Dodaj do ulubionych

Mahomet był Pigmejem.......

IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 15.05.02, 02:30
Ja tylko a propos różnych zawiłości genealogicznych, o których wspomina ktoś
quasi inteligentny w innym wątku...
Analogicznie do Jezusa Palestyńczyka, Mahomet musiał być Pigmejem, albo innym
takim, bo tam byli ludzie, którzy byli potomkami murzynów a wiadomo, że wszyscy
homo sapiens wywodzą się z czarnej Afryki...

PS. Dla dociekliwych, Stalin był Hinduesm, podobnie jak Hitler był Irańczykiem,
bo jak wiadomo ludy europejskie wywodzą sie właśnie stamtąd...

A Gierek na pewno był Tamilem, Jaruzelski Maorysem, Wałęsa Bengalem...
Obserwuj wątek
    • Gość: jojo A Arafat IP: *.proxy.aol.com 15.05.02, 02:35
      Byl,jest i zostanie gay !
    • Gość: Ed Re: Mahomet był Pigmejem....... IP: *.unicity.pl 15.05.02, 14:33
      Gość portalu: Bambi napisał(a):

> Ja tylko a propos różnych zawiłości genealogicznych, o których wspomina ktoś
      > quasi inteligentny w innym wątku...
      > Analogicznie do Jezusa Palestyńczyka, Mahomet musiał być Pigmejem, albo innym
      > takim, bo tam byli ludzie, którzy byli potomkami murzynów a wiadomo, że wszyscy
      >
      > homo sapiens wywodzą się z czarnej Afryki...
      >
      > PS. Dla dociekliwych, Stalin był Hinduesm, podobnie jak Hitler był Irańczykiem,
      >
      > bo jak wiadomo ludy europejskie wywodzą sie właśnie stamtąd...
      >
      > A Gierek na pewno był Tamilem, Jaruzelski Maorysem, Wałęsa Bengalem...

Nieprawda Mahomet był kosmitą, co udowodniłem w wątku "Jezus był Palestyńczykiem"
      Ed
      • Gość: Bambi Re: Mahomet był Pigmejem....... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 17.05.02, 19:48
        Gość portalu: Ed napisał(a):

> Gość portalu: Bambi napisał(a):
        >
        > > Ja tylko a propos różnych zawiłości genealogicznych, o których wspomina kt
        > oś
        > > quasi inteligentny w innym wątku...
        > > Analogicznie do Jezusa Palestyńczyka, Mahomet musiał być Pigmejem, albo in
        > nym
        > > takim, bo tam byli ludzie, którzy byli potomkami murzynów a wiadomo, że ws
        > zyscy
        > >
        > > homo sapiens wywodzą się z czarnej Afryki...
        > >
        > > PS. Dla dociekliwych, Stalin był Hinduesm, podobnie jak Hitler był Irańczy
        > kiem,
        > >
        > > bo jak wiadomo ludy europejskie wywodzą sie właśnie stamtąd...
        > >
        > > A Gierek na pewno był Tamilem, Jaruzelski Maorysem, Wałęsa Bengalem...
        >
        > Nieprawda Mahomet był kosmitą, co udowodniłem w wątku "Jezus był Palestyńczykie
        > m"> Ed

Jasne... udowodniles, problem tylko ze brak w tym dowodzie dowodow...

No ale ok... kontynuujmy - kosmita byl tez Thorgal i Thor i Herkules i Santa Madonna, jeszcze Budda i Jahwe - kapitan oddziału dywersyjnego na ziemie... a zydzi to jego kosmiczne kommando...

Kosmita byl na pewno Quetzalcoatl, i Frey i Hefajstos, kosmita jest Bill Gates i George Lucas, kosmita byl na pewno i Jezus, bo poszedl do nieba (zreszta jako jedyny, bo mahomet nedznie zdechl na pustyni, a jego scierwo zezarly szakale)...

Kosmita jest jeszcze sai baba i Clive Harris i ree ktore lecza, kosmita byl Swiatowid, Manitou, Odyn, Apollo, Hera - itp. itd...

Moja rada - idz sie leczyc....
    • Gość: mikri Re: Mahomet był Pigmejem....... IP: 2.3.STABLE* / 10.0.6.* / 62.84.68.* 17.05.02, 22:04
      ciekawa jestem kim ty jestes bo z tego co piszesz to wynika ze jestes zagubiona
      osoba szkoda moze kiedys sie odnajdziesz jak pokochasz innych
      • Gość: Bambi Re: Mahomet był Pigmejem....... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 18.05.02, 00:54
        Gość portalu: mikri napisał(a):

> ciekawa jestem kim ty jestes bo z tego co piszesz to wynika ze jestes zagubiona
        >
        > osoba szkoda moze kiedys sie odnajdziesz jak pokochasz innych

Ha ha... dawno się tak nie ubawiłem... Ja zaś proponuję ci, weż sobie dodatkowe
        lekcje języka polskiego, a może kiedyś zrozumiesz o czym jest mowa...

• Gość: Bambi Re: Mahomet był Pigmejem....... IP: *.acn.pl / 10.131.129.* 20.05.02, 04:44
      Gość portalu: Bambi napisał(a):

> Ja tylko a propos różnych zawiłości genealogicznych, o których wspomina ktoś
      > quasi inteligentny w innym wątku...
      > Analogicznie do Jezusa Palestyńczyka, Mahomet musiał być Pigmejem, albo innym
      > takim, bo tam byli ludzie, którzy byli potomkami murzynów a wiadomo, że wszyscy
      >
      > homo sapiens wywodzą się z czarnej Afryki...
      >
      > PS. Dla dociekliwych, Stalin był Hinduesm, podobnie jak Hitler był Irańczykiem,
      >
      > bo jak wiadomo ludy europejskie wywodzą sie właśnie stamtąd...
      >
      > A Gierek na pewno był Tamilem, Jaruzelski Maorysem, Wałęsa Bengalem...

A Aisha była po prostu głupiutka, biedna, dziką dziewuszką z pustyni, która w
      wieku 9 lat już służyła Mahometowi za przedmiot do posuwania... smutna
      historia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka