Gość: Artur IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 13:32 polonia-swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuni Re: Petycja Przeciwko wojnie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.03, 14:18 Gość portalu: Artur napisał(a): > <a href="polonia- swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html"target= > "_blank">polonia-swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html</a> PETYCJA The United Nations New York, New York 10017 U.S.A. Pan Kofi Annan Sekretarz Generalny ONZ Pisze ten list bedac przekony o koniecznosci uzycia rezolucji 377A Zgromadzenia Ogolnego, Narodow Zjednoczonych dla Pokoju, w celu zakonczenia wojny w Iraku. Znajdujemy sie w sytuacji, ktora dokladnie odpowiada zastosowaniu tej rezolucji. Rada Bezpieczenstwa jest w sytuacji bez wyjscia, wobec calkowitego braku porozumienia miedzy jej czlonkami. Mamy do czynienia z calkowicie nieleglanym wystapieniem przeciwko pokojowi oraz z aktem agresji ktorego rezultatem beda tysiace smiertelnych ofiar. Prosze wiec, o zastosowanie mandatu, ktory jest podstawa Narodow Zjednoczonych, jednoczesnie gwarantem pokoju. Prosze tez o przylaczenie sie do glosow ludnosci Swiata zadajacych pilnie Zgromadzenia Ogolnego NZ w celu potepienia aktow agresji oraz wprowadzenia natychmiastowych srodkow w celu « odtworzenia i utrzymania miedzynarodowego pokoju i bezpieczenstwa » poprzez zakonczenie tej wojny. Przyszlosc Narodow Swiata i Organizacji Narodow Zjednoczonych wazy sie dzisiaj. Prosze wiec o natychmiastowa reakcje. Z powazaniem, Imie Petycja znajduje sie na stronie polonia- swiata.org/templates/Expert/petycja_frames.html nalezy wypelnic ramke z danymi osbowymi i przylaczyc sie do akcji lub wyslac powyzszy list na adres sekretarza ONZ pana Annana: e-mail: annan@un.org to tekst petycji w jezyku polskim. Rozeslalem go znajomym i zamiescilem na kilku forach. Pozdrawiam. Zuni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cal-ineczka Petycja Przeciwko wojnie IP: *.media4.pl / 10.5.14.* 21.03.03, 16:01 Ja tam sie pod niczym nie pdpisuje. Potem Bush mnie gdzies znajdzie i powie zem jakis szpieg nr 1. Zreszta i tak na innej sie juz podpisalam...to po mnie..... Odpowiedz Link Zgłoś