Dodaj do ulubionych

Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka?

IP: *.nowogrodziec.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 06:40
Jego nie ma co karać-jego trzeba wywalić na zbity pysk !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kibicWKS Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.06.04, 08:28
      Zawalił sprawę ale trzeba pamiętać że strzelił też trochę bramek w lidze na
      wagę zwycięstwa i dzięki tym bramkom zagraliśmy w barażach.
      • Gość: Vivaldi Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.ptf.pl 30.06.04, 13:34
        I co z tego? I co odwalił w barażach. Na miejscu trenera wywaliłbym go na zbity
        pysk. Stracił zaufanie, zachował się jak gówniarz. Chlopcy walczyli cały sezon
        o wejście do II ligi i on zawalił sprawę. Nie ma dla niego miejsca, przykre ale
        prawdziwe. Zresztą to nie pierwszy raz. Odstawiał wiraszkę wcześniej. Do
        widzenia Kosztowniak. PS. Nikt tak mnie nie wyprowadził z równowagi jak on i
        mam pretensję do niego. Pa pa Solo.
    • Gość: metellus Niech wraca do niemieckiej ligi regionalnej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:58
    • Gość: TITO Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:24
      ALE BĘDZIE JAZDA W DERBACH INKOPAX-ŚLĄSK !!!!!! BĘCKI,BĘCKI OD INKOPAXU A
      PÓŻNIEJ OD POLARU !!!!! HA,HA ,HA,HA,HA,HA
      • Gość: qrq Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 11:30
        Ja tam Tomka szanuje za slynne juz wskoczenie na plot :]
        A to ze go ponioslo ? NO coz, taki typ czlowieka, zamiast nakladac na niego
        kary trzeba mu moze rozmow z psychologiem.
        Tomek trzymaj sie !
    • Gość: Jooker Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:39
      To, że spieprzył sprawe no już wiadomo - nie ma co tego teraz roztrząsać...Jak
      by został wcale nie jest pewne, że było by lepiej... On ma serce do gry - do
      gry w Śląsku - kocha tą drużynę, dlatego chłopina nie wytrzymuje jak ktoś mu
      szepnie na boisku, że Śląsk to k....!!! Popełnił duży błąd - ale kto ich nie
      popełnia...? Dajcie mu szansę - Tomek kocha nasze barwy... Zielono - biało -
      czerwone to barwy niezwyciężone!!! HEJ ŚLĄSK!!!
      • Gość: anusz Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:14
        Dla mnie gość albo jest pierdolnięty, albo wziął w łapę!
        • Gość: j Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.04, 15:54
          Vivaldi popieram cie
    • Gość: chris 1977 IP: 149.123.191.* 30.06.04, 17:36
      Zbliza sie 30-ta rocznica wywalczenia przez Slask mistrzostwa Polski. Jest
      tylko jeden sposob aby odpowiednio uczcic to wielkie osiagniecie. Zdobyc
      mistrzostwo w 2007. Pierwszy krok dokonany. Slask po roku meczarni wrocil do II-
      giej ligi. Polsat bedzie zgodnie z obietnica transmitowal wszystkie jego
      spotkania. Na Oporowskiej powstanie "Europejski" stadion no i oczywiscie znajda
      sie wielcy sponsorzy. Az strach pomyslec co by bylo gdyby Slask nie pokonal
      Arki w barazach.

WKS NOW AND FOREVER!!!!!!!!!!!
      • Gość: Łysy Re: 1977 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:12
        ... coś przegapiłem ???... No ale teoretycznie wywalczenie mistrzostwa w 2007
        jest możliwe, w 2005 awans do II ligi, 2006 awans do pierwszej, no i droga do
        mistrzostwa wolna :) Pozdrawiam :)
    • Gość: Ziomek Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:26
      Tomek wierni kibice sa z toba na dobre i zle -pamietaj o tym!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: bj Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.06.04, 21:41
        Ręce precz od Tomka. On zawsze był ze Śląskiem a ten co mówił że Solo mający
        Śląsk w sercu wziął w łapę jest skończonym palantem
        • Gość: Erazmus Tomek jestesmy z Toba IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.06.04, 23:28
          Tomek oprócz tego że jest piłkarzem jest jednym z nas dlatego nie powinniśmy
          się od niego odwracać . Jestem pewien że w najbliższym sezonie pokaże wielką
          klasę i da nam wiele okazji do radości wskakując na płot po zdobytych bramkach.
          • Gość: j Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.07.04, 08:55
            Erazmus przestaje cie rozumieć! Znowu Solo w pierwszym składzie? Mam gdzieś
            takich fanów Śląska.Widzieliście jak kibice przyjęli drużynęNiemiec?A u nas jak
            zawsze bez wyciągania wniosków.Słynne :nic sie nie stało...i popełniajmy te
            same błędy
            • Gość: kibicWKS Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.07.04, 09:12
              Gdyby nasi piłkarze zarabiali tak jak drużyna Niemiec to można by ich karać.
              Natomiast większość naszych graczy daje z siebie wszystko nie dla pieniędzy, bo
              tych nie ma ale dla Śląska. I za to ich ganić?
              • Gość: Jacko Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.07.04, 10:42
                poza tym przypadki Niemiec to rzadzse sprawy. Jestem z drużyną swą... A co
                innego jakby Solo zrobił to celowo
                • Gość: kibol Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.07.04, 19:23
                  a skąd wiesz że nie zrobił?
                  • Gość: bj Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.07.04, 21:06
                    jeśli tak uważasz to nie znasz Sola i jesteś skończonym palantem
                    • Gość: dziadek Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 21:39
                      Przestancie sie klocic.Jezeli jest dobry to trzeba dac mu szanse.Kazdy popelnia
                      bledy.Mysle ze po tym co zrobil to wciagnol juz wnioski a jezeli nie to znaczy
                      ze ma duzy problem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka