fs_suck Re: Rachelka sucked 04.02.05, 04:19 i-love-2-ski napisał: > I love 2 ski me too , lets ski toghether Odpowiedz Link Zgłoś
cock_zajaca Re: Rachelka sucked 04.02.05, 04:34 and me? what about me ? I gonna jump from my sky exactly on your back & then....better don't ask me any questions,ok??? Odpowiedz Link Zgłoś
bumerang_baby Re: Me too, me too! 04.02.05, 06:33 do you wear sun block of any kind , because I do ? Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: Me too, me too! 04.02.05, 16:18 bumerang_baby napisał: > do you wear sun block of any kind , because I do ? only in March,when I ski in shorts:))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez rachelkus 04.02.05, 16:20 naprawde nie szkoda ci czasu na te ciagle zmiany nickow? Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: rachelkus 04.02.05, 16:22 manny_ramirez napisał: > naprawde nie szkoda ci czasu na te ciagle zmiany nickow? a czemu pytasz manius,juz sie gubisz,czy nie wiesz co to dassies. jak tam twoj criket,all the basis are loaded,czy ty dzisiaj za pitchera tu robisz? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: rachelkus 04.02.05, 16:24 afrikaans i mam nadzieje ze nie masz takich zabkow jak one Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: rachelkus 04.02.05, 16:25 manny_ramirez napisał: > afrikaans > i mam nadzieje ze nie masz takich zabkow jak one zabki mam,nawet fajne,ale te cholery gryza dobrze,choc sa very cute. czy wiesz,ze one sa spokrwenione ze sloniem? podroze ksztalca. Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: she still sucks! the biggest!! ;) 04.02.05, 16:23 I agree with u, that is why she will never come back:)))) down with rachelka Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: masochistka 04.02.05, 16:27 manny_ramirez napisał: > sie znalazla:))) dlaczego manius,ja kocham swoje imie,jest sliczne,tak jak wlasciecielka, to po co mi ta cholerna rachelka. down with rachelka,she sucked. Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez imie 04.02.05, 16:28 dlatego zmieniasz je co chwilkusie? z milosci? Odpowiedz Link Zgłoś
dassies Re: imie 04.02.05, 16:30 manny_ramirez napisał: > dlatego zmieniasz je co chwilkusie? z milosci? nie dla funu,no i zeby pare osob pozloscic,to lubie. rachelka sucked,tomcio i danus mieli racje,szczegolnie te jej krwawe paluszki,brrrrrrrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś