i-love-2-bike 15.07.05, 02:44 ze zima za pasem,jak w ciagu dnia nadaje prawie 40 stopni.chyba pojade na Alaske:)) www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,%20Alaska.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bam_buko Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 02:54 i-love-2-bike napisała: > ze zima za pasem,jak w ciagu dnia nadaje prawie 40 stopni.chyba pojade na > Alaske:)) > www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,%20Alaska.jpg polecam Australie,w Sydney tylko 18 Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 02:56 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > ze zima za pasem,jak w ciagu dnia nadaje prawie 40 stopni.chyba pojade na > > Alaske:)) > > <a href="www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,%20Alaska.jpg" target="_blank">www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,%20Alaska.jpg</a> > polecam Australie,w Sydney tylko 18 tez za cieplo,ja musze miec snieg. u nas lato jak drzewiej bywalo i co najmniej przez nastepny tydzien high 90:)),cos okropnego,ale chyba wina beda dobre w tym roku i trawka jakby przystopowala:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 03:04 i-love-2-bike napisała: > bam_buko napisał: > > > i-love-2-bike napisała: > > > > > ze zima za pasem,jak w ciagu dnia nadaje prawie 40 stopni.chyba poj > ade na > > > Alaske:)) > > > <a > href="<a href="www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,% 20Alaska.jpg"" target="_blank">www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,% 20Alaska.jpg"</a> > target="_blank">www.bergoiata.org/fe/alaska/35%20Below,%20Kenai,%20Alaska.j > pg</a> > > polecam Australie,w Sydney tylko 18 > > tez za cieplo,ja musze miec snieg. u nas lato jak drzewiej bywalo i co najmniej > przez nastepny tydzien high 90:)),cos okropnego,ale chyba wina beda dobre w tym > roku i trawka jakby przystopowala:))) podobno w Snowy Mt napadalo do cholery sniegu za dwa tyg. znow bede mial wolny piatek(hehe tutaj sie pracuje -pelny luz) wiec mam zamiar wybrac sie na deski Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 03:06 tak pamietam te aussie co 5 minut mialo tea-time a sniegu ci zazdroszcze,chociaz zawsze sie ciesze jak lato przychodzi,ale teraz jest poprostu za goraco. Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 03:25 i-love-2-bike napisała: > tak pamietam te aussie co 5 minut mialo tea-time a sniegu ci zazdroszcze,chocia > z > zawsze sie ciesze jak lato przychodzi,ale teraz jest poprostu za goraco. tylko na ten snieg to ponad 500 km trzeba jechac ja osobiscie wole lato tak do 35st Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: marzenia mozna miec 15.07.05, 03:28 bam_buko napisał: > i-love-2-bike napisała: > > > tak pamietam te aussie co 5 minut mialo tea-time a sniegu ci > zazdroszcze,chocia > > z > > zawsze sie ciesze jak lato przychodzi,ale teraz jest poprostu za goraco. > > tylko na ten snieg to ponad 500 km trzeba jechac > ja osobiscie wole lato tak do 35st mowisz jak moaja sklepowa:)))ja czekam na snieg i kazdy patrzy na mnie jak na wariatke:)) Odpowiedz Link Zgłoś
bam_buko marzenia trzeba miec 15.07.05, 03:40 nic nie kosztuja Rachelko jak kiedys bedzies wybierala sie do Australii polecam stopover na Fiji jest nawe niezle polaczenie z LA przez Honolulu. Pogoda wspaniala,temp. ok 30-32 st dzien w dzien bez jakis gwaltownych skokow woda ma 27 st wyjsc sie nie chce,wspaniale i bezpieczne miejsca do nurkowania,sympatyczni i przyjaznie nastawieni tubylcy,tanio!! 2 dni w Honolulu to tydzien na Fiji Odpowiedz Link Zgłoś