splitme 20.04.07, 16:33 Rozboju , zebraniny , okradania innych z dorobku ich pracy i inwencji , holo-cash industry , wegetacji na krzywy ryj , miejsca schronienia dla mordercow i hosztaplerow - To tylko krotka lista ,... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
behamot3 Re: 59 lat ,... 20.04.07, 16:39 splitme napisał: > Rozboju , zebraniny , okradania innych z dorobku ich pracy i inwencji , > holo-cash industry , wegetacji na krzywy ryj , miejsca schronienia dla > mordercow i hosztaplerow - To tylko krotka lista ,.. to ty taki stary jestes ? niezly masz dorobek Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: 59 lat ,... 20.04.07, 16:48 Drogi Arie, powyrywac ci te klaczki z koziej brodki ? Odpowiedz Link Zgłoś
behamot3 Re: 59 lat ,... 20.04.07, 19:02 blazar napisała: > Drogi Arie, powyrywac ci te klaczki z koziej brodki ? powyrywaj hahaha :)) gdzie ty do mnie petaku. Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: 59 lat ,... 20.04.07, 19:05 Obys sie nie pomylil. Nawet nie masz pojecia jak jestesmy blisko, polakozerco. Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: 59 lat ,... 20.04.07, 21:30 Zalezy dla kogo , jak ktos ma troche godnosci to godny pogardy ,... ============================================================================== niezly masz dorobek Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: 59 lat ,... 20.04.07, 16:46 nu, rozlupaniec..... przypomne ci, ze mieszkasz w kraju, ktory 230 lat temu mordowaniem i kradzieza i wsadzeniem wlascicieli tych ziem do gett, zdobyl niezaleznosc i od tego czasu slynie z niewolnictwa, ponizania, rasizmu, wojen, zabijania, mordowania, mafii, uprowadzania dzieci itd itd itd..... przypomne ci hiroszime, nagasaki i my lai i to tylko krotka lista.... Odpowiedz Link Zgłoś
blazar Re: 59 lat ,... 20.04.07, 17:00 Nu dana ty ... zydowko!!!! Gryziesz reke ktora cie karmi gnido ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: 59 lat ,... 20.04.07, 18:50 :))) Normalka u nich ,... ============================================================================== Gryziesz reke ktora cie karmi gnido ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: 59 lat ,... 21.04.07, 00:15 nie przejmoj sie Dana. On inaczej mowil w gabinecie kongresmana Ackermana Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: 59 lat ,... 21.04.07, 01:02 Gubisz sie w nickach :))) Powielasz to samo pod kilkoma ,... Anyway , Ackerman pomogl mi , nie powiem , moge spekulowac , czy zrobil to jako czlowiek , czy polityk ktory nie zapomnial zaprosic na lotnisko NY TV Networks , a pozniej jak corcia byla w domu , zaprosic kilka gazet do mojego apartamentu i zrobic z tego a big deal ,... Nie ujmujac mu niczego czym sie kierowal , pomogl mi jak potrzebowalem jego wsparcia i glosowalem na niego jak on potrzebowal mojego glosu ,... Jestem mu wdzieczny za pomoc , mam nadzieje ze on za moj i moich znajomych glosy tez bo cienko wygral w wyborach ,... ============================================================================== On inaczej mowil w gabinecie kongresmana Ackermana Odpowiedz Link Zgłoś
markv501 Re: 59 lat ,... 21.04.07, 18:03 nickow nie powielam to fajnie ze tak sobie ladnie porozmawialiscie z Ackermanem chociaz on jak mawiasz "zion:" Ale jak powiedzialem : inaczej spiewales w jego gabinecie niz tu na forum. Mowisz o wszystkim : o glosach wyborczych, o pogodzie itd, tylko nie o tym o czym rozmawialiscie, nie interesuja mnie twoje sprawy osobiste. Odpowiedz Link Zgłoś
sansone1 Re: 59 lat ,...tak samo krolowie Hiszpani o 20.04.07, 21:42 Holandii mowili, i jak sie to skonczylo.....po 100 latach walki z hiszopanska przemoca, Holandia potega byla a Hiszpania posmiewiskiem Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
puls.usa Re: 59 lat ,... 21.04.07, 01:07 splitme napisał: > Rozboju , zebraniny , okradania innych z dorobku ich pracy i inwencji , > holo-cash industry , wegetacji na krzywy ryj , miejsca schronienia dla > mordercow i hosztaplerow - To tylko krotka lista ,... ten sztuczny twor,pasozytow i krwiopijcow chorych z nienawisci do innych jesli juz....to powinien powstac gdzies na odosobnionej wyspie z dala od cywilizacji (madagaskar to byla dobra opcja-tubylcow wymordowaliby szybko) 59 lat i swiat nie wie co z tym tworem zrobic w/g oficjalnej propagandy iran znalazl jakies rozwiazanie......podobno final solution bis Odpowiedz Link Zgłoś
splitme Re: 59 lat ,... 21.04.07, 14:01 Kraj lemurow i khasarow , nawet pasuje ,... ============================================================================== > (madagaskar to byla dobra opcja-tubylcow wymordowaliby szybko) Odpowiedz Link Zgłoś