Gość: Arek K. IP: *.nowogrodziec.sdi.tpnet.pl 30.06.04, 06:40 Jego nie ma co karać-jego trzeba wywalić na zbity pysk !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kibicWKS Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 30.06.04, 08:28 Zawalił sprawę ale trzeba pamiętać że strzelił też trochę bramek w lidze na wagę zwycięstwa i dzięki tym bramkom zagraliśmy w barażach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vivaldi Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.ptf.pl 30.06.04, 13:34 I co z tego? I co odwalił w barażach. Na miejscu trenera wywaliłbym go na zbity pysk. Stracił zaufanie, zachował się jak gówniarz. Chlopcy walczyli cały sezon o wejście do II ligi i on zawalił sprawę. Nie ma dla niego miejsca, przykre ale prawdziwe. Zresztą to nie pierwszy raz. Odstawiał wiraszkę wcześniej. Do widzenia Kosztowniak. PS. Nikt tak mnie nie wyprowadził z równowagi jak on i mam pretensję do niego. Pa pa Solo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: metellus Niech wraca do niemieckiej ligi regionalnej!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 08:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TITO Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 09:24 ALE BĘDZIE JAZDA W DERBACH INKOPAX-ŚLĄSK !!!!!! BĘCKI,BĘCKI OD INKOPAXU A PÓŻNIEJ OD POLARU !!!!! HA,HA ,HA,HA,HA,HA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qrq Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 30.06.04, 11:30 Ja tam Tomka szanuje za slynne juz wskoczenie na plot :] A to ze go ponioslo ? NO coz, taki typ czlowieka, zamiast nakladac na niego kary trzeba mu moze rozmow z psychologiem. Tomek trzymaj sie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jooker Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 12:39 To, że spieprzył sprawe no już wiadomo - nie ma co tego teraz roztrząsać...Jak by został wcale nie jest pewne, że było by lepiej... On ma serce do gry - do gry w Śląsku - kocha tą drużynę, dlatego chłopina nie wytrzymuje jak ktoś mu szepnie na boisku, że Śląsk to k....!!! Popełnił duży błąd - ale kto ich nie popełnia...? Dajcie mu szansę - Tomek kocha nasze barwy... Zielono - biało - czerwone to barwy niezwyciężone!!! HEJ ŚLĄSK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anusz Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 14:14 Dla mnie gość albo jest pierdolnięty, albo wziął w łapę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.lubin.dialog.net.pl 30.06.04, 15:54 Vivaldi popieram cie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chris 1977 IP: 149.123.191.* 30.06.04, 17:36 Zbliza sie 30-ta rocznica wywalczenia przez Slask mistrzostwa Polski. Jest tylko jeden sposob aby odpowiednio uczcic to wielkie osiagniecie. Zdobyc mistrzostwo w 2007. Pierwszy krok dokonany. Slask po roku meczarni wrocil do II- giej ligi. Polsat bedzie zgodnie z obietnica transmitowal wszystkie jego spotkania. Na Oporowskiej powstanie "Europejski" stadion no i oczywiscie znajda sie wielcy sponsorzy. Az strach pomyslec co by bylo gdyby Slask nie pokonal Arki w barazach. WKS NOW AND FOREVER!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łysy Re: 1977 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 18:12 ... coś przegapiłem ???... No ale teoretycznie wywalczenie mistrzostwa w 2007 jest możliwe, w 2005 awans do II ligi, 2006 awans do pierwszej, no i droga do mistrzostwa wolna :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ziomek Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.04, 21:26 Tomek wierni kibice sa z toba na dobre i zle -pamietaj o tym!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Czy Śląsk ukarze Kosztowniaka? IP: *.magma / *.magma-net.pl 30.06.04, 21:41 Ręce precz od Tomka. On zawsze był ze Śląskiem a ten co mówił że Solo mający Śląsk w sercu wziął w łapę jest skończonym palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erazmus Tomek jestesmy z Toba IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.06.04, 23:28 Tomek oprócz tego że jest piłkarzem jest jednym z nas dlatego nie powinniśmy się od niego odwracać . Jestem pewien że w najbliższym sezonie pokaże wielką klasę i da nam wiele okazji do radości wskakując na płot po zdobytych bramkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.07.04, 08:55 Erazmus przestaje cie rozumieć! Znowu Solo w pierwszym składzie? Mam gdzieś takich fanów Śląska.Widzieliście jak kibice przyjęli drużynęNiemiec?A u nas jak zawsze bez wyciągania wniosków.Słynne :nic sie nie stało...i popełniajmy te same błędy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibicWKS Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 01.07.04, 09:12 Gdyby nasi piłkarze zarabiali tak jak drużyna Niemiec to można by ich karać. Natomiast większość naszych graczy daje z siebie wszystko nie dla pieniędzy, bo tych nie ma ale dla Śląska. I za to ich ganić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacko Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.07.04, 10:42 poza tym przypadki Niemiec to rzadzse sprawy. Jestem z drużyną swą... A co innego jakby Solo zrobił to celowo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibol Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.lubin.dialog.net.pl 01.07.04, 19:23 a skąd wiesz że nie zrobił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bj Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.magma / *.magma-net.pl 01.07.04, 21:06 jeśli tak uważasz to nie znasz Sola i jesteś skończonym palantem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziadek Re: Tomek jestesmy z Toba IP: *.proxy.aol.com 01.07.04, 21:39 Przestancie sie klocic.Jezeli jest dobry to trzeba dac mu szanse.Kazdy popelnia bledy.Mysle ze po tym co zrobil to wciagnol juz wnioski a jezeli nie to znaczy ze ma duzy problem. Odpowiedz Link Zgłoś