obywatelgkar Bravo el commendante, ja tez bym tych gnoi nie ... 18.05.05, 15:59 wpuscil. Znalezli sie zafajdani wyzwoliciele Kuby! Do roboty palanty! Nie place podatkow,zeby jakis dwoch cwaniakow latalo za nie na tanie dziwki do Havany! Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Bravo el commendante, ja tez bym tych gnoi ni 18.05.05, 16:02 popatrzcie, hiszpanie juz tam raz wyzwalali, wiec teraz nie pojechali, wyslali nawiedzonych Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 no to niech sprobuja wjechac do USA 18.05.05, 16:06 co tam Kuba, tam rezim, wiadomo. Ale niech sprobuja wjechac do USA. I niech pozniej GW poswieci tez i temu wydarzeniu artykul. Odpowiedz Link Zgłoś
eva15 owszem, udało sie ? 18.05.05, 16:59 mam nawet stala wize. Ale ja nie sadze wszystkich podlug siebie Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: owszem, udało sie ? 18.05.05, 22:59 eva15 napisała: > mam nawet stala wize. Ale ja nie sadze wszystkich podlug siebie Ewus czy to Cie robi ekspertka w sprawach amerykanskich? Odpowiedz Link Zgłoś
m.bekier Re: Żaba podstawia łapkę do podkucia 18.05.05, 16:17 Maja fantazję ci nasi chlopcy z ferajny.W Polsce już wszystko zrobione i się nudzi chlopakom więc pojechali na Kubę,żeby tam ciemniaków óswiecić i powiedzić im: Kubańczycy,pierwszy milion trzeba ukraść a potem to juz same sukcesy. Odpowiedz Link Zgłoś
widzek Re: Żaba podstawia łapkę do podkucia 18.05.05, 16:25 m.bekier napisał: > Maja fantazję ci nasi chlopcy z ferajny.W Polsce już wszystko zrobione i się > nudzi chlopakom więc pojechali na Kubę,żeby tam ciemniaków óswiecić i powiedzić > im: > Kubańczycy,pierwszy milion trzeba ukraść a potem to juz same sukcesy. a jeszcze jakby paru sie nawrocilo na wiare ojca dyrektora, to poparcie radyjka gwarantowane dozywotnio! Odpowiedz Link Zgłoś
polonic Wysłać tam SLD UP SDPL KPP APPR 18.05.05, 17:13 Jarugę Nowacką, Ikonowicza, Nową Lewicę, Starą Lewicę, komuchów i wszelkiej masci lewactwo... Im tam bedzie lepiej niz w polskim Ciemnogrodzie!!! Jedzcie i nie wracajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
wiesss Re: Wysłać tam SLD UP SDPL KPP APPR 18.05.05, 17:40 Do polonic.Zostaw to lewactwo na marginesie.Ale,ty nie jesteś lepszy od tych dwóch Odpowiedz Link Zgłoś
tornson A ty spie..j na Haiti jeśli tak bardzo podoba 19.05.05, 12:55 się tobie ultra-kapitali pod dyktando USA! Odpowiedz Link Zgłoś
kossar Ot kapitalistyczni misjonarze 18.05.05, 17:50 Wyjechali nawracać kubańskich ciemniaków na drogę dobrobytu jaką kroczą od zawsze ich bogaci sąsiedzi: Gwatemala,Honduras,Salwador,Nikaragua Odpowiedz Link Zgłoś
mr.saint wolnoć tomku w swoim domku 18.05.05, 19:49 gdyby przyszedł do mnie do domu p. sonik, to też bym go nie wpuścił Odpowiedz Link Zgłoś
tornson Zgniłe mordy amerykańskich pachołków nie trudno 18.05.05, 23:13 rozpoznać, ale i tak gratulacje dla Kubańczyków! :o) Bić pachołków Ameryki bez względu na narodowość! :o) Odpowiedz Link Zgłoś
nysanin1 Re: Zgniłe mordy amerykańskich pachołków nie trud 18.05.05, 23:21 tornson napisał: > rozpoznać, ale i tak gratulacje dla Kubańczyków! :o) > Bić pachołków Ameryki bez względu na narodowość! :o) A ktorych nie bic? Odpowiedz Link Zgłoś
heraldek Mieli szczescie, ze Fidel Castro to gentlemen.... 19.05.05, 00:34 Zamiast elegancko wysylac ich do Meksyku, trzeba bylo in dac takiego kopa, ze z Sonika zrobilby sie ...SuperSonic (ponaddzwiekowiec).... Odpowiedz Link Zgłoś