Dodaj do ulubionych

Zmarł Jerzy Klempel

IP: *.GRAB.verizone.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 20:44
Wielka szkoda :(
SPOCZYWAJ W POKOJU.
Obserwuj wątek
    • Gość: wts Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.os.kn.pl 28.05.04, 23:02
      chwila zadumy...
      • Gość: kast Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.magma / *.magma-net.pl 29.05.04, 20:26
        Wlasnie... chwila zadumy, odchodzi legenda Slaska Wroclaw a ja jestem tu
        dopiero trzeci, hym jak latwo kibicom zapomniec o ludziach ktorzy tworzyli cos
        do czego teraz sie dumnie przyznaja. Jurek Ty nie odszedles, bo nie mogles, bo
        jestes historia Slaska Wroclaw.Odpoczywaj w spokoju.
        • Gość: kibicWKS Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.05.04, 14:14
          Gość portalu: kast napisał(a):

> Wlasnie... chwila zadumy, odchodzi legenda Slaska Wroclaw a ja jestem tu
          > dopiero trzeci,
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=269&w=13007508
          A co to zmieni jak się wpisze nawet 100 osób? Wpisy nic nie znaczą. Każdy
          zachowuje ludzi w pamięci.
          • Gość: Znajomy z CH Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.dclient.hispeed.ch 30.05.04, 15:52
            Jurka znalem bedac w latach 70-tych tzw. nadwornym fotografem w Slasku. Szereg
            razy fotografowalem jego i cala rodzine. Przez tych szereg lat mialem okazje go
            poznac nieco blizej. Przyjezdzajac od czasu do czasu do polski widywalem go. W
            pomieci utkwily mi jego zdeformowane palce. To zaplata natury za nieludzki
            wysilek fizyczny podczas jego bogatej kariery. Bedac po Wilkanocy w polsce moj
            dobry znajomy powiedzial mi, ze chwilowo jest w szpitalu. Niestey juz nie uda
            mi sie go zobaczyc. Czesc jego pamieci.
            • Gość: marika 16 Rozmawiałam z trenerem w ubieglym roku... IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:31
              Ostatni raz rozmawialam z trenerem Jurkiem w ubieglym roku... Nie moge sie
              pododzic z tym ze juz nigdy nie powie mi czemu moje rzuty nie sa takie jaki byc
              powinny ...juz nigdy nie powie mi ze Jego podopieczni to male dzieciaki ...
              tyle ze wzrostem nie sa adekwatni do wieku .. juz nigdy nie poklepie mnie po
              ramieniu i nie powie: bedzie dobrze masz czas by sie tego nauczyc.. Wierze w
              Ciebie szkrabie... Juz niegdy więcej!! Spieszmy sie kochac ludzi ... tak szybko
              odchodza... Odeszła legenda piłki recznej... Dlaczego opóścil nas tak szybko??
              spoczywaj w Pokoju trenerze!!

Odszedł... Na zawsze !! Niech pozostanie w naszych serduszkach jako wspaniały
              człowiek i jeszcze lepszy trener... Wniósł do piłki ręcznej wiele ... Niech
              bedzie autorytetem i wzorem do naśladowania dla nastepnych pokoleń... Kiedy
              jeszcze grałam w p.ręczna był dla mnie kims z kogo bralam przyklad ... Pokój
              Jego Duszy....
          • Gość: marika "Śpieszmy się kochać ludzi...tak szybko odchodzą" IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:24
            Dlaczego tak mało osób jest na linkach na forach?? Odeszła przecież legenda!!
            Pamiętajmy... i mówmy o nim... Nie mozemy pozwolic by o Nim zapomniano!!
            Jego Duszy....
    • Gość: Kowas Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.05.04, 17:38
      KUKUS - rzucajac w meczu 19 bramek do dzis jestes nie POKONANY .
      Niestety w najwazniejszym MECZU o Zycie poniosles porazke.
      W naszych sercach pozostaniesz nadal niepokonany i niezapomniany
      KOWAS
      • Gość: marika 16 Postawmy wykrzyknik na cieniu wspomnien o nas!! IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:33
        Ostatni raz rozmawialam z trenerem Jurkiem w ubieglym roku... Nie moge sie
        pododzic z tym ze juz nigdy nie powie mi czemu moje rzuty nie sa takie jaki byc
        powinny ...juz nigdy nie powie mi ze Jego podopieczni to male dzieciaki ...
        tyle ze wzrostem nie sa adekwatni do wieku .. juz nigdy nie poklepie mnie po
        ramieniu i nie powie: bedzie dobrze masz czas by sie tego nauczyc.. Wierze w
        Ciebie szkrabie... Juz niegdy więcej!! Spieszmy sie kochac ludzi ... tak szybko
        odchodza... Odeszła legenda piłki recznej... Dlaczego opóścil nas tak szybko??
        spoczywaj w Pokoju trenerze!!

Jego Duszy....
      • Gość: marika Pogrzeb w Opolu!! IP: 156.17.253.* 31.05.04, 14:36
        Tak dowiedzialam sie z Gazety pogrzeb Pana Jurka odbedzie sie w Opolu a kiedy
        to jeszcze niewiadomo jak cos to piszcie do mnie na gg 8968471... spróbuje
        pomoc jak sie da...
        Trenerze zawsze bedziesz dla mnie kims wyjatkowym i bardzo waznym!! Bedziesz
        poczatkiem mojej przygody z pilka reczna ...
    • Gość: ... Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.04, 16:03
      Moj tata znał Jurka bardzo dobrze,jezdzili razem na obozy, grali razem, pili
      wodke, kumplowali sie!Byl wybitnym czlowiekiem!Ja nieznałam go osobiscie ale
      duzo o nim dobrego slyszalam,dzisiaj tato pokazal mi jego foto ze slubu:)Az mi
      sie łza w oku zakreciła...
      Jurek bedzie nam Ciebie brakowało
      [*]
    • Gość: piatek g 9:00 Re: Zmarł Jerzy Klempel IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.04, 21:20
      W piatek o gozd 9:00 w Kościele Garnizonowym (Sw. Elżbiet) we Wroclawiu będzie
      odprawiona Msza Sw. w intencji zmarlego Jerzego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka