Dodaj do ulubionych

Elity niezadowolone

24.09.25, 20:14
Pomarańczowy przemówił.
Punkt 1. Barany, skończcie z zieloną energią bo prowadzi do gospodarczego upadku.
Punkt 2. Barany skończcie z wpuszczaniem inzynierow i lekarzy bo wasze państwa upadną
Punkt 3. Patrz punkt 1 i 2.

Elity zrobią wszystko aby utrzymać wladzę co zaowocuje społecznym buntem.
Obserwuj wątek
    • boavista4 Re: Elity niezadowolone 24.09.25, 20:22
      jestem wzruszony tym pomaranczowym
    • petronella.kozlowska Re: Elity niezadowolone 24.09.25, 20:46
      felusiak1 napisał:

> Punkt 2. Barany skończcie z wpuszczaniem inzynierow i lekarzy bo wasze państwa

www.dw.com/pl/azyl-w-europie-niemcy-nie-s%C4%85-ju%C5%BC-g%C5%82%C3%B3wnym-krajem-docelowym/a-73916972
      • perla.roztocza Re: Elity niezadowolone 24.09.25, 21:05
        Niemcom spadło bo zapowiedzieli, że będą ich przerzucać do Polski w ramach paktu migracyjnego właśnie.
        • j-k i vive wersa ::) 24.09.25, 21:21
          perla.roztocza napisał(a):
          > Niemcom spadło bo zapowiedzieli, że będą ich przerzucać do Polski w ramach pakt
          > u migracyjnego właśnie.

i vice versa - czyli wzajemnie :)

• perla.roztocza Re: Elity niezadowolone 24.09.25, 21:47
      felusiak1 napisał:

> Pomarańczowy przemówił.
      > Punkt 1. Barany, skończcie z zieloną energią bo prowadzi do gospodarczego upadk
      > u.
      > Punkt 2. Barany skończcie z wpuszczaniem inzynierow i lekarzy bo wasze państwa
      > upadną
      > Punkt 3. Patrz punkt 1 i 2.
      >
      > Elity zrobią wszystko aby utrzymać wladzę co zaowocuje społecznym buntem.

kilka lat temu elity powiedziały, że ci migranci z krajów muzułmańskich "są cenniejsi od złota".
      Cytat dosłowny.
      To dlaczego teraz chcą się pozbyć cenniejszego od złota, i podrzucić Polsce?
      Problem leży w tym, że oni przybywają z cywilizacji, która nie jest kompatybilna z europejską cywilizacją.
      I tego w żaden sposób się nie dopasuje.
      Elity widzą w nich kartki wyborcze ale gdy muzułmanie zdobędą przewagę to kończy się z nimi dyskusja, to tubylcy mają się do nich dostosować według praw Koranu.
      Dwa razy przeczytałem Koran i to jest przepis jak funkcjonować w społeczeństwie, łącznie z drobiazgową instrukcją jak dzielić majątek, itp.
      Ale może ja się nie znam bo pewien Arab tłumaczył mi, że cudowność Koranu można zrozumieć tylko po arabsku.
      Różnicę cywilizacyjną można streścić na prostym przykładzie. Jeżeli ktoś podrzuci swoje śmieci na podwórko sąsiada to dla nas to jest złe i sprawca będzie potępiony.
      Natomiast jeżeli zrobi to muzułmanin to powie - Allah tak chciał, i dla niego to koniec sprawy.
      Nielegalną migrację można zakończyć w jeden dzień.
      Wystarczy powiedzieć, że zasiłki tylko dla obywateli a łódki zaczną płynąć w drugą stronę.
      Tym bardziej, że przez zieloną energię Europa przestała imponować migrantom, nie jest już atrakcyjna.
      Oprócz socjalu nie ma nic co by ich tu ciągnęło.
      No bo czym ma im Europa imponować?
      Drogą zieloną energią a co za tym idzie drożyzną wszystkiego i brakiem nowych technologii?
      Genderem? ateizmem? nieszanowaniem własnej kultury? liczeniem ilości płci? feminizmem? rozbrojeniem?
      Jeżeli ktoś wie czym Europa może imponować to proszę mi podpowiedzieć właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka