boomerang 30.12.20, 13:40 Mija rok 2020, nadchodzi jeszcze gorszy rok 2021. Czy ktoś jeszcze pamięta zespół Ślepa Wiara? Przy perkusji, za perkusją, Imbirowy Piekarz, zwany przez PFa Wariatuńciem. Zaczynamy Sylwestra, wbrew Bolszewikom! BLIND FAITH, Had to cry today Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwampuch58 Re: Czas płaczu 30.12.20, 15:07 Wiecej optymizmu: youtube.com/shorts/QcMf2FZ5Vyk Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 30.12.20, 16:28 szwampuch58 napisał: > Wiecej optymizmu: > youtube.com/shorts/QcMf2FZ5Vyk Znowu mnie nie zawiodles...:) Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 30.12.20, 17:12 szwampuch58 napisał: > Kukizowy zaszczepisz sie? > Niemiaszki mi przykladem... Największe centrum szczepień w Berlinie w Treptow Arenie dziś zostanie zamknięte. Ruszy dopiero 3 stycznia. Powodm jest brak chętnych do przyjęcia szczepionki. W Treptow Arenie utworzono największy w stolicy Niemiec punkt szczepień na koronawirusa. Szczepienia w Niemczech rozpoczęły się od pracowników domów opieki i innych placówek dla seniorów. Dziennie można tam podać szczepionkę 5 tysiącom osób. Tymczasem w poniedziałek zgłosiło się 288 chętnych, we wtorek - około 500. www.rp.pl/Covid-19/201239941-Berlin-zamyka-centrum-szczepien-Za-malo-chetnych.html Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Czas płaczu 30.12.20, 17:17 Ta trotylowa szmata pisze ze nie maja czym szczepic? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 30.12.20, 17:58 Artykul jest napisany zgodnie z obowiazujacymi kanonami majacymi za zadanie tak namieszac by ukryc przed "leszczami" rzeczywistosc ,wiec wcale mnie nie dziwi ze osobnik z twoim, ptasim IQ , do takiej konkluzji dochodzi :"Ta trotylowa szmata pisze ze nie maja czym szczepic?" , chociaz powodem zamkniecia juz czynnego punktu szczepien w Berlinie w Treptow Arena ,byl brak chetnych do szczepienia a nie brak szczepionek... Dla osob specjalnej troski, wkleilem to co najwazniejsze, niestety, dla uczciwosci przekazu podalem link, i zrozumienie calosci, zgodnie z moimi oczekiwaniami, przeroslo twoje mozliwosci percepcyjne...:) Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Czas płaczu 30.12.20, 18:11 Koch Intytut podaje ze 80 tys ludzi zszczepiono z tzw:grupy 1,Centra dostana swoje szczepionki w styczniu....napisno w szmacie? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 31.12.20, 17:58 Z najnowszych info wynika ze to sam Pfizer stoi za wstrzymaniem procesu szczepien, znalazl jakies braki w preparacie i chce je usunac, na pocieszenie zapewnia ze tym ktorych juz zaszczepiono wadliwym preparatem , nic nie grozi... Pozostaje pytanie o zakres wiedzy "gremium uczonych" europejskich, ktorzy zadecydowali o dopuszczeniu wstrzykiwania preparatu dla ludzi... Sytuacja w przekazie podobna do wynalazku lobotomii za która owczesni "uczeni", szalbierza nagrodzili nagroda Nobla... Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 31.12.20, 21:00 szwampuch58 napisał: > Te Info z Qrwizji? > Nie moge ci pomoc, mowisz slangiem zrozumialym tylko dla ciebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: Czas płaczu 31.12.20, 21:11 Kukozowce kumate nie sa,to wiadomo powszechnie Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czas płaczu 01.01.21, 17:59 Pfaizer nie tyle wstrzymał ile poinformował o wprowadzaniu do dotychczasowej szczepionki update’ow- dotyczących nowej mutacji. No to tyle tytułem sprostowania w sprawie wirusa. Wszystkiego dobrego w nowym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Czas płaczu 01.01.21, 18:05 Mozna juz zdrobic download tych updatow? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 01.01.21, 18:18 kalllka napisała: > Pfaizer nie tyle wstrzymał ile poinformował o wprowadzaniu do dotychczasowej s > zczepionki update’ow- dotyczących nowej mutacji. > > No to tyle tytułem sprostowania w sprawie wirusa. Wszystkiego dobrego w nowym > roku. A poinformowal jakie sa rezultaty testow po tym jak nazywasz "uptejdowaniu" preparatu, czy pomajsterkowal przy preparacie i oswiadczyl ze preparat jest "cacy" chociaz zadnych dodatkowych testow nie wykonal... A tutaj jest o dzialalnosci firmy Pfizer, niestety dzialalnosc ta nie wzbudza zaufania do samej firmy bezposrednio , a preparatu posrednio... Źródło: Puls Medycyny pulsmedycyny.pl/kara-za-wycieczki-dla-lekarzy-882729 2,3 mld dolarów musi zapłacić Pfizer, światowy gigant farmaceutyczny, za nielegalny marketing swoich leków w USA Pfizer przyznał się, że zachęcał do stosowania Bextry – obecnie wycofanej ze sprzedaży ze względu na zwiększanie ryzyka wystąpienia ataku serca lub udaru oraz stosowania w dawkach niezatwierdzonych przez Agencję ds. Żywności i Leków (FDA). Reuters podaje, że z dokumentów sprawy wynika iż, Pfizer nielegalnie promował też lek Geodon na schizofrenię, antybiotyk Zyvox i stosowany przy epilepsji specyfik Lyrica. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czas płaczu 01.01.21, 18:25 yerzy, poinformowali. Ale do ciebie nie trafiają żadne tłumaczenia bos_upór / nie upgradowales biosa/ Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 01.01.21, 19:03 kalllka napisała: > yerzy, poinformowali. > Ale do ciebie nie trafiają żadne tłumaczenia bos_upór / nie upgradowales biosa > / Prosze podaj lnik-a gdzie Pfizer poinformowal o efektach badania na ludziach preparatu ktory uptade... Upor a nieufnosc to dwie rozne sprawy, moje podejscie jest z pozycji nieufnosci do preparatu Pfizera, nie uporu... Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czas płaczu 01.01.21, 20:19 Mam pytanie, możesz logicznie wytłumaczyć po co, w odpowiedzi do mnie, cytujesz mój post? Odpowiedz Link Zgłoś
yurek_1111 Re: Czas płaczu 01.01.21, 21:44 kalllka napisała: > Mam pytanie, możesz logicznie wytłumaczyć po co, w odpowiedzi do mnie, cytujes > z mój post? > Czasmi zdarza się ze wpis laduje w dole watka i wtedy nie wiadomo do kogo się odnosi... Link please... Odpowiedz Link Zgłoś
caesar_pl Re: Czas płaczu 01.01.21, 22:17 VW tez przyznal ze oszukiwal i co?Znow jest najwiekszym producentem samochodow na Swiecie. Pfizer to poniemiecki,nazwisko wskazuje.Ma wiele filiali w Niemczech. Pfizer Inc. (ang. /'faɪzəɹ/) – koncern farmaceutyczny z siedzibą w Nowym Jorku. Założony w 1849 roku przez Amerykanów niemieckiego pochodzenia, Charlesa Pfizera i Charlesa Erhardta jako Charles Pfizer and Company.Najpewniej firma miala powiazania z Hitlerem ale wiadomo ze Jankes to zatuszowal. Chyba juz za Hitlera cos razem kombinowali. Odpowiedz Link Zgłoś
bmc3i Re: Czas płaczu 01.01.21, 22:26 caesar_pl napisał: > Chyba juz za Hitlera cos razem kombinowali. Wiesz, czy po prostu sobie "chybujesz" bo to nic nie kosztuje? Odpowiedz Link Zgłoś
kylax4 Re: Czas płaczu 30.12.20, 17:01 A z jakiego powodu ma być gorszy? Bo boomerang tak napisał? Odpowiedz Link Zgłoś
boavista4 Re: tego bitu nie da sie sluchac!!!! 30.12.20, 17:26 posluchajcie wiec tej pieknej muzyki , w sam raz na rok 2021. Alexandrov Ensemble: Russian National Anthem > Odpowiedz Link Zgłoś
wtop.ek Re: tego bitu nie da sie sluchac!!!! 30.12.20, 21:25 Tu jest lepsza wersja Pet Shop Boys - Go West (Official Video) [;HD REMASTERED]; Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: tego bitu nie da sie sluchac!!!! 01.01.21, 08:46 taki kawałek robił też w wwodstock henio-star spangled banner. a i feliciano gdzieś tam na gitarce wygrywał ten kawałek. z tym że jose tak więcej poatriotycznie a henio rewolucyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Czas płaczu 30.12.20, 21:21 boomerang napisał: "Czy ktoś jeszcze pamięta zespół Ślepa Wiara?" Spiewaka lubie i mam dwie jego plyty. Mogl wiecej osiagnac z glosem jaki ma. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Czas płaczu 31.12.20, 11:28 z tego składu została tylko połowa. baker +2019 grech + jeszcze w tamtym wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Czas płaczu 31.12.20, 20:55 jescze ze spencerem nagrali I"m a man. niezłe. ale trza posłuchać tego kawałka w wykonaniu CHICAGO/później ch.transit authority? SAM OGIEŃ. terry kath. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czas płaczu 31.12.20, 22:12 Blind Faith był przedłużeniem Cream, którzy się rozpadli bo Clapton nie miał już siły zażegnywać ciągłych konfliktów między Bakerem a Brucem (Baker był inteligent, a Bruce trochę taki ćwierć). Dlatego na basie załapał się jakiś Greczko, który już kilka lat później zawiesił gitarę na kołku, by zająć się tym co lubił najbardziej, czyli chlaniem i ćpaniem. Śpiewak wywodził się z grupy Spencera Davisa o ksywie Profesor. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Czas płaczu 31.12.20, 22:41 "SAM OGIEŃ" Potwierdzam. Szczegolnie poczatek daje zastrzyk adrenaliny. PF Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy Re: Czas płaczu 01.01.21, 08:40 de gustibus. fajne w tym wszystkim jest to że chłopaki na pierwszym miejscu stawiali MUZYKĘ. szukali nowych rozwiązań. jeśli do tego przychodziły pieniądze- i owszem, cieszyli się. ale nie pieniąchy były głównym ich celem. w ciągu kilku lat, począwszy od haleya, dosyć prymitywnego ye ye bitli doszli do wirtuozerii. Odpowiedz Link Zgłoś
michael.nowik Re: Czas płaczu 31.12.20, 23:53 Antykomunizm i mieczem odbierzeme? Cos tego nie bylo slyhac w Szwecji. Ale dyplomatycznie zobacze co bedzie. Moze nawet unia europejska nam cos jeszcze da, skoro tyle imigrantow poza UE jest tu. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8 Re: Czas płaczu 01.01.21, 18:06 Nowe nicki sie pokazaly? Nowe kontrakty czy to jeszcze sylwestrowe przebrania? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czas płaczu 01.01.21, 18:31 Tak a propo, czasu w płaszczu: dobra wróżba dla najgorętszego kontynentu Australia zaopatrzona w jeszcze deszcze będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czas płaczu 01.01.21, 23:40 Takiego deszczowego lata to jeszcze nie pamiętam. Chyba niebo opłakuje ludzką głupotę widząc ludzi w tych namordnikach. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Czas płaczu 01.01.21, 23:53 Znakomicie. Niebo, na antypodach, w taki sposób się raduje. A maselki nosicie tylko w interioru, wiec nie narzekaj, koalu. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Czas płaczu 02.01.21, 01:55 Wyschnięta ziemia na razie pokornie przyjmuje ten deszcz, ale gdy się obudzą rzeki okresowe (w których korytach pobudowali się obywatele) to znowu będzie kataklizm. Odpowiedz Link Zgłoś