Dodaj do ulubionych

IDF- kto potwierdzi

IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 19:40
"...Zgodnie z przekonaniem tropikalnych sztabowców, przesadna uczuciowość
żołnierza
stoi na przeszkodzie wykonywaniu przezeń obowiązków służbowych, wypaczając
charakter uniwersalnego zabójcy, wobec czego kilka tygodni przed wojną z
terrorem ekipy weterynaryjne przybyły bez ostrzeżenia do obozów wojskowych i
wystrzelały dziesiątki psów i kotów, którymi opiekowali się żołnierze.
Patriotyczny tygodnik wojskowy "Machane" (Obóz), donosił ze wstydem, że 18-
letni żołnierze nie potrafili opanować łez nad stertami zabitych psów, "co
fatalnie świadczy o ich dojrzałości i gotowości do poświęceń na polu walki".

To napisał Żyd ale w Polskim, niskonakładowym piśmie. Kto potwierdzi? Kto
zaprzeczy. Czy ta "Machane" jest w internecie. Fredziu, Wojo, Cornio- pomóżcie!
Obserwuj wątek
    • Gość: wieslaw6 Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.cm-upc.chello.se 04.05.02, 20:07
      Gość portalu: MeF napisał(a):

> To napisał Żyd ale w Polskim, niskonakładowym piśmie. Kto potwierdzi? Kto
      > zaprzeczy. Czy ta "Machane" jest w internecie. Fredziu, Wojo, Cornio- pomóżcie!
      ´
      Czytalem ten artykul i widze ze slyszales to piate przez dziesiate..
      A Jezeli ci interesuje kto na pisal ten artykul - to tez moge ci doniesc
      ze korespondent oraganu Pana URBANA - NIE - tyle ze w NIE pisywal pod innym
      pseudonimem.
      • Gość: MeF Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 20:15
        Gość portalu: wieslaw6 napisał(a):

> Gość portalu: MeF napisał(a):
        >
        > > To napisał Żyd ale w Polskim, niskonakładowym piśmie. Kto potwierdzi? Kto
        > > zaprzeczy. Czy ta "Machane" jest w internecie. Fredziu, Wojo, Cornio- pomó
        > żcie!

OK niech będzie.Korespondent m.in. wysokonakładowego pisma. Kto zaprzeczy, kto
        potwierdzi? Czy ta "machane" jest w internecie? Brak zaprzeczeń odczytuję jako
        potwierdzenie.

P.S. Doskonale wiesz, że urban niestety b. rzadko przegrywa procesy. Zatrudnia
        fachmanów. Najch najchętniej Żydów.

> ´
        > Czytalem ten artykul i widze ze slyszales to piate przez dziesiate..
        > A Jezeli ci interesuje kto na pisal ten artykul - to tez moge ci doniesc
        > ze korespondent oraganu Pana URBANA - NIE - tyle ze w NIE pisywal pod innym
        > pseudonimem.

• Gość: wieslaw6 Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.cm-upc.chello.se 04.05.02, 20:48

> P.S. Doskonale wiesz, że urban niestety b. rzadko przegrywa procesy. Zatrudnia
          > fachmanów. Najch najchętniej Żydów.

URBAN tak.. ale gdy pisze na temat Polski a nie Izraela...:))
          Natomiast ten polski Zyd ktory pisuje te bzdury u Urbana
          ma dosc duzego boja bo pisuje pod pseudonimiem - niestety
          ale ja wiem kto to jest, znam nazwisko i adres.. ale co z tego
          kto sie tym idiota przejmuje.. Polacy maja swojego Korwina Zydzi
          maja swojego warajata tez...
    • Gość: MeF Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 20:44

> "...Zgodnie z przekonaniem tropikalnych sztabowców, przesadna uczuciowość
      > żołnierza
      > stoi na przeszkodzie wykonywaniu przezeń obowiązków służbowych, wypaczając
      > charakter uniwersalnego zabójcy, wobec czego kilka tygodni przed wojną z
      > terrorem ekipy weterynaryjne przybyły bez ostrzeżenia do obozów wojskowych i
      > wystrzelały dziesiątki psów i kotów, którymi opiekowali się żołnierze.
      > Patriotyczny tygodnik wojskowy "Machane" (Obóz), donosił ze wstydem, że 18-
      > letni żołnierze nie potrafili opanować łez nad stertami zabitych psów, "co
      > fatalnie świadczy o ich dojrzałości i gotowości do poświęceń na polu walki".
      >
      > To napisał Żyd ale w Polskim, niskonakładowym piśmie. Kto potwierdzi? Kto
      > zaprzeczy. Czy ta "Machane" jest w internecie. Fredziu, Wojo, Cornio- pomóżcie!

Hej ! wojacy szaronowi to jak to jest, umiecie zabijajać te koty czy nie?
      Strzelacie z uzi czy też czegoś nowszego. Bo z merakwy to chyba do więlbłądów.
      Fredzio ty jesteś snajper. Do kotów celujesz w oko czy w dupę?

• Gość: wieslaw6 Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.cm-upc.chello.se 04.05.02, 20:49

> Hej ! wojacy szaronowi to jak to jest, umiecie zabijajać te koty czy nie?
        > Strzelacie z uzi czy też czegoś nowszego. Bo z merakwy to chyba do więlbłądów.
        > Fredzio ty jesteś snajper. Do kotów celujesz w oko czy w dupę?

a zkad wiesz ze strzelali ?

• Gość: MeF Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 21:06
          Gość portalu: wieslaw6 napisał(a):

>
          > > Hej ! wojacy szaronowi to jak to jest, umiecie zabijajać te koty czy nie?
          > > Strzelacie z uzi czy też czegoś nowszego. Bo z merakwy to chyba do więlbłą
          > dów.
          > > Fredzio ty jesteś snajper. Do kotów celujesz w oko czy w dupę?
          >
          > a zkad wiesz ze strzelali ?
          Wnioskuję z artykułu, który przedrukowałem. Ty chcesz zaprzeczyć a to o nie
          polega na dezawuowaniu autora, tylko na dowodach. O nie bym prosił( to ogólnie
          przyjęta konwencja publicystyczna). Mówiąc inaczej- ktoś napisał, podpisał i
          zacytował, firmuje i odpowiada przed sądem. Ty tylko lejesz wodę.
          >

• Gość: MeF Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 21:11
            O nie bym prosił( to ogólnie
            > przyjęta konwencja publicystyczna>

Sam już nie wiem czy ma być "o nie bym prosił", czy też "onie bym prosił".

• cornio Re: IDF- kto potwierdzi 04.05.02, 21:35

Prosiles o moje zdanie to ci buraku malorolny odpowiem.Gowno mnie obchodzi
              kto i komu pozabijal psy lub szczury i koty.I co cie tak to zbulwersowalo.To
              problem armii.a jak to opisuje jakis palant to mnie nawet dupa nie swedzi.I co
              sobie baranie wyszukujesz jakies bzdury-myslisz,ze to jakies straszne
              zdarzenie.kogo na to bierzesz ?stare ciotki ?W kazdej armii swiata ,dzieja sie
              rzeczy od ktorych tobie wsioku by oczy na wierzch wylazly.I co z tego.Argument
              na okrutna armie israela? A jak ma byc armia? banda miekkich pederastow i
              dyskutantow.armia jest od zabijania.I jak nie umie zabijac lub robi to
              nieudolnie to przegrywa.A kto chce miec zla armie? zajmij sie ty chlopie
              gnojowka i uprawa roli ,a inne sprawy to po zbiorach co?
              • Gość: meF cornio -popr. z lenistwa IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 04.05.02, 21:40
                Tatuś był z ciebie taki dumny a ty co ? Na rabina się nie nadajesz boś
                małomyślący, biznesu ci nie zostawią bo rodzinę z torbami puścisz, w kibucu
                robić nie będziesz boś leniwy, do hasydów cię nie wezmą bo walisz niekoszerną
                gorzałę, do wojska nie pójdziesz boś strachliwy. Ożenić by cię można- ale która
                zechce takigo żyda, z takim małym siusiokiem.

• Gość: MeF Burki, Reksy i Miśki IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 01:06
      Inerlokuturzy i oponenci szanowni. Co jest z tymi psami i kotami. IDF potrafi
      już zabijać czy jeszce się wzdryga.
      • viri-palestyna Re: Burki, Reksy i Miśki DO MeF 05.05.02, 01:14

> Inerlokuturzy i oponenci szanowni. Co jest z tymi psami i kotami. IDF potrafi
        > już zabijać czy jeszce się wzdryga.

Oto krytyk, który idealnie
        Umie geniusz połączyć z głupotą,
        Każdym słowem dowodząc genialnie,
        Że jest bardzo wybitnym idiotą.

• Gość: MeF Re: Burki, Reksy i Miśki DO MeF IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 01:24
          viri-palestyna napisał(a):

> Oto krytyk, który idealnie
          > Umie geniusz połączyć z głupotą,
          > Każdym słowem dowodząc genialnie,
          > Że jest bardzo wybitnym idiotą.

Fajne, świadczącące o wyrobieniu ale niecelne. Ja nie krytykuję, ja pytam.
          Trenowali izraelscy sołdaci na psach czy nie ?

• Gość: jojo Re: Burki, Reksy i Miśki DO MeF IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 01:37

> viri-palestyna napisał(a):
            >
            >
            > > Oto krytyk, który idealnie
            > > Umie geniusz połączyć z głupotą,
            > > Każdym słowem dowodząc genialnie,
            > > Że jest bardzo wybitnym idiotą.
            >
            > Fajne, świadczącące o wyrobieniu ale niecelne. Ja nie krytykuję, ja pytam.
            > Trenowali izraelscy sołdaci na psach czy nie ?
            >

Zapytaj sie twojej mamusi,ona niejednego kutasa zagranicznego w miechu swoim
            miala !
            • Gość: jojo Re: Burki, Reksy i Miśki DO MeF IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 02:11
              Gość portalu: jojo napisał(a):

>
              > > viri-palestyna napisał(a):
              > >
              > >
              > > > Oto krytyk, który idealnie
              > > > Umie geniusz połączyć z głupotą,
              > > > Każdym słowem dowodząc genialnie,
              > > > Że jest bardzo wybitnym idiotą.
              > >
              > > Fajne, świadczącące o wyrobieniu ale niecelne. Ja nie krytykuję, ja pytam.
              >
              > > Trenowali izraelscy sołdaci na psach czy nie ?
              > >
              >
              > Zapytaj sie twojej mamusi,ona niejednego kutasa zagranicznego w miechu swoim
              > miala !

• Gość: jojo IDF-kto potwierdzi ? IP: *.proxy.aol.com 05.05.02, 02:13
                Gość portalu: jojo napisał(a):

> Gość portalu: jojo napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: MeF napisał(a):
                > >
                > > > viri-palestyna napisał(a):
                > > >
                > > >
                > > > > Oto krytyk, który idealnie
                > > > > Umie geniusz połączyć z głupotą,
                > > > > Każdym słowem dowodząc genialnie,
                > > > > Że jest bardzo wybitnym idiotą.
                > > >
                > > > Fajne, świadczącące o wyrobieniu ale niecelne. Ja nie krytykuję, ja p
                > ytam.
                > >
                > > > Trenowali izraelscy sołdaci na psach czy nie ?
                > > >
                > >
                > > Zapytaj sie twojej mamusi,ona niejednego kutasa zagranicznego w miechu swo
                > im
                > > miala !
                >

• Gość: MeF Re: IDF- kto potwierdzi IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 05.05.02, 01:47
      Fredzio by mógł potwierdzić, ale tego psa to mu żal.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka