Dodaj do ulubionych

Do wojo i Hansa

IP: *.publishnet.nl 02.07.01, 19:10
Sluchajcie czubki.
od czasu jak zaczeliscie sie wyzywac na tym forum, drastycznie spadla liczba postow.
w kolko to samo,,,,.....pederasta,zboczeniec,folsksdojcz itd itd itd.
ile mozna.
opamietajcie sie .

Obserwuj wątek
    • grabarz Re: Do wojo i Hansa 02.07.01, 19:17
      Może by tak jakš� petycję? Ale to i tak nic nie da. A może poprosić Gazetę o moderatora?
      • grabarz Re: Do wojo i Hansa 02.07.01, 19:18
        Chyba trzeba po prostu ignorować...
        • Gość: camel Re: Do wojo i Hansa IP: *.dip.t-dialin.net 02.07.01, 20:02
          tego debila Hansa nie mozna zniesc. teraz zapaletal sie na forum mezczyzna..

cze nie mozna mu ograniczyc dostepu????

przeciez to chory psychopata.

camel
          • grabarz Re: Do wojo i Hansa 02.07.01, 20:23
            Ignorować, ignorować, ignorować. Znudzi się i sobie pójdzie. Wiem - przesadziłem z optymizmem. Ale mimo wszystko - ignorować.
            • Gość: Viola Re: Do wojo i Hansa IP: 192.168.0.* / *.pp.com.pl 04.07.01, 14:38
              Też bym chciała być tak opanowana jak Ty! Powiedz, jak to zrobić, czasami aż
              ręce świerzbią... do klawiatury, rzecz jasna!
              • grabarz Re: Do wojo i Hansa 04.07.01, 15:09
                Wkurza mnie to, ale to tylko spam.
                Czlowiek przebywa w roznych srodowiskach i rozmawia z roznymi ludzmi. M.in. stad bierze sie tolerancja. Oczywiscie tolerowanie pewnych zachowan byloby grzechem, ale wtedy odzywa sie silny wewnetrzny glos, ktory mowi "Jestes bydle rozumne, nie chcesz chyba sie upodlic?". Poza tym mam taka prace, ze dawno wyladowalbym w szpitalu, gdybym reagowal na te pierdoly. W moim fachu liczy sie spokoj - spokoj grabarza ;)) A powaznie - takie mam podejscie do zycia. Tylko czasem, kiedy juz nie moge - niszcze wszystko :))
                Pozdrawiam i zycze spokoju
    • Gość: HANS SHALOM, SHALOM zydowski pederasto WOJO pod wieloma portlandu imionami IP: *.orlando-04rh16rt.fl.dial-access.att.net 04.07.01, 15:07
      SHALOM, SHALOM zydowski pederasto WOJO!!
      pod wieloma portlandu imionami
    • Gość: TLUK Re: Do wojo i Hansa IP: *.hud.gov 06.07.01, 21:35
      On sie sam usunie gdy :

1.nie bedziesz otwierala nowego watku na temat Hansa i innych
      2. nie bedziesz czytac i odpowiadac na te brednie
      3. wlaczac sie rzeczowo do dyskusji, te jastrzebie tylko
      reaguja gdy sie ich posyca glupota
      4. zgadaza sie z nimi np. masz racje , masz racje, , masz racje...
      albo tak , tak, tak, tak, tak , tak , tak, tak, tak, tak ...
      5. wymysl cos co wszystkich bedzie rozweselac, te tluki nie znosza smiechu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka