Dodaj do ulubionych

musicie TO ZOBACZYĆ!!!!!

01.12.05, 23:28
może wielu z Was to już widziało, ale zapewne są i tacy którzy nie. Proszę o
opinię w sprawie tego samolotu (obejrzycie - zrozumiecie)
www.pentagonstrike.co.uk/pentagon_po.htm
Obserwuj wątek
    • modern_crusader musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:31
      Mozesz przestac serwowac nam tutaj te swoja muslimska propagande jakoby to
      zielone ludziki o sklonnosciach zoofilskich przeprowadzily spiskowy atak na
      Pentagon i WTC.
      • jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:34
        modern_crusader napisał:

> Mozesz przestac serwowac nam tutaj te swoja muslimska propagande jakoby to
        > zielone ludziki o sklonnosciach zoofilskich przeprowadzily spiskowy atak na
        > Pentagon i WTC.

tam jest napisane "wiedza i swiadomosc rekomendowane" Jesli brak ci jednego i
        drugiego nie bierz sie za ogladanie takich obrazkow bo bedziesz pozniej sikal w
        przescieradlo ze stresu.
      • miscunia Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:34
        żadna propaganda tak sie składa. I dziwi mnie twoja agresywna postawa, w końcu
        tylko zapytałam. Nie staram się przecież niczego udowadniać tylko sprawdzić ( to
        tak jakbyś nie doczytał - "Proszę on opinię")
        • jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:49
          miscunia napisała:

> żadna propaganda tak sie składa. I dziwi mnie twoja agresywna postawa, w końcu
          > tylko zapytałam. Nie staram się przecież niczego udowadniać tylko sprawdzić (
          to tak jakbyś nie doczytał - "Proszę on opinię")

tacy jak ten wymiot nie maja opinii, oni musze przeczytac co myslec.
          • miscunia Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 01.12.05, 23:55
            ciekawe tylko skąd czerpał inspiracje :)
            • jennifer5 Re: musulmanska PROPAGANDA i nic wiecej. 02.12.05, 00:03
              miscunia napisała:

> ciekawe tylko skąd czerpał inspiracje :)

powiedzmy ze uwierzyl w to samo co ten 'geniusz' umyslu, rozumiejacy wszystko
              do takich szczegolow ze sam czasami nie rozumie jak on to rozumie.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=32873810
    • szatek100 Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:44
      Bardzo interesujacy filmik ...

pzdr
    • wujekjurek Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:46
      To jest produkcja tej pani z Francji, która ma polskie nazwisko. Na ile ona
      jest wiarygodna?
      • jennifer5 Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 01.12.05, 23:51
        wujekjurek napisał:

> To jest produkcja tej pani z Francji, która ma polskie nazwisko. Na ile ona
        > jest wiarygodna?

wujek, a na ile ty jestes wiarygodny. Jesli chcesz kontraargumentowc cokolwiek,
        przedstaw to w sposob inteligentny i konkretny. Nie zaslaniaj sie pania z
        Francji bo sprawiasz wrazenie jakby felusiak trzymajac cie za raczke szeptal ci
        to do uszka.
        • wujekjurek Re: musicie TO ZOBACZYĆ!!!!! 02.12.05, 03:01
          Może i ktoś mi coś szepcze do ucha ale ja już wchodzę w ten wiek w którym do
          ludzi trzeba mówić GŁOŚNO.

A jeśli chodzi o tę panią, to dobrze byłoby wiedzieć czy ona przeprowadziła
          jakieś dochodzenie, czy miała dostęp do dokumentów. Ja też mogę różne cuda
          opisywać i jeśli to zrobię z antyamerykańskim akcentem to mam szanse na Twoją
          uwagę.

Felusiak, co Ty tam mruczysz pod nosem? Głośniej! Nic nie słyszę.
          • jennifer5 Antyamerykanski akcent 02.12.05, 03:54
            wujekjurek napisał:

> Może i ktoś mi coś szepcze do ucha ale ja już wchodzę w ten wiek w którym do
            > ludzi trzeba mówić GŁOŚNO.
            >
            > A jeśli chodzi o tę panią, to dobrze byłoby wiedzieć czy ona przeprowadziła
            > jakieś dochodzenie, czy miała dostęp do dokumentów. Ja też mogę różne cuda
            > opisywać i jeśli to zrobię z antyamerykańskim akcentem to mam szanse na Twoją
            > uwagę.

czy uwazasz ze dokladne wyjasnienie okolicznosci zdarzen z 9/11 i ujawnienie
            WSZYSTKICH dostepnych danych i faktow do publicznej wiadomosci jest
            antyamerykanskim akcentem???

Czy moze jest to akcent proamerykanski i bardzo patriotyczny???

Jesli utajnione dane i zapisy tasm filmowych, niewyjsnoine zdarzenia i fakty
            niezrozumiale i nie pasujace do oficjalnej wersji sa nieistotnym czynnikiem a
            pytanie o nie okreslasz jako "antyamerykanski akcent" to moze wyjasnisz mi czy
            uwazasz ze nie nalezy pytac? Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie
            zadajesz sobie nigdy pytan jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac
            takie pytania? Powiedz, zapytaj moze lepiej sam siebie czy to co jest niejasne
            i mgliste koniecznie jest prawdziwe?

Antyamerykanskim akcentem wujaszku jest smierc ponad 3000 ludzi plus nielegalna
            wojna rozpetana w skotek tamtej zbrodni. Antyamerykanskim akcentem drogi wujku
            jest swiadome wybranianie tego co jest zwyklym obrzydliwym masowym mordem.
            • wujekjurek Re: Antyamerykanski akcent 02.12.05, 04:25
              jennifer5 napisała:

Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie zadajesz sobie nigdy pytan
              jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac takie pytania?"

Jak sama widzisz miewam wątpliwości. Tej pani jakoś nie ufam. A Ty?
              • jennifer5 Re: Antyamerykanski akcent 02.12.05, 07:01
                wujekjurek napisał:

> jennifer5 napisała:
                >
                > Czy ty wszystko przyjmujesz bez watpliwosci i nie zadajesz sobie nigdy pytan
                > jesli cos sie nie zgadza? Czy potrafisz zadawac takie pytania?"
                >
                > Jak sama widzisz miewam wątpliwości. Tej pani jakoś nie ufam. A Ty?

Ja? Ja nieufam bandzie z Bialego Domu, kto ma racje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka