arap1 09.05.05, 07:59 PAZDRAWIAM WAS Z DNIEM ZWYCIESTWA NAD NIEMCAMI,WASZE BOCHATERSTO I ODWAGA GODNA PODZIWU i SZACUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meerkat1 Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 08:01 Zwlaszcza <BOCHATERSTO> :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jankowski1960 Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 13:45 PAZDRAWIAM WAS Z DNIEM ZWYCIESTWA NAD NIEMCAMI,WASZE BOHATERSTO I ODWAGA GODNA PODZIWU i SZACUNKU. Odpowiedz Link Zgłoś
resekcja_trzustki GWALCICIELE z bylego Z.S.R.R!!!!! 09.05.05, 14:25 www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_050509/publicystyka/publicystyka_a_7.html "Cytowani przez MFD historycy Vit Smetana i Eduard Stehlik twierdzą, że z lekarskiej pomocy skorzystało na Morawach około 4 tysiące zgwałconych kobiet. Ogółem liczba ofiar była znacznie większa, szacowana jest na 10 - 20 tysięcy. Trudno to jednak udowodnić, ponieważ dokumentacja lekarska została zniszczona, a wiele kobiet i dziewcząt w ogóle nie zgłosiło się do lekarzy. Zachowanie rosyjskich żołnierzy wobec Czeszek było i tak lepsze niż wobec Niemek. Według Brytyjczyków na terenie Niemiec rosyjscy żołnierze zgwałcili około 2 miliony kobiet w wieku od 8 do 80 lat. Informację o gwałtach w Czechach brytyjski premier Winston Churchill miał już w połowie maja 1945 roku." sowieckie sukinsyny zawsze beda sukinsynami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!! 09.05.05, 15:05 Dodaj, ze w wielu wypadkach, po zbiorowych gwaltach (takze i na Polkach!) krasnoarmiejcy zapobiegali potencjalnym ciazom ropruwajac kobietom brzuchy bagnetami i wyciagajac jelita na wierzch! "GWALT NIECH SIE GWALTEM ODCISKA!" Odpowiedz Link Zgłoś
mazur_ep Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!! 09.05.05, 15:11 Wiecej na ten temat: Polecam artykul z „The Guardian” books.guardian.co.uk/news/articles/...,707928,00.html z „Daily Telegraph” www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml...24/ixworld.html oraz strone Anthonego Beevor www.antonybeevor.com/Berlin/berlinmenu.htm Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!!+ 09.05.05, 17:19 Panie meerkat! O bibliografie prosze! Odpowiedz Link Zgłoś
tkuprian Poczytaj książkę Beevora, o której pisze Mazur. 09.05.05, 17:32 Wnikliwa lektura dziejów Olsztyna (wszelakie niekomunistyczne opracowania obejmujące okrez I 1945 - IV 1945, m.in Dzieje Olsztyna, Andrzeja Wakara) pozwolą Ci poznać relacje o odnajdowanych licznie trupach niemieckich (a zapewne i nie tylko) kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!!+ 09.05.05, 18:34 nie proś - meerkat to psychopata człowiek chory wymagający pomocy lekarskiej i odizolowania od otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wujcio44 Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!! 09.05.05, 18:19 meerkat1 napisał: > Dodaj, ze w wielu wypadkach, po zbiorowych gwaltach (takze i na Polkach!) > krasnoarmiejcy zapobiegali potencjalnym ciazom ropruwajac kobietom brzuchy > bagnetami i wyciagajac jelita na wierzch! > > "GWALT NIECH SIE GWALTEM ODCISKA!" Meerkat, Tylko kto będzie chciał gwałcić krasnoarmiejców? Piszesz się? Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!! 09.05.05, 21:08 meerkat1 napisał: > Dodaj, ze w wielu wypadkach, po zbiorowych gwaltach (takze i na Polkach!) > krasnoarmiejcy zapobiegali potencjalnym ciazom ropruwajac kobietom brzuchy > bagnetami i wyciagajac jelita na wierzch! A jakim cudem ty sie urodziles?zywotny jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
mazur_ep Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 15:05 Zdaje sie ze NKWD schodzi na psy - cieniutkie przygotowanie lingwistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
1ja Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!!+ 09.05.05, 15:33 >>>>>>>><< Re: GWALCICIELE z bylego (????) Z.S.R.R!!!!! meerkat1 09.05.2005 15:05 + odpowiedz Dodaj, ze w wielu wypadkach, po zbiorowych gwaltach (takze i na Polkach!) krasnoarmiejcy zapobiegali potencjalnym ciazom ropruwajac kobietom brzuchy bagnetami i wyciagajac jelita na wierzch! "GWALT NIECH SIE GWALTEM ODCISKA!">>>>>>>>>>>>>>>< Chcialbym cos poczytac na ten temat. Prosze o link. Odpowiedz Link Zgłoś
pat_i_kot A ja proponuję chwilę powagi i uznania dla setek 09.05.05, 18:26 tysięcy rosyjskich ofiar niemieckich obozów jenieckich,a w rzeczywistości koncentracyjnych. Własciwie to nie dla setek lecz milionów. Zostawiono ich bez dowódców, na pewną śmierć u szwabów. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 18:32 kto ma kablówkę, prosze włączyc sobie rosyjską telewizję. wielki i mądry Naród Rosyjski cieszy się bo to jego wielkie święto. Armia Krajowa nigdy by nas nie wyzwoliła spod okupacji hitlerowskiej - to chyba jasne? W Rosji jest dzisiaj radośnie, kolorowo, młodo - to piekny Kraj! sami tyle wycierpieli od nazimu i stalinizmu że oczekiwanie od nich przeprosin za Katyń to hańba. Przepraaszać to mogą winni a ci juz pomarli - a nie Bogu ducha winni ludzie. Bracia Rosjanie! Raduję się z Wami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: 09.05.05, 18:41 Dla ciebie to oni może bracia boś pewnie sowieta albo sprzedawczyk. Dla mnie okupańci i mordercy. Mądry to ten naród na pewno nie jest, gdyby tak było to na jego czele nigdy by nie stanął Stalin, a teraz Putin. To spacholony naród niewolników. A kraj przepleciony siecią gułagów i łagrów. Armia sowiecka przyniosła nam zniewolenie na długie lata, a jej oprawcy śmierć. Sowieci pamiętamy wasze zbrodnie!!! I nigdy nie zapomniemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 09.05.05, 18:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: 09.05.05, 18:54 A gdzie analfabeto zobaczyłeś w moim poście słowo 'komunizm"? Pisałem tylko o "spacholonym narodzie niewolników". O komuniźmie nawet nie wspomniałem, aby was nie dobijać. Jak nie umiesz słowa po polsku to pisuj na ruskich forach. Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 [...] 09.05.05, 19:00 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
sempiasty read ma w głowie nieład 09.05.05, 19:22 idź na Plac Czerwony i powiedz Rosjanom że są "spacholonym narodem niewolników". Nie zostanie z ciebie plama ale nie pójdziesz boś tchórz a do tego wyjątkowy matoł Odpowiedz Link Zgłoś
read1 Re: read ma w głowie nieład 09.05.05, 19:27 Odważny się znalazł w pluciu zza klawiatury na Polaków. W Rosji już byłem i się wiecej nie wybieram. Powąchałem i wystarczy. A że by mnie zabili to żadna nowość. Tam takie zwyczaje. Odpowiedz Link Zgłoś
didasowski Re: SLAWA WAM NARODY bylego Z.S.R.R!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 20:08 sempiasty napisał: > kto ma kablówkę, prosze włączyc sobie rosyjską telewizję. > wielki i mądry Naród Rosyjski cieszy się bo to jego wielkie święto. > Armia Krajowa nigdy by nas nie wyzwoliła spod okupacji hitlerowskiej - to chyba > > jasne? > W Rosji jest dzisiaj radośnie, kolorowo, młodo - to piekny Kraj! > > sami tyle wycierpieli od nazimu i stalinizmu że oczekiwanie od nich przeprosin > za Katyń to hańba. Przepraaszać to mogą winni a ci juz pomarli - a nie Bogu > ducha winni ludzie. > > Bracia Rosjanie! Raduję się z Wami!!! > powiedz to również tym, którzy ocaleli z niemieckich obozów koncentracyjnych, tylko po to żeby trafić do sowieckich łagrów. Oni się cieszą ich sprawa, dla nas dniem wyzwolenia jest 4 czerwca 1989. Dopiero wtedy odzyskaliśmy pełną wolność. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Cześć tym którzy polegli... 09.05.05, 19:23 ...i niski pokłon tym, którzy przeżyli. A o innych rachunkach można porozmawiać kiedy indziej. 9 maja 1945 był naszym wspólnym zwycięstwem Odpowiedz Link Zgłoś
zirby Re: Cześć tym którzy polegli... 09.05.05, 19:26 indris napisał: > ...i niski pokłon tym, którzy przeżyli. A o innych rachunkach można porozmawiać > > kiedy indziej. 9 maja 1945 był naszym wspólnym zwycięstwem To znaczy czyim? Bo Polski jakoś Putyś nie wymienił. > > Odpowiedz Link Zgłoś