kot_allaha 16.10.02, 03:24 KOMUNIKAT KOTA ALLAHA DO ADAMA MICHNIKA WE WLASNEJ OSOBIE ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! NIEPzdr k_a Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_helga Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:26 kot_allaha napisał: > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > DO ADAMA MICHNIKA > WE WLASNEJ OSOBIE > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! > > NIEPzdr > k_a > No! To odpracowales, kocie allaha. :) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_allaha Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:33 _helga napisała: > kot_allaha napisał: > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > DO ADAMA MICHNIKA > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowa > l! > > > > NIEPzdr > > k_a > > > > No! To odpracowales, kocie allaha. > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:41 kot_allaha napisał: > _helga napisała: > > > kot_allaha napisał: > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pr > acowa > > l! > > > > > > NIEPzdr > > > k_a > > > > > > > No! To odpracowales, kocie allaha. > > :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Mihnik Re: DO ADAMA MICHNIKA IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:29 kot_allaha napisał: > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > DO ADAMA MICHNIKA > WE WLASNEJ OSOBIE > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowal! > > NIEPzdr > k_a > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdziecie. Odpowiedz Link Zgłoś
_helga Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:35 Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > kot_allaha napisał: > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > DO ADAMA MICHNIKA > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowa > l! > > > > NIEPzdr > > k_a > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdziecie. Wiem!!!! Wyszpiegowalam!!! Ty wtedy tam pracowales!!!! To powiedz adminowi zeby sie odczepil. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Mihnik Re: DO ADAMA MICHNIKA IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:42 _helga napisała: > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > kot_allaha napisał: > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pr > acowa > > l! > > > > > > NIEPzdr > > > k_a > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdziecie. > > Wiem!!!! Wyszpiegowalam!!! Ty wtedy tam pracowales!!!! > To powiedz adminowi zeby sie odczepil. > Odpowiedz Link Zgłoś
kot_allaha Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:41 Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > kot_allaha napisał: > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > DO ADAMA MICHNIKA > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pracowa > l! > > > > NIEPzdr > > k_a > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdziecie. Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wlasnej czy to jest idiotyczne dla ciebie ? uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuciem wlasnej wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idiotach :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Mihnik Re: DO ADAMA MICHNIKA IP: *.proxy.aol.com 16.10.02, 03:45 kot_allaha napisał: > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > kot_allaha napisał: > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w GW pr > acowa > > l! > > > > > > NIEPzdr > > > k_a > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdziecie. > > Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wlasnej > czy to jest idiotyczne dla ciebie ? > uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuciem wlasnej > wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idiotach :( Z kotami pojebanego Allaha nie dyskutuje,bo szkoda czasu mojego . Odpowiedz Link Zgłoś
kot_allaha Re: DO ADAMA MICHNIKA 16.10.02, 03:58 Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > kot_allaha napisał: > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wtedy w > GW pr > > acowa > > > l! > > > > > > > > NIEPzdr > > > > k_a > > > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego dojdzie > cie. > > > > Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wlasnej > > czy to jest idiotyczne dla ciebie ? > > uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuciem wlasnej > > wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idiotach :( > Z kotami pojebanego Allaha nie dyskutuje,bo szkoda czasu mojego . a ty odpowiedz na jedno pytanie komu kopsnoles 3 paczki sportow na rakowieckiej w kabarynie 1 maja ? NO KURWA UJAWNIJ PRAWDE !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
