Dodaj do ulubionych

obecni nieobecni

18.08.05, 16:49
czasami jak tak sobie czytam niektorych to mam nadzieje,ze wiele z tych
nieobecnych czytuje wszystko co sie tu plodzi na forum i jak cos zabarwi sie
na czerwono to nagle jak kruki zawsze sa obecni,o kazdej porze dnia. cala
ekipa izraela i ich wiernych totumfackich jest tu co dzien tylko w postaci
duchow,chyba,ze temacik podleci pod pioro:))))
Obserwuj wątek
    • explicit Re: obecni nieobecni 18.08.05, 18:05
      Wyobraz sobie ile to musi ciucke czy mannego kosztowac nie mogac sie odgryzc po
      przeczytaniu postow ,... :)))

uklony
      • wojcd Re: obecni nieobecni 18.08.05, 18:32
        explicit napisał:
        > Wyobraz sobie ile to musi ciucke czy mannego kosztowac nie mogac sie odgryzc
        po przeczytaniu postow ,... :)))
        ----------------------------------------
        • pasorzyd Re: obecni nieobecni 18.08.05, 19:47
          wojcd napisał:

> Fakt to samokastracja.
          > Co ich do tego pchnęło?

wielowiekowa tradycja?

• i-love-2-bike Re: obecni nieobecni 18.08.05, 19:51
            pasorzyd napisał:

> wojcd napisał:
            >
            > > Fakt to samokastracja.
            > > Co ich do tego pchnęło?
            >
            > wielowiekowa tradycja?
            >
            oni nie lubia jak sie im do nog nie pada i nie zwraca na nich uwagi. jak wiadomo
            oni zawsze musza wciskac kazdemu tylko swoje problemy i domagac sie,zeby kazdy
            ich za nie kochal,szanowal i przytakiwal kiedy mowia. kazdy ma jedynie
            wyzwiska,jesli smie miec inne zdanie niz ta smietanka towarzyska.mnie tam dobrze
            bez konwersacji z nimi,bo i z kim i o czym. te wszystkie wyzwiska juz
            przerobilismy,te same inwektywy tez a tematy do papalania juz sie nam dawno
            wyczerpaly.
        • explicit Re: obecni nieobecni 18.08.05, 21:26
          Maniek Ramiretz dla przykladu szukal tozsamosci jak tylko sie pokazal , tudziez
          Giebultowitz ,... Po introdukcji biedaki szukaly kogos zeby ich przytulil - Zle
          wybrali idac za instynktem tysiacletniej tradycji sztancowego procesu myslenia
          zycia w gminie , gdzie rabin i starszyzna byli autorytetem .

W ich wypadku samokastracja jest wykluczona , oni tu przyszli z pustymy workamy

Ciucka z kolei wyglonda na przypadek warty analizy , zwlaszcza po wczorajszej
          utarczce z kropkom ,...

uklony

==============================================================================

Fakt to samokastracja.
          Co ich do tego pchnęło?

• i-love-2-bike Re: obecni nieobecni 18.08.05, 21:36
            explicit napisał:

> Maniek Ramiretz dla przykladu szukal tozsamosci jak tylko sie pokazal , tudziez
            >
            > Giebultowitz ,... Po introdukcji biedaki szukaly kogos zeby ich przytulil - Zle
            >
            > wybrali idac za instynktem tysiacletniej tradycji sztancowego procesu myslenia
            > zycia w gminie , gdzie rabin i starszyzna byli autorytetem .
            >
            > W ich wypadku samokastracja jest wykluczona , oni tu przyszli z pustymy workamy
            >
            >
            > Ciucka z kolei wyglonda na przypadek warty analizy , zwlaszcza po wczorajszej
            > utarczce z kropkom ,...
            >
            >no danusia ma zszargane nerwy i zazdrosc ja zzera,ze ktos moze sie smiac z
            placka ze sliwkami,a nie plakac nad ich zydowskim marnym losem,czytajac jej
            ciagle podrzucane artykuly.jak mowie ja nic co ta baba tworzy nie czytam,bo o
            ile mi wiadomo ma ona polot kury,a te skubiemy z pior i gotujemy a nie czytamy.
            >
          • wojcd Re: obecni nieobecni 18.08.05, 22:26
            explicit napisał:
            > Ciucka z kolei wyglonda na przypadek warty analizy , zwlaszcza po
            wczorajszej utarczce z kropkom ,...
            -----------------------------------------
          • manny_ramirez oj bidoku, bidoku 18.08.05, 23:20
            ciezkie zycie musi byc jak nie ma nic innego do roboty jak ino o mnie pisywac

Jesli zas chodzi o moja tozsamosc to ja doskonale znam wiec tu na foum za
            niczym wedkowac nie musialem. Polak z dziada pradziada, a teraz calkiem dumny
            Amerykanin:)

A teraz wracam do duzo ciekawszych zajec niz pocieszanie zalobnikow:)
            • wojcd Re: oj bidoku, bidoku 18.08.05, 23:23
              manny_ramirez napisał:
              > A teraz wracam do duzo ciekawszych zajec niz pocieszanie zalobnikow:)
              ----------------------------------------------
              Manny
              Ty nasza maskotko. Masz niesamowity talent do formułowania
              myśli wewnętrznie sprzecznych.
              Mówisz tak.

Nie interesuje mnie to, chociaż namiętnie się tym zajmuję.
            • explicit Re: oj bidoku, bidoku 19.08.05, 00:12
              Son of a gun , dla kogos , kto mnie nie zna ,... It works every time - Got ya !
              maniek , polknales haczyk , ciezarek and all nine yards of line ,... Dalem ci
              szanse powrotu na forum , co prawda z self inflicted wound , podbitym okiem) ,
              ale dalem , a ty ? Stroisz sie w ciuszki madonny ,...

I to jest to , (nie coca cola) co sie liczy , ktos kto popiera calym sercem
              kroplowke dla zio-nazioli , kosztem rodakow w USA powinien liczyc sie z
              konsekwencjami wyboru ,...

uklony

Wyzal sie Danie na prywie ,...

a teraz calkiem dumny Amerykanin:)
              ciezkie zycie musi byc jak nie ma nic innego do roboty jak ino o mnie pisywac

Jesli zas chodzi o moja tozsamosc to ja doskonale znam wiec tu na foum za
              niczym wedkowac nie musialem. Polak z dziada pradziada, a teraz calkiem dumny
              Amerykanin:)

• i-love-2-bike Re: obecni nieobecni 18.08.05, 19:43
        explicit napisał:

> Wyobraz sobie ile to musi ciucke czy mannego kosztowac nie mogac sie odgryzc po
        >
        > przeczytaniu postow ,... :)))
        >
        > uklony

dlatego taki podly humor ma od dawna,musi czekac az jej tomus podesle e-mailem
        nasze wypociny a potem chyba rozmawia ze swoim chlopem do bialego rana jakie to
        my tutaj niegrzeczne. czasem o 2 nad ranem jeszcze baba sie meczy,to juz chyba
        zupelny przekret.
        • explicit Re: obecni nieobecni 18.08.05, 22:00
          Wierzysz w to ? Bo ja nie , nie ona ,... Ciekawe jak kropke "wygasi" po
          wczorajszej lekcji ??? :)))

uklony

dlatego taki podly humor ma od dawna,musi czekac az jej tomus podesle e-mailem
          nasze wypociny
          • wojcd Re: obecni nieobecni 18.08.05, 22:37
            explicit napisał:
            > Wierzysz w to ? Bo ja nie , nie ona ,... Ciekawe jak kropke "wygasi" po
            > wczorajszej lekcji ??? :)))
            ---------------------------------
          • wojcd Re: obecni nieobecni 18.08.05, 22:41
            explicit napisał:
            > Ciekawe jak kropke "wygasi" po wczorajszej lekcji ??? :)))
            --------------------------------------------
        • grzegorz1948 Re: obecni nieobecni 19.08.05, 00:45
          Rachelciu zdziwilo by mnie jakby Danusia miala chlopa, przeciez kto by z nia
          wytrzymal? A jezeli by juz ktos mial chrzescijanskie serce to przeciez baba
          musi zadbac o ognisko domowe,cos ugotowac, posprzatac itd. chyba ze Fredzio tez
          to olewa.
          • wojcd Re: obecni nieobecni 19.08.05, 00:51
            grzegorz1948 napisał:
            > przeciez baba musi zadbac o ognisko domowe,cos ugotowac, posprzatac itd.
            > chyba ze Fredzio tez to olewa.
            ---------------------------------------------------
            • grzegorz1948 Re: obecni nieobecni 19.08.05, 00:57
              Z pewnoscia nie tak jak ja bo by sie nad nia zlitowal i strzelil z tej swojej
              Marchewki miedzy oczy.Chyba ze" Milosc ci wszystko wybaczy........" kto to
              spiewal Fog?
              • wojcd Re: obecni nieobecni 19.08.05, 01:02
                grzegorz1948 napisał:
                > Z pewnoscia nie tak jak ja bo by sie nad nia zlitowal i strzelil z tej
                swojej
                > Marchewki miedzy oczy.Chyba ze" Milosc ci wszystko wybaczy........" kto to
                > spiewal Fog?
                ------------------------------------
                • grzegorz1948 Re: obecni nieobecni 19.08.05, 01:07
                  Wojtek co ci odbija myslisz ze Danusia czolgiem trawe kosi?
                  • wojcd Re: obecni nieobecni 19.08.05, 01:19
                    grzegorz1948 napisał:
                    > Wojtek co ci odbija myslisz ze Danusia czolgiem trawe kosi?
                    --------------------------------------------
          • i-love-2-bike Re: obecni nieobecni 19.08.05, 00:57
            grzegorz1948 napisał:

> Rachelciu zdziwilo by mnie jakby Danusia miala chlopa, przeciez kto by z nia
            > wytrzymal? A jezeli by juz ktos mial chrzescijanskie serce to przeciez baba
            > musi zadbac o ognisko domowe,cos ugotowac, posprzatac itd. chyba ze Fredzio tez
            >
            > to olewa.

tu musze ja obronic:))) kazda potwora znajdzie swego amatora,a wiec nie
            wtracajmy sie do sypialni,bo to nie nasz interes. ludzie czesto dobieraja sie na
            zasadzie przeciwienstw,a i ona pewnie w domu nie zachowuje sie tak jak na
            forum;)))no lece do teatru,teraz widzisz dlaczego umiem jesc kaszke prawa reka z
            odgietym palcem,a wiec uwazaj:)))
            • grzegorz1948 Re: obecni nieobecni 19.08.05, 00:59
              Co rodzina robi ci teater?
              • i-love-2-bike Re: obecni nieobecni 19.08.05, 01:02
                grzegorz1948 napisał:

> Co rodzina robi ci teater?

nie zawodowi aktorzy,ale moja rodzina tez utalentowana i lubie jak zaczynaja
                grac i spiewac,maja chlopaki talent,na zycie by zarobili:))
                • grzegorz1948 Re: obecni nieobecni 19.08.05, 01:05
                  Milego wieczoru zyczy Ci Europa!!!!!!!!!!!!
    • jennifer5 masz 100% racje 18.08.05, 23:32
      i-love-2-bike napisała:

> czasami jak tak sobie czytam niektorych to mam nadzieje,ze wiele z tych
      > nieobecnych czytuje wszystko co sie tu plodzi na forum i jak cos zabarwi sie
      > na czerwono to nagle jak kruki zawsze sa obecni,o kazdej porze dnia. cala
      > ekipa izraela i ich wiernych totumfackich jest tu co dzien tylko w postaci
      > duchow,chyba,ze temacik podleci pod pioro:))))

i-love-2-bike, masz 100% racje, ja to sprawdzilam, tak wlasnie jest. Niema ich
      a sa, i to ZAWSZE. Mozesz mi wierzyc, wpuscilam ich w kanal i wpadli i to
      szybciej jak myslalam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka