Gość: klo IP: 216.254.136.* 25.07.03, 18:34 ZATLUC 1-2 OKUPANTOW / DZIEN Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meerkat Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: 152.75.142.* 25.07.03, 18:41 Białoruskie prostytutki (ulubienice braci) będę chyba niezbędne do zidentyfikowania krytycznie ważnych członków zabitych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przejrzysty Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.net36.samart.co.th 25.07.03, 19:19 To cały komentarz na który cię stać, ty idioto? Czy raczej jest to odzywka półgłówka, któremu tata dał dostęp do sieci? Ja stawiam na to drugie. Gość portalu: meerkat napisał(a): > Białoruskie prostytutki (ulubienice braci) będę chyba niezbędne > do zidentyfikowania krytycznie ważnych członków zabitych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.punkt.pl 25.07.03, 19:28 Gość portalu: przejrzysty napisał(a): > To cały komentarz na który cię stać, ty idioto? Czy raczej jest > to odzywka półgłówka, któremu tata dał dostęp do sieci? Ja > stawiam na to drugie. > > przejrzysty i pryncypialny (hłe ...) > Gość portalu: meerkat napisał(a): > > > Białoruskie prostytutki (ulubienice braci) będę chyba > niezbędne > > do zidentyfikowania krytycznie ważnych członków zabitych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Abracadabra Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.sympatico.ca 25.07.03, 18:54 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1274920&kat1342 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.D. Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.mco.bellsouth.net 25.07.03, 19:24 Gość portalu: klo napisał(a): > ZATLUC 1-2 OKUPANTOW / DZIEN >> Do niedawna nawet i biustonosz nie pokazywali na golym ciele, tylko na sweterku, a teraz paraduja z ohydnymi zdjeciami nieboszczykow na kazdym dzienniku, czy stronie w Internecie! Oto do czego doprowadzilo zydostwo ze swoja kultura! Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. MYSZA - Żydostwo??? IP: *.asm.bellsouth.net 26.07.03, 14:56 Jeszcze raz apeluję o mniej paranoi i lepszy język. Jan K. Gość portalu: A.D. napisał(a): > Gość portalu: klo napisał(a): > > > ZATLUC 1-2 OKUPANTOW / DZIEN > > > > >> Do niedawna nawet i biustonosz nie pokazywali na golym ciele, tylko na > > sweterku, a teraz paraduja z ohydnymi zdjeciami nieboszczykow na kazdym > dzienniku, czy stronie w Internecie! Oto do czego doprowadzilo zydostwo ze > swoja kultura! Tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ficino Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.ny5030.east.verizon.net 25.07.03, 19:29 Gość portalu: klo napisał(a): > ZATLUC 1-2 OKUPANTOW / DZIEN masz racje...ludzie Saddama nie maja prawa zyc:) Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie 25.07.03, 20:05 to ciagle pokazywanie trupow przez amerykanow wskazuje jak bardzo sa zdesperowani. swoja droga ciekawe jest jak postep techniczny zmienil metody zastraszania ludnosci w czasach II wojny wieszano goscia z napisem na szyji za co wisi (podteks " zrobimy z tobo to samo jak nie bedziesz siedzial cicho") dzis funkcje ta przejela tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Irakijczycy chca przeciagniecia trupow ulicami. IP: *.rasserver.net 26.07.03, 18:51 kyle_broflovski napisał: > to ciagle pokazywanie trupow przez amerykanow wskazuje jak bardzo sa > zdesperowani. > > swoja droga ciekawe jest jak postep techniczny zmienil metody zastraszania > ludnosci w czasach II wojny wieszano goscia z napisem na szyji za co wisi > (podteks " zrobimy z tobo to samo jak nie bedziesz siedzial cicho") > > dzis funkcje ta przejela tv Nieskutecznie. Wielu Irakijczykow twierzi ze uwierza dopiero wtedy, kiedy truchla obu bambini pwzywiozane zostano lina do samochodow i przeciagniete ulicami Bagdadu. Czemu nie, lina pewnie wytrzyma, ale zewloki dlugo nie potrwaja. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 666 Re: Irakijczycy chca przeciagniecia trupow ulicam IP: *.home.cgocable.net 27.07.03, 13:43 Sadystyczny pedal zawse gotowy do kazdej uslugi oto meerkat. Jedz wiec smieciu do Bagdadu i wynajmij sie jako nekrofilny obciagacz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia FOTKI TUTAJ >>>> IP: *.mad.east.verizon.net 25.07.03, 20:06 tajnedokumenty.com/iraq7.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: tak moze wygladac kazdy przeciwnik IP: *.NYCMNY83.covad.net 25.07.03, 20:14 wiec strach bedzie tak dlugo w Iraku, wsrod Arabow, muzulmanow, chrzescian, narodow swiata, jak dlugo WMD jest w rekach kryminalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: militarysta A jak będzie wyglądał po śmierci Saddam? IP: 152.75.142.* 25.07.03, 20:51 Gość portalu: a napisał(a): > wiec strach bedzie tak dlugo w Iraku, wsrod Arabow, muzulmanow, chrzescian, > narodow swiata, jak dlugo WMD jest w rekach kryminalistow. W rękach Udeja, i Kuseja już nie jest, a ich tatuś też już nie ma nad nią kontroli tylko gdzieś w schronie się kuli. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: zastanow sie jak ty bedziesz wygladal? IP: *.NYCMNY83.covad.net 25.07.03, 21:48 i popatrz sie w lustro. Nikogo to interesuje. Zastanowmy sie tylko jak usunac maniaka od wladzy ktora przywlaszczyl sobie przez cyganstwo wyborcze. Te detaliczne zdjecia sa ohydne i swiadcza o celach tych ktorzy robia ta prezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat Czy Saddam bedzie dobrze wygladal jako truposz? IP: *.rasserver.net 25.07.03, 22:57 Gość portalu: a napisał(a): > i popatrz sie w lustro. Nikogo to interesuje. Zastanowmy sie tylko jak usunac > maniaka od wladzy ktora przywlaszczyl sobie przez cyganstwo wyborcze. > Te detaliczne zdjecia sa ohydne i swiadcza o celach tych ktorzy robia ta > prezentacje. To jak ja bede wygldal po smierci nikogo nie interesuje. Natomiast jak bedzie wygladal Saddam, ktory istotnie przywlaszczyl sobie wladze, jest interesujace. Dlaczego, jak myslisz, ludzie nadal ida ogladac truchlo tego zbrodniarza Uljanowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: ten co przywlaszczyl sobie wladze IP: *.NYCMNY83.covad.net 25.07.03, 22:59 dalej jest u wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. Re: zastanow sie jak ty bedziesz wygladal? IP: *.asm.bellsouth.net 26.07.03, 14:54 Radzę przerwać męczarnie i przenieść się z USA na Kubę. Tam władzę sprawuje taki facio, który nie potrzebował "cygaństwa" do jej objęcia. Jan K. Gość portalu: a napisał(a): > i popatrz sie w lustro. Nikogo to interesuje. Zastanowmy sie tylko jak usunac > maniaka od wladzy ktora przywlaszczyl sobie przez cyganstwo wyborcze. > Te detaliczne zdjecia sa ohydne i swiadcza o celach tych ktorzy robia ta > prezentacje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjb Re: A jak będzie wyglądał po śmierci Saddam? IP: *.cable.mindspring.com 27.07.03, 02:40 Gość portalu: militarysta napisał(a): > Gość portalu: a napisał(a): > > > wiec strach bedzie tak dlugo w Iraku, wsrod Arabow, muzulmanow, chrzescian > , > > narodow swiata, jak dlugo WMD jest w rekach kryminalistow. > > > W rękach Udeja, i Kuseja już nie jest, a ich tatuś też już nie ma nad nią > kontroli tylko gdzieś w schronie się kuli. :) jalosd tej WMD nie moga znalezc gdziekolwiek w Iraku amieli takie niezbite dowody, takie same dowody ze ty wiesz co piszesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zez Re: FOTKI TUTAJ >>>> I tu tez www.irak.pl IP: *.proxy.aol.com 26.07.03, 19:03 Jestem wzruszony , okropnosc , Komu i po co to ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natalia Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.03, 23:21 Ja rozumiem, że Amerykanie mieli swoje powody, dla których pokazali zdjęcia zabitych. W końcu zwyczaj obnoszenia odciętych głów zabitych wrogów, choć ohydny, ma długą tradycję. Dlatego zastosowanie go we współczesnej formie dla przekonania Irakijczyków mogę zrozumieć. Ale za nic nie mogę zrozumieć, dlaczego ja, w Polsce, mam oglądać na pierwszej stronie gazety zdjęcia zmasakrowanych trupów ludzi, o których wczoraj usłyszałam pierwszy raz w życiu. Polityką co prawda się nie interesuję, ale nawet gdyby, to w zupełności wystarczyłaby mi informacja bez zdjęć. Uważam, że Gazeta publikując te zdjęcia, w dodatku na pierwszej stronie, wykazała się z wyjątkowym brakiem wyczucia i dobrego smaku. Dobrze, że nie mam dzieci, bo nie wiem, jakbym zareagowała, gdyby musiały to oglądać... Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slavek Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.bos.east.verizon.net 25.07.03, 23:57 Dlaczego nie pokazujecie zdjec synow Saddama?Mozna je przeciz zobaczyc na CNN czy BBC? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abra Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.nas1.oakbrook1.il.us.da.qwest.net 26.07.03, 02:20 sprytnie to sobie wymyślili. wydadzą ciało komuś z rodziny.... liczą , że przyjdzie saddam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.proxy.aol.com 26.07.03, 02:28 piekne ryje !!! Tak powinien kazdy arab wygladac wkrotce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan K. Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.asm.bellsouth.net 26.07.03, 14:57 99.99% Arabów to bardzo mili i porządni ludzie. Jan K. Gość portalu: jojo napisał(a): > piekne ryje !!! Tak powinien kazdy arab wygladac wkrotce !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojejku Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.03, 16:25 Gość portalu: Jan K. napisał(a): > 99.99% Arabów to bardzo mili i porządni ludzie. > Jan K. > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > piekne ryje !!! Tak powinien kazdy arab wygladac wkrotce !!! -------------- Z tym odsetkime przemilych Arabow to zdrowo przesadziles. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat 100% glosowalo na Saddama IP: *.rasserver.net 26.07.03, 18:48 Gość portalu: Ojejku napisał(a): > Gość portalu: Jan K. napisał(a): > > > 99.99% Arabów to bardzo mili i porządni ludzie. > > Jan K. > > > > > > Gość portalu: jojo napisał(a): > > > > > piekne ryje !!! Tak powinien kazdy arab wygladac wkrotce !!! > -------------- > Z tym odsetkime przemilych Arabow to zdrowo przesadziles. Jan K, ma racje, np. w Iraku na przemilego Saddama glosowalo pelne 100% procent ludnosci. Nawet w Ukladzie Warszawskim takiej sympatii dla wladz nie bylo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www.irak.pl Wychodząc z Iraku - najlepiej przekonać... IP: *.tele2.pl 26.07.03, 22:50 www.irak.pl BUSZ HONOR OJCZYZNA... Dość tej hipokryzji, pachołki Exxonu! Adaś Michnik - nasz dawny idol - w CFR u D.Rockefellera, CEO Exxonu Mobilu oraz przy zbrojeniówce, baronach naftowych i CIA w bojkotowanym powszechnie przez irackich uchodźców Comitee for Liberating Iraq wraz z gangiem fanatycznych prosyjonistycznych ultraprawicowych neokonserwatystów - podpuścił komuchów do bezprawnej wojny z dawnym agentem CIA, Husseinem ... Ale się poukładało! God bless Exxon's petroleum, żegnaj dawny nasz Mochnacki z podziemia... Wiedza o zbrodniach rezimu nie powstrzymywała Busha seniora od dozbrajania go latami, mimo licznych protestów AMnesty Int. Bush senior jeszcze tłumił powstanie 1991 razem z Husseinem, obawiając się dojścia do władzy szyitów. Na Iran szedł z nim razem przez Halabdżę. Handlował intensywnie jeszcze długo po wojnie irańskiej: dlatego Bush junior musiał ocenzurować obecnie raport do Rady Bezp.ONZ. Oto cząstkowa lista firm, wspierających Husseina długo po Halabdży (w której notabene obie strony konfliktu - Iran-contras! -użyły gazów chem. produkcji USA i przy aktywnym wsparciu ameryk. helikopterów po stronie irackiej): Oto kto sprzedawał gazy chemiczne dla Iraku: głównie firmy USA, m.in. "SEARLE" Donalda Rumsfelda; dlatego USA ocenzurowało 12 000 stron raportu irackiego, podając do ONZ tylko 8000 stron - USA censors Iraq Report Die Tageszeitung podaje listę korporacji US, które zaopatrywały Irak w broń (nuclear, chemical, biological, and missile technology, prior to 1991) U.S. corporations involved... A - nuclear K - chemical B - biological R - rockets (missiles) 1) Honeywell (R,K) 2) Spektra Physics (K) 3) Semetex (R) 4) TI Coating (A,K) 5) UNISYS (A,K) 6) Sperry Corp. (R,K) 7) Tektronix (R,A) 8) Rockwell )(K) 9) Leybold Vacuum Systems (A) 10) Finnigan-MAT-US (A) 11) Hewlett Packard (A.R,K) 12) Dupont (A) 13) Eastman Kodak (R) 14) American Type Culture Collection (B) 15) Alcolac International (C) 16) Consarc (A) 17) Carl Zeis -U.Ss (K) 18) Cerberus (LTD) (A) 19) Electronic Associates (R) 20) International Computer Systems 21) Bechtel (K) 22) EZ Logic Data Systems Inc. (R) 23) Canberra Industries Inc. (A) 24) Axel Electronics Inc. (A) Additionally - nearly 50 subsidiaries of foreign enterprises whose arms co- operation. Ministries for defense, energy, trade, and agriculture, as well as the foremost U.S. nuclear weapons laboratories at Lawrence Livermore. Los Alamos, and Sandia, are designated as suppliers for the Iraqi arms programs for A, B, and C-weapons as well as for rockets. This list doesn't include governmental and quasi-governmental agencies that gave technology to Iraq, including the Pentagon, Lawrence Livermore Laboratories, Sandia Labs, Los Alamos, and the Centers for Disease Control. Source: Die Tageszeitung (Berlin daily newspaper) Wiele z tych firm ma uczestniczyć tym razem w "odbudowie" zbombardowanego Iraku i "uszkodzonych" rafinerii. "Exxon -Mobil" - "Esso" Rockefellera (Standard Oil) współpracował z IG Farben III Rzeszy Niemieckej; David Rockefeller jest obecnie honorowym presesem wpływowej Council on Foreign Relations,intelektualnego "motoru" obecnej wojny, a Adam Michnik - członkiem Grupy Doradczej. Rada Stosunków Zagranicznych - Council on Foreign Relations (CFR) www.cfr.org Condoleezza Rice (Chevron Texaco), Bush junior i Bush senior, były szef CIA (Enron, Unocal, Halliburton, Harken oraz spółka Carlyle - z ojcem Ben Ladena i samym Osamą Ben Ladenem, jak również spółka Arbusto, którą od bankructwa uratowało zatrudnienie Ben Ladena w charakterze konsultanta i umożliwiło start Busha j. w wyborach), wiceprezydent Dick Cheney (Halliburton) z otwartym procesem o oszustwa w ww. firmie, i "ciała doradcze": Henry Kissinger, zbrodniarz wojenny, 16 letni członek SS - Hitlerjugend (doradca Unocalu, CFR), David Rockefeller, honorowy szef wpływowej "Council of Foreign Relations" - Rady Stosunków Zagranicznych, CFR, która splamiła się od 1921 wieloma zbrodniczymi akcjami, właściciel m.in. agencji prasowej Reuters i AP oraz Exxonu i kilkuset "podległych" firm (w Europie - Esso, czyli dawny Standard Oil, w czasie II wojny światowej w fuzji handlowej z IG Farben Rzeszy Niemieckiej, gigantem chemicznym produkującym m.in. Zyklon B do Auschwitz, obecnie podzielonym na BASF, Agfa, Hoechst, itd.) mają "żywotne" interesy w Iraku. Najlepiej widać było intencje "wyzwalania" Irakijczyków owych baronów naftowych w 1991 przy zmasakrowaniu szyitów z helikopterów US ręka w rękę z Husseinem. www.irak.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wers Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:02 Za dwa dni, w każdym salonie figur woskowych, będzie można oglądać nie tylko synów ale i samego ojca. Czy amerykanie do końca już powariowali, że stosują tak prymitywne formy propagandy. O braku procesu już nie wspomnę, bo już nic nie może dziwić po tym, co się ostatnio dzieje, jest i nie ma zarazem. Broń MS jest, czy nie ma. Szeregowiec była, czy nie była bohaterką. itd. Można mnożyć przykłady. Jeśli ktoś jeszcze nie zrozumiał, że Amerykanie mocno przesadzają, to musi być wyjątkowo zaślepiony i uparty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWY Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.proxy.aol.com 26.07.03, 23:09 Gość portalu: Wers napisał(a): > Za dwa dni, w każdym salonie figur woskowych, będzie można > oglądać nie tylko synów ale i samego ojca. Czy amerykanie do > końca już powariowali, że stosują tak prymitywne formy > propagandy. O braku procesu już nie wspomnę, bo już nic nie może > dziwić po tym, co się ostatnio dzieje, jest i nie ma zarazem. > Broń MS jest, czy nie ma. > Szeregowiec była, czy nie była bohaterką. > itd. > Można mnożyć przykłady. > Jeśli ktoś jeszcze nie zrozumiał, że Amerykanie mocno > przesadzają, to musi być wyjątkowo zaślepiony i uparty. Niech zyje Ostroleka,mnie mama pod lasem na wsi lomzynskiej poczela a urodzila w rowie pod Ostroleka,jestesmy ziemlaki no nie Wers ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wers Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.03, 23:15 Ze mną było odwrotnie. W rowie pod Ostrołęka mnie poczęła, a urodziłem się pod lasem. Nie wiem czy taka różnica Ci przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kjb Re: Amerykanie pokazali ciała Udaja i Kusaja dzie IP: *.cable.mindspring.com 27.07.03, 02:47 Gość portalu: CIEKAWY napisał(a): > Gość portalu: Wers napisał(a): > > > Za dwa dni, w każdym salonie figur woskowych, będzie można > > oglądać nie tylko synów ale i samego ojca. Czy amerykanie do > > końca już powariowali, że stosują tak prymitywne formy > > propagandy. O braku procesu już nie wspomnę, bo już nic nie może > > dziwić po tym, co się ostatnio dzieje, jest i nie ma zarazem. > > Broń MS jest, czy nie ma. > > Szeregowiec była, czy nie była bohaterką. > > itd. > > Można mnożyć przykłady. > > Jeśli ktoś jeszcze nie zrozumiał, że Amerykanie mocno > > przesadzają, to musi być wyjątkowo zaślepiony i uparty. > Niech zyje Ostroleka,mnie mama pod lasem na wsi lomzynskiej poczela a urodzila > w rowie pod Ostroleka,jestesmy ziemlaki no nie Wers ? co ma wspolnego Ostroleka z pogladami Wers, posuwanie sie do takich aluzji swiadczy tylko o braku argumentow i wlasnych pogladow, twoje myslenie jest tak plytkie jak Buszka i Rumsfeldka, nudzili o tej BMR, alqaidzie, wolnosci i niesieniu demokracji ze az sie sluchac nie chce ich i ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
gabrielacasey I jeszcze o Kurdach. W ktorych zagazowaniu 27.07.03, 03:42 pomogli. Ale kto by sie drobiazgami przejmowal... Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia a to sqrwysyny 27.07.03, 12:42 Jeebbaannee. Nowocześni kolonizatorzy. W 19w jebanie kolonii polegało na exploatacji bogactw naturalnych za "koraliki". Teraz Neokolonializm polega na tym samym. USA będzie pompowało iracką ropę za ochłapy jak sieć telefonii komórkowej lub nowe drogi. It makes me sick. Polska była kolonią Niemców, Austiaków i Rosjan w 18 i 19 w. Teraz amerykanie zdobywają nowe kolonie w postaci Iraku. (Jestem dalka od emocji domowego klikacza. Byłam w Iraku dwa razy w latach 90tych i troszkę wiem nt tego kraju, kultury, ludzi. Wiele widziałam, trochę mogę powiedzieć na ten temat. Qndzia podrózniczka. Odpowiedz Link Zgłoś