miscunia 01.12.05, 23:28 może wielu z Was to już widziało, ale zapewne są i tacy którzy nie. Proszę o opinię w sprawie tego samolotu (obejrzycie - zrozumiecie) www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modern_crusader musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:31 Mozesz przestac serwowac nam tutaj te swoja muslimska propagande jakoby to zielone ludziki o sklonnosciach zoofilskich przeprowadzily spiskowy atak na Pentagon i WTC. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:34 modern_crusader napisał: > Mozesz przestac serwowac nam tutaj te swoja muslimska propagande jakoby to > zielone ludziki o sklonnosciach zoofilskich przeprowadzily spiskowy atak na > Pentagon i WTC. tam jest napisane "wiedza i swiadomosc rekomendowane" Jesli brak ci jednego i drugiego nie bierz sie za ogladanie takich obrazkow bo bedziesz pozniej sikal w przescieradlo ze stresu. Odpowiedz Link Zgłoś
miscunia Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:34 żadna propaganda tak sie składa. I dziwi mnie twoja agresywna postawa, w końcu tylko zapytałam. Nie staram się przecież niczego udowadniać tylko sprawdzić ( to tak jakbyś nie doczytał - "Proszę on opinię") Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:49 miscunia napisała: > żadna propaganda tak sie składa. I dziwi mnie twoja agresywna postawa, w końcu > tylko zapytałam. Nie staram się przecież niczego udowadniać tylko sprawdzić ( to tak jakbyś nie doczytał - "Proszę on opinię") tacy jak ten wymiot nie maja opinii, oni musze przeczytac co myslec. Odpowiedz Link Zgłoś
miscunia Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:55 ciekawe tylko skąd czerpał inspiracje :) Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 02.12.05, 00:03 miscunia napisała: > ciekawe tylko skąd czerpał inspiracje :) powiedzmy ze uwierzyl w to samo co ten 'geniusz' umyslu, rozumiejacy wszystko do takich szczegolow ze sam czasami nie rozumie jak on to rozumie. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32873810 Odpowiedz Link Zgłoś
szatek100 Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:44 Bardzo interesujacy filmik ... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:46 To jest produkcja tej pani z Francji, która ma polskie nazwisko. Na ile ona jest wiarygodna? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:51 wujekjurek napisał: > To jest produkcja tej pani z Francji, która ma polskie nazwisko. Na ile ona > jest wiarygodna? wujek, a na ile ty jestes wiarygodny. Jesli chcesz kontraargumentowc cokolwiek, przedstaw to w sposob inteligentny i konkretny. Nie zaslaniaj sie pania z Francji bo sprawiasz wrazenie jakby felusiak trzymajac cie za raczke szeptal ci to do uszka. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 02.12.05, 03:01 Może i ktoś mi coś szepcze do ucha ale ja już wchodzę w ten wiek w którym do ludzi trzeba mówić GŁOŚNO. A jeśli chodzi o tę panią, to dobrze byłoby wiedzieć czy ona przeprowadziła jakieś dochodzenie, czy miała dostęp do dokumentów. Ja też mogę różne cuda opisywać i jeśli to zrobię z antyamerykańskim akcentem to mam szanse na Twoją uwagę. Felusiak, co Ty tam mruczysz pod nosem? Głośniej! Nic nie słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Antyamerykanski akcent 02.12.05, 03:54 wujekjurek napisał: > Może i ktoś mi coś szepcze do ucha ale ja już wchodzę w ten wiek w którym do > ludzi trzeba mówić GŁOŚNO. > > A jeśli chodzi o tę panią, to dobrze byłoby wiedzieć czy ona przeprowadziła > jakieś dochodzenie, czy miała dostęp do dokumentów. Ja też mogę różne cuda > opisywać i jeśli to zrobię z antyamerykańskim akcentem to mam szanse na Twoją > uwagę. czy uwazasz ze dokladne wyjasnienie okolicznosci zdarzen z 9/11 i ujawnienie WSZYSTKICH dostepnych danych i faktow do publicznej wiadomosci jest antyamerykanskim akcentem??? Czy moze jest to akcent proamerykanski i bardzo patriotyczny??? Jesli utajnione dane i zapisy tasm filmowych, niewyjsnoine zdarzenia i fakty niezrozumiale i nie pasujace do oficjalnej wersji sa nieistotnym czynnikiem a pytanie o nie okreslasz jako "antyamerykanski akcent" to moze wyjasnisz mi czy uwazasz ze nie nalezy pytac? Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie zadajesz sobie nigdy pytan jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac takie pytania? Powiedz, zapytaj moze lepiej sam siebie czy to co jest niejasne i mgliste koniecznie jest prawdziwe? Antyamerykanskim akcentem wujaszku jest smierc ponad 3000 ludzi plus nielegalna wojna rozpetana w skotek tamtej zbrodni. Antyamerykanskim akcentem drogi wujku jest swiadome wybranianie tego co jest zwyklym obrzydliwym masowym mordem. Odpowiedz Link Zgłoś
wujekjurek Re: Antyamerykanski akcent 02.12.05, 04:25 jennifer5 napisała: Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie zadajesz sobie nigdy pytan jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac takie pytania?" Jak sama widzisz miewam wątpliwości. Tej pani jakoś nie ufam. A Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
jennifer5 Re: Antyamerykanski akcent 02.12.05, 07:01 wujekjurek napisał: > jennifer5 napisała: > > Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie zadajesz sobie nigdy pytan > jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac takie pytania?" > > Jak sama widzisz miewam wątpliwości. Tej pani jakoś nie ufam. A Ty? Ja? Ja nieufam bandzie z Bialego Domu, kto ma racje? Odpowiedz Link Zgłoś