drf ADAM MIXNIK NA TERAPIE / PRZESLUCHANIE 16.10.02, 10:44 kot_allaha napisał: > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > kot_allaha napisał: > > > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORUM > > > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kto wte > dy w > > GW pr > > > acowa > > > > l! > > > > > > > > > > NIEPzdr > > > > > k_a > > > > > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do tego do > jdzie > > cie. > > > > > > Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wlasnej > > > czy to jest idiotyczne dla ciebie ? > > > uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuciem wlasne > j > > > wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idiotach :( > > Z kotami pojebanego Allaha nie dyskutuje,bo szkoda czasu mojego . > > > a ty odpowiedz na jedno pytanie > komu kopsnoles 3 paczki sportow na rakowieckiej w kabarynie > 1 maja ? > > NO KURWA > UJAWNIJ PRAWDE !!!! Jak to wiec Adasiu bylo ? A co Heniek Szlajfer porabia ? Odpowiedz Link Zgłoś
sanatorium_psychiatryczne KONFRONTACJA SWIADKOW 16.10.02, 11:12 drf napisał: > kot_allaha napisał: > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA FORU > M > > > > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kogos kt > o wte > > dy w > > > GW pr > > > > acowa > > > > > l! > > > > > > > > > > > > NIEPzdr > > > > > > k_a > > > > > > > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami do te > go do > > jdzie > > > cie. > > > > > > > > Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wlasnej > > > > > czy to jest idiotyczne dla ciebie ? > > > > uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuciem w > lasne > > j > > > > wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idiotach > :( > > > Z kotami pojebanego Allaha nie dyskutuje,bo szkoda czasu mojego . > > > > > > a ty odpowiedz na jedno pytanie > > komu kopsnoles 3 paczki sportow na rakowieckiej w kabarynie > > 1 maja ? > > > > NO KURWA > > UJAWNIJ PRAWDE !!!! > Jak to wiec Adasiu bylo ? > A co Heniek Szlajfer porabia ? > a takze ***********- Teresa Bogucka & Wiktor Gorecki & Janek Litynski & Sylvia Poleska Sewek Blumsztajn & Alik Smolar & Jacek Kuron & Slawek Kretkowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ФДФ ReKONFRONTACJA SWIADKOW IP: *.cm-upc.chello.se 16.10.02, 11:43 sanatorium_psychiatryczne napisał: > drf napisał: > > > kot_allaha napisał: > > > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > > > Gość portalu: Adam Mihnik napisał(a): > > > > > > > > > > > kot_allaha napisał: > > > > > > > > > > > > > KOMUNIKAT KOTA ALLAHA > > > > > > > DO ADAMA MICHNIKA > > > > > > > WE WLASNEJ OSOBIE > > > > > > > > > > > > > > ADAM ZWROC NAM /LIDEROM I REWOLUCJI OBRAZKOWEJ NA > FORU > > M > > > > > > > Nasze poczucie szacunku do Ciebie Zapytaj sie kog > os kt > > o wte > > > dy w > > > > GW pr > > > > > acowa > > > > > > l! > > > > > > > > > > > > > > NIEPzdr > > > > > > > k_a > > > > > > > > > > > > > Nie mam czasu na szpiegowanie,mysle,ze wy idioci sami > do te > > go do > > > jdzie > > > > cie. > > > > > > > > > > Nikt cie nie prosi o szpiegowanie tylko o zwrot wartosci wl > asnej > > > > > > > czy to jest idiotyczne dla ciebie ? > > > > > uwazalem cie zawsze za czlowieka z zasadami z silnym poczuc > iem w > > lasne > > > j > > > > > wartosci wiec nie odbieraj jej innym myslac o nich jako idi > otach > > :( > > > > Z kotami pojebanego Allaha nie dyskutuje,bo szkoda czasu mojego > . > > > > > > > > > a ty odpowiedz na jedno pytanie > > > komu kopsnoles 3 paczki sportow na rakowieckiej w kabarynie > > > 1 maja ? > > > > > > NO KURWA > > > UJAWNIJ PRAWDE !!!! > > Jak to wiec Adasiu bylo ? > > A co Heniek Szlajfer porabia ? > > > a takze > ***********- Teresa Bogucka & Wiktor Gorecki & Janek Litynski & Sylvia Poleska > Sewek Blumsztajn & Alik Smolar & Jacek Kuron & Slawek Kretkowski > Odpowiedz Link Zgłoś