Dodaj do ulubionych

dwie Dany na dzień dobry

22.11.04, 05:41
witam nie wszystkich tu zaglądających.

nie wymianię tu tych, których nie witam, bo i po co?

nie wymienię tych, których witam, bo ci wiedzą i tak, że moje powitanie ich
dotyczy

ale WITAM z imienia Danę, bo z tego co wiem, jedynie Dana jak i ja
występujemy na tym forum pod swoim własnym imieniem nadanym nam przez naszych
rodziców i nie mamy powodu ani się naszych imion wstydzić, ani je ukrywać
przed światem.

Dana, Danuśka, Danuta-to bardzo staropolskie imię
imię nadane nam przez naszych rodziców, którzy cudem ocaleli po prześciu
Shoach przez tereny Polski

Los zdarzył, że Dana zamieszkała w Izraelu, a ja uparcie, jak 100krotki chcę
sobie dalej rosnąć na polskiej ziemi
i czy to się komuś podoba, czy nie, nikt ztych, których nie witam tego
poranka nie jest w stanie zabronić, aby 100krotki rosły nie tylko na polskiej
ziemi, ale także ozdobiły krainę zielonego Kaananu

świat bez tysięcy 100krotkek byłby o te tysiące 100krotek tak ubogi, że Panu
Bogu nie zechciałoby się spacerować po polskich, czy izraelskich, czy
jakikolawiek innych łąkach.

kiedyś, dawno temu, i może to nieprawda, ale Sienkiewicz tak to opisał
w "Krzyżakach".
Kiedy Zbyszkowi z Bogdańca groziła śmierć z ręki kata, to Danuśka właśnie
zarzucając nałęczkę na głowę Zbyszka i mówiąc "mój co on" uratowała Zbyszka
od ostrza siekiery nad jego głową, a potem Zbyszko z Bogdańca walczył
dzielnie z Zakonem Krzyżackim.

dziś kto inny i gdzie indziej ucina ostrzem noża jakieć głowy i ogłasza z
radością o tym fakcie na cały świat.
i nie ma tam żadnej Danuśki, która zarzuciłaby nałęczkę na głowę skazańca i
krzyknęła -"Mój Ci On".

i dlatego nie witam tych, którym takie opowieści są obce, choć pisane we
wszystkich językach świata

100krotki już bez nałęczki ale...Nałęczów jednak jest w Polsce!
Obserwuj wątek
    • kokieteczka Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 06:06
      100krotki napisała:
      >witam nie wszystkich tu zaglądających.
      >nie wymianię tu tych, których nie witam, bo i po co?

Jak to "po co" szanowna Pani. Jeżeli Pani ich nie wymieni, to skąd będą
      wiedzieli czy Pani ich wita. Ja np nie wiem czy po moim osobistym zaproszeniu
      na te forum jestem przez Panią witana czy nie. A jak ja czegoś nie wiem, to
      natychmiast dochodzę do pewnych wniosków. Uważaj Pani na mnie!

>nie wymienię tych, których witam, bo ci wiedzą i tak, że moje powitanie ich
      >dotyczy ale WITAM z imienia Danę, bo z tego co wiem, jedynie Dana jak i ja
      >występujemy na tym forum pod swoim własnym imieniem nadanym nam przez naszych
      >rodziców i nie mamy powodu ani się naszych imion wstydzić, ani je ukrywać
      >przed światem.

No właśnie zdradza Pani swoją niewiedzę. Rodzice Dany, jak wszystkie
      starozakonne zydy dają swoim córkom po cztery imiona. Jedno uzywane tylko
      wsród zydow. Drugie uzywane tylko poprzez rodzicow, trzecie podaje sie nam –
      gojom, czwarte jest uzywane tylko przez przyszlego (zazwyczaj) meza. W wypadku
      Dany, o ile mi wiadomo, jej zydoskie imię to Nada, imię które jej rodzice
      używali to Danale, w Polsce była maDanna, a mąż nazywa ją “motek” A jak nie,
      to co z niego za mąż? Motek to najpopularniejsze imię kobiet dla mężów wśród
      żydów. Na drugim miejscu Bytcz. Ale o tym kiedyś indziej. . .

>Dana, Danuśka, Danuta-to bardzo staropolskie imię
      >imię nadane nam przez naszych rodziców, którzy cudem ocaleli po prześciu
      >Shoach przez tereny Polski

Właśnie, tylko że to wcale nie jest imieniem naszej dany33. Jak już
      podkreśliłam powyżej, jej prawdziwe gojskie imię to Modonna, albo Madanna.

>Los zdarzył, że Dana zamieszkała w Izraelu, a ja uparcie, jak 100krotki chcę
      >sobie dalej rosnąć na polskiej ziemi
      >i czy to się komuś podoba, czy nie, nikt ztych, których nie witam tego
      >poranka nie jest w stanie zabronić, aby 100krotki rosły nie tylko na polskiej
      >ziemi, ale także ozdobiły krainę zielonego Kaananu

Szanowna Pani! Jak nawozu w Polsce zabraknie – a zabrabknie i to niedługo – bo
      bydło w Polsce ma ostatnio zaparcie. To żadne 100krotki ani nawet stokrotki
      rosnąć na ziemi polskiej nie będą, bo jak wszystkim dobrze wiadomo, 100krotki
      potrzebują nawóz. A czy Pani wie co to nawóz? Jednym słowem gó... Niech
      Pani sama teraz wywnioskuje co to o Pani mówi.

>świat bez tysięcy 100krotkek byłby o te tysiące 100krotek tak ubogi, że Panu
      >Bogu nie zechciałoby się spacerować po polskich, czy izraelskich, czy
      j>akikolawiek innych łąkach.

Panu Bogu? Jeszcze jesteśmy sexistką, czyż nietak? Pani Bóg, proszę Pani.
      PANI! A pozatym Pani Bog nie spaceruje!. Nóżek szkoda. Aniołki ją obnoszą po
      ziemi kiedy tak jej się spodoba! To wszystko napisane w świętej księdze
      Albinosa!

>kiedyś, dawno temu, i może to nieprawda, ale Sienkiewicz tak to opisał
      >w "Krzyżakach".
      >Kiedy Zbyszkowi z Bogdańca groziła śmierć z ręki kata, to Danuśka właśnie
      >zarzucając nałęczkę na głowę Zbyszka i mówiąc "mój co on" uratowała Zbyszka
      >od ostrza siekiery nad jego głową, a potem Zbyszko z Bogdańca walczył
      >dzielnie z Zakonem Krzyżackim.

Proszę szanownej Pani. Zbyszko z Bogdańca robił to co mu Zawisza Czarny
      kazał. Ni mniej ni więcej. A jeżeli interesuje Panią prawda historyczna, i
      poszpera Pani w historycznych dokumentach, to Pani się dowie że Krzyżacy – co
      do jednego byli żydami! Tak, tak. Każdy z nich był syjonistą. Co wiele
      tłumaczy!, czyż nietak?

>dziś kto inny i gdzie indziej ucina ostrzem noża jakieć głowy i ogłasza z
      >radością o tym fakcie na cały świat.
      >i nie ma tam żadnej Danuśki, która zarzuciłaby nałęczkę na głowę skazańca i
      >krzyknęła -"Mój Ci On".

KTO????

>i dlatego nie witam tych, którym takie opowieści są obce, choć pisane we
      >wszystkich językach świata

Wszystkich? Wątpię!

>100krotki już bez nałęczki ale...Nałęczów jednak jest w Polsce!
      Proszę załączyć na ten temat dokumentecję!
      k
      • 100krotki Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 07:16
        kokieteczka napisała:

> Wszystkich? Wątpię!
        >
        > Proszę załączyć na ten temat dokumentecję!
        > k

ja też wątpię i proszę się zwrócić do odpowiednich służb o dostarczenie na ten
        temat kompletu dokumentacji
        • Gość: kretacz Hej kretacze IP: *.telia.com 22.11.04, 07:19
          Dlaczego tacy jestescie porabani, pokrecenie nu zydowscy. Nie moglibysice byc
          jak ludzie? otwarci szczerzy i ludzcy. Och wy gnoje.. A po drugie to piszecie
          za dlugie teksty wstepne. Nikt nie czyta tych zygowin dluzszych niz 3 linijki.
          • 100krotki Re: Hej kretacz-poczytaj teraz 22.11.04, 07:32
            ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

zrozumiał te 3 linijki?
            • Gość: Zrozumialem Do znaka zapytania IP: *.telia.com 22.11.04, 07:36
              Ze odpowiedzial mi znak zapytania z wykrzyknikiem. Czyli wielkie gowno. A zeby
              nie napisac tego wprost to kreci jak zwykle dziwnymi znakami. Bo szczerzy
              ludzie, prostolinijni i polacy to by napisali po ludzku a zydowski kretacz to
              heroglifami znakami zapytania i wykrzyknikami sie informuje z otoczenie,.
              Jestes porabany . Zmien skore i badz czlowiekiem prostym, szczerym , otwartym a
              nie wielkim znakiem zapytania z wykrzyknikiem.
              • 100krotki Re: Do zrozumiałem 22.11.04, 07:41
                chcesz inną wersję 3 linijek?

proszę bardzo

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
                oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                lllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
                llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
                jedną dodałam od siebie abyś się badziej namęczył ze zrozumieniem tekstu
      • Gość: Gość Re: dwie Dany na dzień dobry IP: *.astral.lodz.pl 22.11.04, 07:48
        słusznie należy dołączyć dokumentację. Dokumentację na obyczaje nadawania
        imion, dokumentację na prawdziwe imię Dany33 też. I tak ogólnie dobrze by było
        dokumentować to co sie pisze.
        • Gość: Buldozer Do 100 krotki IP: *.telia.com 22.11.04, 07:51
          Widaz ze tobie symptomy zydowskiego kretactwa wciaz wzrastaja. Chyba zaraz
          dostaniesz zydowskiej czkawki.
          • 100krotki Re: zgodnie z ustaloną zasadą kretacza 2 linijki 22.11.04, 07:59
            Gość portalu: Buldozer napisał(a):

> Widaz ze tobie symptomy zydowskiego kretactwa wciaz wzrastaja. Chyba zaraz
            > dostaniesz zydowskiej czkawki.

ppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
            iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        • 100krotki Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 07:58
          Gość portalu: Gość napisał(a):

> słusznie należy dołączyć dokumentację. Dokumentację na obyczaje nadawania
          > imion, dokumentację na prawdziwe imię Dany33 też. I tak ogólnie dobrze by
          było
          > dokumentować to co sie pisze.

moje opowiadanko udokumentowane jest u Sienkiewicza
          przecież podałam bibliografię
          a imiona nadawane?
          czy ważne będą tylko te, które potwierdzi się mieczem na ramieniu?
          kto z was pierwszu przybędzie tu z pełną dokumentacją na wykonanie tego miecza?
          a może wolicie donieść zamiennie imię wydziergane przy kądzieli?
      • dana33 Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:09
        nu, kokieteczka, moj mnie nie nazywa "motek", by sprobowal... motek to sie u
        nas mowi do kazdego i do kazdej i wogole... moj mnie nazywa "schatz", ty wiesz
        co to schatz? wiesz? git... :)
        • 100krotki Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:23
          dana33 napisała:

> nu, kokieteczka, moj mnie nie nazywa "motek", by sprobowal... motek to sie u
          > nas mowi do kazdego i do kazdej i wogole... moj mnie nazywa "schatz", ty
          wiesz
          > co to schatz? wiesz? git... :)

Dana

PIERWSZA ZASADA
          bez jej przestrzegania, każdy następny krok to zmierzanie ku
          przepaści...bezdennej głupoty

napiszę ci tę zasadę po męsku
          OJCIEC NIE TŁUMACZY SIĘ SYNOWI.... co? jak? i dlaczego? to czy tamto czyni

dopiero jak syn jest już dorosły i dojrzały...wie dlaczego i....ze swoim synem
          postępuje podobnie

mam nadzieję Dano, że nie tylko zrozumiałaś, ale na chwilowe emocje znajdziesz
          lepszy sposób odwentylowania ich

powodzenia życzę
          • dana33 Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:37
            nie, nie zrozumialam, jakie chwilowe emocje? nie zauwazylam, zebym miala jakies
            chwilowe emocje....
            ale w mysl twojej zasady, nie musisz tlumaczyc...
            • 100krotki Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:47
              dana33 napisała:

> nie, nie zrozumialam, jakie chwilowe emocje? nie zauwazylam, zebym miala
              jakies
              >
              > chwilowe emocje....
              > ale w mysl twojej zasady, nie musisz tlumaczyc...

jeśli to nie emocje tym gorzej dla przyjętej taktyki obronnej
              bo światczy o nieznajomości polskich realiów i...płytkiej głębi takich
              indywiduów jak choćby gini100licznaja

pomyśl Dano jeszcze raz nad tym dlaczego ja gini tak nazwałam i dlaczego ze
              złości aż piana poszła nie tylko jej, i nie PRZEDE WSZYSTKIM jej
              swoją pianę na ustach to...skryła pod fałszywym...a pisz sobie co chcesz
              ale te jej trunkowe gini100licznije to....tropią i ścigają mnie po wszystkich
              forach GW gdzie bywam i tam już, gdzie jeszcze nie są znani z tego gniotowatego
              oblicza to...bez hamulców na pianie jadą
              • dana33 Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:57
                hmm, rozumiem, to ta nieznajomosc polskich realiow... :)
              • gini Re: Kto tu kogo sciga ?? 22.11.04, 09:08
                Przeciez to ty w kazdym watku o mnie piszesz, nawet jak mnie nie ma.
                Ale, ze bardzo lubisz robic za ofiare to twierdzisz, ze to ja scigam ciebie
                paniusiu w glanach.
                • 100krotki Re: techniką zrozumiałem-3 linijki 22.11.04, 09:14
                  gini napisała:

> Przeciez to ty w kazdym watku o mnie piszesz, nawet jak mnie nie ma.
                  > Ale, ze bardzo lubisz robic za ofiare to twierdzisz, ze to ja scigam ciebie
                  > paniusiu w glanach.

gggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggggg
                  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                  nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
                  resztę sobie dośpiewaj sama na nutkę d_nutkę
            • gini Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 09:13
              dana33 napisała:

> nie, nie zrozumialam, jakie chwilowe emocje? nie zauwazylam, zebym miala
              jakies
              >
              > chwilowe emocje....
              > ale w mysl twojej zasady, nie musisz tlumaczyc...

Nie martw sie Dana, nikt nie rozumie co Twoja imienniczka pisze , ale mozna sie
              do tego przyzwyczaic, odpowiadac byle co albo nie odpowiadac .
              • dana33 do gini 22.11.04, 09:24
                gini zlotko, masz dziwny zwyczaj odpisywania na posty, ktore tylko wspominaja
                twoje imie..... nikt tutaj do ciebie nie pisal i przynajmniej ja nie oczekuje
                tutaj twoich komentarzy. masz wolna reke albo otworzyc watek i dostac
                odpowiedzi, albo zabrac glos w dyskusji na temat, ale to latanie po forum i
                wyszukiwanie, gdzie kto wspomina twoje imie i natychmiastowy komentarz sprawia
                wrazenie psa ktory stoi na strazy i jak ktos zbliza sie do drzwi, zaczyna
                szczekac....
                • Gość: Cep Re: do gini IP: *.aster.pl 22.11.04, 09:32
                  Ależ Dano - Ty robisz tak samo!

Nu razwie nie praw ja?
                  • dana33 Re: do gini 22.11.04, 09:36
                    ja odpowiadam tam gdzie dwoch typow o mnie mowi???? cusik nie pamietam, ale
                    pewno masz jakis link, bo inaczej to bys nie pisal, nie?
                    i nawet jesli mi sie zdarzy, to juz napewno nie na absolutnie kazdy, jak gini.
                    ale nie ma to jak przyjazn, nie? jestes rycerski, ze stajesz w jej obronie.
                    ale to nic nie pomoze. gini ma nie tylko u mnie, prze.....e. i to juz dawno.
                    • gini Re: do gini 22.11.04, 09:41
                      dana33 napisała:

> ja odpowiadam tam gdzie dwoch typow o mnie mowi???? cusik nie pamietam, ale
                      > pewno masz jakis link, bo inaczej to bys nie pisal, nie?
                      > i nawet jesli mi sie zdarzy, to juz napewno nie na absolutnie kazdy, jak
                      gini.
                      > ale nie ma to jak przyjazn, nie? jestes rycerski, ze stajesz w jej obronie.
                      > ale to nic nie pomoze. gini ma nie tylko u mnie, prze.....e. i to juz dawno.

A ja zadnej pomocy nie potrzebuje, a co to znaczy, ze mam przerabane?
                      Za kogo sie uwazasz w ogole?
                      Co to twoje forum?Uwazasz , ze wszyscy tu cie uwielbiaja?
                      Moze zejdz na ziemie.
                      • dana33 Re: do gini 22.11.04, 09:49
                        jak to sie u nas mowi gini, alewaj zebym byla przez wszystkich uwielbiana,
                        byloby fajnie, nie? ale nie jestem, dlugo nie jestem. a za kogo ja sie uwazam?
                        nu, to ja ci nie powiem.
                        • gini Re: do gini 22.11.04, 09:50
                          dana33 napisała:

> jak to sie u nas mowi gini, alewaj zebym byla przez wszystkich uwielbiana,
                          > byloby fajnie, nie? ale nie jestem, dlugo nie jestem. a za kogo ja sie
                          uwazam?
                          > nu, to ja ci nie powiem.

No wiec wyobraz sobie, ze ja tez nie przez wszystkich jestem uwielbiana.Ba
                          wcale mi nie zalezy na tym by ktos mnie tam uwielbial .
                          A juz w szczegolnosci przymuly co sie uwazaja za stokrotki lub inne pimpuchy co
                          gowno przez nich przemawia .
                          • pimpocha Re: do gini 22.11.04, 09:59
                            Wont stad szorowac sracze!
                            • gini Re: do pimpochy. 22.11.04, 10:04
                              pimpocha napisał:

> Wont stad szorowac sracze!

Alez nie moge ci odbierac zajecia .Nie jestem taka pimpocho .
                      • Gość: Cep Re: do gini IP: *.aster.pl 22.11.04, 09:51
                        Tam nie było, że przerąbane. Tam było mocniej. A co? Myślisz, że Dana nie wzbogaca swojego języka? Niedługo przypomni sobie młodzieńcze wzloty, i zacznie pisać polskie wiersze. Ja mogę zostać recenzentem. A Ty, Gini, to doceń. Dwa lata temu Dana nie potrafiła odgryzać się tak płynnie.

Pozwól zatem, że powtórzę tu wierszyk:

Re: Kupa mięci IP: *.acn.pl
                        Gość: Cep 09.09.2004 17:16 + odpowiedz

Co to takiego,
                        Te niby "mięcie"?
                        Skupisko dziwnych kumpli ---
                        W to wierzę święcie.

Wchodzą tu codziennie
                        Polski Żyd z polskim Gojem
                        Z myślą, by choć przez chwilkę
                        Pobyć tu we dwoje.

Wymienić stare klątwy,
                        I nowe inwektywy,
                        W atmosferze kojącej,
                        Braterskiej komitywy.

To tylko ten "nudziasz" J-ne.telus niczego się nie potrafi nauczyć. Dzień w dzień gorzej, już pisze niewiadomo co. Niedługo chyba pomyli Allahakbara z Alzheimerem.
                • gini Re: do gini 22.11.04, 09:34
                  dana33 napisała:

> gini zlotko, masz dziwny zwyczaj odpisywania na posty, ktore tylko wspominaja
                  > twoje imie..... nikt tutaj do ciebie nie pisal i przynajmniej ja nie oczekuje
                  > tutaj twoich komentarzy.

Zaraz, zaraz, ktos tu jednak o mnie pisal, a to czego Ty oczekujesz albo nie
                  malo mnie interesuje .

masz wolna reke albo otworzyc watek i dostac
                  > odpowiedzi, albo zabrac glos w dyskusji na temat, ale to latanie po forum i
                  > wyszukiwanie, gdzie kto wspomina twoje imie i natychmiastowy komentarz
                  sprawia
                  > wrazenie psa ktory stoi na strazy i jak ktos zbliza sie do drzwi, zaczyna
                  > szczekac....

Ale ja nie latam i nie wyszukuje, po prostu czytam watki, to chyba mi wolno, a
                  jak ktos o mnie pisze to mam prawo sie do tego ustosunkowac nie uwazasz?
                  Tym bardziej wtedy gdy ktos klamie.
                  • dana33 Re: do gini 22.11.04, 09:40
                    zgadza sie, przeciez to napisalam, ze pisano O tobie a nie DO ciebie.
                    masz prawo sie ustosunkowac, ja sie tylko dziwie, ze ty sie zawsze
                    ustosunkowujesz, brakuje ci partnerow do rozmowy, czy co?
                    i pozwolisz, ze jesli klamca mowi o drugim ze klamie, to to juz smieszne.
                    jak zlapie 100krotke na klamstwie, to nie omieszkam ci tego doniesc. tymczasem
                    lapie tylko ciebie na klamstwach i manipulacjach.
                    oprocz tego, zwracam ci uwage, bo niestety, wyrzucic sie z zadnego watku nie
                    moge, ale ty nalezysz wlasnie do tych, ktorzy kazdy, ale to kazdy mily watek
                    zamieniasz w pole klotni.
              • 100krotki Re: linijki z IQ specjalnie dla gini 22.11.04, 09:24
                gini napisała:

> Nie martw sie Dana, nikt nie rozumie co Twoja imienniczka pisze , ale mozna
                sie
                >
                > do tego przyzwyczaic, odpowiadac byle co albo nie odpowiadac .

0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
                ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                22222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
                11111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
                • gini Re: linijki z IQ specjalnie dla gini 22.11.04, 09:35
                  100krotki napisała:

> gini napisała:
                  >
                  > > Nie martw sie Dana, nikt nie rozumie co Twoja imienniczka pisze , ale moz
                  > na
                  > sie
                  > >
                  > > do tego przyzwyczaic, odpowiadac byle co albo nie odpowiadac .
                  >
                  >
                  0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
                  > ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
                  ,
                  >
                  2222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222222
                  > 2
                  >
                  1111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111
                  > 1

A moze troszke pomuczysz?
                  • 100krotki Re: linijki z IQ specjalnie dla gini 22.11.04, 09:39
                    gini napisała:

>
                    > A moze troszke pomuczysz?

no problem
                    muczeć jak krowka też potrafię

muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
      • biedronka24 Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 15:01
        kokieteczka napisała:

> Szanowna Pani! Jak nawozu w Polsce zabraknie – a zabrabknie i to niedług
        > o – bo
        > bydło w Polsce ma ostatnio zaparcie. To żadne 100krotki ani nawet stokrotki
        > rosnąć na ziemi polskiej nie będą, bo jak wszystkim dobrze wiadomo, 100krotki
        > potrzebują nawóz. A czy Pani wie co to nawóz? Jednym słowem gó... Niech
        > Pani sama teraz wywnioskuje co to o Pani mówi.

> Panu Bogu? Jeszcze jesteśmy sexistką, czyż nietak? Pani Bóg, proszę Pani.
        > PANI! A pozatym Pani Bog nie spaceruje!. Nóżek szkoda. Aniołki ją obnoszą po
        >
        > ziemi kiedy tak jej się spodoba! To wszystko napisane w świętej księdze
        > Albinosa!
        >
        A jeżeli interesuje Panią prawda historyczna, i
        > poszpera Pani w historycznych dokumentach, to Pani się dowie że Krzyżacy –
        > ; co
        > do jednego byli żydami! Tak, tak. Każdy z nich był syjonistą. Co wiele
        > tłumaczy!, czyż nietak?
        >
        Jak to dobrze wyrazac w jednym zdaniu to co inni wyraziliby w tysiacu.
        Czy to nie jest aby tak jak na to mowila moja mama- bo ona mowila ´popie oczy´.

Sa tacy co znajduja w tym co inni pisza, to co motywuje ich wewnetrzne
        uprzedzenia i bezinteresowna nienawisc?
        Czy metoda na to by nikt nie powiedzial - ´nie lubie cie´ jest strzelanie wokol,
        na slepo, tak aby nikt nie mial szansy nawet tak powiedziec?
        No coz- tez metoda.

Milego dnia zycze panstwu...

Co do imion. Ladne. Znow jednak daje sie zauwazyc pewien wymuszony(?!)
        ekshibicjonizm.
        Gabrysia to tez ladnie imie, poniekad.
        Sa jeszcze Zosie, Marysie i Jadwisie. Bogumily a nawet Rachelki. Tylko co to ma
        do rzeczy?
        Ja tam wole snieg...
        • biedronka24 a przyszlo mi to na mysl tak sobie... 22.11.04, 15:08
          bo zajrzalam do pewnego linku i przeczytalam tam o proszonych i nieproszonych
          gosciach. Tak w usciskach, przytupach opowiesciach o kotach, milej atmosferce i
          w otoczeniu jakze slodkich imion ;).
          Zupelnie wiec bezpodstawnie oczywiscie pomyslalam sobie, ze to moze o
          nieproszone ´insekty´ chodzi zwlaszcza na tym forum, gdzie z roznych
          ´tajemniczych´ powodow zasiadaja wylacznie - proszeni ;).
          Zrobilo sie tak milo i rzesko, i tak jasno, nawet bez sniegu, ktory stopnial juz
          w metropolii magdeburskiej iz bez zbednych ceregieli domyslilam sie (mimo mojego
          malego przeciez rozumku), ze to gini nie ma racji.
          Bo gdziezby ona - nieproszona mogla pisac. Skoro to forum przeciez to miejsce
          poetow i subtelnego zapachu nienawozonych stokrotek...
          • 100krotki Re: biedronko24 22.11.04, 18:55
            biedronka24 napisała:

> Bo gdziezby ona - nieproszona mogla pisac. Skoro to forum przeciez to miejsce
            > poetow i subtelnego zapachu nienawozonych stokrotek...

usiąć na mych płatkach i odpocznij sobie
            spijaj kropelki porannej rosy z trawki rosnącej wokół 100 krotki
            odpoczęłaś?
            poleć sobie dalej na zaróżowione od wstydu inne 100krotki z innego ogródka

a ja ci powiem przed odlotem
            biedroneczko, biedroneczko leć do nieba
            przynieś mi kawałek.....
    • dana33 Re: dwie Dany na dzień dobry 22.11.04, 08:06
      ale mile dzien dobry, 100krotko!!! tylko weszlam na forum, a tu taki ladny post.
      wlasnie, to imie, takie staropolskie.... ale kto w israelu moze wypowiedziec
      danuska z s z kreska? a do tego to wiesz, jak sie przyjezdza, to sie strasznie
      chce byc israelka. nie chcialam zupelnie zmienic imienia, np z danki na dwore,
      czy dalie, wiec sobie wymyslilam dana, bo jest meskie dan, od tego plemienia
      naszego jednego, wiesz. no i wtedy, 30 lat temu, to to byla sensacja, nikt nie
      mial takiego imienia i ciagle sie mnie pytali, skad to wzielam. a dzisiaj?
      dzisiaj, danusiu, co druga mala dziewczynka nazywa sie dana. fajnie jest, jak
      dzwonie np do informacji i po drugiej stronie odzywa sie glos: bezeq
      information, here speaks dana, how can I help you? nu, to ja obowiazkowo wtedy
      mowie, "tutaj tez mowi dana, chcialabym numer taki a taki".
      ja ci cos powiem, jak czlowiek nie ma sie czego wstydzic ani bac, to sie nie
      ukrywa pod zadnymi nikami, nie?
      milego dnia dla ciebie i zajrzyj do skrzynki... :)
    • Gość: Cep Cep Belferski przypomina: IP: *.aster.pl 22.11.04, 08:48
      100krotki napisała:

>
      > Dana, Danuśka, Danuta-to bardzo staropolskie imię

Wszystko wskazuje, że imię Danuta jest pochodzenia litewskiego i wywodzi się ostatecznie albo z hebrajskiego Daniela, albo łacińskiego Donata. W Polsce zyskało dużą popularność po "Krzyżakach" Sienkiewicza. Czyli dopiero po 1900 roku.

Pozdrawiam obie rozmarzone Litwinki.
      • dana33 Re: Cep Belferski przypomina: 22.11.04, 08:58
        :)
        ta litwinka to mi sie spodobalo. nie wiem duzo o litwie, ale zawsze mialam
        sympatie dla niej..
        • 100krotki Re: Cep Belferski przypomina: 22.11.04, 09:12
          dana33 napisała:

> :)
          > ta litwinka to mi sie spodobalo. nie wiem duzo o litwie, ale zawsze mialam
          > sympatie dla niej..

Litwo, ojczyzno moja....zna każde polskie dziecko od którejś tam klasy SP a
          może już liceum dopiero?
          po tej reformie oświaty , którejś tam już z kolei to już sama nie wiem czy
          obowiązuje nadal wymowa Adam Mickiewicz czy już adamuc Miczkiewiczus
          • dana33 Re: Cep Belferski przypomina: 22.11.04, 09:18
            nu, litwo ojczyzno moja to tak, ale adamus mickiewiczus (niezle..) tak duzo
            wiadomosci o litwie nie dal, a o dzisiejszej to juz wogole, a ja tylko
            przebiegam wiadomosci z gzet, a te i tak nie daja tych wiadomosci, ktore mnie
            ciekawia...
            • 100krotki Re: Cep Belferski przypomina: 22.11.04, 09:31
              dana33 napisała:

> nu, litwo ojczyzno moja to tak, ale adamus mickiewiczus (niezle..) tak duzo
              > wiadomosci o litwie nie dal, a o dzisiejszej to juz wogole, a ja tylko
              > przebiegam wiadomosci z gzet, a te i tak nie daja tych wiadomosci, ktore mnie
              > ciekawia...

ta Mickiewiczowska Litwa to się w międzyczasie podzieliła z Białorusią a może i
              z Rosją też-czort ich tam wie
              ale ciekawie jest teraz na Ukrainie (też ponoć to była Litwa za Jagiełły i jego
              brata Kazimierza
              a teraz łuszczenko chce do unii, ale tym razem europejskiej a donieccy kozacy
              tradycyjnie za cara życie chcą oddawać
              Dana
              my tu niedługo to będziemy mieli niezłą wedrówkę ludów ze wschodu na zachód
              polska młodzież na nauki już do okolic Berlina dobrowolnie wysyłają
              czy te wóz Drzymały jeszcze gdzieś stoi?
              a może jacyś Romowie na aukcji go już wykupili i ...
              eeetam
              zakończę teraz
              bo gini już nie nadąża z czytaniem, bo o rozumieniu to już dawno zapomniała
              gdzie ono powędrowało
      • 100krotki Re: Cep Belferski przypomina: 22.11.04, 09:09
        Gość portalu: Cep napisał(a):

>
        > Wszystko wskazuje, że imię Danuta jest pochodzenia litewskiego i wywodzi się
        os
        > tatecznie albo z hebrajskiego Daniela, albo łacińskiego Donata. W Polsce
        zyskał
        > o dużą popularność po "Krzyżakach" Sienkiewicza. Czyli dopiero po 1900 roku.
        >
        > Pozdrawiam obie rozmarzone Litwinki.

Daniel to taki łoś z polskich i litewskich lasów
        być może, że dawno temu przywędrował do nas z półwyspu Synajskiego potem
        zwanego arabskim
        czy dodasz Cepie uściślenie co do tego polko-litewskiego łosia?
        być może Daniel nie od łosia, ale na pewno od jakiegoś jego kuzyna pochodzi
        czy w związku z tym litewski łoś jak przyjdzie lasami na tereny na zachód od
        Bugu(łosie umieją pływać) to co zrobisz?
        odstawisz go z powrotem na wschodnią stronę Bugu?
        z paszportem czy kolczykiem na uchu?
        • Gość: Cep Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze IP: *.aster.pl 22.11.04, 09:27
          Z kolczykiem na uchu. Takim żółtym, z rodzaju tych, które wprowadziła Unia Europejska, a po których zwierzęta wyglądają dziwnie żałośnie.

Autor: Koziorowski

JA NIE CHCĘ DO UNII

ja nie chcę do unii
          wolę zapach jaśminu
          a tam ciągle niż zachodni co deszcz pędzi
          do lasu mam niedaleko (a miasto jednak)
          i łąki nie przecina tuzin autostrad

a na babcinej wsi kury dziobią trawkę
          nie jakieś mączki szalonej jałówki
          i prosiak ma kolor różowy
          i miód (nawet pitny) spod Tomaszowa
          jakiś swojski lepszy lipowy

no nie chcę do unii
          brukselkę choć lubię zastąpię kiszoną
          nie jakimś chemicznym konserwantem
          wiatraki (nie nowość) na górce za rzeką
          i bobry nad Pilicą

a wczoraj łoś po plebani spacerował
          przeganiał go proboszcz i straż ogniowa
          śmiechu co niemiara ( a miasto przecież)
          pod blokiem przechadza się jeż
          i bzu majowa woń
          i "jeszcze" jest …
          jeszcze …

www.fabrica.civ.pl/modules.php?name=News&file=article&sid=11964

Na granicy marzeń i rzeczywistości

Pogrążona w marzeniach
          Zagubiona w labiryncie myśli
          Mnóstwo wątpliwości
          W próżnych rozmyślaniach

Sensu w bezsensie szukając
          Nastoletniej miłości pragnienie
          Zamienia się w marzenie
          Które ucieka jak zając

Zderzenie z rzeczywistością
          Każe wrócić na ziemię
          Zbyt to mocne uderzenie
          By wiązało się z radością

Piękny jest świat marzeń
          Ale nie taki trwały
          Jakby mysli chciały
          Uciekając od codziennych zdarzeń

Takich refleksji snucie
          Nie pozwala na sen,
          Który niczym tlen
          Uporczywie ratuje życie.

Jedynym ratunkiem Jej Wysokość
          Daleko mieszkająca
          Wciąż na nas czekająca
          Snu wiecznego nieświadomość.

łoś (17:26)

losnrjeden.blog.onet.pl/

WIADOMOŚCI I ICH WPŁYW NA PSYCHIKĘ PRZED KOMPUTEREM

Collin Powell choć nie Joan,
          Do Arafata był zaapelował,
          NATO, nato grozi palcem,
          Palestyńczykom oraz Żydom,
          Marian grozi związkową miną,
          Pracy nie ma – kodeks mamy,
          Bush się dziwi, Busz się pali,
          Słychać głos „Allach” w oddali,
          Miller siwieje, Oleksy błyszczy,
          Szaron odpiera, szron rano zdziera,
          Kasy nie ma – chorzy tyją....
          Jak majowe pylenie przeżyją ??

prozaiinne.w.interia.pl/doc4.htm

• dana33 Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze 22.11.04, 09:32
            los z kolczykiem w uchu? cep, od kiedy ty taki moderny??? oszczedz przynajmniej
            losie!!!
            • Gość: Cep Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze IP: *.aster.pl 22.11.04, 09:40
              Ale wiersze - świetne, co?

Ogromny wysyp poetyckich talentów w Polsce - dzięki internetowi wszyscy chyba publikują. A jak akurat lirycznie się nie wypowiadają, to klną jak szewcy. Co lepsze?

Aha. A propos łosia. Mieszkam niedaleko takich Łosiowych Błot. Rezerwat. Przechodziłem raz przez las w pobliżu i wlazłem w jakieś mokradła. Widziałem świeże ślady łosiowych racic. Ze dwa-trzy kilometry od ostatnich zabudowań miejskich.
              • dana33 Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze 22.11.04, 09:46
                nu, z wierszami u mnie jak obrazami. ja wole te stare, co mozna sie
                rozkoszowac, takie van ghogi, rubensy czy inne breughle, picasso nie bardzo do
                mnie przemawia... ja wogole za antykami, ludzkimi tez.... maja wiecej
                interesujacych rzeczy do powiedzenia... :)
            • 100krotki Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze 22.11.04, 09:41
              dana33 napisała:

> los z kolczykiem w uchu? cep, od kiedy ty taki moderny??? oszczedz
              przynajmniej
              >
              > losie!!!

i Daniele!!!
              nasze kuzynowate imienniczki
          • jarek-festweb Re: Cep Belferski przypomina + 3 wiersze 22.11.04, 09:45

> Z kolczykiem na uchu. Takim żółtym, z rodzaju tych, które wprowadziła Unia
            Euro
            > pejska, a po których zwierzęta wyglądają dziwnie żałośnie.
            >
            > Autor: Koziorowski
            >
            > JA NIE CHCĘ DO UNII
            >
            > ja nie chcę do unii
            > wolę zapach jaśminu
            > a tam ciągle niż zachodni co deszcz pędzi
            > do lasu mam niedaleko (a miasto jednak)
            > i łąki nie przecina tuzin autostrad
            >
            > a na babcinej wsi kury dziobią trawkę
            > nie jakieś mączki szalonej jałówki
            > i prosiak ma kolor różowy
            > i miód (nawet pitny) spod Tomaszowa
            > jakiś swojski lepszy lipowy
            >
            > no nie chcę do unii
            > brukselkę choć lubię zastąpię kiszoną
            > nie jakimś chemicznym konserwantem
            > wiatraki (nie nowość) na górce za rzeką
            > i bobry nad Pilicą
            >
            > a wczoraj łoś po plebani spacerował
            > przeganiał go proboszcz i straż ogniowa
            > śmiechu co niemiara ( a miasto przecież)
            > pod blokiem przechadza się jeż
            > i bzu majowa woń
            > i "jeszcze" jest …
            > jeszcze …
            >

Lepszy bylby tytul "Tesknota za Syberia"
    • Gość: ABE Ojej, jak tu milo. Jeszcze czlowiek moze IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:35
      pomyslec, ze tu wszyscy swieci a nie grabiezcy, ludobojcy i nazisci urzeduja.
      To wy tak sobie w przerwie na kawe gaworzycie, a potem spowrotem do etnicznej
      czystki?
      • Gość: ABE Prosze nie zapominac ze Izraelczycy IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:38
        to ludobojcy, nawet jesli po godzinach zachowuja pozory normalnosci.
        • Gość: ABE I prosze nie gnoic pieknych polskich stokrotek IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:42
          ani mi nie wmawiac, ze Sienkiewicz to tez Zyd.
          A to ze tyle w Polsce Zydow bylo swiadczy tylko o polskiej goscinnosci, a nie
          zydowskim wkladzie w nasza kulture.
          Dziekuje za przelotna uwage :D
          • 100krotki Re: I prosze "polskich stokrote -urwało myśl ABE? 22.11.04, 09:50
            Gość portalu: ABE napisał(a):

> ani mi nie wmawiac, ze Sienkiewicz to tez Zyd.
            > A to ze tyle w Polsce Zydow bylo swiadczy tylko o polskiej goscinnosci, a nie
            > zydowskim wkladzie w nasza kulture.
            > Dziekuje za przelotna uwage :D

tym razem jednak małe wyjasnionko przed linijkami

czyżby Żydzi rozmnażali sięstaropolskim sposobem "Gość w dom Bóg w dom"?

"A to ze tyle w Polsce Zydow bylo swiadczy tylko o polskiej goscinnosci"

i z tej gościnności kładli Żydów (po parze oczywiście) do swojego
            staropolskiego lóżka

ABE
            chcesz linijeczki do zmierzenia tych goscinnych staropolskich łóżek
            prokreacyjnych dla Żydów?
            • Gość: ABE My wam stworzylismy sprzyjajace warunki IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:53
              Ty wiesz, stokrotna-glupoto, ze przy sprzyjajacych warunkach bacteria rozmnaza
              sie w zastraszajacym tempie?
              • 100krotki Re: My stworzylismy sprzyjajace warunki dla .... 22.11.04, 10:02

> Ty wiesz, stokrotna-glupoto, ze przy sprzyjajacych warunkach bacteria
                rozmnaza
                > sie w zastraszajacym tempie?

za ten tekst masz w nagrodę dwie linijki

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
                +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

i jedną linijkę
                -------------------------------------------------------------------------------

a teraz z sumuj ile wychodowałaś sama tych bakteri
          • dana33 Re: I prosze nie gnoic pieknych polskich stokrote 22.11.04, 09:53
            no i co ci to daje, abe, ze psujesz mily watek? satysfakcje? masz dosc innych
            do wyzycia sie. czy ci nie pasuje, ze zydowka sobie gada przyjemnie z gojami?
            rzucilam wam temat o onz. mozesz tam sie sie nawrzeszczec do woli.
            • Gość: ABE Mnie sie ochlapow nie rzuca, dana IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 10:02
              To wazne, zeby ci psuc przyjemny watek, zebys nie zapomniala, ze sa tacy ktorzy
              pamietaja czego sie twoj pracodawca dopuszcza.
              Hitler tez lubil przyjemne rzeczy. Muzyke powazna i malarstwo. A i tak byl
              potworem. Chyba nie spodziwasz sie ze ze wzgledu na jego jakze "przyjemne"
              zainteresowania, powinnismy mu popuscic?
              • Gość: dana33 Re: Mnie sie ochlapow nie rzuca, dana IP: *.bb.netvision.net.il 22.11.04, 14:13
                akurat to nie byl moj watek, abe zlotko, ale zoll zejn. zawsze wiedzialam, ze
                jestes maluczka.
        • 100krotki Re: Prosze nie zapominac ze wątek o Danach jest 22.11.04, 09:45

> to ludobojcy, nawet jesli po godzinach zachowuja pozory normalnosci.

jedna linijka

żżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżżż
      • 100krotki Re: Ojej, jak tu milo. IQ dowcipu ABE 3 linijki 22.11.04, 09:43

> pomyslec, ze tu wszyscy swieci a nie grabiezcy, ludobojcy i nazisci urzeduja.
        > To wy tak sobie w przerwie na kawe gaworzycie, a potem spowrotem do etnicznej
        > czystki?

hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
        uffffffffffffffffffffffffffffffff a co to było?????????????????????????????????
        • Gość: ABE Przynajmniej nie pieprze na trzy strony IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:49
          takich pseudo-sentymentalnych idiotyzmow jak ty. Az mnie te male biale wloski
          na grzbiecie stanely jak te stokrotne gledzenie zydowskiej 'rebeliantki'
          przeczytalam. To teraz Zydzi w Polsce udaja,ze sa Slimaki, i ziemi sie
          trzymaja? Glupia nedzo/
          • 100krotki Re: Przynajmniej nie pieprze na trzy strony 22.11.04, 09:51
            bo umiesztylko pieprzyć na 3 lub 4 linijki i zazdrość cię zżera, że inni
            potrafią więcej napieprzyć
            • Gość: Cep ABE, oberwałaś IP: *.aster.pl 22.11.04, 09:53
              100krotki napisała:

> bo umiesztylko pieprzyć na 3 lub 4 linijki i zazdrość cię zżera, że inni
              > potrafią więcej napieprzyć

Przyznaj uczciwie.
              • Gość: ABE To bylo zalosne. Tak jak jest twoja IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:59
                moderacja. Czy po obwachaniu sie z Izraelczykami bedziesz jeszcze umial
                wyglosic wlasne opinie na temat ich panstwowego terroryzmu? Watpie. Twoja
                uzytecznosc dla nich w rezultacie tez straci racje bytu.
                • Gość: Cep Pozdrowienia dla Antypodów IP: *.aster.pl 22.11.04, 10:10
                  Nie, nie żałosne. To tylko żart. Obrażasz się na żarty?

A poważnie. Wolę zawsze szukać rozmowy, niż prezentować posiadanie siekiery. Widzisz, ABE, ja swoje poglądy, i to mocno zdefiniowane, mam. I daję im wyraz, kiedy uznaję za stosowne. Bez ogródek. Przejrzyj ostatnie dwa tygodnie, i zobaczysz, co mi na łeb w odpowiedzi wylano. Ale w tym wątku akurat nie chcę. Mam do zrobienia pilną pracę, ostateczna deadline środa rano. I bardzo mi się nie chce. Normalnie zacząłbym w tej sytuacji sprzątać w domu. Ale teraz wolę posiedzieć przed komputerem i pożartować. Na różne tematy, niekoniecznie polityczne.
                  • Gość: ABE Oczywiscie! Czy to ja wylalam tyle agresji IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.11.04, 20:44
                    tu wczoraj?!?!?!?
                    Rozumiem co piszesz. Koniecznie, czasami trzeba sie zrelaksowac. Mnie tez duzo
                    wylano tu na glowe ostatnie wiec sie troche chyba robie "edgy". Konczy sie na
                    tym, ze po oprzytomnieniu musze wszystkich przepraszac.
                    PRZEPRASZAM
                    • Gość: Cep Re: Oczywiscie! Czy to ja wylalam tyle agresji IP: *.aster.pl 22.11.04, 20:57
                      Już zapomniałem.

Nie zapominam tylko wybranym osobom. Wiesz czego? Kłamstwa.
                      • Gość: ABE Re: Oczywiscie! Czy to ja wylalam tyle agresji IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.11.04, 21:08
                        To dobrze, dzieki :)))
                        Na szczescie dla mnie, nie umiem klamac.
                        To jednak jestes baaardzo tolerancyjny jesli klamstwo jest jedyna rzecza,
                        ktorej nie wybaczysz. Ja nie wybaczam rowniez zdrady i bezwzglednosci. Nie
                        wybaczam, ale mam krotka pamiec.
                        • Gość: Cep Re: Oczywiscie! Czy to ja wylalam tyle agresji IP: *.aster.pl 22.11.04, 21:11
                          Tutaj ludzie się zapalają do różnych spraw, nawet się w dyskusyjnym żarze przepalają. Ale tylko niektórzy celowo kłamią.
                          • Gość: ABE Re: Oczywiscie! Czy to ja wylalam tyle agresji IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.11.04, 21:22
                            Tak, zdecydowanie wiecej tu emocji niz perfidii.
                            He he, ja juz jestem niezle poprzypalana na bokach, az sie robie chrupka.
            • Gość: ABE Kobieto! Oszczednosc slowa jest walorem IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 09:55
              Slowna sraczka (na ktora cierpisz) przywara. Oszczedz smrodu i zamilcz.
              • 100krotki Re: Kobieto! Oszczednosc slowa jest walorem 22.11.04, 10:06

> Slowna sraczka (na ktora cierpisz) przywara. Oszczedz smrodu i zamilcz.

nawet jakeś nie kobieta to daję ci za ten pościk (wszak długo pościłaś mową)
                zwierciadełko
                a nawet dwa
                co tam
                nie jestem chytra

o)
                (o

odbicia to już sobie sama wrysuj
                a jak nie umiesz to poproś gini
                ona wie wszystko
              • dana33 Re: Kobieto! Oszczednosc slowa jest walorem 22.11.04, 14:18
                droga abe. to ze probujesz zepsuc watek, to jedno. ale to ze do twojego
                pojawienia sie nie bylo tutaj ani jednego bluzgu i ani jednego niesalonowego
                slowa, to fakt. ale zawsze jestes pierwsza. razem z kolezanka gini, zarzucam
                chamstwo innym. fakt, ze wy wsrod zenskiej czesci tego forum, przodujecie w
                bluzgach i niecenzuralnych slowach.
                • Gość: ABE Za bluzgi juz sypie popiol na glowe ;((( IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.11.04, 20:47
                  Ale niecenzuralnych slow nie uzywam z zasady.
        • dana33 do 100krotki i cepa 22.11.04, 09:55
          robie przerwe na kawe, te dwie idiotki juz psuja caly watek. moze sie uspokoja,
          bo zdaje sie, ze dzialam na nie jak czerwona plachta na byka.... :)
          • Gość: Cep Re: do 100krotki i cepa IP: *.aster.pl 22.11.04, 10:02
            Słyszałaś o teorii względności? To a propos terminu na i-.

PS. Ostatnio sprawdziłem, podczas wakacji. Byki niespecjalnie reagują na czerwień. Ale reagują, jak im się ktoś do krów zbliży. Przekonałem się, jak chciałem przez jedno pastwisko pójść na skróty. Pobiłem rekord zyciowy na 200 m. I jeszcze poraził mnie prąd z elektrycznego pastucha. I dobrze mi tak.

PS2. 100krotki mnie nie lubi i systematycznie daje temu odczuciu wyraz. Ale co - tu wielu mnie nie lubi. Nick już mam taki, że każdy musi uznać się za mądrzejszego.

I niech tam.
            • 100krotki Re: do cepa 22.11.04, 10:12

> PS2. 100krotki mnie nie lubi i systematycznie daje temu odczuciu wyraz. Ale
              co
              > - tu wielu mnie nie lubi. Nick już mam taki, że każdy musi uznać się za
              mądrzej
              > szego.
              >
              > I niech tam.

Cepie
              a pamietasz, że zaczęłam od lubienia ciebie?
              ale z powodu twojego towarzystwa moja sympatia przeszła w stan oczekiwania :)
              • Gość: Cep Re: do cepa IP: *.aster.pl 22.11.04, 10:16
                No i popatrz, co to się porobiło.

Ja też na początku tak zacząłem. A potem z powodu takiego, że objawiłaś przyjazne uczucia dla pewnych kaczek, tych groźnie kwaczących nawet na wspomnienie o polskich cepach, to moje lubienie też zawiesiłem.
                • 100krotki Re: do cepa 22.11.04, 10:19

> No i popatrz, co to się porobiło.
                  >
                  > Ja też na początku tak zacząłem. A potem z powodu takiego, że objawiłaś
                  przyjaz
                  > ne uczucia dla pewnych kaczek, tych groźnie kwaczących nawet na wspomnienie o
                  p
                  > olskich cepach, to moje lubienie też zawiesiłem.

ja jestem prywatnie dama, więc chcąc być w zgodzie z nabytymi na dworze polskim
                  zwyczajami pierwszeństwo w otworzeniu drzwi pozostawiam...no i jak ja mam tu
                  napisać, że pozostawiam cepowi?
          • gini Re: dana debilko 22.11.04, 10:03
            dana33 napisała:

> robie przerwe na kawe, te dwie idiotki juz psuja caly watek. moze sie
            uspokoja,
            >
            > bo zdaje sie, ze dzialam na nie jak czerwona plachta na byka.... :)

Jeszcze raz ci powtarzam, ze nie byloby mnie w tym watku by ta przyglupiasta
            mnie nie zaczepiala.
            Ty tez do mnie piszesz wiec odpisuje .
            Kiedy do ciebie dotrze, ze to jest forum publiczne,kiedy przejda ci ubeckie
            zapedy do kneblowania ludzi?
            Powtarzam ci raz jeszcze, glupia chamko, ze bede tam pisala gdzie bedzie mi sie
            podobalo.A jak ci sie nie podoba to nie czytaj masz taka mozliwosc tlumoku.
            • Gość: ABE A ja ide spac n/t IP: *.dialup.xtra.co.nz 22.11.04, 10:04
            • 100krotki Re: debilko-brak 33 22.11.04, 10:17
              gini napisała:

> Jeszcze raz ci powtarzam, ze nie byloby mnie w tym watku by ta przyglupiasta
              > mnie nie zaczepiala.
              > Ty tez do mnie piszesz wiec odpisuje .
              > Kiedy do ciebie dotrze, ze to jest forum publiczne,kiedy przejda ci ubeckie
              > zapedy do kneblowania ludzi?
              > Powtarzam ci raz jeszcze, glupia chamko, ze bede tam pisala gdzie bedzie mi
              sie
              >
              > podobalo.A jak ci sie nie podoba to nie czytaj masz taka mozliwosc tlumoku.
              >

do 8 umiesz policzyć?
              tyle jest tu twoich linijek
              a że jakieś pourywane to już twoja wina, bo te twoje 8 pourywanych to jest 8
              twoich pourywanych neuroprzekaźników
              a może masz ich więcej?
              zaprezentuj w następnym poście
              albo ni
              lepiej załóż nowy wątek, bo tych pourywanych neuro to pewnie masz większy zasób
              niż moja klawiatura
              • biedronka24 Jezeli mozna sie wtracic jednorazowo 22.11.04, 14:24
                neuroprzekaznika to tak nota bene- nie da sie urwac..

To tak w kwestii ´losi´...
                • 100krotki Re: Jezeli mozna sie wtracic jednorazowo 22.11.04, 18:57
                  biedronka24 napisała:

> neuroprzekaznika to tak nota bene- nie da sie urwac..
                  >
                  > To tak w kwestii ´losi´...

to była taka poetico technika neuro
                  to tak w kwesti przekaźników
            • dana33 Re: dana debilko 22.11.04, 14:20
              widze, ze sie zloscisz, gini zlotko.
              • gini Re: dana debilko 22.11.04, 14:26
                dana33 napisała:

> widze, ze sie zloscisz, gini zlotko.

Wcale sie nie zloszcze, dostosowalam sie do ciebie i rozmawiam z toba takim
                jezykiem jakim sie ty poslugujesz tombaczku.
                • dana33 Re: dana debilko 22.11.04, 14:36
                  mhm, na tym watku zwrocilam sie do ciebie per chamko?
                  • gini Re: dana znow krotka pamiec?? 22.11.04, 15:22
                    do 100krotki i cepa
                    dana33 22.11.2004 09:55 + odpowiedz

robie przerwe na kawe, te dwie idiotki juz psuja caly watek. moze sie uspokoja,
                    bo zdaje sie, ze dzialam na nie jak czerwona plachta na byka.... :)
                    • dana33 Re: dana znow krotka pamiec?? 22.11.04, 15:28
                      hm, teraz rozumiem. wg ciebie, zlotko, idiotka i chamka to to samo. wiedzialam,
                      ze maja racje, jak pisza o twoim wielkiej wiedzy i intelekcie.
                      • gini Re: dana znow krotka pamiec?? 22.11.04, 15:32
                        dana33 napisała:

> hm, teraz rozumiem. wg ciebie, zlotko, idiotka i chamka to to samo.
                        wiedzialam,
                        >
                        > ze maja racje, jak pisza o twoim wielkiej wiedzy i intelekcie.

Ta wg ciebie pisanie o kims per idiotka , to wg ciebie nie jest chamstwo, bo i
                        skad.
                        Tak cie uwiera, ze pisza o moim intelekcie?Pisz tak jak ja to i o twoim beda
                        pisac.
                        Jedyne co potrafisz to obrzucac blotkiem, i tak jak imienniczka uzalac sie na
                        chamstwo.
                      • ohio_express Re: dana znow krotka pamiec?? 22.11.04, 15:36
                        Czego sie spodziewac po belgijskiej lumpenproletariuszce, ktora nie wiadomo
                        czy ma nawet mature?
          • 100krotki Re: do Dany 22.11.04, 10:09
            dana33 napisała:

> robie przerwe na kawe, te dwie idiotki juz psuja caly watek. moze sie
            uspokoja,
            >
            > bo zdaje sie, ze dzialam na nie jak czerwona plachta na byka.... :)

Dano
            nie znasz mnie jednak
            takie ćwiczenia dobrze robią przed większą bitwą
            a byka to....lubię brać za rogi, bo to mój zodiakalny imiennik :)
            i wtedy we dwoje
            żadna płachta. nawet ta czerwona nas tylko rozbawia
    • Gość: sp;lit Re: dwie Dany na dzień dobry IP: *.nas32.tukwila2.wa.us.da.qwest.net 22.11.04, 15:50
      Oj ktos tu za duzo prosto z flachy pociaga i nie to , co rabbis zalecaja ,...

100krotki , 100pniowo 100licznaja zmien na Fleishmana , bo ci uszczelka pod
      glowica puszcza . Zanim organizm sie przyzwyczai do nowego trunku , zalecam
      krotka kwarantanne - Po powrocie na forum zacznij od postow w dwoch zdaniach ,
      moze nie zgubisz sie w trzecim ,...

uklony
      • Gość: ABE he he he :DDDD n/t IP: *.directories.co.nz / *.directories.co.nz 22.11.04, 20:54
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka