aaki 17.12.05, 13:25 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3072423.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmkkll Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 13:39 Bardzo ładny gest, ale przy czytaniu niektórych artykułów pojawiają się pewne wątpliwości. Fragment, który już cytowałem: ------------------------ "Jewish heir puts childhood house of late Pope John Paul II for sale for USD 1 million; Krakow's Jewish community, in fear of anti-Semitic reactions, offers to buy house, give it as gift to church " ------------------------ www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3182781,00.html Załóżmy jednak, że tak nie było(bo poza cytatem nie widzę dowodów). Tak więc należy tym, którzy wykupili dom podziękować. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 13:41 nu ale lyzka... no chociaz maciupenka lyzeczka dziekciu nie zawadzi... Odpowiedz Link Zgłoś
mmkkll Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 13:50 Ech... Taka specyfika. Chyba się już zresztą przyzwyczaiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 13:57 to taka specyfika polska i zydowska "...zgadzam sie w 100%...ALE..." Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 15:13 hm......cos tu smierdzi...napewno Zydzi znowu geszeft na Polakach zrobili....KRYST RUCHALE SPLITY pomuzcie znalezsc..Zydowski spisek :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 NU kropa troche zartow nie zaszkodzi 17.12.05, 16:02 czekam na opinie KRYSTOW RUCHALE I SPLITOW...w sprawie spisku..zydowskiego ..zato wycina sie post??? Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: NU kropa troche zartow nie zaszkodzi 17.12.05, 16:06 Kropka wycina co trzeci twoj post...ten widocznie byl ten trzeci ... niepotrzebnie szukasz logiki, tu dziala statystyka. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 16:09 jesli nie wiesz dlaczego to ci powiem:został wywalony za wulgarne słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 16:13 Daj spokoj aaki..."KRYSTOW RUCHALE I SPLITOW"...to wcale nie jest wulgarne. A jesli, to tylko troszeczke. aaki napisała: > jesli nie wiesz dlaczego to ci powiem:został wywalony za wulgarne słownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 20:43 no to wyleciał tez tylko troszeczkę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 21:30 A tak miedzy nami aaki...dobra wiadomosc, slawnej i szacunkiem obdarzonej postaci dotyczy...a oddzwiek taki raczej marniutki... Gdyby ci zydzi chcieli sprzedac ten dom z jakims zydowskim zyskiem, to temat bylby bombowy, a tak...nudy na pudy. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 21:36 Z_daleka, ja ci cos powiem. Wiesz dobrze jak i ja, ze zle newsy sie lepiej sprzedaja niz dobre. Taka juz durna ludzka natura. Kto chce czytac o dobroci i o sczesciu? Ale przestan wylewac krodyle lzy nad tym watkiem. Kto mial powiedziec cos pozytywnego o godnym akcie ten i powiedzial. Dla gestow szlachetnych jest podziw i szacunek. Wiec nie szulaj dziury w calym. Bo jej nie ma. PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 22:24 nu tak zydowskim targiem, to zgodze sie z toba, ze wszystkim, z wyjatkiem tej dziury...dziura jest i nie da sie tego ukryc. Dobej nocki zycze, bo my rankiem do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 22:32 Co za nieludzki kraj, zeby w niedziele pracowac. Stad wszystkie klopoty z wami:) Dobranoc PF Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: NU kropa troche "zartow "nie zaszkodzi 17.12.05, 23:01 juz na odchodne dodam, ze to wyscie sie wylamali...ten pomysl z niedziela to byl tylko po to, zeby nam na zlosc zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil :)))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))) 17.12.05, 15:15 Super:) Lepiej niz super :) Ave Israel ;) Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 15:25 I jak to interpretujesz? Ze Wojtyla byl za pojednaniem religijnym Zydow i Chrzescijan? Gest pojednania? PF Odpowiedz Link Zgłoś
arap1 Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 15:41 ja osobiscie zadowolony ze Zydzi pomogli Polakom odkupic dom papierza WOJTYLY ktory byl w moich oczach i napewno wielu moich braci ... CZLOWIEKIEM..,CZLOWIEKIEM PRAWDY....pozdrawiam Polakow z swietnym podarkiem od Zydow i aby w Waszym Narodzie rodzilo sie wiecej takich LUDZI..AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 15:47 Jesli tak tym lepiej i brawo za taki bezinteresowny gest. PF Odpowiedz Link Zgłoś
sala.hamil Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 15:55 polski_francuz napisał: > I jak to interpretujesz? Ze Wojtyla byl za pojednaniem religijnym Zydow i > Chrzescijan? Gest pojednania? > > PF Kochanie zinterpretuje to tak : Wojtyla opowiadal sie za pokojem na swiecie. Nie dbal o to jaki, kto mial kolor kory, czy jaka wyznaje religie. I slusznie:) A co do Izraela i Wojtyly, tro powiem szczerze, ze gdyby nie Izrael to mogloby nie byc papieza w 2002 roku. Dlaczego ? Dlatego,ze Redakcja Faktow i Mitow niejaki Mohan ( Ryszard Matuszewski ) oraz prawdpopodobnie ekipa pana 3 Smirnoffy tj.Grzegorza Piotrowskiego przygotowywala zamach. Tak miedzy nami mowiac sprawdzilabym czy Grzegorz Piotrowskie nie ma prztypadkiem Archiwum X ( pol wyniesionego IV wydzial ) MSWIA w domu. No i spytalabym niejakiego Grzegorza Kurczuka dlacego wypozyczal siedzibe SLD w Lublinie na ul.Beliniakow 7 partii APP Racja. Pracujacy tam, na stanowisku zastepcy redaktora naczelnego Jerzy Slawomir M. ( opisywala to Rzeczpospolita i Przeglad ) ( postawiony w tej chwili w stan oskarzenia ) byc moze wspolpracujacy z Piotrowskim opowiadal idiotyzmy,ze pracuje w izrelskich sluzbach specjalnych, celem wyciagniecia korzysci osobistych, co jest oczywiscie karalne. Nadalam o tym i do KGP a takze....zadzwonilam do Ambasady Izraela, by zapytac rzecznika o co chodzi. Rzecznik Ambasady byl przerazony tym, co wyprawia JSM,bo przeciez ktos kto pracuje w sluzbach specjalnych nie bedzie pierniczyl ,ze pracuje dla Mossadu prawda? JSM, naklejal ukradzione gwiazdy Dawida ludziom na drzwi -zupelnie tak jak... hitlerowcy. Jest to najzwyklejszy na swiecie ubekofaszysta. Dawno temu wylecial z Gazety Zydowskiej, gdy okazalo sie...kim on jest. Ma on tyle wspolnego z Zydami, ile Ryszard Wagner. Jego ojciec wcale nie byl Zydem, a matki korzenie sa hm..... takze niepewne. A nawet jesli, to chcialabym spytac skad mial puste kartki z Judenratu ? W prezencie dostal ? Od rodziny ? Jasne, ze dzieci nie powinny odpowiadac za bledy rodzicow, ale jesli postepuja tak samo glupio to odpowiadac powinny. A poza tym caly Izrael kochal Papieza,ktory jako pierwszy postawil noge w synagodze! PS. Nie mysl se,ze pracuje dla Mossadu. Z moim nazwiskiem? Chyba to by byl najwiekszy na swiecie kawal :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 16:43 "A poza tym caly Izrael kochal Papieza,ktory jako pierwszy postawil noge w synagodze!" I bardzo dobrze. PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepimierz Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 16:48 No. I będzie takich działań więcej - Odpowiedz Link Zgłoś
dan34bratdany33 Re: brawo :-) toda raba 17.12.05, 20:48 Ja nie raz bylem w synagodze a Zydzi mi nic nie kupili. Odpowiedz Link Zgłoś
genom3 Re: brawo :-) toda raba, taki drobny gest a jak c 17.12.05, 23:25 cieszy, wam to tylko dawac i dawac i dawac i nawet juz o nic pretensji nie macie:) a my to zrobilismy tylko i wylacznie ze wzgledu na jednego Polaka ktorego uznalismy ze byl WIELKI Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: brawo :-) toda raba, taki drobny gest a jak 17.12.05, 23:34 podobnie jak i wam. jak dużo dać to nawet do niemców już o nic pretensji nie macie --------------------------------------------------------------- "a my to zrobilismy..." najwięcej to wyście gnomie beż wątpienia zrobili-tymi rencami zapewne Odpowiedz Link Zgłoś
aaki czyli nie chwal dnia przed zachodem słońca 21.12.05, 22:35 trochę się wygłupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: czyli nie chwal dnia przed zachodem słońca 21.12.05, 23:20 Mam nadzieje ze nie zapomnisz - Lesson # One for person from Europe dealing with someone from Middle East ,... Watch your ass ,... uklony ============================================================================== trochę się wygłupiłem Odpowiedz Link Zgłoś
aaki a może to nie ja(się) tylko gw(się) ? 21.12.05, 23:24 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3072423.html serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,3078329.html bo jedno nie pasuje do drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: a może to nie ja(się) tylko gw(się) ? 21.12.05, 23:42 raczej nie Ty :)) Odpowiedz Link Zgłoś