestes idiota-nieudacznik a takim nigdzie nie wyjdzie, nawet w
              Bundesie.
              • Gość: aki igorze wyobraz sobie iż nie muszę zarabiać w usa IP: *.protonet.pl 11.10.04, 16:12
                jest mi to niepotrzebne.czy taki fakt jest dla ciebie niepojety?pewnie dzielisz polaków tylko na tych którzy dostali wize i pracują,na nieudaczników którzy dostali wiże i nie mogą sie wybic w usa oraz na tych którzy nie otrzymali wizy
                nie jestem znawcą syropów klonowych byc może te kosztujące 100$ za butelką są wysmienite tym niemniej nie skorzystam.swoj kupiłem praktycznie przypadkowo w jakims tam lichym markeciku w okolicach lexington av i czterdziestej jakiejś tam.
                ps "zrywanie azbestu" to przenosnia-nie pojąłes tego?
                • Gość: igor Skad sie ta przenosnia wziela? Jezdze czesto do IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 19:03
                  Lake Zurich bo szwagier ma przedsiebiorstwo budowlane i nikt z tamtejszych
                  Polakow tak nie mowi. A przeciez tam mieszkaja tysiace tych, ktorzy dorobili
                  sie i wyniesli sie na polnoc od Chicago. Jezdze czesto do Polski i tez nie
                  slysze tego okreslenia. Czy to Twoj neologizm? Jesli chodzi o prace w USA to
                  wiekszosc badan opinii publicznej w Polsce podaje, ze Polacy chca bezwizowych
                  wjazdow do USA glownie po to aby tam pracowac. Dobrze, ze Ty nie musisz ale
                  jestes szczesliwa mniejszoscia.
    • Gość: ewrs Re: Ameryka skarlała i schamiała pod Bushem IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 09.10.04, 12:56
      Ameryka Busha to ameryka draństwa, terroru nad słabszymi, okłamywania opinii
      światowej o broni masowego rażenia.
    • trymand Re: Ameryka skarlała i schamiała pod Bushem 09.10.04, 14:45
      Nie zapominaj, że terror ma krótkie nogi. Owszem teraz USA sie boją wszyscy,
      nawet w Europie.Bp ich amria jest potężna, niewahają się wymordowywać ludzi,
      sporej częswci narodów, jak w Iraku. Ale terror rodzi nienawiść. Bush dokonał
      to czego się komunistom w Polsce nigdy nie udało. To oni podsycali do 1989 roku
      niechcęć do Ameryki. Teraz Bush sam tego dokonmał w krótkim czasie. W Europie
      Zachodniej USA,ook Izraela, Iranu i Korei Północnej postrzegane jest jako
      państwo bandyckie zagrażające nam wszystkim.
      • Gość: Tysprowda Re: Ameryka skarlała i schamiała pod Bushem IP: 193.188.161.* 11.10.04, 14:17
        USSA i Izrael powstaly dzieki zwycieskiemu terrorrowi przeciw Albionowi.

Widmo zydobuszewizmu krazy po swiecie....a Bush prorokiem jego.
    • Gość: marcus_crassus musialo byc dobrze skoro wszystkie anty-US gnidy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 14:20
      tak rycza :)))))) jak ofiara ryczy i wrzeszczy znaczy ze ktos ja dobrze trzepie
      w tylek :)))))) a dedukujac dalej jesli te anty-US gnidy tak rycza i wrzeszcza
      znaczy sie ze to co robi US jest bardzo dobre - gdyby lewackie gnidy siedzialy
      cicho oznaczaloby to ze cos jest zle - a tak wiadomo :))))

czy bardziej wrogowie danego kraju piszcza i lamentuja tym wieksza pewnosc ze
      ten kraj dobrze robi :))))

• Gość: ewrs na szczęście jeteteś tylko idiotą IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.10.04, 14:34
        dotdatkowo nieskzodliwym. takie wypociny oczywiście buszewik - bolszewik mógł
        jedynie wypocić. ale jesteś tylko idiotą, pójdź do dobrego specjality może
        jeszcze ci się uda? szybkiego powrotu do zdrowia psychicznego życze i trzymam
        za ciebie kciuki
        • Gość: Tysprowda Re: na szczęście jeteteś tylko idiotą IP: 193.188.161.* 11.10.04, 16:08
          Wiesz kto to jest marsus_crappuss:
          To taki buszewicko-buszystowski 8====> niemaly.

Wiesz jaki znak jego?
          Trupia czszka i dwie paly.
        • Gość: marcus_crassus eeeee??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.04, 16:55
          a co ma do rzeczy moja szkodliwosc?? :))))) przeciez kwestia tematu jest
          stwierdzenie ze ameryka skarlala :))) a ja mowie ze lewactwo ryczy jak oszalale
          wiec znaczy sie ze wszystko jest na dobrej drodze :)))

stwierdzilem pewien fakt a ty ni z gruchy ni z pietruchy o mojej
          szkodliwosci..nie zauwazyles ze wlasnie potwierdziles swoja glupota to co
          napisalem???

ze lewactwo ryczy jakby je ze skory obdzierano :))
          • Gość: ewrs Re: eeeee??? IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.10.04, 18:24
            co ty bredzisz buszowwska pokrako jakie argumenty? fanatyk jesteś, taki
            amerykański piesek. Ty nawet nie rozumiesz znaczenia slowa 'argument". Mniej
            pij jaboli łyso głowy bbuszowski skinie. Te debilne teksty źwoku o "lewactwie"
            zachowałj dla siebie na zebranie łysych belibi buszystów. Bo póki co ja zawsze
            byłem za prawicą. Ale powiem ci ćwoku wiejski nawet wśród komuchów nie
            wiudziałem takiego kretyna tępego fanatyka jak ty.
    • Gość: Tysprowda Re: Ameryka skarlała i schamiała pod Bushem IP: 193.188.161.* 11.10.04, 14:28
      Demokracja ludowa nowa juz dziala skutecznie:

www.guardian.co.uk/online/news/0,12597,1324419,00.html
    • Gość: igor Jestes doskonalym potwierdzeniem Gucio. IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 14:38
      A z Toba popierajacy Cie karzelki: totyle, Tysprowda, tryper itd,itp. A
      naprawde mam gdzies co ty polaczku-karzelku o USA gledzisz. Wizy nie damy tak
      czy inaczej. Po co masz zreszta przyjezdzac. U nas bieda. W Polsce za to jest
      dobrze.
      • Gość: Tysprowda Re: Jestes doskonalym potwierdzeniem Gucio. IP: 193.188.161.* 11.10.04, 14:50
        Jakim cudem takiemu jak ty buszolomowi dali wize do USSA, a?
      • trymand oszołomek. 11.10.04, 15:11
        jesteś poprostu oszołomem, zwykłym fanatykiem probuszowskim, czyli jak zwyklę
        tępym baranem, kóry posługuje się tylko hasłami propagandowymi, bo nie ma
        własnego zdania i mózgu. mniej ćpaj i pij janboli koleś może to ci pomoże?

Gość portalu: igor napisał(a):

> A z Toba popierajacy Cie karzelki: totyle, Tysprowda, tryper itd,itp. A
        > naprawde mam gdzies co ty polaczku-karzelku o USA gledzisz. Wizy nie damy tak
        > czy inaczej. Po co masz zreszta przyjezdzac. U nas bieda. W Polsce za to jest
        > dobrze.
        • Gość: igor Fajnie, ze mozesz tylko poplakac sie. Nic wiecej IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 11.10.04, 15:36
          A ja place podatki na najlepsza armie w swiecie, wybieram jej szefa, zyje
          wygodnie i bezpiecznie. Gdzies tam moi Marines daja kopa komu chca. Islamce
          gubia Korany ze strachu jak widza zolnierza. Swiat jest piekny. Powiedz bidulo
          w parafialnej Polsce co mozesz z tym zrobic. Zapluc sie. Alez mnie to bawi wiec
          nie krepuj sie. Lubie poczytac jak sie dusicie z bezsilnosci. Jeszcze trzeba
          was wykopac z NATO. Nawet jak Kerry bedzie prezydentem to idiota moze tylko
          myslec, ze cos sie zmieni.
          • Gość: aki dzielni moi marines IP: *.protonet.pl 11.10.04, 16:25
            "Gdzies tam moi Marines daja kopa komu chca."
            a czasem kopną w kalendarz choc nie chcą
            www.centcom.mil/CENTCOMNews/Casualty_Report.asp?CasualtyReport=20041010.txt
            • Gość: rachelka Re: dzielni moi marines IP: *.twcny.rr.com 11.10.04, 17:15
              Gość portalu: aki napisał(a):

> "Gdzies tam moi Marines daja kopa komu chca."
              > a czasem kopną w kalendarz choc nie chcą
              dlatego dzielny wojak igorek, podobnie jak nasz dzielny wojak bush wola siedziec
              w hameryce i gadac trzy po trzy,a inni ich tylki bronia,do czasu. coraz wiecej
              rodzicow tych 18 latkow zabitych po nic w iraku protestuje przeciwko bushowi i
              jego polityce wyzwolenia iraku przez zabicie wszystkiego co zyje.
          • Gość: ewrs ja bym się wstydził za armię bandytów IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 11.10.04, 22:31
            ale jak widać buszmeni za swoje SS są dumni, to óznica w kulturze

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka