nieomylny 24.11.05, 21:31 Po wylądowaniu więźniom zaserwowano ciepłe węgierskie piwo co jezt złamaniem konwencji ONZ dotyczącej humanitarnego traktowania jeńców Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
2560a Re: Węgry. Samoloty CIA lądowały w stolicy 24.11.05, 21:41 CIA to jakies linie lotnicze? Aby tanie? Odpowiedz Link Zgłoś
2560a Re: Węgry. Samoloty CIA lądowały w stolicy 24.11.05, 21:46 że na pokładach mogli być podejrzani o terroryzm, których przewożono do tajnych więzień w Europie Środkowej. Nie wmawiajcie mi ze ktos te latajace miejsca tortur kontrolowal, ze ktos legitymowal oprawcow.Amerykanie dawno wykombinowali , ze najlepiej znecac sie nad pojmanymi latajac po swiecie bo trudno ustalic jakim prawom podlegaja nieszczesnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Samolot CIA lądował na Ławicy 24.11.05, 22:05 Tajna baza znajduje się za dużym zielonym kontenerem religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?651055 Odpowiedz Link Zgłoś
pukury Re: Samolot CIA lądował na Ławicy 25.11.05, 00:18 witam!!Kol. Alkud- zdradzasz najtajniejsze z tajnych tajemniczych tajemnic!! ciekawe na pasku jakich (bardzo) tajnych służb jesteś ?? ja wiem na jakim pasku !! ZDRADA !! TARGOWICA !! Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Kto znajdowal sie na pokladzie samolotow CIA? :-)) 25.11.05, 07:02 Podejrzewam, ze prawda jest JESZCZE STRASZNIEJSZA!!! Najprawdopodobniej latali nimi agenci Centralnej Agencji Wywiadowczej! :-))))))) P.S. Agenci: KGB-Oleksy i NKWD- Jaruzelski latali zawsze, dla bezpieczenstwa, samolotami linii AEROLUBIANKA! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Węgry. Samoloty CIA lądowały w stolicy 25.11.05, 00:08 ... a podanie borgraczu, ocierało się wręcz o ludobójstwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś