j-k latal mi i powiewal , mirmilku 09.08.09, 15:17 podobnie zreszta jak i wczesniej Clinton. ostatnim prezydentem, ktory mial jakikolwiek styl byl Bush-senior... za to lubie ladne dziewczyny, mam nadzieje, ze tobie tez sie, hloopcze, spodobaja :) img.interia.pl/facet/nimg/Maja_cie_muszce_2436246.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k mirmilku, olej tego Busha 09.08.09, 19:29 i wyrzuc z siebie cos n/t tych panienek :) img.interia.pl/facet/nimg/Maja_cie_muszce_2436246.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k Re: mirmilku, olej tego Busha 09.08.09, 21:37 kobieta.absztyfikant napisał: > Izraelki:) to niewazne. wyzwolona kobieta jest przede wszystkim kobieta. niezaleznie od narodowosci :) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: absztyfikant tez pewnie busza nie lubil :)))) 10.08.09, 00:39 Nie lubil, bo to byl imbecyl. Teraz mamy Obame, ktory tez madroscia nie grzeszy. Odpowiedz Link Zgłoś
kylax [...] 09.08.09, 22:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
j-k A jesli chodzi o burki, mirmilku 09.08.09, 22:44 to zdecydowanie dla Twoich kobiecych znajomych, hloopcze, mam takie - godne polecenia :) patdollard.com/wp-content/uploads/burka-girl.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
j-k to mi sie w sumie podoba :) 09.08.09, 22:40 kylax napisał: > Taki namio..., tzn. wyrob kobiecopodobny. > ****************************************** > www.nocaptionneeded.com/wp-content/uploads/2009/06/three-burqas-snapshot.jpg chroni nie tylko przed ciekawskimi spojrzeniami ale takze: przed sloncem deszczem i piachem pustyni. Odpowiedz Link Zgłoś
syn-syna Re: mirmilku, olej tego Busha 10.08.09, 18:30 Moze by cie i pocieszyly tym automatem?! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nu, Mnirmnilku, ja Bisha nie cierpialem.. 10.08.09, 00:33 ..choc rzecz jasna bardziej nie znosze tego kenijskiego murzynka, ktory aktualnie probuje "rzadzic" USA..jakze mu tam? Saddam Hussein Barak Obama? Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Nu, Mnirmnilku, ja Bisha nie cierpialem.. 10.08.09, 00:52 Nie wylamuj sie z szeregu, bo nie dostaniesz premii hehe Saddam Husein Hitler Stalin tak sie u was nazywa :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nu, Mnirmnilku, ja Bisha nie cierpialem.. 10.08.09, 01:04 Dobranoc habibi:) www.ebaumsworld.com/video/watch/774183/ Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A przyjaciolka mojego mlodszego syna.. 10.08.09, 01:08 ..wlasnie se nurkuje w egipskim morzu Czerwonym i targa mna obawa, ze sie tam spąchnie z jakims habibim, czego zreszta Konradowi nie wyrazam slowem:/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: A przyjaciolka mojego mlodszego syna.. 10.08.09, 01:19 Jesli pojechala z mama, to nic mu nie mow, ale jesli z kolezankami, to delikatnie mu to zasugeruj. Lepszy szokujacy koniec niz szok bez konca. www.panoramainternetu.pl/articles/new_chilli_news/455264/Seks_turystyka_Polek__turystyka_romantyczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Przodowniczki, kirwa, rozwoju cywilizacyjnego:/ 10.08.09, 01:45 I co to taka jedna z drugo widzo w takim habibim?!! Toz to najczesciej prawie analfabeta, obarczon rodzina, ktora czeka na jego psi grosz. www.panoramainternetu.pl/articles/new_chilli_news/455264/Seks_turystyka_Polek__turystyka_romantyczna.html Odpowiedz Link Zgłoś
hubert100 Re: Przodowniczki, kirwa, rozwoju cywilizacyjnego 10.08.09, 05:27 Jotka to stary Patelmistrz. Busha nie lubi ale "farbowanej Zydowce" tak patelnie wyszorowal ze swiecila sie jak psu jaja a jak sie zorientowal ze to byla Arabka to tak jezor poparzyl kwasem solnym ze juz bedzie betkotal do konca zycia. Tak ze nie biezcie na serio co belkoto-mowi... Odpowiedz Link Zgłoś