Dodaj do ulubionych

USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!!

IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 03.12.04, 04:54
> Do naga!!!

> Bezpieka pelna perwertow was wita: Welcome to the US od A!

> www.wjla.com/news/stories/1104/190100.html
Obserwuj wątek
    • bam_buko Re: USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!! 03.12.04, 05:07
      Gość portalu: Gucio napisał(a):

> > Do naga!!!
      >
      > > Bezpieka pelna perwertow was wita: Welcome to the US od A!
      >
      > > www.wjla.com/news/stories/1104/190100.html

hehe to rozumiem Ameryka wreszcie docenia ze kobieta musi miec czym oddychac.
      Powiedz guciu co za przyjemnosc robierac plaska jak decha???
      • Gość: Gucio Re: USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 03.12.04, 05:18
        > Rozumiem strone humoru, jednak gdyby sie to trafilo Twojej Matce, czy tez
        zonie, to chyba smiechu to nie byloby jednak warte...

> Poza tym pamietaj ze w tym US of A nawet gdy sie komus cycek wymknie w TV, to
        wrzeszcza i setki tysiecy $ kar nakladaja jak gdyby cialo ludzkie jednak bylo
        przez Szatana lepione, a nie przez ich Boga, co to ma ponoc....'bless America'.
        • Gość: totyle Re: USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!! IP: *.176.6.239.Dial1.Phoenix1.Level3.net 03.12.04, 06:22
          Tak pruderyjnego i pokopanego kraju w sprawach nagosci kobiecej jak w USraju to
          chyba nie ma,no chyba w zydolandzie.Ale krwi sie dosc leje w telewizji.To OK.
          Wyglada na to ze 1/3 amerykanow moze miec problemy z osobista kontrola ze
          wzgledu na duze dupy albo duze biusty.
          Hamburgerownie znowu beda sadzone jako ze to one przyczynily sie do uchodowania
          tych swinek.
          Tylko w USraju.
          • Gość: Niedupa [...] IP: *.telia.com 03.12.04, 07:21
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: rachelka Re: USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!! IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 14:13
            he,he ja widocznie mam male walory gdyz nikt mnie nie rozbieral a skoda:))))))))
            • Gość: z daleka Re: USA. Duzy biust? Rozbierac sie na lotnisku!!! IP: 83.130.242.* 03.12.04, 14:20
              Rachelci, dobrze ci zrobila ta mala przerwa.
              • a.adas Biust Rachelce zmalał:))))) 03.12.04, 14:30

• Gość: rachelka Re: Biust Rachelce zmalał:))))) IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 14:37
                  biust to biust,ale tobie moglo co innego zmalec,jak na przyklad ilosc szarych
                  komorek.Za malo sie ruszasz a za duzo czasu poswiecasz na rozmowy wirtualne,to
                  niestety nie pomaga w niczym jakajlo.
                  • a.adas ja się obawiam, ze zmalało mi coś innego... chlip. 03.12.04, 14:45
                    a moze raczej biust urósł:) I teraz będziesz mieć problemy na lotniskach :))))
                    zajrzałaś tutaj?

serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34181,2427062.html
                    • Gość: rachelka Re: ja się obawiam, ze zmalało mi coś innego... c IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 14:50
                      moze juz zejdziemy z tych wzrostow i malen poszczegolnych czesci ciala, bo ja
                      jeszcze jestem w innym czasie i myslenie mi ciezko idzie. Ja tam nigdzie i z
                      nikim nie mam problemow na lotniskach , wniosek milego nikt nie zaczepia:)))
                      Co to teorii Darwina to chyba byl kiedys taki wierszyk.
                      "Nie moja wina,ze twoja twarz mi przypomina
                      teorie darwina,ktora dowodzi
                      ze czlek od malpy pochodzi"
                      Reszta mnie jak na razie nie interesuje,poza oczywiscie "Nagroda Darwina",ale
                      ta jak najbardziej nalezy sie tu paru bywalcom.
                      • a.adas Re: ja się obawiam, ze zmalało mi coś innego... c 03.12.04, 15:02
                        Laureatem nagrody może zostać osoba, która w znaczący sposób przyczyni
                        się do poprawy puli genów ludzkości, eliminując siebie spośród przedstawicieli
                        naszego gatunków zdumiewająco głupi sposób. Kandydaci i kandydatki są oceniani
                        według następujących pięciu kryteriów: śmierci bohatera, niezwykłego braku
                        rozsądku, wiarygodności relacji, dojrzałości bohatera i samodzielności w
                        podejmowaniu decyzji.

- Kandydat musi usunąć swoje geny z puli genów ludzkości. To oznacza śmierć
                        lub, znacznie rzadziej, sterylizację.
                        - Kandydat musi wykazać zdumiewający brak zdrowego rozsądku.
                        rozrywka.krakow.pl/darwin/
                        rozrywka.krakow.pl/darwin/nagrody.php?action=old
                        (to pierwsze jest śliczne... moze mi się uda:)

Proszę Państwa!!!
                        Taniec zjadaniec. Panie zjadają Panów!
                        • Gość: rachelka Re: ja się obawiam, ze zmalało mi coś innego... c IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:10
                          no wlasnie, ja znam te strone i wspaniale przyklady darwinizmu w wersji
                          angielskiej,ale polska jest rownie dobra. ty sie nie staraj tak bardzo dostapic
                          do tego zaszczytu,bo kto mnie bedzie tu szczypal za antywhatever?jak widze
                          wiarusy gdzies sie pogubily bez sladu.
            • dritte_dame Jesli za maly 04.12.04, 12:57
              Gość portalu: rachelka napisał(a):

> he,he ja widocznie mam male walory gdyz nikt mnie nie rozbieral a
              szkoda:)))))))

Moze powinnas troszke wypchac?
              (ne wyda sie zawczasu, zanim Cie nie rozbiora)

Oprocz tego mozesz wlozyc pod stanik male zakretki od butelek "smoczkowych"
              zeby stworzyc efekt sterczacych "punkcikow" :))

To bardzo zwraca "ich" uwage :)
          • kropekuk Za jakie grzechy ty w tym USraju pokutujesz? W UB 04.12.04, 03:12
            sie za Solidarniosci narozrabialo?
    • neceser [...] 03.12.04, 15:15
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Gucio Poza zydami kocham wszystkie inne zwierzeta! IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 03.12.04, 15:25
        > Zeby nie bylo jakichkolwiek watpliwosci!
        • Gość: z daleka Re: Poza zydami kocham wszystkie inne zwierzeta! IP: 5.5R* / 83.130.242.* 03.12.04, 15:35
          zagladales Guciu swojemu aligatorowi miedzy nogi? To moze byc straszna
          niespodzianka, gdy sie okaze, ze nie jest aryjczykiem.
          • Gość: rachelka Re: Poza zydami kocham wszystkie inne zwierzeta! IP: *.nyc.rr.com 03.12.04, 15:38
            Gość portalu: z daleka napisał(a):

> zagladales Guciu swojemu aligatorowi miedzy nogi? To moze byc straszna
            > niespodzianka, gdy sie okaze, ze nie jest aryjczykiem.

oj z daleka, cos widze,ze zanizasz poziom dyskusji. pogadaj ciut z papuga,ale i
            na nia uwazaj jak o temacie mowa. maja ostre dzioby i sa dosyc szybkie.Popraw
            swoj styl bo zjechales za bardzo.
          • a.adas pszczółce to nie przeszkadza a nawet potęguje 03.12.04, 15:39
            conocną przyjemność
            • Gość: Gucio Nie podniecaj sie adas, bo znowuz wszystkie IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 04.12.04, 02:00
              > pieski z calej okolicy beda sie w piaskownicy na ciebie odlewac....
          • Gość: Gucio Nie zagladalem, ale zaobserwowalem przy okazji IP: *.bmts.com / 63.105.65.* 03.12.04, 15:49
            > odlowu trzech egzemplarzy szesciostopowej dlugosci aligatorow w ostatnim
            miesiacu.

> Jezeli byly zydami, to sa to zdecydowanie krypto-zydy, albo tez ...'wnentry'!

> Przyslij mi swoja okropna facjate na zdjeciu, to po zlowieniu natepnego,
            pokaze ciebie aligatorowi.

> Jezeli sie podnieci, to bede mogl wydac bardziej zdecydowana opinie, chociaz
            musialbys w jakis sposob zalaczyc do zdjecia swojej facjaty nieco gatunkowego,
            twojego smrodku, bo aligator najlatwiej sie lapie na kawalek gnijacego scierwa,
            to z pewnoscia podniecisz jego swoja, (he,he...) wonia, co koniecznym jest dla
            rozwiania jakichkolwiek watpliwosci czy aligatory sa tym trzynastym, zablakanym
            plemieniem....
    • kropekuk Nie nazwalbym perwersja ogladania damskiego biustu 04.12.04, 03:10
      Zwlaszcza, gdy jest na co popatrzec i ujac w reke...
      Chyba ze personel zenski, ale to tez zaledwie "kochanie inaczej".
    • Gość: Zocha Celnicy US MACAJĄ CYCÓLKI panienkom IP: *.twmi.rr.com 04.12.04, 05:08
      na lotniskach oraz zagladaja do biustonosza . . . itd

Wiekszość kobiet przyjeżdzajacych do USA molestowana seksualnie na lotnisku
      przez urzedników amerykanskich pod pozorem "kontroli".
      • Gość: Bezrobotny Szukam pracy w cle USA IP: *.telia.com 04.12.04, 05:14
        Szukam pracy , pomacac? chyba nie
        Po co mi to na mlode lata?
        A piardnac sobie mozna jak w dupe zagladaja?
        Gazowe bomby dozwolone co?
      • kropekuk A najbardziej "molestowane", jak zawsze, czuja sie 04.12.04, 05:20
        te panie, co maja wypryski zamiast. Lub - na odwrot - te, ktorym biusty zwisaja
        do pasa, nieprawdaz?
    • Gość: totyle Taka pasazerke to bez Patriot act strach IP: *.176.6.72.Dial1.Phoenix1.Level3.net 04.12.04, 06:15
      na samolot wpuscic.No chyba ze zajmie miejsce dokladnie w srodku ciezkosci
      samolotu.Apropos biustow siliconowych,slyszalem ze piszcza jak sie przez bramke
      przechodzi.
      www.joggs.com/gallery/?action=viewpic&id=329270

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka