Dodaj do ulubionych

f... for your eyes only

22.05.06, 03:28
nie boj sie, to nie gryzie...

video.google.com/videoplay?docid=-5137581991288263801&q=loose+change
Obserwuj wątek
    • felusiak1 Re: f... for your eyes only 22.05.06, 05:00
      mnie nie gryzie ale tobie rozmiękczyło musg.
      • jennifer5 Re: f... for your eyes only 22.05.06, 05:12
        felusiak1 napisała:

> mnie nie gryzie ale tobie rozmiękczyło musg.

---

odpowiedz tylko, czy obejrzales sobie ten material?...
      • w_ojciech Re: f... for your eyes only 22.05.06, 05:15
        felusiak1 napisała:
        > mnie nie gryzie ale tobie rozmiękczyło musg.
        ========================================
        Felusiak
        nie oglądałem video. Więc strzelam a vista.
        Przyznałeś rację Jennifer.

Nie umiesz tego zwerbalizować inaczej jak tylko
        przez obrażanie adwersarza.
        • felusiak1 Re: f... for your eyes only 22.05.06, 09:32
          idź ty do lekarza, wojtulek.
          ==========================
          > Przyznałeś rację Jennifer.
          • jennifer5 Re: f... for your eyes only 22.05.06, 18:00
            felusiak1 napisała:

> idź ty do lekarza, wojtulek.
            > ==========================
            > > Przyznałeś rację Jennifer

---

zanim Wojtek pojdzie do lekarza mozesz odpowiedziec na to proste pytanie,
            obejrzales ten film czy nie. Tak czy nie, tylko tyle chyba mozesz z siebie
            wykrzesac?
          • w_ojciech Re: f... for your eyes only 22.05.06, 20:05
            felusiak1 napisała:
            > idź ty do lekarza, wojtulek.
            ================================
            Miło mi to słyszeć. Stwierdzasz, że mam rację.
            Dzieciaku.
            • felusiak1 masz rację wojtulek 22.05.06, 21:46
              we wszystkim. Lubisz mieć rację to ja sobie miej. Miej dwie albo nawet trzy
              racje, albo pięć racji. A jak tego ci nie wystarczy to sobie miej wszystkie racje.
              I ogladaj sobie te konspiracyjne dyrdymały, oglądaj i upajaj się.
              A kiedy skończysz oglądać to porozmawiaj z jenifer. Wspólny temat, zgodność
              poglądów i zbliżony poziom percepcji powinien zaspokoić wasze naiwne móżdżki.
              • jennifer5 Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 22:05
                felusiak1 napisała:

> A kiedy skończysz oglądać to porozmawiaj z jenifer. Wspólny temat, zgodność
                > poglądów i zbliżony poziom percepcji powinien zaspokoić wasze naiwne móżdżki.

---

Ty o mozgu giganta, czy mozesz odpowiedziec na proste pytanie. Widziales ten
                material czy nie. TAK czy NIE, wiecej od ciebie nie wymagam bo rozgrzalbys sie
                do czerwonosci.
              • w_ojciech Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 22:12
                Zmartwię Cię Felusiak. Ja video nie widziałem.
                To taki eksperyment. Zaczynasz robić za antyautorytet.
                Tak jak Michnik.

Potem sobie obejrzę.
                • jennifer5 Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 22:17
                  w_ojciech napisał:

> Zmartwię Cię Felusiak. Ja video nie widziałem.
                  > To taki eksperyment. Zaczynasz robić za antyautorytet.
                  > Tak jak Michnik.
                  >
                  > Potem sobie obejrzę.

---

wojtek, a powiesz czy obejrzales czy nie?
                  • w_ojciech Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 22:21
                    jennifer5 napisała:
                    > wojtek, a powiesz czy obejrzales czy nie?
                    ==============================================
                    Ja mam Linuxa i często filmy "nie wchodzą".
                    Straciłem cierpliwość czekając i na razie nie
                    próbowałem powtórnie.

Zobaczę potem.
                    • felusiak1 Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 23:39
                      to Syrenki jeszcze jeżdżą. Myślałem, że na złomie dawno.
                      Kup Moskwicza to i filmy ci wejdą.
                      • w_ojciech Ty ignorancie 22.05.06, 23:49
                        felusiak1 napisała:
                        > to Syrenki jeszcze jeżdżą. Myślałem, że na złomie dawno.
                        > Kup Moskwicza to i filmy ci wejdą.
                        ======================================
                        Linux to system na duże komputery.
                        Windows to system na gadżetowy sprzęt.
                      • w_ojciech poczytaj ignorancie 23.05.06, 00:06
                        Linuxowy superkomputer idzie w kamasze
                        Amerykańska armia zamówiła u IBM potężny superkomputer, który ma pomóc
                        w badaniach nad systemami uzbrojenia. Moc obliczeniowa urządzenia ma
                        wynosić 10 teraflopów (bilionów operacji zmiennoprzecinkowych na sekundę),
                        a pamięć - 10 terabajtów (10 tys. gigabajtów). Według informacji IBM będzie
                        to jeden z 20 najszybszych na świecie superkomputerów i największy w armii USA komputer pracujący w systemie Linux.

Źródło: Gazeta Wyborcza
                        www.biznesnet.pl/pp/14683/Linuxowy-superkomputer-idzie-w-kamasze
                      • w_ojciech no i co? następna wpadka 23.05.06, 00:08
                        Linux = Syrenka i tym posługuje się armia USA.
                        Tyś cudny Felusiak.
                        • felusiak1 Re: no i co? następna wpadka 23.05.06, 00:36
                          nic podobnego. OS/400 i Linux są znakomite kiedy armia programistów pracuje nad
                          jednym, obszernym programem dla jednego superkomputera.
                          Dla ciebie jest to syrenka. Filmy ci nie chodzą, oprogramowanie znikowe. Męczysz
                          sie nieboraku. Dobrze że ci internet chodzi.
                          PS. trzy wypoty na mój jeden. Ty stachanowiec jesteś?
                          • jennifer5 Re: no i co? następna wpadka 23.05.06, 00:54
                            felusiak1 napisała:

> nic podobnego. OS/400 i Linux są znakomite kiedy armia programistów pracuje
                            nad
                            > jednym, obszernym programem dla jednego superkomputera.
                            > Dla ciebie jest to syrenka. Filmy ci nie chodzą, oprogramowanie znikowe.
                            Męczysz sie nieboraku. Dobrze że ci internet chodzi.
                            > PS. trzy wypoty na mój jeden. Ty stachanowiec jesteś?

---

Ales sie f... nagadal, jak stara baba na jarmarku napewno ci ulzylo. A teraz
                            wez sie w garsc, nabierz odwagi i powiedz tak czy nie? Ogladales filmik czy nie
                            ogladales. Jak wiesz ten watek zostal napisany wlasnie z ta mysla o tobie zebys
                            mogl sie sprawdzic. Nie wstydz sie, no prosze tak czy nie?
                            • felusiak1 Re: no i co? następna wpadka 23.05.06, 01:25
                              Strawiłem tego filmu może dwie, trzy minuty i już więcej nie dałem rady.
                              Propagandy nie trawię i do tego szytej szpagatem.
                              Naiwni pewnie zachwycaja sie tym i buduja coraz to nowe teorie a kazda aluzja
                              czy wyrwany z kontekstu zytat jest dowodem stuprocentowym. God bless'em.
                              • jennifer5 bravvvo f... 23.05.06, 01:49
                                felusiak1 napisała:

> Strawiłem tego filmu może dwie, trzy minuty i już więcej nie dałem rady.
                                > Propagandy nie trawię i do tego szytej szpagatem.
                                > Naiwni pewnie zachwycaja sie tym i buduja coraz to nowe teorie a kazda aluzja
                                > czy wyrwany z kontekstu zytat jest dowodem stuprocentowym. God bless'em.

---

Gratuluje odwagi, wprawdzie nie obejrzales do konca ale dobre checi tez sie
                                licza. Na przyszlosc zapamietaj sobie jedno, jesli cos chcesz nazawac
                                plagiatem, oszustwem czy wyssanym z palca klamstwem musisz w pierwszej
                                kolejnosci poznac tresc, cala tresc, zastanowic sie nad nia, przemyslec i
                                postawic diagnoze. Jesli tego nie zrobisz nie jestes w stanie wypowiedziec sie
                                adekwatnie do tresci tegoz materialu z tej prostej przyczyny ze jej nie
                                znasz. ... Ja rozumiem ze strach ma duze oczy i obawa przed zawaleniem sie tak
                                misternie zbudowanego domku z kart w ktorym mieszka 'fuc' jest dla ciebie
                                przerazajaca, ale wczesniej czy pozniej ten 'rak' zaatakuje i ciebie, a wowczas
                                bedzie zapozno na jakakolwiek terapie.

ps: radze ci obejrzyj, nawet ze wstretem, ale obejrzyj do konca i choc na
                                chwile zastanow sie czy przypadkiem ktos nie robi cie w konia. Jest w Polsce
                                teraz taka reklama: " Nie daj sie robic w konia, bo cie wydoja jak krowe" f...
                                nie badz krową.
                                • felusiak1 Re: bravvvo f... 23.05.06, 02:00
                                  Highly publicized allegations of insider trading in advance of 9/11 generally
                                  rest on reports of unusual pre-9/11 trading activity in companies whose stock
                                  plummeted after the attacks. Some unusual trading did in fact occur, but each
                                  such trade proved to have an innocuous explanation. For example, the volume of
                                  put options — instruments that pay off only when a stock drops in price — surged
                                  in the parent companies of United Airlines on September 6 and American Airlines
                                  on September 10 — highly suspicious trading on its face. Yet, further
                                  investigation has revealed that the trading had no connection with 9/11. A
                                  single U.S.-based institutional investor with no conceivable ties to al Qaeda
                                  purchased 95 percent of the UAL puts on September 6 as part of a trading
                                  strategy that also included buying 115,000 shares of American on September 10.
                                  Similarly, much of the seemingly suspicious trading in American on September 10
                                  was traced to a specific U.S.-based options trading newsletter, faxed to its
                                  subscribers on Sunday, September 9, which recommended these trades. The SEC and
                                  FBI, aided by other agencies and the securities industry, devoted enormous
                                  resources to investigating this issue, including securing the cooperation of
                                  many foreign governments. These investigators have found that the apparently
                                  suspicious consistently proved innocuous.
                                  • jennifer5 Re: bravvvo f... 23.05.06, 02:59
                                    felusiak1 napisała:

> Highly publicized allegations of insider trading in advance of 9/11 generally
                                    > rest on reports of unusual pre-9/11 trading activity in companies whose stock
                                    > plummeted after the attacks.

---

f... daj sobie spokoj z 'trading'. Tutaj nie chodzi o szwingle gieldowe, tutaj
                                    chodzi o rzeczy namacalne, widoczne golym okiem, lub ... niewidoczne,
                                    sprawozdania swiadkow naocznych, strazakow i cywili, o ich wypowiedzi i czego
                                    doswiadczali na zywo, o slady na trawniku przed pentagonem i ich brak, o
                                    skonfiskowane kamery ktore z latwoscia moglyby rozwiac mit samolotu-rakiety, o
                                    temperatury powstale z niczego, o puste dziory/kratery po wierzowcach, o
                                    widoczne golym okiem eksplozje poprzedzajace zawalenie, o inne pozary
                                    wysokosciowcow palacych sie o wiele dluzej i bardziej intensywnie ktore stoja
                                    do dzisiaj, o pozar w Empire State Bldg. spowodowany przez samolot, o wiele
                                    innych niewyjasnionych zagadek, itd. f... juz ci powiedzialam, zanim zaczniesz
                                    cokolwiek mowic obejrzyj, zastanow sie i jesli potrafisz wytlumaczyc ja bede
                                    pierwsza ktora ci podziekuje, bo wiesz co w tym wszystkim jest naprawde
                                    przerazajace, ze to co ten film pokazuje moze okazac sie prawda.
                          • w_ojciech jeszcze raz do ignoranta 23.05.06, 01:00
                            System operacyjny ma obsłużyć jak najwięcej funkcji.
                            Nie wszystkie aplikacje są napisane. Rozumiesz?

To czym Ty się posługujesz jest zabawką.
                            I Ty z tego czynisz atut.

Ośmieszasz się już i to nie pierwszy raz.
                            • felusiak1 Re: jeszcze raz do ignoranta 23.05.06, 01:18
                              zgadzam się z tobą, ze windows jest do pewnego stopnia zabawką
                              ale wypełnie wszystkie funkcje potrzebne do zabawy a twój linux jest magistrem
                              ale filmy ci nie chodzą, rozumiesz nieboraku?
                              • w_ojciech Re: jeszcze raz do ignoranta 23.05.06, 01:31
                                No i co? Po tej dyskusji stwierdzisz, że wygrałeś?
                                No bo masz, jak kiedyś pisałeś, rację w 99.9%.

Pamiętasz przynajmniej treść swojego zarzutu?
              • kokosz_is_back Re: masz rację wojtulek 22.05.06, 23:41
                felusiakowa1 napisała:
                > A kiedy skończysz oglądać to porozmawiaj z jenifer. Wspólny temat, zgodność
                > poglądów i zbliżony poziom percepcji powinien zaspokoić wasze naiwne móżdżki.

OK, z tego co piszesz, rozumiem juz, ze nie masz naiwnego, ba! i na dodatek
                MOZDZKU! Uff, jakiz to gigant intelektualny z was, felusiakowa! (tu cmokam z
                uznaniem) Teraz juz wiem tez, ze nie znizasz sie (z racji posiadania
                nieprzecietnego mozgu, nie mozdzku!!!) do rozmow z "ludzmi" (przeciez wiadomo,
                ze same osly ciem OTACZAJOM), ktorzy by sie z toba... zgadzali! PRAWDZIWY
                GENIUSZ (ŁAŁ, cmokam raz jeszcze)!!!
                • kokosz_is_back PS on sie z TOBOM zgadza! 22.05.06, 23:47

z.about.com/d/politicalhumor/1/0/f/f/get_a_brain_morans.jpg

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                  • i-love-2-bike Re: PS on sie z TOBOM zgadza! 23.05.06, 02:01
                    kokosz_is_back napisał:

>
                    > z.about.com/d/politicalhumor/1/0/f/f/get_a_brain_morans.jpg
                    >
                    > :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

he,he typowy moran felusiakowy,ciekawe czy to morena czolowa czy denna. to je
                    pikne. ten chlop nawet jakby wiedzial,ze popelnil gafe,to sie do tego nie
                    przyzna. co za tepota:)))
    • w_ojciech do Jennifer 23.05.06, 02:21
      Udało mi się obejrzeć chyba więcej niż połowę tego
      video. Felusiak ma rację. Nie wiadomo na jakich
      przeslankach to wszystko jest ustawione. Tajność
      dokumentów + to, że wiele projektów jest tylko
      projektami np. sprawa Kuby (1962r).

Nie są to mocne jakkolwiek sugestywne argumenty.
      • jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 02:39
        w_ojciech napisał:

> Udało mi się obejrzeć chyba więcej niż połowę tego
        > video. Felusiak ma rację. Nie wiadomo na jakich
        > przeslankach to wszystko jest ustawione. Tajność
        > dokumentów + to, że wiele projektów jest tylko
        > projektami np. sprawa Kuby (1962r).
        >
        > Nie są to mocne jakkolwiek sugestywne argumenty.

---

wojtek po pierwsze jak felusiak moze miec racje skoro nawet nie obejrzal tego o
        czym podobno mialby miec racje. Po drugie w filmnie nie o Kube chodzi tylko o
        wydarzenia z wrzesnia jedenastego, po trzecie sa tam podane fakty a nie
        przeslanki, interpretacja nalezy do widza. Jesli sie ktos nie zgadza z tym co
        tam sugeruja, niech wytlumaczy to w sposob logiczny, ze nie jest to mozliwe,
        czy prawdziwe.

ps: cos mi sie zdaje ze obejrzales poczatek wprowadzajacy. Calosc trwa okolo 1
        godziny 20 minut.
        • w_ojciech Re: do Jennifer 23.05.06, 02:54
          Obejrzałem kawałek chyba ok. 30 minut. Myślałem, że to blisko końca.
          Urwało mi na chyba instruktorze siedzącym przed komputerem ... .
          Zwróć uwagę, że czołówka zaczyna się bardzo źle.
          Wywiad ma tyle sprzecznych danych, że można powiedzieć:
          "Były ostrzeżenia" i "Nie było ostrzeżeń". To jest nic
          nadzwyczajnego. Z danych w archiwach wywiadów można
          wyciągnąć WSZYSTKO na "tak" i na "nie". Trzeba znać
          kuchnię, a to i tak nie daje pewności. Gdybym był
          prezydentem USA nakazał bym blokadę np. wszelkich
          informacji w sprawie tego co się działo z Pentagonem
          11.09. To przecież jest działanie rutynowe.

Nie mamy wyjścia musimy ufać władzom w takich wypadkach.
          • jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 03:11
            w_ojciech napisał:

> Obejrzałem kawałek chyba ok. 30 minut. Myślałem, że to blisko końca.

wojtek, obejrzyj calosc, inaczej nie mozesz miec cienia opinii. Jesli nie
            bedziesz sie zgadzal z tym co tam sugeruja, moze uda ci sie cos wyjasnic
            chetnie poslucham. 30 min to wprowadzenie ukazujace ze takie 'plany' istnialy w
            przeszlosci dotyczace wlasnie Kuby, wprowadzenie ze to juz kiedys chciano
            zrobic. Film dotyczy wydarzen z 911 dokladnie rozkladajac na czynniki pierwsze
            jedno wydarzenie po drugim. Nie trzeba byc geniuszem zeby zadac sobie pytania i
            szukac na nie odpowiedzi. Wiesz jak mamy doczynienia z jakims zdarzeniem i
            jedno lub dwie sprawy nie pasuja, mozemy mowic o zbiegu okolicznosci, zlych
            mocach lub konspiracji, ale kiedy nic sie nie trzyma kupy, klamstwa wychodza
            kolejno nowe kazdego dnia, oszustwa i korupcja az puchnie, podloze inwazji
            okazalo sie farsa, kolejna zawierucha wisi na wlosku to trzeba sie nad tym
            zastanowic.

ps: a swoja droga czy sadzisz ze gdybys im przedstawil dowody, czarne na bialym
            (a ten fim podnosi wiele pytan ktore sa stawiane bardzo konkretnie)
            ktorykolwiek z nich by sie przyznal?
            • felusiak1 weż tabletkęJennifer 23.05.06, 03:17
              pytania tam stawiane to czysty nonsens. NONSENS.
              • jennifer5 Re: weż tabletkęJennifer 23.05.06, 03:19
                felusiak1 napisała:

> pytania tam stawiane to czysty nonsens. NONSENS.

---

skad wiesz jakie one sa skoro ich nie slyszales,... ty wez tabletke
                • felusiak1 znam wszystkie pytania na pamiec 23.05.06, 04:25
                  autorzy filmiku posluguja sie tymi samymi stroniczkami internetowymi, ktore znam
                  na pamiec.
                  Swego czasu bez czytania i sluchania moglem bezblednie zgadnac co towarzysz
                  pierwszysekretarz powie. wiadomo, ze zacznie od "towarzysze i obywatele" a w
                  chwilach slabosci zwroci sie uzywajac formy "rodacy".
                  Wiadomo, ze w przemowieniu napomknie o wielkich trudnosciach i pochwali sukcesy.
                  Nie zapomni powiedziec o rzepaku ozimym, lokomotywach i nowoczesnych
                  obrabiarkach na eksport. Do cholery nie trzeba byc geniuszem aby te rzeczy
                  wiedziec, bez sluchania i czytania.

Tubajfor (2x4) wystrzelony z procy z predkoscia 100 mil na godzine ptzebija bez
                  trudu 2 centymetrowa sklejke. To sie nazywa velocity. A skad wiem. Z weather
                  channel gdzie pokazuja takie eksperymenty w sezonie huraganowym aby uzmyslowic
                  ludziom, ze to co wydaje sie nie byc grozne w rzeczywistosci moze zabic.
              • w_ojciech uspokój się Felusiak /bt 23.05.06, 03:34
            • w_ojciech Re: do Jennifer 23.05.06, 03:32
              Jennifer
              urywa mi ten film już trzeci raz. Ściągnę go na swój komputer
              i obejrzę go jutro. Z tego co widziałem nie podoba mi się.
              To się robi inaczej. Jeśli mamy 100 wątpliwości, to wybiera
              się np. 3 najmocniejsze i TYLKO te się drąży. Przedstawianie
              wszyskich razem jest bardzo złym pomysłem. Jakkolwiek
              atrakcyjnym dla widza. Ponadto wywiad ma placet na blokowanie
              wielu informacji.

Myślę, że do kolejnej zawieruchy nie dojdzie. Ropa poszybowałaby
              w górę. Busha powiesiliby ludzie na suchej gałęzi przed Białym Domem.
              To byłby cios dla USA znacznie większy niż dla Europy.
              W Europie wszędzie jest bliżej i można zrezygnować z części
              podatków na ropę.
      • felusiak1 Re: do Jennifer 23.05.06, 02:56
        Conspiracy enthusiasts have also given a lot of attention to a story in Le
        Figaro alleging that the CIA met with bin Laden in a hospital in the United Arab
        Emirates in July 2001. This story has never been confirmed and there are many
        reasons to doubt it. The article claims that "the local CIA agents known to many
        in Dubai" boasted to friends of meeting with bin Laden. Would the most heinous
        plot in history be entrusted to a well-known CIA agent who blabs to friends?
        • felusiak1 Re: do Jennifer 23.05.06, 03:15
          W filmie mamy typowy przykład zawoalowanego oskarzenia.
          Larry Silverstein wydzierżawił WTC a już był włascicielem budynku numer 7.
          Aha! Proszę już miał a jeszcze dokupił. Chyba jest winny czegoś.

Naprawdę nie mozna powaznie traktować takiego wypotu. Port Authority (własciciel
          WTC) od dawna szukal dzierżawcy. Wiele firm przystapiło do przetargu. Zwyciezcą
          była firma Vornado. Druga najwyższa propozycja pochodziła od Silverstein
          Properties wespół z australijskim Westfield Group.
          Autorzy filmiku uciekają sie do manipulacji, wyrywania wypowiedzi z kontekstu.
          Cytuja tez informacje z prasy, skrzetnie pomijajac wyraz "allegedly".

Wszystkie teorie spisku mają to do siebie, że traktuja fakty wybiórczo.
          Jedne sa uwypuklane, komentowane i powtarzane do znudzenia. Inne poprostu pomijane.
          Życzę wszystkim wesołej zabawy.
          • jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 03:21
            felusiak1 napisała:

> W filmie mamy typowy przykład zawoalowanego oskarzenia.
            > Larry Silverstein wydzierżawił WTC a już był włascicielem budynku numer 7.
            > Aha! Proszę już miał a jeszcze dokupił. Chyba jest winny czegoś.
            >
            > Naprawdę nie mozna powaznie traktować takiego wypotu. Port Authority
            (włascicie
            > l
            > WTC) od dawna szukal dzierżawcy. Wiele firm przystapiło do przetargu.
            Zwyciezcą
            > była firma Vornado. Druga najwyższa propozycja pochodziła od Silverstein
            > Properties wespół z australijskim Westfield Group.
            > Autorzy filmiku uciekają sie do manipulacji, wyrywania wypowiedzi z kontekstu.
            > Cytuja tez informacje z prasy, skrzetnie pomijajac wyraz "allegedly".
            >
            > Wszystkie teorie spisku mają to do siebie, że traktuja fakty wybiórczo.
            > Jedne sa uwypuklane, komentowane i powtarzane do znudzenia. Inne poprostu
            pomij
            > ane.
            > Życzę wszystkim wesołej zabawy.

---

posluchaj mnie obejrzyj film, nie o kupno sprzedaz tam chodzi tylko o 6 razy za
            mala otwor w scuianie Pentagonu wybity przez kilka betonowych pasow dziobem
            pasazerskiego samolotu ktory rozpada sie jak dotknie trawy. To mi wyjasnij.
            • i-love-2-bike Re: do Jennifer 23.05.06, 03:25
              jennifer5 napisała:

> ---
              >
              > posluchaj mnie obejrzyj film, nie o kupno sprzedaz tam chodzi tylko o 6 razy za
              >
              > mala otwor w scuianie Pentagonu wybity przez kilka betonowych pasow dziobem
              > pasazerskiego samolotu ktory rozpada sie jak dotknie trawy. To mi wyjasnij.

on jest z tymi,ktorzy te bzdury propaguja,z tego zyje.
          • w_ojciech do Felusiaka 23.05.06, 03:44
            Zapoznaj się z pojęciem "advocatus diaboli".
            Można nie wierzyć w to co przedstawia Jennifer,
            ale też nie można mówić, że nie jest racjonalna.

Rozumiesz taką subtelność?
            • jennifer5 Re: do Felusiaka 23.05.06, 08:23
              w_ojciech napisał:

> Zapoznaj się z pojęciem "advocatus diaboli".
              > Można nie wierzyć w to co przedstawia Jennifer,
              > ale też nie można mówić, że nie jest racjonalna.
              >
              > Rozumiesz taką subtelność?

---

Ja niczego nie przedstawiam, ja szukam odpowiedzi.

Jesli po stojacym wierzowcu pozostaje (7)... pusty krater o glebokosci kilku
              pieter to o czym to swiadczy? Czy o tym ze ow wierzowiec zawalil sie z jakiegos
              powodu, czy moze o tym ze zostal wysadzony w powietrze... ?

jesli na kilka dni przed atakiem, na trawniku przed pentagonem widac wyraznie
              zaznaczony slad wedlug ktorego pare dni pozniej wpada w sciane budynku
              domiemany samolot to co to znaczy?

jesli strazak na 70-tym ktoryms pietrze skalada raport ze jest w stanie
              opanowac pozar a w kilka minut pozniej budynek pod wplywem 'temperatury' zawala
              sie to znaczy ze strazak byl amatorem od gaszenia zapalek i nie wiedzial co
              mowi?

jesli reporterzy wszystkich stacji TV relacjonujacy na zywo zdarzenie z
              pentagonu mowia ze nie bylo samolou, nie widza zadnych szczatkow i ze
              uszkodzenie budynku jest zbyt male, znaczy to ze mieli przewidzenia?

jesli filmowany wtc tuz przed zawaleniem dostaje wstrzasow dokladnie takich jak
              budynki ktore sie wysadza pod kontrola, znaczy to ze wierzowiec dostal febry?

jesli na filmie widac eksplozje na poszegolnych pietrach poprzedzajace
              zawalenie i postepujace dokladnie ponizej zwalajacego sie wierzowca znaczy to
              ze czajniki z woda wybuchaly.

jesli samolot ktory uderzyl w Pentagon poprostu wyparowal i nie zostawil
              zadnych, powtarzam zadnych sladow, mozna bylo zidentyfikowac zwloki pasazerow?

jesli pentagon jest budynkiem strzezonym to jedynym dowodem na uderzenie jest
              tych pare klatek z jednej kamery, inne nie dzialaly?

Takich pytan mozna zadawac bardzo wiele ale jedno jest zasadnicze. Komu tak
              naprawde zalezalo na tym co sie stalo? Arabom z jaskin w Afganistanie,
              nawiedzonym maniakom religijnym nie potrafiacym dobrze latac malym
              jednoosobowym samolotem (zeznanie instruktora ktory szkolil tego co podobno
              pilotowal jeden z tych ogromnych jetow), Saddamowi ktory byl czlowiekiem
              rodziny 'foca' i wszystko co posiadal zawdzieczal wlasnie im,... komu zalezalo
              na tym zeby rozpetac nienawisc religijna pomiedzy islamem a chrzescijanstwem,
              zeby wprowadzic bezwzgledna kontrole nad jedynym obecnym mocarstwem, zeby
              wykorzystac ta sile do proby opanowania i sterowania swiatem? komu na tym
              zalezalo i kto dla uzyskania i osiagniecia swoich celow byl w stanie posunac
              sie do tak wielkiego aktu przemocy? Komu? Moze odpowiedz jest prostsza jak
              mogloby sie wydawac?

================================================================================
              The letter to President Clinton

January 26, 1998

... if Saddam does acquire the capability to deliver weapons of mass
              destruction, as he is almost certain to do if we continue along the present
              course, the safety of American troops in the region, of our friends and allies
              like Israel and the moderate Arab states, and a significant portion of the
              world’s supply of oil will all be put at hazard.

The only acceptable strategy is one that eliminates the possibility that Iraq
              will be able to use or threaten to use weapons of mass destruction. In the near
              term, this means a willingness to undertake military action as diplomacy is
              clearly failing... That now needs to become the aim of American foreign
              policy...

www.newamericancentury.org/iraqclintonletter.htm
              ================================================================================
              www.newamericancentury.org/

• jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 07:26
            felusiak1 napisała:

> W filmie mamy typowy przykład zawoalowanego oskarzenia.

---

o ktorym filmie ty piszesz?
        • jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 03:18
          felusiak1 napisała:

> Conspiracy enthusiasts have also given a lot of attention to a story in Le
          > Figaro alleging that the CIA met with bin Laden in a hospital in the United
          Arab Emirates in July 2001.

---

7 of the 19 believed hijackers named are still alive.

Saeed Alghamdi, Mohand Alshehri, Abdul aziz Alomari, Salem Alhazmi
          "It was proved that five of the names included in the FBI list had nothing to
          do with what happened." - Saudi Arabia's Foreign Minister Prince Saud Al-Faisal
          told the Arabic Press after meeting with President George W. Bush on Sept. 20th

Saudi officials at the embassy were unable to verify the whereabouts of the
          fifth accused hijacker, Khalid Al-Mihdhar. However, Arab newspapers say Al-
          Mihdhar is still alive.

Saeed Alghamdi, Mohand Alshehri, Abdul aziz Alomari and Salem Alhazmi "are not
          dead and had nothing to do with the heinous terror attacks in New York and
          Washington." The Saudi Arabian embassy told The Orlando Sentinel.

• felusiak1 Re: do Jennifer 23.05.06, 04:15
            Another bonk. Ty jak widze wierzysz we wszystkie nonsensy.
            Ale jesli sprawia ci p[rzyjemnosc wierzyc to sobie wierz.

Claims that some of the hijackers are still alive

There have been claims that several of the hijackers who were reported to have
            carried out the attacks are still alive.

The BBC News reported on September 23, 2001, that some of the hijackers named by
            the FBI, who were killed on the crashes, were actually alive and well.

One of the hijackers was Waleed al-Shehri, and he was supposedly found in
            Casablanca, Morocco.

* However, the al-Shehri's father says he hadn't heard from his sons in ten
            months prior to September 2001. An ABC News story in March 2002 repeated this,
            and during a report entitled "A Saudi Apology" for Dateline NBC on Aug 25, 2002,
            NBC's reporter John Hockenberry traveled to 'Asir, where he interviewed the
            third brother Salah who agreed that his two brothers were dead and claimed they
            had been "brainwashed".
            * Furthermore another article explains that the pilot who lives in
            Casablanca was named Walid al-Shri (not Waleed M. al-Shehri) and that much of
            the BBC information regarding "alive" hijackers was incorrect according to the
            same sources used by BBC.

Abdulaziz Al Omari, Saeed Alghamdi, and Khalid al-Midhar, three other supposed
            hijackers, were also supposedly reported to be living in the Middle East.

* A man with the same name as Abdulaziz Al Omari turned up alive in Saudi
            Arabia, saying that he had studied at the University of Denver and his passport
            was stolen there in 1995. The name, origin, birth date, and occupation were
            released by the FBI, but the picture was not of him. "I couldn't believe it when
            the FBI put me on their list", he said. "They gave my name and my date of birth,
            but I am not a suicide bomber. I am here. I am alive. I have no idea how to fly
            a plane. I had nothing to do with this." This individual was not the same
            person as the hijacker whose identity was later confirmed by Saudi government
            interviews with his family, according to the 9/11 Commission Report.
            * On 23 September 2001, the BBC and The Telegraph reported that a person
            named Saeed al-Ghamdi was alive and well. His name, birth date, origin, and
            occupation were the same as those released by the FBI, but his picture was
            different. He says that he studied flight training in Florida flight schools
            from 1998 to 2001. The journalist involved with the story later admitted "No, we
            did not have any videotape or photographs of the individuals in question at that
            time."
            * After the attacks, reports began emerging saying that al-Mihdhar was still
            alive. On September 19, the FDIC distributed a "special alert" which listed
            al-Mihdhar as alive. The Justice Department says that this was a typo. The BBC
            and The Guardian have since reported that there was evidence al-Mihdhar was
            still alive.

Tym razem nie udalo sie. Poszukaj nowej bajeczki dla naiwnych dzieciatek.
            • jennifer5 Re: do Jennifer 23.05.06, 08:30
              felusiak1 napisała:

> Tym razem nie udalo sie. Poszukaj nowej bajeczki dla naiwnych dzieciatek.

---

Niby co sie TYM RAZEM NIE UDALO??? Wszystko sie udalo f... bredzisz. Ci ludzie
              zyja, a lista zostala przygotowana zbyt pochopnie, bez uprzedniego
              zweryfikowania danych. ... A tak na marginesie "tym razem sie nie udalo", to
              znaczy ze innym razem sie udawalo? Gubisz sie koles, plątasz i tracisz grunt,
              tak jak traci grunt ten twoj 'guru' i cala ta reszta.
              • felusiak1 Ugrzęzłaś na dobre, Jennifer 23.05.06, 09:30

• jennifer5 felusiak1 napisała: 23.05.06, 16:25
                  Ugrzęzłaś na dobre, Jennifer

---

Niby w ktorym miejscu f...??? ty boisz sie obejrzec film ktory rozbiera na
                  czesci pierwsze ten bandycki napad i twierdzisz ze ja ... ugrzezlam??? ty chory
                  jestes. wskaz gdzie nie zgadza sie cokolwiek, wyprostuj chociaz jedna sprawe
                  postawiona w dokumencie, wyjasnij logicznie chociaz jedno zagadnienie. Nie, nie
                  wyjasnisz. Dlaczego? Poniewaz wyjasnienie nie idzie w parze z tym w co chcesz
                  wierzyc, albo w co chcesz zeby inni wierzyli. Zamiast mi mowic ze ugrzezlam bez
                  podania czegokolwiek na poparcie, obejrzyj film i wyprostuj to co tam jest.
                  badz raz w zyciu facetem, nie stara przekupa.
                  • felusiak1 wyjasniłem ale tobie to nie przeszkadza. 24.05.06, 00:32
                    do ciebie nic nie dotrze dopóki nie odblokujesz anteny i nie odłaczysz
                    konspiracjonistycznego kabla.
                    • jennifer5 ty masz odlaczony 24.05.06, 03:17
                      felusiak1 napisała:

> do ciebie nic nie dotrze dopóki nie odblokujesz anteny i nie odłaczysz
                      > konspiracjonistycznego kabla.

---

ty masz odlaczony wiec na spokojnie mi wytlumacz co tam widac?
                      kliknij sobie tutaj www.letsroll911.org/
                      • felusiak1 Re: ty masz odlaczony 24.05.06, 03:54
                        widac Koszalka Opalka i Sierotke Marysie jak puszcza oko.
                        • w_ojciech Re: ty masz odlaczony 24.05.06, 03:59
                          felusiak1 napisała:
                          > widac Koszalka Opalka i Sierotke Marysie jak puszcza oko.
                          =================================================
                          Koszałek Opałek to Ty. Tak Ciebie o chrzciłem.
                          Nie pamiętasz?
                          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=35279304&a=35362239
                          Czy Ty wierzysz w to co piszesz?
                          • w_ojciech Re: ty masz odlaczony 24.05.06, 04:03
                            Felusiak
                            idę już spać. Pomyśl o tym. To jest pewien standard intelektualny.
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42226769&a=42288689
                            • felusiak1 Re: ty masz odlaczony 24.05.06, 04:32
                              widzę, że ciagle nie mozesz zejśc na ziemię. W obłokach, zakochany w sobie.
                              Wojtulek, podejrzewałbym ciebie o to ale nie jenifer. Zbyt naiwna i do tego
                              prosta, żeby nie powiedzieć prostacka.
                          • felusiak1 Re: ty masz odlaczony 24.05.06, 04:12
                            Wystarczy, ze jenifer wierzy w swoje opowiastki.
                            • w_ojciech Re: ty masz odlaczony 25.05.06, 01:11
                              felusiak1 napisała:
                              > Wystarczy, ze jenifer wierzy w swoje opowiastki.
                              ====================================
                              To nie jest odpowiedź. Przypominam, pytanie brzmi:
                              Czy wierzysz w to co piszesz?
                        • jennifer5 Ugrzęzłeś na dobre, f... 24.05.06, 20:02
                          felusiak1 napisała:

> widac Koszalka Opalka i Sierotke Marysie jak puszcza oko.

---

OK, a teraz powiedz co tam widac?

kliknij sobie tutaj: www.letsroll911.org/
                          • felusiak1 Re: Ugrzęzłeś na dobre, f... 25.05.06, 00:54
                            a ty sobie kliknij tutaj
                            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=42404720&a=42419819
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka