i-love-2-bike 30.05.06, 21:47 wy cholera jeszcze na nartach mozecie a u nas juz pelnia lata,ale jedno co dobre,ze ruby juz sa i trzeba je ciagle dokarmiac:) www.corrpearce.com/pics/DSCN0466b.JPG Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
explicit Re: e split 30.05.06, 23:05 Heheh , widok podobny jak z kuchni , ze wschodniej strony chalupy , tudziez z backyard , po poludniu ,... Mysmy mieli wyjatkowo wstretny Memorial Day , 20-sty dla mnie (pierwszy przejazdem) zimno , snow level 4500 feet - Na wschod od gor (gdzie zawsze slonce i goraco) , w tym roku wiatr , a jak wiatr to piasek w powietrzu a ze doswiadczylem to zjawisko kiedys na wlasnej skorze to wolalem siedziec w domu i polewac na patio pod parasolem , rezultatem czego mam kaca ,... Najlepsze lekarstwo na kaca ,.... =================================================== Nie pic w poprzedni dzien z kims swiezo z Polski :( uklony ============================================================================== wy cholera jeszcze na nartach mozecie a u nas juz pelnia lata,ale jedno co dobre,ze ruby juz sa i trzeba je ciagle dokarmiac:) Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e split 30.05.06, 23:07 explicit napisał: > > =================================================== > Nie pic w poprzedni dzien z kims swiezo z Polski :( > > uklony > > no wiesz,wychodzisz z wprawy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: e split 30.05.06, 23:11 dzisiaj mamy cudowna sloneczna pogode,mam wolny dzien od wszelkich zajec, wlasnie wrocilem z przejazdzki skuterem, po drodze spilem wspaniala mala, czarna we wloskiej kawiarni,jednymi slowy >>>>l i f e is g o o d , serdecznie pzdr.fs_suck !! Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e split 30.05.06, 23:16 fs_suck napisał: > dzisiaj mamy cudowna sloneczna pogode,mam wolny dzien od wszelkich zajec, > wlasnie wrocilem z przejazdzki skuterem, po drodze spilem wspaniala mala, > czarna we wloskiej kawiarni,jednymi slowy >>>>l i f e is g > o o d , > serdecznie pzdr.fs_suck !! mala czarna..... kawke,ales ty przyzwoitka na skuterze:))) pozdr z hot and humid NY,niestety u mnie robota wrze,zakladamy trawnik w naszym lesie,jeden z tych pomyslow co czekaly na realizacje...... pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: e split 30.05.06, 23:22 no to gratuluje projektu, ja mam malego ze tak powiem hopla na punkcie moich trawnikow, lubie je strzyc, pielegnowac i patrzec jak rosna, ponoc prawdziwy, perfekt trawnik to dwa pokolenia solidnej pracy, ale nie wiem ile w tym prawdy. p.s.pozdrowienia dla spl;ta Odpowiedz Link Zgłoś
explicit Re: e split 31.05.06, 00:21 Zalezy ile tego masz , jak szybko trawa rosnie i jak na to patrza sasiedzi ,... Moja dzialka 25 tys stop kwadratowych dzieli sie na trzy dzialki ,... Jedna , na poziomie przed domnem , druga na poziomie na backyard a split level , reszta , 2/3 dzialki na stoku - O tej porze roku , trawa 3/4 dni po koszeniu wyglada by nie miala wlasciciela ,.. uklony ============================================================================== ja mam malego ze tak powiem hopla na punkcie moich trawnikow, lubie je strzyc, pielegnowac i patrzec jak rosna, ponoc prawdziwy, perfekt trawnik to dwa pokolenia solidnej pracy, ale nie wiem ile w tym prawdy. p.s.pozdrowienia dla spl;ta Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-bike Re: e split 31.05.06, 00:48 explicit napisał: > Zalezy ile tego masz , jak szybko trawa rosnie i jak na to patrza sasiedzi ,... > > Moja dzialka 25 tys stop kwadratowych dzieli sie na trzy dzialki ,... > > he,he no to ja cie przebilam o pare tysiaczkow,tylko plaskiego,zalesionego terenu,a wiec jest co zakladac. dobrze,ze mlodziez pomaga,ale cholera projekt jest duzy:) Odpowiedz Link Zgłoś
fs_suck Re: e split 31.05.06, 02:44 he,he no to widze ze jestescie obszarnikami, u mnie tylko skromne 14500 sq.ft dzialki zas dom stoi na tzw.man made hill, ktory jest zasiany wokol trawa tak ze mam koszenie trawy pod gorke, czesc stoku mozna obrabiac tylko trimmerem na zylke, czasami zabiera to chwile i przynajmniej ze dwa zimne w przerwie,pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś