Dodaj do ulubionych

IDF ,... Bydlaki !!!

IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 16:38
Komentaz mam krotki ,... W tytule !

uklony

============================================================================

Israeli paper says soldiers regularly desecrate bodies of dead
====================================================================

JERUSALEM The Israeli army is looking into allegations that combat soldiers
desecrated the body of a Palestinian in Gaza and posed for a picture
alongside the ravaged corpse.

The army announced the investigation after the Web site of an Israeli
newspaper (Yediot Ahronot) released an advance portion of a larger article to
be published Friday. The article quotes unnamed soldiers as testifying that
they posed for pictures and desecrated the bodies of Palestinians.

In general, the military condemned such incidents. But the army challenged
the accuracy of some of the newspaper's account.

In one incident, the report says, an unnamed soldier described how the body
of an unarmed Palestinian killed in Gaza was brought to the army outpost and
soldiers posed with the body. They took souvenir photos and gave him the
nickname "Inny" for "innocent civilian."
Obserwuj wątek
    • Gość: dana33 Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 16:39
      aha, znaczy sie marines to bydlaki tez, nie, rozlupancu????
      • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 16:48
        A co , masz jakies fotki marines z ludzkimi zwlokami jako trofeum ?

uklony
        • Gość: dana33 Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 17:26
          nu, caly swiat, rozlupancu, widzial amerykanow moze nie ze zwlokami
          terrorystow, ale z zywymi wiezniami irackimi i ich "zabawy". uwazasz, ze
          znecanie sie nad trupem terrorysty jest gorsze? bo wg mnie to tak samo warte
          potepienia.
          • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 18:16
            Wyraznie sie pytalem czy masz fotki ze zwlokami ? Wyglada ze nie ,... Tu nic
            nie pisza o terroryscie , przeciwnie , podaja status zamordowanego , unarmed
            innocent civilian . Zreszta jaka roznica czy terrorysta czy niewinna ofiara .

uklony

==============================================================================
            In one incident, the report says, an unnamed soldier described how the body
            of an unarmed Palestinian killed in Gaza was brought to the army outpost and
            soldiers posed with the body. They took souvenir photos and gave him the
            nickname "Inny" for "innocent civilian."

www.spartacus.schoolnet.co.uk/WWscalping1.jpg
            • Gość: dana33 Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 18:47
              nu, juz jest w yedioth dzisiejszych dokladniejszy reportaz, to byl terrorysta.
              ale oczywiscie, nie musisz wierzyc.
              • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 22:52
                Nie wierze i nie podzielam waszego kategoryzowania z prostej przyczyny , Dana ,
                my dear :) Zginal na walczac z IDF , i to stawia go w szeregu ruchu oporu
                przeciw silom zbrojnym okupanta , nazywajac takich terrorystami , rozmazujecie
                wiekszy obraz , na ktorym sa prawdziwi terrorysci , z celownikiem na cywilna
                ludnosc i co jeszcze , tym samym dewaluujecie (darn polish) ofiary , ktore nie
                maja nic wspolnego z wasza brudna wojna gdzie celem jest kazdy kto znal
                zamachowca ,...

Inna sprawa , ten zamach na dyskoteke ,... 90 % tych , co sie tam bawili , to
                IDF w cywilu , na przepustkach , etc , jak juz kiedys nadmienilas , twoja
                corcia ma astme i tez sluzy ,... Ligit target podziemia dla ruchu oporu . Kazdy
                cel gdzie sa ci ktorzy sluza , czy sluzyli rowniez ,... Ci ponizej wieku poboru
                sa niewinnymi ofiarami konfliktu i kazdemu kto o tym zapomina , rabiac z nich
                cel , nalezy sie kula w leb . Dzieci nie ponosza winy za akcje doroslych .

uklony

nu, juz jest w yedioth dzisiejszych dokladniejszy reportaz, to byl terrorysta.
                ale oczywiscie, nie musisz wierzyc.
                • Gość: dana33 [...] IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:23
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 23:51
                    Ciucka , czytaj , do jasnej cholery ... To dotyczy Palestynskich zamachowcow ,
                    ktorzy wala na oslep , aby wiecej ofiar bez wzgledu kim sa , a teraz dodam ,
                    ze rowniez waszych IDF heroes i tych ktorzy wydaja im rozkazy i wala bomby w w
                    ruchliwe skrzyzowania w miescie i pol-tonowe bomby w wielorodzinne apartamenty ,
                    w ktorych chowa sie jeden terrorysta .

uklony

Ci ponizej wieku poboru sa niewinnymi ofiarami konfliktu i kazdemu kto o tym
                    zapomina , rabiac z nich cel , nalezy sie kula w leb . Dzieci nie ponosza winy
                    za akcje doroslych .

• Gość: sp;lit [...] IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 23:56
                    • dana33 Re: IDF ,... Bydlaki !!! 20.11.04, 00:03
                      nu, od dzisiaj nie bede widziec wiecej twoich postow, rozlupaniec.
                      • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 00:48
                        Sorry jeszcze raz , matce dziecka , ze pokickala mi sie cukrzyca z astma i
                        sorry , ze zapomnialem , ze to twoje dziecko i powinienem pamietac ,...

uklony
                  • Gość: polit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: 195.127.152.* 22.11.04, 22:19
                    Masz piekny "slownik"-Typowo lodzki.
                    • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.11.04, 23:33
                      He he , spedzilem tam 3 tygodnie z "kolezanka" . Starzy wyslali ja do ciotki na
                      wakacje (moja sasiadka) a sami zabrali jej mlodszego brata na 3 tyg do
                      Bulgarii . Panna poklocila sie z ciotka na drugi dzien i wrocila do Lodzi do
                      wolnej chaty a ja dobilem autostopem dzien pozniej :)

uklony
      • rattler [...] 19.11.04, 18:35
        • Gość: dana33 Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 18:49
          jesli wy uwazacie, ze nasi zolnierze to bydlaki, mam takie samo prawo uwazac,
          ze wasi tez bydlaki, bo roznic w zachowaniu nie widze.
          a wietnam tez pamietam.
        • Gość: kuk Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: 207.7.201.* 19.11.04, 22:31
          A co za k... roznica miedzy mordrcami z idf czy z marines. Nie wiesz, kto
          szkolil tych ostatnich i szkoli do dzisiaj?w Iraku? A czy zapomniales ta k...
          amazonke lyndie england obok Irakijczyka w trumnie wypelnionej lodem?
          Zapomniales o My Lai, o naszyjnikach zrobionych z nosow i uszu wietnamskich chlopow?
          A jeslli chodzi o ostatnia ofiare- nie zrobili tego ani marines ani
          insurgenci.To proba obrzydzenia Islamu w oczach swiata.

Nu, to kto?....
    • Gość: wszystko jedno kto [...] IP: 160.79.164.* 19.11.04, 17:05
    • Gość: totyle Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: *.176.3.50.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.11.04, 17:19
      Nu dana o tym nie wie to musi byc nieprawda.
      Nu dana jest humanitarna persona i ona by na takie rzeczy
      nie pozwalala po zabiciu.
      • Gość: Do rana [...] IP: *.telia.com 19.11.04, 17:27
    • Gość: igor Nastepny meczet bandytow islamskich zostal IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.11.04, 17:32
      dokladnie przeczesany w Bagdadzie (AP Service podal). Ponad 40 znanych
      terrorystow modlilo sie tam do Wielkiego Sutenera. Rzad Tymczasowy jest
      najbardziej sekularnym rzadem w historii Iraku, bo ma zamiar aresztowac
      weszystkich klerykow, ktorzy nawoluja do walki. Popieram kazdy sekularny rzad
      przeciw fanatykom regularnym. Brawo Alawi. Tak trzymac.
      PS> Allah wydaje sie opuscil terrorystow. Wszedzie ich lapia. W Malejzji,
      Pakistanie, Iraku, Holandii. Kiedy dorwa spl:lita ? Przyjmuje zaklady.
    • Gość: . do dany z Izraela IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 18:03
      masz racje dana. Amerykanie pozowali do zdjec z golymi irakijczykami to
      pozowanie waszych zolnierzy z trupami pomordowanych palestynczykow nie moze byc
      zle. Logiczne - na swoj sposob.

To przeciez ludzkie. Niemcy tez sie fotografowali nad dolami z Zydami
      utopionymi w wapnie.
      • Gość: dana33 Re: do dany z Izraela IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 18:55
        nie, to nie jest ludzkie. ani pozowanie z wiezniami i maltretowanie ich, ani
        pozowanie z trupami terrorystow i maltretowanie ich. to nie jest ludzkie i tego
        nie powinno byc. nawet jesli moge sobie wyobrazic, ze i u nas i w iraku
        amerykanscy i israelscy zolnierze sa w sytuacjach, ktore pozwalaja na pokazanie
        najgorszych stron w czlowieku, tego nie powinno byc.
        i jestem pewna, ze to nie w przeciwienstwie i do kodu moralnego marines i do
        kodu moralnego idf.
        to czego nie jestem gotowa tolerowac na forum, to oskarzanie nas a zapominanie,
        ze rowniez w innych armiach zdarzaja sie takie przypadki i ze oskarza sie
        natychmiast WSZYSTKICH zolonierzy idf, a nie jakiejs malej grupy, ktora wlasnie
        dopuscila sie do do takiego haniebnego czynu. jesli szanowny rozlupaniec uwaza,
        ze to jest ok pisac o calym idf bydlaki, to prosze, cala armia amerykanska
        wlacznie z marines to bydlaki. ale jak widac, to juz splitowi i rattlerowi nie
        pasuje. nu, niech sie zastanowia nastepnym razem.
        • Gość: . Re: do dany z Izraela IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 19:15
          szkoda, ze do potepienia tego typu zachowan naklonilo cie dopiero porownanie
          tych praktyk z praktykami stosowanymi przez nazistow.

Nie bardzo rozumiem, dlaczego piszac o zolnierzach izraelskich (o nich tutaj
          chodzi) ciagle usilnie odnosisz ich do zonierzay amerykanskich. Co oni z tym
          maja wspolnego? Czyzby to oni byli dla ciebie wyznacznikami dobra i zla?

Poki co brak jeszcze zdjec przedstawiajacych zolnierzy amerykanskich w
          podobnych sytuacjach. W czasie II wojny swiatowej tak chorych zachowan po
          stronie zachodnich aliantow nie odnotowano - przynajmniej z tego co mi wiadomo.

• Gość: dana33 Re: do dany z Izraela IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 19:54
            do potepienia tego typu zachowania nie naklonily mnie praktyki nazistow.
            poniewaz zyje w kraju, w ktorym panuje ciagla wojna i to nie na odleglosc
            tysiecy kilometrow, ale pod moim oknem, jak to sie mowi, poniewaz sama mam
            dzieci w wojsku i orientuje sie troche, jak wyglada zycie zolnierzy na froncie,
            wiec rowniez mniej wiecej wiem, ze takie zachowanie we wszystkich armiach
            swiata zdarza sie. i normalnie nie krytykuje innych, jesli sama nie jestem
            lepsza, a to jest wlasnie to, co split zrobil, i to spowodowalo, ze mu
            odpisalam, ze by uwazal, kiedy i co krytykuje, bo i amerykanska armia nie jest
            lepsza. nie odnosze sie do amerykanskich zolnierzy "ciagle", tylko wtedy, kiedy
            ktos odnosi sie do zachowania sie zolnierzy israelskich. i ci i ci zachowuja
            sie podobnie. brak zdjec zolnierzy amerykanskich znecajacych sie nad trupami,
            ale absolutnie nie brak zdjec zolnierzy amerykanskich znecajacych sie nad
            zywymi wiezniami. czy twoja insynuacja chcesz mi powiedziec, ze znecanie sie
            nad trupami jest gorsze, niz znecanie sie nad zywymi???
            • Gość: . Re: do dany z Izraela IP: *.dip.t-dialin.net 19.11.04, 20:13
              no z tym "frontem" to chyba mocno przesadzilas. To co ma miejsce w Izraelu nie
              jest latwe i przyjemne ale z pewnoscia nie jest to zadna "wojna" z
              jakims "frontem" a jedynie zamachy terrorystyczne przeplatane z rownie
              brutalnymi akcjami policyjnymi.
              Pod pojeciem wojny zwyklo rozumiec sie cos innego.

To, o czym piszesz to tylko po czesci prawda. Patologiczne zachowania zdarzaja
              sie wszedzie - to prawda - ale sa one rozne, rowniez w zaleznosci od skali
              konfliktu.
              Jak juz wspomnialem, nie sa znane mi z II wojny swiatowej przypadki znecania
              sie nad jencami niemieckimi lub fotografowania sie zachodnch zolnierzy
              alianckich z martwymi zolnierzami niemieckimi w formie trofeum.

A w przeciwienstwie do tego, co dzieje sie obecnie w Izraelu byla to
              rzeczywiscie "wojna", najpotworniejsza ze wszystkich, jakie mialy do tej pory
              miejsce.

Mimo to, nic nie wiadomo o podobnie prymitywnych zachowaniach wsrod zolnierzy
              alianckich.

Wbrew temu, co piszesz, zolnierze amerykanscy nie zachowuja sie tak
              calkiem "podoobnie". Nie zamierzam relatywizowac czy upiekszac tego, czego
              dokonaly te glupawe dzieciaki upojone swoja nagla wladza w Abu Ghuerib ale
              mialo to przynajmniej jakis cel: "zmiekczenie" wiezniow, "przygotowanie" ich do
              przesluchan.

Beszczeszczenie zwlok to dowod kompletnej degregolady moralnej, dzialanie
              pozbawione jakiegokolwiek celu, zupelnie zbyteczne, majace zaspokoic jedynie
              ohydne instynkty patologicznego sprawcy.

I nie upiekszaj prosze znecania sie nad trupem jako cos "lepszego" od znecania
              sie nad zywym czlowiekiem bo kazdy wie, co dzieje sie w waszych wiezieniach.
              Tortury uznawane sa przez amerykanow jako przejaw patologii. W Izraelu torury
              stosowane nawet wobec dzieci i kobiet byly calymi latami odgornym nakazem!

• Gość: dana33 Re: do dany z Izraela IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:31
                nu, jesli, jak piszesz "Nie zamierzam relatywizowac czy upiekszac tego, czego
                dokonaly te glupawe dzieciaki upojone swoja nagla wladza w Abu Ghuerib ale
                mialo to przynajmniej jakis cel: "zmiekczenie" wiezniow, "przygotowanie" ich do
                przesluchan" to widzisz, te nasze glupawe dzieciaki upojone zabiciem terrorysty
                maltertowaly jego cialo tak, jak ciala ich braci/siost/matek/ojcow/ zostaly
                zmaltretowane w kawiarni/restauracji/dyskotece/hotelu.
                a co do twojego "zmiekczenia" i "przygotowania", to jeszcze nie zapomnialam
                tych antysemickich "bydlakow" w stosunku do israelskiej policji, ktora
                dokladnie tak samo chciala "zmiekczyc" i "przygotowac" do przesluchania
                arabskich terrorystow i te wrzaski amnesty international i innych pacyfistow, o
                brutalnosci israelskiej policji...

i jeszcze jedno. twoje "Beszczeszczenie zwlok to dowod kompletnej degregolady
                moralnej" przyjelabym bez slowa komentarza, gdybym widziala taki post 3
                miesiace temu, kiedy w gazie na trasie filadelfi wybuchly dwa tanki israelskie
                od podlozonej bomby i arabowie trzymajac w reku nogi i rece rozwalonych na
                kawalki zolnierzy israelskiej filmowali sie z duma i mowili do kamery, na ilu
                terrorystow siedzacych w israelskich wiezieniach beda mogli wymienic te czesci
                ciala. a rodzice tych zolnierzy siedzieli przed tv i ogladali to.
                wtedy jednak nikt, ale to nikt z antysemitow tego forum nie protestowal, na
                odwrot, pisali, ze nalezy sie nam.
                moralnosc to bardzo delikatna rzecz. ja nie sprzatam u nikogo jesli sama mam
                brudne podworko. ale tez nie jestem gotowa, zeby ktos sprzatal moje, jesli nie
                posprzatal swojego.
                (nie pisalam nic o drugiej wojnie swiatowej, chociaz nie jestem pewna, czy
                wszyscy zolnierzy alianccy byli tacy wysoko postawienie moralnie. po prostu nie
                bylo wtedy takiego dokladnego przekazu wiadomosci. pisalam o wietnamie i iraku)
                • Gość: dana33 p.s. IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 20:34
                  z frontem nic nie przesadzilam. w gazie jest wojna. dzien w dzien jest
                  dziesiatki "wypadkow". po prostu nie wiecie wszystkiego, gazety sprzedaje sie
                  tylko wtedy dobrze, jak jest "sensacja". reszta nie jest wazna. ale tam jest
                  wojna. nawet jesli ci to nie "wyglada".
            • Gość: polit [...] IP: 195.127.152.* 22.11.04, 04:18
              • dana33 Re: Czy cos ci sie Danusiu nie pokickalo: 22.11.04, 08:53
                ty nie goj, polit, tylko ty glupi goj. do tego manipulant i kretacz nie z tej
                ziemi.
                jak chcesz mi dolozyc, to musisz sie spytac kogos, kto ma wiecej w glowie niz
                ty, jak to sie robi, bo to co wypisujesz, to wywoluje u mnie najwyzej usmieszek
                politowania nad twoimi "wysilkami".
                • Gość: polit Re: Czy cos ci sie Danusiu nie pokickalo: IP: 195.127.152.* 22.11.04, 22:15
                  Oj ! Ja glupi to ja wiem. Jeszcze tyle zostalo na Swiecie do poznania a tu lat
                  ubywa. Ja nie jestem tak wszystko wiedzacy jak Ty Najmadrzejsza Damo Izraela,
                  dlatego prosze Cie pomoz mi zrozumiec gdzie przebiega u was ten front i
                  przeciwko jakiej armii walcza Twoje rozkoszne dzieciatka? Dlaczego podpisalas
                  zezwolenie na wyjazd Prezydenta "Wolnych Palestynczykow" na leczenie? Czyzby
                  piloci helikopterow wojskowych znow odmowili strzelania do inwalidow?
                  Jezeli moich pytan nie zrozumialas to sprobuje je inaczej sformulowac- obiecuje!
                  Dopusc mnie droga Danusiu do twojej inteligencji abym tez mogl zablyszczec w
                  towarzystwie ludzi oswieconych- lampom 100 Wattowa.
                  • dana33 Re: Czy cos ci sie Danusiu nie pokickalo: 22.11.04, 23:45
                    kretyn.
                    • Gość: polit Re: Czy cos ci sie Danusiu nie pokickalo: IP: 195.127.152.* 22.11.04, 23:55
                      Kto jest kretyn? Ten co pyta czy ten kto nie potrafi odpowiedziec?
          • Gość: kuk Re: do dany z Izraela IP: 207.7.201.* 19.11.04, 22:39
            Gosciu (.), poruszyles temat procesu gnicia narodow, panstw, kultur, moralnosci,
            religii po spenetrowaniu ich przez smierdzace szczury teodora h.. jest panstwo,
            do wladzy dochodzi gudlaj w masce i dalej wiadomo, jak to jest....
        • Gość: sp;lit Re: do dany z Izraela IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 21:05
          Tak trzeba bylo odrazu dana , a nie , a u was tez bija murzynow ,... Thanks , o
          to mi chodzilo , nic wiecej . Beda z ciebie ludzie :)

uklony
          • Gość: dana33 Re: do dany z Izraela IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 21:08
            z ciebie nigdy.
    • marcus_crassus [...] 19.11.04, 18:12
      • Gość: igor Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet sie IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.11.04, 18:45
        'palestynczykami' nie zajmuja a ten tylko Zydzi i palestynczycy. Obsesje facet
        ma i pare artykulow, ktore bez przerwy cytuje; nawet swoich opinii nie moze
        logicznie aformulowac. Split mu zrobili jak przechodzil na islam i cierpi teraz
        na migrene Gazy.
        • Gość: totyle Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si IP: *.176.3.50.Dial1.Phoenix1.Level3.net 19.11.04, 18:56
          Nu widzisz jak sie historia powtarza?.W czasie kiedy Niemcy gazowali zydow i w
          dolach z wapnem ich gasili to tez nikt z zydow w diasporze sie nimi nie
          interesowal.
          Pamietasz jak Jan Karski donosil do Londynu o masowej eksterminacji zydow
          to mu nikt nie wierzyl a amerykanscy zydzi wrecz odmowili ladowania statku z
          zydami w porcie.
          Wy azjaci to macie jakies poje..e geny.
        • Gość: sp;lit Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 22:03
          Rattlera nie musze bronic , z takim parchem jak ty poradzi sobie with two hands
          tied behind his back ,...

Nad kominkiem ma podziekowanie z podpisem prezydenta USA za 20 lat sluzby dla
          kraju z awansem na lieutenant colonel . Facet latem w sezonie turystycznym
          zatrudnia w swoim warsztacie kilku mechanikow , i kilka rodzin ma srodki do
          zycia , ma a licence pilota na smiglowe samoloty i helikoptery , ma drugi
          bizness a repo-man , nie taki , jakich ty znasz (co ci sciagneli grata spod
          apartamentu) Rattler z kolega repo samoloty i luksusowe lajby w 3-ech Stanach
          na zachodnim wybrzezu i jesli to ci wystarczy ma tez dom w jednym z
          najpieknieszych zakatkow USA z widokiem , ze dech zapiera z potrojnym garazem w
          ktorym jeszcze ma czas na hobby , restauracje klasycznych samochodow ,... Ma
          drugie hobby i tez nie doplaca , ma piekny jet boat i ma klientow , ktorzy chca
          powedkowac na Columbii .

A co ty masz cwieku , czym ty sie mozesz pochwalic , ze mieszkasz w
          Amerykanskiej stolicy towelheads , w Detroit ? Z tego co zauwazylem na tym
          forum , to masz duzo , duzo czasu . That's it !!!

uklony

• Gość: dana33 Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 22:11
            a ty rozlupaniec, co masz? bo tymczasem po raz conajmniej piaty chwalisz sie
            tym, co ma rattler. a to co on ma a ty nie masz, nie zmienia faktu, ze obaj
            jestescie antysemitami pierwszej klasy, z listem prezydenta, z jachten, z
            garazem i z domem. antysemita i kretaczem jestescie mimo tego wszystkiego.
            • krystian71 Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si 19.11.04, 22:20
              to by trzeba rattlera zapytac :)))
              U nas samochwalstwo w zlym guscie:)
            • Gość: sp;lit Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 23:24
              Mam 13 lat mlodsza zone i trzeba sie starac , dwojke pieknych niebieskookich
              bachorow z nia , mam calkiem niezly dach nad glowa na dzialce z widokiem na
              Cascades i tez pracuje dla siebie , chcialbym mieszkac tam gdzie on , ale za
              daleko do szpitala w razie czego ,...

Aha , mam tez lajbe , nie taka jak on , ale mam , niestety , nie mam czasu na
              lajbe , bo junior potrzebuje kogos w domu , a na ryby jeszcze za maly ,...

Zarzut anti-semitysmu od niebieskookiej emigrantki z Polski , ktora mieszka
              prawdopodobnie na ziemi czy w domu zbudowanym na dzialce semity Palusa ,
              poprostu , olewam !!!

uklony
              • gini Re: Szukam tego 19.11.04, 23:30
                Co nie byl tu jeszcze oskarzony przez Dane o antysemityzm .I czekam na dzien az
                Dana z rozpedu oskarzy o antysemityzm jakiego biednego Zyda, albo moze byc i
                tak, ze sama sie oskarzy z braku innych ofiar, do obklejania etykietka
                antysemita.
          • rattler Re: Idiota jak bonobo o fokach. Arabowie nawet si 20.11.04, 17:24
            Daj spokoj Sp:lit , sam fakt ze mieszka w Detroit jest wystarczajaca kara dla
            kogos z jego spojrzeniem na minority w garniturach z przescieradel , a jak
            jeszcze uczy w college jak sie gdzies tu przechwalal (w co nie bardzo wierze)
            to musi na nich patrzec nawet w pracy :) To ze zyje z taxpayers money (muslims)
            a oni w wiekszosci pracuja u siebie tez mu nie pomaga :)

narazie

----------------------------

Arab-Americans Well-Educated, Diverse, Affluent & Highly Entrepreneurial

www.allied-media.com/Arab-American/Arab%20american%20Demographics.htm

• Gość: igor bardzo sk...i. Daja Arabom popalic jak nikt przed IP: *.detroit-19rh16rt-20rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.11.04, 18:51
      tem. Oprocz Mongolow, ktorzy nie cierpieli islamcow i zniszczyli tak , ze do
      dzisiaj ich pamieta od Kazachow do Turkow. Chrescijanscy krzyzowcy to kundelki
      w porownaniu do nich. Zydzi studiowali wszystkie techniki walki z Arabami i
      moze Polacy zaczna sie uczyc od fachowcow izraelskich.
      PS> Czy ktos ma dane na temat Arabow izraelskich w armii? Wiem ze sa, widzialem
      nawet wywiad z Arabem w randze kapitana armii Izraela.
    • neceser [...] 19.11.04, 18:58
      • Gość: igor split Polak? Przeciez to islamski prosiaczek bez IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.11.04, 19:34
        wyobrazni. Niske IQ typowe dla wyznawcow Alfonsa Niebianskiego. On jest taki
        niedouk, ze nawet zasad swej wiary w Koranie dobrze nie zna.
        • Gość: Borek Re: IP: *.h.pppool.de 19.11.04, 19:43
          cagle.slate.msn.com/working/040927/mideast.gif
    • Gość: aki hm.....własciwie to IP: 80.51.161.* 19.11.04, 20:13
      nie widze nic w tym dziwnego.wojna zamienia ludzi w potwory.osąd że IDF bęzie tu cudownym wyjątkiem to tylko naiwność
      fakty.interia.pl/news?inf=563976
      • Gość: z daleka Re: hm.....własciwie to IP: 5.5R* / *.inter.net.il 19.11.04, 20:41
        Hm aki, identyfikujesz kilku zwyrodnialych osobnikow z cala IDF. Zaczynasz byc
        podobny do Splita, Ratlerka , Totyla i Gucia. Osad ze jestes cudownym wyjatkiem
        w tym bagnie to tylko naiwnosc.:)
        • Gość: aki nic nie identyfikuję IP: 80.51.161.* 19.11.04, 20:53
          wojna wyzwala najgorsze ludzkie instynkty.takze wsrod zolnierzy idf.
          wydaje ci sie ze to nieprawda? przeciez co pewien czas masz dowody na to
          wiem ze ci to nie w smak ale nie musisz przez to przyrównywac mnie do bagna
          • Gość: z daleka Re: nic nie identyfikuję IP: 5.5R* / *.inter.net.il 19.11.04, 21:07
            Powiem ci aki, tylko raz jeden, zrozumiesz, dobrze, nie zrozumiesz, szkoda. Sa
            typy i typki. Nie oczekuje, zeby ktos sie ze mna zgadzal, po pierwsze nie musi
            a po drugie byloby nudno. Sa typy z ktorymi nie gadam i nawet splunac w ich
            kierunku mi sie nie chce. Sa tacy z ktorymi sie nie zgadzam, ale ich czytam i
            czasami wymienie kilka slow.:) Jednak gdy ktos majac na mysli paru
            zwyrodnialcow pisze o IDF, to dla mnie on generalizuje, a to juz pierwszy krok
            do bagna. Pozdrawiam.
            • Gość: aki Re: nic nie identyfikuję IP: 80.51.161.* 19.11.04, 21:18
              po prostu stwierdziłem ze IDF nie jest wolna od gówna jakie niesie ze sobą wojna-czy nie mam racji?to nie generalizowanie tylko stwierdzenie faktu.(czy napisałem gdzies ze kazdy zolnierz izraelski to zbrodniarz i zwyrodnialec????)
              gdybys miał rozsądne i krytyczne podejscie do tego typu incydentów to byś powiedział że jako żydowi jest ci wstyd za tych żołnierzy którzy tak sie zachowują a nie mnie zaliczał do bagna.można i tak.....
              • Gość: z daleka Re: nic nie identyfikuję IP: 5.5R* / *.inter.net.il 19.11.04, 21:25
                Nazwalem ich zwyrodnialcami.To raczej ostre potepienie. Nieprawdaz? W Innym
                watku napisalem, ze mi za nich wstyd. Czy bedziesz usatysfakcjonowany jak cale
                IDF nazwe potworami? Niedoczekanie.
                • Gość: aki Re: nic nie identyfikuję IP: 80.51.161.* 19.11.04, 21:33
                  wcale nie kaze ci tego robic.o ile jest jakikolwiek problem to jest to raczej twój niż mój dylemat.
                  zwróc uwagę ze powiedziałem iz wojna deprawuje każdego człowieka niezaleznie od narodowosci
                  kazdy to moze byc żyd, polak, arab
            • Gość: kuk Re: nic nie identyfikuję IP: 207.7.198.* 19.11.04, 23:14
              Przez 10' probowalem to wyslac ze 20x, jednal zostalem zablokowany przez
              ORMO.ORMO czuwa.W 5 secund po "send", wyskakiwala mi " send time expired". No
              to jeszcze raz:

Z daleka,ludziska obwiniaja cale idf, bo w swietle prawa i moralnosci panstwa
              brak jest reperkusji w formie kary dla tych nielicznych(?). OK, jest nawet
              aresztowanie, proces, wyrok, po ktorym kryminalista wychodzi tylnymi drzwiami na
              wolnposc.
              czy wiesz,ze wasze rabiny wydaly zelazny list, zielone swiatlo moralnosc dla
              tych co morduja np: dzieci idace do szkoly na zach Brzegu i w Gazie?

Kazdy narod ma swoich zbrodniarzy. Wszystko zalezy od jego percepcji uczynkow
              tamtych.

Nie musisz odpowoiadac,
              • Gość: dana33 Re: nic nie identyfikuję IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:28
                zgadzam sie kuk, kazdy narod ma swoich zbrodniarzy. polska ma cala kupe.
                • Gość: kuk Re: nic nie identyfikuję IP: 207.7.203.* 20.11.04, 01:17
                  Jasne!!!!!Chodzi o to,zeby nie szukac furtki-" a widzisz, inni tez". Ja tym z
                  polski zycze szybkiego zwisu z galezi. Trwalosc rodziny, narodu, i calej
                  ludzkosci zalezy od wczesnego wykrycia raka i jego usuniecie.Pozostaje tylko
                  posiadanie zdolnosci odrozniania tkanki zdrowej od rakowej. Kazda pomylka, albo
                  - z jakichs powodow - manipulacja tkankami w tym punkcie moze byc tragiczna dla
                  samego organizmu.

Chodzi o to, zeby morderce nazywac morderca, nie mylic herosow z
                  bandziorami,rzezimieszkow z patriotami... jest tylko jedna smierc, jedno
                  rodzice-dzieci,jeden bol, jedna uczciwosc......

Czyzby Mojzesz rozwalil te drugie tablice tez?
                • Gość: polit Re:Teraz juz mniej . IP: 195.127.152.* 23.11.04, 01:01
                  Po Twoim wyjezdzie i wyjezdzie Morela jest tych bandytow troche mniej.
        • Gość: sp;lit Re: hm.....własciwie to IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 19.11.04, 21:13
          Wlasnie o tych pisze , tylko twoje insecurity nie pozwala ci to ujrzec i sam
          generalizujesz , my friend ,...

uklony
          • Gość: dana33 Re: hm.....własciwie to IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 21:36
            rozlupaniec, po pierwsze, to ty nie moj friend, never.
            po drugie, to ty cusik tu nie ponimajesz, moje insecurity???? ty rzeczywiscie
            glupek, jesli mnie tak widzisz...
      • Gość: igor Niezaleznie od kultury spoleczenstwa, ktore IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 19.11.04, 21:17
        jest odpowiedzialne w zasadzie za wychowanie czlowieka na 'porzdnego' czlowiek,
        wojna wplywa na wszystkich negatywnie. Jest to ustalony fakt naukowy, napisano
        tysiace wspomnien, biografii itd. Jednakze zachodnia lultura nie aprobuje
        postaw niegodnych zolnierza i tam gdzie zasluguje to na kare sadow wojskowych,
        tal zolnierzy sie kaze. Wezmy pod uwage, ze w ciagu 18 miesiecy w Iraku
        przeszlo okolo 300 tys, zolnierzy. Wypadkow nagannego postepowania bylo
        kilkadziesiat. Zolnierze sa pod ciaglym obstrzalem obietywow i oczu reporterow
        wie nic nie mozna ukryc. Podobnie w Izraelu. Popatrzmy na przeciwnika. Wszystko
        (religia, kultura, wychowanie, prasa, klerycy itd) nawoluja do walki, do
        swietej wojny, do mordowania bez jakichkolwiek pretensji w ramach ustaelen
        miedzyanrodowych o prowadzeniu wojen. Zarzynanie bezbronnych ludzi zywcem nie
        jest tym samym co zastrzelenie terrorysty, ktory mogl przygotowywac granat do
        wysadzenia sie razem z zolnierazmi USA. Ja bym inaczej nie postapil. Tym
        bardziej, ze byly trzy tygodnie do opuszczenia Faludzy. Nie, nie moge
        zzakceptowac takiej samej oceny bandytow i ofiary, zolnierzy i terrorystow.
        Irakijczycy, Saddam mieli swoja szanse walki w czasie wojny panstw. Teraz sa
        tylko bandytami tym bardziej, ze ciagle przybywaja tez terrorysci zagraniczni.
        przecie z to nie sa patrioci ale dwianci seksualni, ktorych celem nie jest
        woolnosc Iraku tylko nagroda w raju Wielkiego Sutenera. Nikt nie chce okupowac
        Iraku. Nikt nie chce zamieniac Irakijczykow w niewolnikow i niszczyc im
        religie.
        • Gość: aki nonsens IP: 80.51.161.* 19.11.04, 21:29
          usiłujesz to wmówic ludziom iz arabowie walcza tak zaciekle i z taką pogardą dla smierci dlatego tylko iz mają zagwarantowaną posmiertną kopulacje z hurysami.mysle ze problem jest nieco bardziej zlożony
        • 0berst_von_0rtenberg [...] 19.11.04, 23:37
    • mr.conti Tak dorastaja arabscy mordercy 19.11.04, 21:14
      www.nakedterror.net/galleries/displayimage.php?album=5&pos=2
      • Gość: aki te zdjęcia nie są gorsze IP: 80.51.161.* 19.11.04, 21:42
        a nawet trochę bardziej dramatyczne
        viva.palestyna.pl/postcards/index.php
        • Gość: dana33 Re: te zdjęcia nie są gorsze IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 22:05
          o co ci chodzi, aki? chcesz sie licytowac? ty nie rozumiesz, ze to nie my
          rozpoczelismy ta krawawa intifade? czy ty nie rozumiesz, ze nie my
          rozpoczynalismy z nimi wojny? czy ty nie rozumiesz, ze oni nie zaakceptowali i
          nie akceptuja rowniez dzisiaj naszego istnienia tutaj? czy ty nie rozumiesz, ze
          jesli gina z naszej reki dzieci i cywilne osoby, to dlatego, ze znajduja sie na
          niewlasciwym miejscu o niewlasciwej porze, albo ze jest to tragiczny wypadek,
          jakie zdarzaja sie na wojnie, a oni CELOWO robia zamachy na nasze dyskoteki,
          restauracje i autobusy????? co sie dzieje, tracisz moznosc normalnego
          myslenia????
          • Gość: aki czemu sie denerwujesz IP: 80.51.161.* 19.11.04, 22:12
            nie rozumiem.przeciez to nie ja galerie pierwszy zaczalemn zamieszczac.to propaganda i to propaganda......troche dystansu wez
            a to twoje "niewłsciwe miejsce i niewłasciwa pora" daj spokój bo to brzmi....
            bardzo niewłasciwie
            • Gość: dana33 Re: czemu sie denerwujesz IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 22:24
              sluchaj aki, jest znana rzecza, ze ci terrorysci wiedzac ze sa na naszym
              cynglu, ukrywaja sie za dziecmi i kobietami, jest znana rzecza, ze ukrywaja sie
              w szpitalach, szkolach i meczetach, jest znana rzecza, ze wybieraja dla swoich
              przejazdow zatoloczone ulice. i jesli wtedy my ich zabijamy, to owszem, zdarza
              sie, ze gina te dzieci w szkolach i na ulicach. to sie nazywa w niewlasciwym
              miejscu o niewlasciwym czasie. wiec jesli ci to nie brzmi "wlasciwie", nu, to
              ci nie brzmi, ale faktu nie zmienisz.
              no to co, ze nie zalales ty z galeria? ale przeddluzasz ja i przedluzasz ja
              zdjeciami, majacymi pokazac, jacy to my barbarzyncy.
              z daleka ma racje. nie ma co dyskutowac.
              • Gość: aki no przeciez wiem ze IP: 80.51.161.* 19.11.04, 22:29
                z daleka ma rację i ze jedna galeria jest sluszna a druga kłamliwa
                • kropekuk A BBC KLAMIE O MUSLIMSKICH MORDERCACH 20.11.04, 18:14
                  15-LETNIEGO SZKOTA, A BRYTYJSKI SAD SKAZUJE ZA TO NIEWINNEGO CZLOWIEKA???
                  Wylacznie z pobudek rasowych islamskie bydlo porwalo z ulicy 15-letniego,
                  drobnego chlopaka, skatowalo, 13 razy dzgnelo nozem i jeszcze zywego oblalo
                  beznzyna i podpalilo:
                  news.bbc.co.uk/1/hi/scotland/3997247.stm
                  Bronce islamskie bydlo, oby waszym dzieciom sie to nie stalo...
                  • krystian71 Re: A BBC KLAMIE O MUSLIMSKICH MORDERCACH 20.11.04, 18:18
                    nie rozumiem...
                    • kropekuk Wiedzialem, ze angielskiego nie znasz... 20.11.04, 18:35

• krystian71 Re: Wiedzialem, ze angielskiego nie znasz... 20.11.04, 18:43
                        Napis to po angielsku,moze zrozumiem,twojego POLSKIEGO tekstu nie rozumiem
          • henrykszum [...] 19.11.04, 22:15
        • henrykszum Czy to twoj bekart arabku aki ? 19.11.04, 22:06
          www.nakedterror.net/galleries/displayimage.php?album=5&pos=32
          • Gość: dana33 Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 22:13
            aki nie jest arabem. mam wrazenie, ze aki znalazl sie nagle pod wplywem naszego
            krystianka.
            • henrykszum Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? 19.11.04, 22:17
              Gość portalu: dana33 napisał(a):

> aki nie jest arabem. mam wrazenie, ze aki znalazl sie nagle pod wplywem
              naszego
              >
              > krystianka.

to bekart arabski z matki polki co puscila sie z arabem (to to gowno z
              viva balestyna)
            • krystian71 Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? 19.11.04, 22:31
              widze,ze awansowalem w twych oczach%)
              Powiedz Danus raz szczerze,czy ty mnie za Araba uwazasz.
              Interesuje mnie twoje zdanie,nie innych szumow.
              • gini Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 19.11.04, 22:37
                Komentarz byl taki, ze spoleczenstwo izraelskie jest zszokowane,i ze w ogole
                jest niedoinformowane co sie dzieje na terenach okupowanych .
                Nic dziwnego skoro maja takich informatorow jak Dana i reszta tutaj piszacych.
                Co ciekawego, GW zamiescila wczoraj info o smierci Zyda w Antwerpii .Ja
                wlasciwie dowiedzialam sie najpierw z Gw, dzis dopiero z belgijskiego Le Soir .
                O tych zdjeciach natomiast GW milczy.
                • krystian71 Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 19.11.04, 22:47
                  nie dlugo okaze sie,ze wsrod europejskich Zydow nie ma wogole przypadkow naturalnych zejsc smiertelnych,wypadkow i kryminalnych atakow.
                  Kazdy taki przypadek bedzie komentowany jako antysemicki atak arabskich terrorystow :)
                  • gini Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 19.11.04, 23:02
                    krystian71 napisała:

> nie dlugo okaze sie,ze wsrod europejskich Zydow nie ma wogole przypadkow
                    natura
                    > lnych zejsc smiertelnych,wypadkow i kryminalnych atakow.
                    > Kazdy taki przypadek bedzie komentowany jako antysemicki atak arabskich
                    terrory
                    > stow :)

A na dodatek, wiadomosc te GW podala juz wczoraj, i z takim oto komentarzem;

mak 18-11-2004, ostatnia aktualizacja 19-11-2004 09:30

24-letni obywatel brytyjski, ortodoksyjny żyd zamieszkały na stałe w Belgii,
                    został postrzelony w czwartek w Antwerpii w drodze z synagogi

czytaj dalej »

"Nic nie wskazuje na rasistowskie czy ekstremistyczne pobudki czynu" -
                    powiedział rzecznik prokuratury. Mosze Iccak Naeh, który zginął od strzału w
                    głowę, miał przy sobie dużą sumę pieniędzy, której mu jednak nie ukradziono. W
                    Belgii narasta obawa, że przeniosą się tu z sąsiedniej Holandii konflikty
                    rasowe. W czwartek prokuratura federalna ujawniła, że list z pogróżkami
                    otrzymała minister sprawiedliwości Laurette Onkelinx i dwóch innych polityków
                    belgijskich.

--------------------------------------------------------------------------------
                    Wicie rozumicie, nic nie wskazuje na rasistowski mord, ale on mial duza sume
                    pieniedzy i nic nie zginelo , a w tej Belgii to politykom groza.
                    Wiec od razu z sugestia, ze cos nie tak.

Belgijski Le Soir podal wiadomosc dopiero dzisiaj,co ciekawe znaleziono go o
                    2.20 w nocy a podobno z synagogi wracal.Mozliwe zeby sie do tej pory modlili?

www.lesoir.be/rubriques/belg/page_5168_274780.shtml
                    • krystian71 Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 19.11.04, 23:11
                      Czy ja wiem,moze to jakas Pasterka u Zydow byla:)
                      A wogole Belgia to porzadny kraj,nawet zlodzieje tam nie kradna
                    • Gość: kuk Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze IP: 207.7.198.* 19.11.04, 23:18
                      na zdjeciu wyglada, na dobrego czlowieka.
                • Gość: dana33 Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:17
                  najwazniejsze, gini zlotko, zes ty doinformowana, co sie u nas dzieje.
                  a ty podaj gw link do tych zdjec. nigdy nie zaszkodzi, nie? gw napewno w zyciu
                  o tych zdjeciach nie slyszala, bo milczy.
                  • gini Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 19.11.04, 23:28

> najwazniejsze, gini zlotko, zes ty doinformowana, co sie u nas dzieje.
                    > a ty podaj gw link do tych zdjec. nigdy nie zaszkodzi, nie? gw napewno w
                    zyciu
                    > o tych zdjeciach nie slyszala, bo milczy.

No widzisz, ja ogladalam w dzienniku belgijskim, smieszne, ze te zdjecia oni
                    sobie sprzedaja w tej waszej armii , duzo widac tam psychopatow.
                    A GW milczy fakt znaczacy fakt, ale widac az im wstyd.Trzech Egipcjan zabitych
                    skandal ze zbirami rosyjskimi, a teraz skandal z psychopatami w armii.
                    Ty tez milczalas, ale jak widzisz nic w naturze nie ginie wszystko wychodzi na
                    jaw.
                    Nie przywiozla ci corcia z wojska takiej fotki?
                    • Gość: dana33 Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:33
                      gini zlotko, moze jednak zainteresujesz sie lepiej belgia, jej pedofilami, jej
                      aferkami w policji, aferkami krola i jeszcze paru innymi? a jak u ciebie w
                      rodzinie? wszystko ok, zlotko? dzieci nie sprawiaja klopotow? maz nie wyrznal
                      przypadkowo? znow frust przemawia przez ciebie, cos twoje zycie ma ups and
                      downs ciagle. idz no na swoje podworeczko i pobaw sie troszke tam.
                      • gini Re: A ja ogladalam to dzis w telewizorze 20.11.04, 00:07

> gini zlotko, moze jednak zainteresujesz sie lepiej belgia, jej pedofilami,
                        jej
                        > aferkami w policji, aferkami krola i jeszcze paru innymi? a jak u ciebie w
                        > rodzinie? wszystko ok, zlotko? dzieci nie sprawiaja klopotow? maz nie wyrznal
                        > przypadkowo? znow frust przemawia przez ciebie, cos twoje zycie ma ups and
                        > downs ciagle. idz no na swoje podworeczko i pobaw sie troszke tam.

Widzisz jaka niewygodna jestem?A wlasnie posiedze troszke , skoro tak nalegasz
                        zebym zostala.Co tam Belgia, cisza spokoj Izrael to jest dopiero wspanialy kraj
                        nie ma dnia by nie bylo o nim w mediach.Takie male panstewko i swiezej daty a
                        wciaz na topie .
              • Gość: dana33 Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:15
                nie jestes arabem, za dobrze wyrazasz sie po polsku. ale masz sposob myslenia
                glupiego, ciemnego, ograniczonego czlowieka. chyba ze jestes zwyklym pospolitym
                antysemita, takeiego gorszego gatunku, bo wyksztalconego i wulgarnego.
                • gini Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? 19.11.04, 23:24

> nie jestes arabem, za dobrze wyrazasz sie po polsku. ale masz sposob myslenia
                  > glupiego, ciemnego, ograniczonego czlowieka. chyba ze jestes zwyklym
                  pospolitym
                  >
                  > antysemita, takeiego gorszego gatunku, bo wyksztalconego i wulgarnego.

A ty jasnie oswiecona jestes, a twoj sposob myslenia mozna porownac do
                  esesmanek.
                  I jak zwyklle przyzwoitych ludzi w Izraelu oburza postepowanie zolnierzy
                  odcinaja sie od niego, a dana ma tylko jedno "antysemityzm".
                  Ci Zydzi, ktorzy to podali do wiadomosci to tez pewnie antysemici.
                  • Gość: dana33 Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? IP: *.broadband.actcom.net.il 19.11.04, 23:35
                    trafilas dokladnie, gini. ja eesmanka i wlasnie dostalam ode mnie prosto w,..
                    • gini Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? 20.11.04, 00:09

> trafilas dokladnie, gini. ja eesmanka i wlasnie dostalam ode mnie prosto w,..

A jak sobie dalas prosto w ...to nie zrobilas sobie siniaczka bidulko?
                • krystian71 Re: Czy to twoj bekart arabku aki ? 19.11.04, 23:33
                  Uff,uspokoilas mnie.
                  Interesuje mnie podatnosc spoleczenstw na spiskowe teorie,tak w przekroju historycznym,w ubieglym stuleciu ich negatywnymi bohaterami byli Zydzi i Kosciol Katolicki,teraz w mode weszlo wszedzie islam knujacy i Arabow widziec i o wszelkie tego swiata nieszczescia ich oskarzac.
                  Ciesze sie,ze nie wszystkim umysly zaczadzialy i jestes w stanie realnie ocenic swego wroga.
                  Tylko mi sie ten wulgaryzm nie zgadza,chyba mnie z kims mylisz,a jesli nie to daj link!
          • Gość: aki mój żydowski kolego?stac cie tylko na obelgi IP: 80.51.161.* 19.11.04, 22:18
            wyzwiska i insynuacje?
            ha!!! może to i dobrze ze rozmawiamy tylko w necie a nie bezposrednio
            pewnie próbowałbys mnie uderzyć a może zlikwidowac :-)
    • Gość: . Re: IDF ,... Bydlaki !!! IP: 207.44.180.* 19.11.04, 23:46
      english.aljazeera.net/NR/exeres/6322BB1A-262C-49E4-9DA0-69A20E3D24DF.htm
    • Gość: spoko, spoko! Prosze Panstwa, nie warto sie podniecac. IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 19.11.04, 23:53
      Trzeba sobie przeciez uswiadomic, ze moglo byc jeszcze duzo, duzo gorzej. I
      zaraz sie wszyscy Panstwo powinni uspokoic, skonstatowawszy cos takiego.
      • puls.usa [...] 20.11.04, 00:01
        • Gość: spoko, spoko! [...] IP: *.lezajsk.info / 213.199.192.* 20.11.04, 00:10
        • 0berst_von_0rtenberg [...] 20.11.04, 00:16
          • puls.usa [...] 20.11.04, 00:22
            • 0berst_von_0rtenberg [...] 20.11.04, 00:41
              • puls.usa [...] 20.11.04, 01:00
                • 0berst_von_0rtenberg [...] 20.11.04, 01:56
                  • Gość: ABE [...] IP: *.dialup.xtra.co.nz 20.11.04, 02:04
                    • 0berst_von_0rtenberg [...] 20.11.04, 02:30
                  • puls.usa [...] 20.11.04, 02:40
                    • Gość: z daleka [...] IP: *.inter.net.il 20.11.04, 17:34
                      • krystian71 Re: Herr Oberst 20.11.04, 17:38
                        witam pana Kowalskiego nr 1
                        • Gość: z daleka Re: Herr Oberst IP: *.inter.net.il 20.11.04, 17:55
                          Ty to masz powonienie, Rattleru.
                          • krystian71 Re: Herr Oberst 20.11.04, 18:07
                            Nie masz racjii
                            bo nie ma takiej deklinacjii:))
                            Rattler,Rattlersa,Rattlerowi,Rattlera,Ratlerem,Rattlerze,Rattlerze
                            Dlaczego sie do dzisiaj ten cham Kowalski nie zglosil i nie odzegnal od ciebie??Ja to bym dawno krzyczal,ze z takim z daleka nie mam nic wspolnego
                            • Gość: z daleka Re: Herr Oberst IP: 5.5R* / *.inter.net.il 20.11.04, 18:20
                              Wcale sie nie pomylilem Rattlerku: twoj kundli mozdzek nie jest w stanie
                              doglebnie przeanalizowac problemu Kowalskiego nr 1. Gdyby Kowalski 1 wyparl sie
                              z daleka, okreslilbys to jako bluff. Wiec nikt nie bedzie sie fatygowl, zeby
                              kundla przekonac, a poza tym po kiego diabla?
                              • krystian71 Re: Herr Oberst 20.11.04, 18:33
                                Wiesz z daleka,taki Kowalski to synonim Mr-a Nobody,nie ma czego zazdroscic,zwlaszcza jak sie jego chamskim postom przyjrzy.
                                Jesli ty mnie natomiast z Rattlerem mylisz,przyznam sie,ze mnie to mile łechce.
                                Rattler to Rattler,kombatant,lotnik,kawaler orderow,a nie byle jakie tchorzliwe scierwo.
                              • rattler Re: Herr Oberst 20.11.04, 18:40
                                Czym ty dzisiaj popijasz przy komputerze ??? Cos ci sie popieprzylo z daleka .

narazie

--------------------

Wcale sie nie pomylilem Rattlerku: twoj kundli mozdzek nie jest w stanie
                                doglebnie przeanalizowac problemu Kowalskiego nr 1. Gdyby Kowalski 1 wyparl sie
                                z daleka, okreslilbys to jako bluff. Wiec nikt nie bedzie sie fatygowl, zeby
                                kundla przekonac, a poza tym po kiego diabla?

• Gość: sp;lit Re: Herr Oberst IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 21:07
                                  Dzisiaj przy szabasie napewno cos mocniejszego ,... Zajzajer :)

uklony
                              • rattler Re: Herr Oberst 21.11.04, 02:33
                                Ty z daleka jestes dobry z doskoku i z tylu - Prawdziwy partyzant , szkoda
                                tylko , ze jak byl czas zeby sie sprawdzic , szliscie jak barany na rzez , za
                                rada swoich koszernych kacykow bez slowa protestu , so , nie popisuj sie , bo
                                cokolwiek bys nie robil czy wypisywal , ta plama pojdzie z wami do grobu , ze
                                swiadomoscia ze Kastnerzy , Rothshildowie to wasze nasienie a nie Polacy .

narazie
                          • rattler Re: Herr Oberst 20.11.04, 18:33
                            Mam troche czasu to gdzie sie bede szwendal , swojaka popieram :) A ty ?

Dzieki Danie zajrzalem na materialy na temat zamachu na disco w TelAviwie ,
                            wlasnie patrze na liste zabitych i rannych bo mialem watpliwosci do wieku jaki
                            Dana podala , rzeczywiscie wiekszosc 14-15 latek , cos jednak rzuca sie w oczy
                            na tej liscie , mlode siksy i m/w 10 lat starsi partnerzy . Pytanie , taki u
                            was zwyczaj , ze dzieci baluja z doroslymi na nocnej diskotece ?

narazie
                            • Gość: sp;lit Re: Herr Oberst IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 21:28
                              Zajrzalem rowniez , co kraj to obyczaj , tam jest popyt na siksy :))) Ten joint
                              pedofili zamkneli by tu w polowie pierwszego tanca ,... Inna ciekawa sprawa ,
                              ze rodzice puszczaja 14-to , 15-to letnie dziewczynki na noc potanczyc z panami

uklony
                            • Gość: sp;lit Re: Herr Oberst IP: *.nas30.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.11.04, 18:53
                              Ciekawe gdzie nasz pan z daleka sie teraz bawi , w disco nigdy nie wiadomo jak
                              sie skonczy ? Moze dlatego taki drazliwy :)

uklony
                              • rattler Re: Herr Oberst 22.11.04, 18:04
                                Jak ma kase i auto , to ma do wyboru , a home visit or road-side services :)

narazie
                                • Gość: sp;lit Re: Herr Oberst IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.11.04, 19:02
                                  A jak nie ma , to ciula na wakacje w kraju , ma tam ponoc apartment ,...

uklony

• Gość: Alfred. IDF ,... Bydlaki !!! i fo tego zydy. A patrz jak IP: *.detroit-19rh15rt.mi.dial-access.att.net 20.11.04, 19:28
      Allahowcy nie moha sobie z nimi poradzic. Cztery wojny, dwie intifady i nic.
      Izrael jest jak w 1948. Zydzi maja dwadziescia razy wiekszy dochod na glowe
      niz 'palestynczycy'. Wojska zadnego aby przeciwdzialac IDF. Co jest zle z
      Arabami? Nawet sasiedzi arabscy nie chca juz pomagac 'palestynczykom'.
      Najwieksza ironia jest to, ze Izraelczycy jezdza na wczasy do Egiptu (dobre
      jedzenie, sprzataczki egipskie, rafy koralowe itd) gdy bracia Egipcjan
      w 'palestynie' marza co najwyzej o starej kosci barana ze smietnika zydowskiego.
      • krystian71 he,he,he 20.11.04, 19:31
        Lepsze w Palestynie kosci
        niz w hotelach Taby goscic

• Gość: jarek-Zyd ne telus Co to z waszych reportazy z arabskiej czesci IP: *.fastres.net 20.11.04, 21:34
          Israela nie mozna wywnioskowac.
          • krystian71 Re: Co to z waszych reportazy z arabskiej czesci 20.11.04, 21:42
            Ten powyzej,zapomnialem jak mu tam jest o wojazach Israelczykow do Egiptu wspominal,a wiec nie w arabska czesc Israela.
            I jemu odpowiadam, jak nie wierzysz doczytaj,,ograniczony umyslowo Jarku
            • Gość: sp;lit Re: Co to z waszych reportazy z arabskiej czesci IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 21:59
              To bylo do mnie , juz mu odpisalem - To byly czasy ,... I got lucky so many
              times ,... Raz mi z jedna taka na kolanach dupa do lawki przymarzla i nawet
              mi "potrzymac" nie pozwolila :)))

uklony
              • Gość: jarek-Zyd ne telus Nie wiedzialem ,ze podzynanie gardl i wieszanie je IP: *.fastres.net 22.11.04, 08:43
                za nogi na mostach jest waszym obyczajem, jezeli nim jest to nikogo za to nie
                mozna sadzic.
                • Gość: sp;lit Re: Nie wiedzialem ,ze podzynanie gardl i wieszan IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.11.04, 17:10
                  Ja tez wychodze z takiego zalozenia , tacy powinni wisiec !!!

uklony

The Israelis took Hassen out of prison, took him around the Jabalya camp and
                  then, at the edge of the camp, they shot him dead, in front of a crowd.
                  Why? "Because he was thought of as an activist, and they brought him back to
                  he camp to point out who else was active in the resistance. He wouldn't
                  squeal, so they killed him in plain view. They wanted everybody to see."

"... Sharon and Eitan caught this man and they killed him right there , they
                  slit his throat. The Israeli officer who told about this said the man made
                  the sound of a sheep who is slaughtered"

Nie wiedzialem ,ze podzynanie gardl i wieszanie je za nogi na mostach jest
                  waszym obyczajem, jezeli nim jest to nikogo za to nie mozna sadzic.

• yahve1 Re: Nie wiedzialem ,ze podzynanie gardl i wieszan 23.11.04, 12:10
                  Gość portalu: jarek-Zyd ne telus napisał(a):

> za nogi na mostach jest naszym obyczajem.
            • Gość: jarek-Zyd ne tlus probuj znalesc jakis watek z historii Polski, IP: *.fastres.net 21.11.04, 19:08
              ktory chcesz zarabiazowac.
          • Gość: sp;lit Re: Co to z waszych reportazy z arabskiej czesci IP: *.nas31.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 20.11.04, 21:50
            To ty chyba na disco nie chodziles - Na disco idzie sie potanczyc , a po disco
            "odprowadzic" poderwana partnerke okrezna droga przez ciemny park z krzakami :)

uklony
      • Gość: sp;lit Re: IDF ,... Bydlaki !!! i fo tego zydy. A patrz IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 21.11.04, 01:08
        Most powietrzny USA z najnowoczesniesza bronia , jaka dyspomuje Ameryka ,
        plus/minus $ 10 billions kroplowki rocznie , kasa z konta amerykanskiego
        podatnika . Bez nas , bez naszej kasy , jestescie niczym , strachem na wroble :)

uklony

===============================================================================

Allahowcy nie moha sobie z nimi poradzic. Cztery wojny, dwie intifady i nic.
    • gini Re: Napisala i wyborcza 22.11.04, 17:14
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=17888107&wv.x=1&a=17894338

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka