maglara 28.04.07, 19:07 ... i mi nikt nie dal bana na nowe watki, choc troche dyskryminowana sie czuje jak onegdaj Bratkowski :O ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i_love_2_bike Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 19:09 nie mow,ze to za darmo lizusko. wy ze szczecina to juz rzeczywiscie z wiaderkiem wazeliny chodzicie:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 19:12 i_love_2_bike napisała: > nie mow,ze to za darmo lizusko. wy ze szczecina to juz rzeczywiscie z wiaderkie > m > wazeliny chodzicie:))) hihi, co zrobic, wyssalam wazeline z mlekiem matki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 19:18 maglara napisała: > > > hihi, co zrobic, wyssalam wazeline z mlekiem matki ;) lizuska wredna,ale innego towarzysza szczecinskiego gdzies wessalo,moze stoi w kolejce po wazeline,albo przemeczony kobitkami odpoczywa pod grusza:)) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 19:37 Cos ty, przecie w szabat nie moze nawet palcem kiwnac, a juz o pisaniu na forum zapomnij, toz to ciezka robota, ma szlaban szabatowy dzisiaj ... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 22:18 maglara napisała: > Cos ty, przecie w szabat nie moze nawet palcem kiwnac, a juz o pisaniu na forum > > zapomnij, toz to ciezka robota, ma szlaban szabatowy dzisiaj ... oj maglara ty nic nie wiesz. po pierwsze to on nie z tych religijnych a po drugie to nawet gdyby co to jak noge na butelce polozysz,znaczy sie,ze plywasz i w podrozy jestes,to juz ci wolno i to i tamto robic. a ten kawaler na schwal chyba szpenio od zeglugi....butelkowej.....czyli wsio gra,byle nogi umyl aby lidke nie zatkalo:) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 22:29 i_love_2_bike napisała: > maglara napisała: > > > Cos ty, przecie w szabat nie moze nawet palcem kiwnac, a juz o pisaniu na > forum > > > > zapomnij, toz to ciezka robota, ma szlaban szabatowy dzisiaj ... > > oj maglara ty nic nie wiesz. po pierwsze to on nie z tych religijnych a po > drugie to nawet gdyby co to jak noge na butelce polozysz,znaczy sie,ze plywasz > i > w podrozy jestes,to juz ci wolno i to i tamto robic. a ten kawaler na schwal > chyba szpenio od zeglugi....butelkowej.....czyli wsio gra,byle nogi umyl aby > lidke nie zatkalo:) a lidka juz od rana na termoforze z woda siedzi, znaczy sie, plywa ... i jak ta laura na filona wyczekuje a swoja droga zazdrosne te zydowki o Ciebie, hoho ... Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 22:48 maglara napisała: > a lidka juz od rana na termoforze z woda siedzi, znaczy sie, plywa ... i jak > ta laura na filona wyczekuje > > a swoja droga zazdrosne te zydowki o Ciebie, hoho ... no wiadomo zawsze to to trajkotalo na moj temat i lazilo jak pies kolo nogi:) e tam polece jej moze jakis kraj z cieplom plazom,coby sobie dziecie wzielo jakiegos zyda i poplywalo z rekinkami wsrod kelpow,to jej zazdrosc przejdzie. patrz maglara jak tam ladnie a juz niedlugo znowu ruszam w drogIe:) tinyurl.com/yonjy8 Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 22:56 niezle kurcze, niezle, przypomniala mi sie od razu ta piosenka Frackowiak -Badz gotowy dzis do drogi .... ja bede sie gotowac w czerwcu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 22:58 maglara napisała: > niezle kurcze, niezle, przypomniala mi sie od razu ta piosenka Frackowiak -Badz > > gotowy dzis do drogi .... > ja bede sie gotowac w czerwcu :)) wez podrozny stary worek i butelki coli 2:)) ja tez w czerwcu,poprzez lipiec i sierpien az do pazdziernika,no lidka,no dana,no fakus,no problem and no G.Wyszynkowa,just fun in the sun:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Dwie ku_rwy na FS! Co cenzura robi??????????? 28.04.07, 21:56 co się dziwić lady została dzisiaj olana przez swego ulubieńca to i wyje do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
z_daleka Re: faktycznie 2 niesmaczne zboki 28.04.07, 22:21 Jedzie baba na rowerze. Walneła w słup. I mówi: Przecież trąbiłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: faktycznie 2 niesmaczne zboki 28.04.07, 22:29 widze, rachelcia, ze ci zabanwali starego nika i se zmienilas.... nu, nie strasznie, ostatecznie tylko kreska ze srodka poszla w dol.... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
maglara Re: faktycznie 2 niesmaczne zboki 28.04.07, 22:31 dana, szabat sie skonczyl, ze mozesz klepac ? Odpowiedz Link Zgłoś
i_love_2_bike Re: faktycznie 2 niesmaczne zboki 28.04.07, 22:54 dana33 napisała: > widze, rachelcia, ze ci zabanwali starego nika i se zmienilas.... nu, nie > strasznie, ostatecznie tylko kreska ze srodka poszla w dol.... :)))) ano biednemu to zawsze wiatr kreski z oczu zwiewa.musze miec face lift,abut time przyjaciolko ma:) Odpowiedz Link Zgłoś
mahdi.bonhomme Re: A ja grzeczna dziewczynka 28.04.07, 23:03 Do towarzystwa: www.gwiazdy.com.pl/39_98/32.htm pl.wikipedia.org/wiki/Monica_Lewinsky Odpowiedz Link Zgłoś