Dodaj do ulubionych

Sprawa zydowska

IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.03, 14:10
Mnie tez ida niektorzy Zydzi na nerwy i to do tego ci ktorzy sa na pierwszych
stronach gazet jak FRIEDMANN; Marcel Reinicki, Czy ci w Ameryce ktorzy swoimi
portfelami kieruja cala politykierska banda na Swiecie.
Jest mi naprawde zal tych Zydow ktorzy zyja w Izraelu i mysla ze walcza o
wielka sprawe a sa tylko marionetkami w rekach tych bogatych wspolwyznawcow
takich jak Dana czy Tomek.Mialem kolege w pracy Zyda z Bielska byl to naprawde
wspanialy czlowiek, a w koncu czy to jest wazne czym kto jest? Wazne jest
tylko jakim jest czlowiekiem.
Obserwuj wątek
    • puls Debilku z IP: *.dip.t-dialin.net i Polacy i Zydzi 25.08.03, 14:15
      maja ciebie gdzies , notabene znowu zmieniles nik , smieciu.

Apel do "ratujacych" PL piszacych z zagranicy

Ciekawy apel do niektorych balamucacych na forum.

&_DO WSZYSTKICH_SIEJACYCH_NIENAWISC_NIEDOROBKOW_PODOBNO_POLAKOW_!!!!!!
      adres: *.com
      Gość: POLAK 16-07-2001, 06:30:10 odpowiedz na list odpowiedz cytując

MIESZKACIE QUTASY ZA GRANICA .
      PRZYNOSICIE NAM POLAKOM I POLSCE WSTYD SWOIM
      GLEDZENIEM I ANTYZYDOWSKIMI BREDNIAMI ,
      W POLSCE NIE MOGLISCIE NIC OSIAGNAC BO KOMUCHY
      I OCZYWISCIE ZYDZI (MITYCZNI , BO SA WSZEDZIE )
      WAM PRZESZKADZALI ,
      ZA GRANICA JESTESCIE QUTASY TANIA SILA ROBOCZA
      I ZNOWU TO ZYDZI I MASONI WAM PRZESZKADZAJA .
      NIGDY NIC BYSCIE NIE OSIAGNELI ( Z ZYDAMI I
      BEZ ZYDOW ) BO JESTESCIE OGRANICZONE DEBILE .
      JESTESCIE NIEUKI , SPIRYTUSIKI , BROWARKI ,
      PRYMITYWY ZAKOMPLEKSIONE .
      BABY WAM NIE DAJA TO ZYDZI WINNI , POWIEM
      WAM PRAWDE QUTASY , NIE DAJA BO SMIERDZICIE
      POTEM , NIE MA O CZYM Z WAMI ROZMAWIAC I NAWET
      WYBZYKAC DOBRZE NIE POTRAFICIE .
      JEDNYM SLOWEM KANAL DRODZY RODACY !!!
      TO CO WAM ZOSTAJE TO GLEDZIC TUTAJ NA ZYDOW .
      Prasy i tak nie czytacie bo po minucie glowa
      was boli .
      Zalosne miernoty spojrzcie w lustro !!!!
      Co widzicie ???
      POLSKA WAS NIE POTRZEBUJE I
      WASZYCH ZBOCZONYCH RAD !!!!
      CZYLI PIES WAS EEBAL KOLEDZY
      STRZELCIE SOBIE NA OBCZYZNIE
      BROWARKA I IDZIE SPAC !!!!!!!

PRAWDZIWY DUMNY POLAK

• Gość: Gość portalu: dana33 Re: Sprawa zydowska IP: *.jazo.org.il 25.08.03, 15:05
      Gość portalu: polit napisał(a):

> Mnie tez ida niektorzy Zydzi na nerwy i to do tego ci ktorzy sa na pierwszych
      > stronach gazet jak FRIEDMANN; Marcel Reinicki, Czy ci w Ameryce ktorzy swoimi
      > portfelami kieruja cala politykierska banda na Swiecie.
      > Jest mi naprawde zal tych Zydow ktorzy zyja w Izraelu i mysla ze walcza o
      > wielka sprawe a sa tylko marionetkami w rekach tych bogatych wspolwyznawcow
      > takich jak Dana czy Tomek.Mialem kolege w pracy Zyda z Bielska byl to naprawde
      > wspanialy czlowiek, a w koncu czy to jest wazne czym kto jest? Wazne jest
      > tylko jakim jest czlowiekiem.

nu, dawno cie nie bylo.....wiec sluchaj, sprawa wyglada tak: jasne ze cie
      niektorzy denerwuja, ale to nie tylko zydzi nie? wiec mozesz np normalnie
      napisac, ze denerwuje cie friedmann, reinicki i jeszcze paru innych. natomiast
      nie rozumiem, dlaczego zal ci nas, tych co mieszkaja w israelu. nie jest nam
      znow tak zle, nie przesadzajmy, jak mowi ogrodnik. takimi marionetkami tez nie
      jestesmy. jest tu pelno na forum, ktorzy uwazaja, ze my rzadzimy swiatem....
      no i wlasnie, to nie ma znaczenia, kto kim jest, wiec mozesz tez napisac, ze
      ten facet z bielska byl wspanialym a nie zyd z bielska, nie?
      • Gość: Tomek44 Re: Sprawa zydowska IP: 213.8.97.* 25.08.03, 15:15
        Gość portalu: Gość portalu: dana33 napisał(a):

> Gość portalu: polit napisał(a):
        >
        > > Mnie tez ida niektorzy Zydzi na nerwy i to do tego ci ktorzy sa na pierwsz
        > ych
        > > stronach gazet jak FRIEDMANN; Marcel Reinicki, Czy ci w Ameryce ktorzy sw
        > oimi
        > > portfelami kieruja cala politykierska banda na Swiecie.
        > > Jest mi naprawde zal tych Zydow ktorzy zyja w Izraelu i mysla ze walcza o
        > > wielka sprawe a sa tylko marionetkami w rekach tych bogatych wspolwyznawco
        > w
        > > takich jak Dana czy Tomek.Mialem kolege w pracy Zyda z Bielska byl to napr
        > awde
        > > wspanialy czlowiek, a w koncu czy to jest wazne czym kto jest? Wazne jest
        >
        > > tylko jakim jest czlowiekiem.
        >
        > nu, dawno cie nie bylo.....wiec sluchaj, sprawa wyglada tak: jasne ze cie
        > niektorzy denerwuja, ale to nie tylko zydzi nie? wiec mozesz np normalnie
        > napisac, ze denerwuje cie friedmann, reinicki i jeszcze paru innych.
        natomiast
        > nie rozumiem, dlaczego zal ci nas, tych co mieszkaja w israelu. nie jest nam
        > znow tak zle, nie przesadzajmy, jak mowi ogrodnik. takimi marionetkami tez
        nie
        > jestesmy. jest tu pelno na forum, ktorzy uwazaja, ze my rzadzimy swiatem....
        > no i wlasnie, to nie ma znaczenia, kto kim jest, wiec mozesz tez napisac, ze
        > ten facet z bielska byl wspanialym a nie zyd z bielska, nie?

Dana jemu nie nas zal. Jemu zal, ze nas maja.

• maniekxxx Re: Sprawa zydowska 25.08.03, 15:25
          zal ze nas maja a to ciekawe? ale gdzie niby maja
          miec w ZOO w D...e ? nu kak gdie?
          • Gość: Tomek44 Re: Sprawa zydowska IP: 213.8.97.* 25.08.03, 15:45
            maniekxxx napisał:

> zal ze nas maja a to ciekawe? ale gdzie niby maja
            > miec w ZOO w D...e ? nu kak gdie?

To nie ja napisalem, to polit
            ...Jest mi naprawde zal tych Zydow ktorzy zyja w Izraelu i mysla ze walcza o
            wielka sprawe a sa tylko marionetkami w rekach tych bogatych wspolwyznawcow
            takich jak Dana czy Tomek...
            • Gość: polit Re: Sprawa zydowska IP: *.dip.t-dialin.net 25.08.03, 16:20
              Powiedz mi Tomciu o jaka sprawe walczysz? Pamietaj o tym ze ci Palestynczycy
              tez sa ludzie.
              A teraz tylko male przypomnienie. Kiedys na tym forum znalazlem artykol o
              finansach Hitlera( nie chce sie wglebiac bo wrzawa bylaby za wielka), jednym
              slowem bylo pokazane ze" Pieniadze nie smierdza" . W ostatnia niedziele na
              "Phenix-sie" pokazane bylo finansowanie "Rewolucji pazdziernikowej" przez
              finansistow "niemieckich" Kwota 150 milionow Reichsmark.Przejdzmy do czasow
              terazniejszych.Wykupowanie europejskiego( czy tylko?)przemyslu przez finansjere
              swiatowa i niszczenie tego przemyslu.Zaden bezrobotny nie kupi auta, telewizora
              a wiec produkujacy te dobra zostaja znow bezrobotnymi itd kolko sie toczy.
              Jezeli ktos nie nazwie tego recesja to jest ignorantem.Towarzyszace objawy
              tego wszystkiego sa narazie skoki akcji z tendencja "dolowania" i teraz prosze
              porownac rok 1929 i 2003 a potem poczytac historie.Dana, Tomek chyba nie
              chcecie mi zaprzeczyc ze gro finansjery Swiatowej lezy w rekach zydowskich tak
              jak przed wojna? Zeby wasza dume troche przytempic to przeczytajcie sobie
              historie MSS "St Luis" i co powiedzieli Zydzi amerykanscy o Zydach z Europy po
              dojsciu Hitlera do wladzy.Historie z poszczegolnych okresow nie mozna brac
              wybiorczo ale jako caly kompleks.Tomek jak bedziesz gotowy z swoimi wrogami to
              przyjdz do mnie ja tez mam paru.
              • fredzio54 Re: Sprawa zydowska 25.08.03, 16:25
                Gość portalu: polit napisał(a):

> Powiedz mi Tomciu o jaka sprawe walczysz? Pamietaj o tym ze ci Palestynczycy
                > tez sa ludzie.
                > A teraz tylko male przypomnienie. Kiedys na tym forum znalazlem artykol o
                > finansach Hitlera( nie chce sie wglebiac bo wrzawa bylaby za wielka), jednym
                > slowem bylo pokazane ze" Pieniadze nie smierdza" . W ostatnia niedziele na
                > "Phenix-sie" pokazane bylo finansowanie "Rewolucji pazdziernikowej" przez
                > finansistow "niemieckich" Kwota 150 milionow Reichsmark.Przejdzmy do czasow
                > terazniejszych.Wykupowanie europejskiego( czy tylko?)przemyslu przez
                finansjere
                >
                > swiatowa i niszczenie tego przemyslu.Zaden bezrobotny nie kupi auta,
                telewizora
                >
                > a wiec produkujacy te dobra zostaja znow bezrobotnymi itd kolko sie toczy.
                > Jezeli ktos nie nazwie tego recesja to jest ignorantem.Towarzyszace objawy
                > tego wszystkiego sa narazie skoki akcji z tendencja "dolowania" i teraz
                prosze
                > porownac rok 1929 i 2003 a potem poczytac historie.Dana, Tomek chyba nie
                > chcecie mi zaprzeczyc ze gro finansjery Swiatowej lezy w rekach zydowskich
                tak
                > jak przed wojna? Zeby wasza dume troche przytempic to przeczytajcie sobie
                > historie MSS "St Luis" i co powiedzieli Zydzi amerykanscy o Zydach z Europy
                po
                > dojsciu Hitlera do wladzy.Historie z poszczegolnych okresow nie mozna brac
                > wybiorczo ale jako caly kompleks.Tomek jak bedziesz gotowy z swoimi wrogami
                to
                > przyjdz do mnie ja tez mam paru.
                ten typ z dozo chlal w kopalni bal sie cimnosci brak powietrza wode i totalnie
                zdurnial na slaska zawsze byla dziadostwo i ciemnosci.
                Misken beemet meszuga !
              • Gość: dana33 Re: Sprawa zydowska IP: *.adsl.actcom.co.il 25.08.03, 22:20
                polit, jak babcie kocham, co ty tu wypisujesz za idiotyzmy?
                ale jesli chcez, to prosze, nie jestes pierwszy, ktory
                pisze, jak zydzi rzadza finansami swiata. wiec tak, po
                pierwsze, to co cie boli? siedzisz sobie w niemczech, jak
                widac z adresu ip i tam jest calkiem niezle, wiec o co
                chodzi? a po drugie, to jak masz jeszcze wakacje, to
                pojedz sobie do londynu, na kazdej drugiej bramie masz od
                gory do dolu tabliczki z nazwiskami arabskimi lekarz,
                adwokatow, real estate, co ci do glowy nie wpadnie to tam
                znajdziej. harrod's w rekach arabskich, szkoly, meczety,
                arabskie cmentarze... jak karolek w d dostanie razem ze
                swoja kamilka, to nastepny krol bedzie nie willi tylko ali.
                otworz oczy, z zydami lepiej, przynajmniej mowia po polsku.
                • Gość: polit Re: Sprawa zydowska IP: *.dip.t-dialin.net 27.08.03, 18:23
                  Dana siedze sobie w Niemczech i widze co sie dzieje, dlatego mowie kolegom
                  ze Niemcy kapna sie co jest grane dopiero jak polki w Aldiku beda puste a to
                  juz bedzie za pozno!Dana prosze Was jezeli jest temat niewygodny to nie robcie
                  z przeciwnikow czy lepiej powiedziec z dyskutantow antysemitow czy idiotow bo
                  to jest modne ale
                  glupie.www.kki.krakow.pl/piojar/polemiki/novus/novus.html
                  Mozemy przykladowo podyskutowac czy dane podane pod tym adresem sa prawdziwe
                  a moze ktos podac inne dane.Problem jednak istnieje bo jak popatrzymy na ten
                  Swiat to jest on glupszy niz sie spodziewalismy.I prosze Was jeszcze raz nie
                  robcie z niezydow rasistow, bo to nie jest rozwiazanie.
    • fredzio54 Re: Sprawa zydowska 25.08.03, 15:58
      Gorniku Scheisse Schlessier, nie jeste polakiem i nie czysty niemiec ale
      smierdzic na caly forum.Twoj Bog jest jeden dzien zlotowka nastepne Euro
      ale sie do zydow czepisz , my w Izraelu na takich jak ty nawet nie strzelami bo
      szkoda municje !
    • Gość: Tomek44 Re: Sprawa zydowska IP: 213.8.97.* 25.08.03, 16:27
      Nie odpowiem ci na twoje pytania i nie dam ci satysfakcji. Mozesz prowokowac,
      ale beze mnie.
      CCCP poprawil mi dzisiaj nastroj swoim postem i nie chce go sobie psuc.
      Dobrze wiesz, ze to co piszesz to bzdury i czysta prowokacja. Zaczynasz juz
      jak AD, a kiedys myslalem, ze jestes calkiem do rzeczy i na dodatek jestesmy
      krajanami.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka