Gość: gofii IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 28.05.04, 21:12 Co za dziady z tego Slaska, chca zeby graji biegali za darmo, skandal, zdegradowac do A klasy, tam biegaja za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ULATOWSKI&GRABOWSK Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 23:15 Z TEGO TRANSFERU , MOŻE BYĆ CHRYJA !!!!!!!!!!!! VIDE WYPOWIEDŻ P. KOCIĘBY Z PZPN-u[ZAKAZ TO ZAKAZ] OBY NIE BYŁY Z TEGO POWODU WALKOWERY !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVV Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: *.wro.cdp.pl / 62.111.222.* 28.05.04, 23:34 gofii sam jestes dziadem a co do Uliego i Grabka to nie ma powodow do niepokojow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.05.04, 08:43 Zakaz jak zakaz nie pierwszy i nie ostatni. Mam nadzieję że PZPN będzie tak samo stanowczy wobec Widzewa-ukochanej drużyny Bońka. Długi trzeba spłacać i nie ma wyjścia. Nikt z nas nie chciałby, aby pracodawca obiecał mu pieniądze a później się z tego nie wywiązał. Mi się wydaje że jest to ... dobry znak dla piłkarzy Śląska, bo jeśli awansują to nie będzie wzmocnień i będą mogli się pokazać na boiskach drugoligowych. Czyli jest szansa na ich dalszy rozwój. Teraz trzeba tylko umiejętnie podpisywać kontrakty z piłkarzami. Jak trafi się jakiś utalentowany rodzynek to dwoma lub trzema transferami zlikwidujemy nasze długi. I to jest jakieś wyjście. Trzeba stawiać na młodych i zdolnych. I niestety sprzedawać dopóki nie spłacimy wszystkich zobowiązań. Ale pamiętać o kontraktach! Aby nie uciekali za darmo! Pozdrawiam i głowy do góry! Hej Śląsk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poko Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: 80.48.194.* 29.05.04, 08:45 kogo obchodzi 3 czy 4 liga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 29.05.04, 08:49 Gość portalu: poko napisał(a): > kogo obchodzi 3 czy 4 liga Nareszcie się wpisałeś, bo zaczynało mi ciebie już brakować w tym wątku. Widzę że tak samo się interesujesz Śląskiem jak ja, bo wpisujesz się w każdym wątku. To cieszy że Śląsk wzbudza takie zainteresowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slayne Re: Znów zakaz transferów dla Śląska Wrocław IP: *.lubin.dialog.net.pl 29.05.04, 23:08 Pasć krowy a nie do gry w piłkę się pchać. Bardzo dobrze popieram zakaz. Odpowiedz Link Zgłoś