very_famous 28.05.04, 19:26 Niewyspana, oczy się same zamykają. Może kawa mnie dotrzyma do nocy? Ktoś też tak ma? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adhamah Re: Wieczorna kawęcja 28.05.04, 19:28 very_famous napisała: > Niewyspana, oczy się same zamykają. Może kawa mnie dotrzyma do nocy? > Ktoś też tak ma? Do braku snu już się przyzwyczajam, jeszcze bardzo mi nie przeszkadza. Kawęcji z przyjemnością się napiję Odpowiedz Link
very_famous Re: Wieczorna kawęcja 28.05.04, 19:32 Sen to podstawa mojego normalnego funkcjonowania. Kawa ma mnie postawić do pionu. Odpowiedz Link
adhamah Re: Wieczorna kawęcja 28.05.04, 19:34 very_famous napisała: > Kawa ma mnie postawić do > pionu. Ostatnio zauważyłem, że kawa już na mnie nie działa jakoś środek stymulujący podtrzymanie "funkcji życiowych" Odpowiedz Link
adhamah Re: Wieczorna kawęcja 28.05.04, 19:37 very_famous napisała: > Dlatego trzeba pić jej DUŻOOOO )) Dobry pomysł! Wtedy nie zasnę, bo będę musiał co 5 minut chodzić do WC )) Odpowiedz Link
eulalija Re: Wieczorna kawęcja 28.05.04, 19:41 Nos mi wpada w klawiaturę i wybija literki, za błędy nosa nie odpowiadam.Kawy nie wypiję bo nie będę spała. Odpowiedz Link