Gość: lukon IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:44 Wielka szkoda :( SPOCZYWAJ W POKOJU. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wts Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.os.kn.pl 28.05.04, 23:02 chwila zadumy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kast Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.05.04, 20:26 Wlasnie... chwila zadumy, odchodzi legenda Slaska Wroclaw a ja jestem tu dopiero trzeci, hym jak latwo kibicom zapomniec o ludziach ktorzy tworzyli cos do czego teraz sie dumnie przyznaja. Jurek Ty nie odszedles, bo nie mogles, bo jestes historia Slaska Wroclaw.Odpoczywaj w spokoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.05.04, 14:14 Gość portalu: kast napisał(a): > Wlasnie... chwila zadumy, odchodzi legenda Slaska Wroclaw a ja jestem tu > dopiero trzeci, forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=13007508 A co to zmieni jak się wpisze nawet 100 osób? Wpisy nic nie znaczą. Każdy zachowuje ludzi w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znajomy z CH Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.dclient.hispeed.ch 30.05.04, 15:52 Jurka znalem bedac w latach 70-tych tzw. nadwornym fotografem w Slasku. Szereg razy fotografowalem jego i cala rodzine. Przez tych szereg lat mialem okazje go poznac nieco blizej. Przyjezdzajac od czasu do czasu do polski widywalem go. W pomieci utkwily mi jego zdeformowane palce. To zaplata natury za nieludzki wysilek fizyczny podczas jego bogatej kariery. Bedac po Wilkanocy w polsce moj dobry znajomy powiedzial mi, ze chwilowo jest w szpitalu. Niestey juz nie uda mi sie go zobaczyc. Czesc jego pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika 16 Rozmawiałam z trenerem w ubieglym roku... IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:31 Ostatni raz rozmawialam z trenerem Jurkiem w ubieglym roku... Nie moge sie pododzic z tym ze juz nigdy nie powie mi czemu moje rzuty nie sa takie jaki byc powinny ...juz nigdy nie powie mi ze Jego podopieczni to male dzieciaki ... tyle ze wzrostem nie sa adekwatni do wieku .. juz nigdy nie poklepie mnie po ramieniu i nie powie: bedzie dobrze masz czas by sie tego nauczyc.. Wierze w Ciebie szkrabie... Juz niegdy więcej!! Spieszmy sie kochac ludzi ... tak szybko odchodza... Odeszła legenda piłki recznej... Dlaczego opóścil nas tak szybko?? spoczywaj w Pokoju trenerze!! Odszedł... Na zawsze !! Niech pozostanie w naszych serduszkach jako wspaniały człowiek i jeszcze lepszy trener... Wniósł do piłki ręcznej wiele ... Niech bedzie autorytetem i wzorem do naśladowania dla nastepnych pokoleń... Kiedy jeszcze grałam w p.ręczna był dla mnie kims z kogo bralam przyklad ... Pokój Jego Duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika "Śpieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą" IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:24 Dlaczego tak mało osób jest na linkach na forach?? Odeszła przecież legenda!! Pamiętajmy... i mówmy o nim... Nie mozemy pozwolic by o Nim zapomniano!! Odszedł... Na zawsze !! Niech pozostanie w naszych serduszkach jako wspaniały człowiek i jeszcze lepszy trener... Wniósł do piłki ręcznej wiele ... Niech bedzie autorytetem i wzorem do naśladowania dla nastepnych pokoleń... Kiedy jeszcze grałam w p.ręczna był dla mnie kims z kogo bralam przyklad ... Pokój Jego Duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kowas Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.04, 17:38 KUKUS - rzucajac w meczu 19 bramek do dzis jestes nie POKONANY . Niestety w najwazniejszym MECZU o Zycie poniosles porazke. W naszych sercach pozostaniesz nadal niepokonany i niezapomniany KOWAS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika 16 Postawmy wykrzyknik na cieniu wspomnien o nas!! IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:33 Ostatni raz rozmawialam z trenerem Jurkiem w ubieglym roku... Nie moge sie pododzic z tym ze juz nigdy nie powie mi czemu moje rzuty nie sa takie jaki byc powinny ...juz nigdy nie powie mi ze Jego podopieczni to male dzieciaki ... tyle ze wzrostem nie sa adekwatni do wieku .. juz nigdy nie poklepie mnie po ramieniu i nie powie: bedzie dobrze masz czas by sie tego nauczyc.. Wierze w Ciebie szkrabie... Juz niegdy więcej!! Spieszmy sie kochac ludzi ... tak szybko odchodza... Odeszła legenda piłki recznej... Dlaczego opóścil nas tak szybko?? spoczywaj w Pokoju trenerze!! Odszedł... Na zawsze !! Niech pozostanie w naszych serduszkach jako wspaniały człowiek i jeszcze lepszy trener... Wniósł do piłki ręcznej wiele ... Niech bedzie autorytetem i wzorem do naśladowania dla nastepnych pokoleń... Kiedy jeszcze grałam w p.ręczna był dla mnie kims z kogo bralam przyklad ... Pokój Jego Duszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Pogrzeb w Opolu!! IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:36 Tak dowiedzialam sie z Gazety pogrzeb Pana Jurka odbedzie sie w Opolu a kiedy to jeszcze niewiadomo jak cos to piszcie do mnie na gg 8968471... spróbuje pomoc jak sie da... Trenerze zawsze bedziesz dla mnie kims wyjatkowym i bardzo waznym!! Bedziesz poczatkiem mojej przygody z pilka reczna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 16:03 Moj tata znał Jurka bardzo dobrze,jezdzili razem na obozy, grali razem, pili wodke, kumplowali sie!Byl wybitnym czlowiekiem!Ja nieznałam go osobiscie ale duzo o nim dobrego slyszalam,dzisiaj tato pokazal mi jego foto ze slubu:)Az mi sie łza w oku zakreciła... Jurek bedzie nam Ciebie brakowało [*] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piatek g 9:00 Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 21:20 W piatek o gozd 9:00 w Kościele Garnizonowym (Sw. Elżbiet) we Wroclawiu będzie odprawiona Msza Sw. w intencji zmarlego Jerzego Odpowiedz Link Zgłoś