Dodaj do ulubionych

Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł mis...

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.07.04, 22:44
Baju baju za marzenia nikt nie karze , po meczu bez ambicji w Częstochowie
może Rusko zrozumie dlaczego mało kibiców chodzi na mecze o nic ( Rybnik
wielkie żale, choc mecz ładny dla Rybnika) brąz to tylo to stać zespół.
Obserwuj wątek
    • Gość: marek 8 sierpnia unia jest mistrzem po zwyciestwie we wr IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.07.04, 06:57
      Wlokniarz przegrywa w Toruniu Wroclaw wdomu a Unia otwiera szampany. Cieslak
      mistrza to zrobil tylko wCzestochowie i mimo kolosalnych wydatkow na zakup
      zawodnikow przez prezesa Rusko Krzyzaniak Dados Ulamek Cegielski Jedrzejak
      Drabik Gapinski MIskowiak nadal niema mistrza kogo jeszcze brakuje aby zdobyc
      mistrza?.Trenera i dobrej atmosfery w klubie
      • Gość: vratislavius Re: Pitolenie IP: *.core.lanet.net.pl 27.07.04, 08:34
        Najbardziej mnie "cieszy", gdy kibice z innych miast zabierają głos na tematy,
        o których nie mają bladego pojęcia. Skąd chłopie wiesz jaka jest atmosfera w
        klubie? Mnie się wydaje, że dobrej atmosfery brakuje w Częstochowie - ponurak
        Sullivan, stękający Holta, wiecznie "zapłakany" Ułamek i odsądzany od czci i
        wiary Walasek. Resztę przemilczę. Nikt ci człowieku nie zabrania pisania na
        forum, ale pisz o meczu, o wyniku, o kibicowaniu, a nie pisz o "atmosferze", bo
        piszesz bzdury. No chyba, że masz na myśli atmosferę ziemską we Wrocławiu, to
        ta rzeczywiście nie jest najlepsza (podobnie zresztą jest w Częstochowie).
        Szybkiego powrotu do zdrowia!
        • Gość: cecil Re: Pitolenie IP: 80.50.168.* 27.07.04, 10:55
          Jestem kibicem z Czestochowy i nigdy nie pisałem o atomsferze w innych
          drużynach.. dlatego tym bardziej rozeźlił mnie post kolegi który pisze o
          ponuraku Salivanie , płaczku Ułamku ( Czy jak jeździł Ułamek we Wrocławiu to
          też płakał ? ) Poza tym, niech Salivan będzie zawsze ponury, Ułamek niech
          płacze, a Walasek nie zostanie takim Walaskiem jakim jest .. byle tylko "lali"
          Spartę i Unie na torze tak jak w ostatnie dwa weekendy ! :-)
          • Gość: vratislavius Re: Pitolenie IP: *.core.lanet.net.pl 27.07.04, 15:19
            Gość portalu: cecil napisał(a):

> Jestem kibicem z Czestochowy i nigdy nie pisałem o atomsferze w innych
            > drużynach..
            Ty nie, ale inni "koledzy" z Częstochowy - jakże często. Poza tym mój post nie
            miał personalnego adresata, a był skierowany przeciw "kolegom" w rodzaju Marka,
            którzy nie mając nic do powiedzenia, jak napisałem w tytule "pitolą". A
            poważnie: co jest miernikiem dobrej lub złej atmosfery w klubie i czym się to
            wyraża?

> dlatego tym bardziej rozeźlił mnie post kolegi który pisze o
            > ponuraku Salivanie , płaczku Ułamku
            No to chyba mnie rozumiesz?

>( Czy jak jeździł Ułamek we Wrocławiu to też płakał ? )
            Oczywiście nie, bo Sparta wtedy wygrywała (zostaliśmy vcemistrzami Polski).

> Poza tym, niech Salivan będzie zawsze ponury, Ułamek niech
            > płacze, a Walasek nie zostanie takim Walaskiem jakim jest .. byle tylko "lali"

Oczywiście masz rację! Ja od siebie dodam: Niech we Wrocławiu nie będzie ani
            atmosfery, ani trenera, ani czegokolwiek innego jak chcą zawistnicy z innych
            miast, byleby Sparta lała i Unię i Włókniarza, jak to będzie za dwa tygodnie!
            A jeśli chodzi o Walaska - moją intencją było przypomnieć tym, co to "urodzili
            się i żyją dla Włókniarza", że jeszce na jesieni ub. roku chcieli go ukrzyżować!

> Spartę i Unie na torze tak jak w ostatnie dwa weekendy ! :-)
            No, no... Jeśli jesteś znawcą żużla, za jakiego chcesz uchodzić to powinieneś
            wiedzieć, że mistrzowie wygrywają na wyjazdach. U siebie to i ZKŻ wygrał z
            Toruniem. Czekamy we Wrocławiu...
            A tak wogóle to ja też wolałbym rzeczową dyskusję, o którą trudno nawet na
            forum "Żużel". Nie dziw się więc, że od czasu do czasu i mnie puszczają nerwy,
            bo jeśli śledzisz dyskusje na forum to wiesz, że staram się uniknąć epitetów i
            niepoważnych zagrań.
            Pozdrawiam!
        • Gość: ewelinka Re: Pitolenie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:22
          hehe a moze w Twoim klubie jest wesolo hahaha dowcipny hehe niewiem z jakiego
          miasta jestes ale w Częstochowie jest super! jestes z innego miasta to sie nie
          czepiaj Częstochowy bo ona jest najlepsza i ma najlepszych zawodników!!MISTRZ
          MISTRZ CKM
      • Gość: Tommi Re: 8 sierpnia unia jest mistrzem po zwyciestwie IP: 81.219.226.* 28.07.04, 13:44
        Roberta Dadosa to Ty juz zostaw w spokoju, o nieobecnych się nie mówi. Tym
        bardziej źle.
      • Gość: ewelinka Re: 8 sierpnia unia jest mistrzem po zwyciestwie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.04, 11:19
        chyba Ci sie cos w głowie poprzestawiało!! Włókniarz juz nigdy nie przegra !!
        WŁÓKNIARZ DMP 2004 itd
    • Gość: vratislavius Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.core.lanet.net.pl 27.07.04, 08:50
      Każdy rozsądny kibic wie, że szansa na zdobycie w tym sezonie tytułu jest jak
      1:100. Przyczyna tego stanu rzeczy to oczywiście kontuzje. Z pewnością nie
      uciekłyby punkty w Bydgoszczy, a kto wie jak zakończyłby się mecz w Toruniu,
      gdyby nasza drużyna wystąpiła w optymalnym składzie. Mimo wszystko zadowolony
      jestem z tego, co Sparta osiągnęła w tym sezonie. Srebrny lub brązowy medal to
      osiągnięcie, o jakim marzy 80% klubów w Polsce! Malkontentom przypomnę, że w
      obecnym składzie nasza drużyna była skazywana na walkę o utrzymanie w
      exstralidze, a tu proszę do kontuzji Drabika lała wszystkich! Dzięki trenerze,
      żużlowcy i prezesie za te wspaniale chwile!
      Co do dalszej części sezonu uważam, że będzie bardzo ciężko. Ze wszystkimi
      rywalami wygrać będzie bardzo trudno, nawet na "olimpiku" i chciałbym być złym
      prorokiem, ale sądzę, że wrocławscy kibice w tym sezonie przynajmniej raz będą
      musieli przełknąć gorzką pigułkę. No cóż, to jest sport.
      Ostatnio słyszałem rozmowę dwóch kibiców na trybunach. Jeden z nich narzekał,
      bo na poczatku meczu Sparta nie radziła sobie z RKM. Ten drugi wtedy mu
      odpowiedział: dlatego tu przychodzę, bo gdyby wszystko było wiadomo, to tą
      tabelkę (program) wypełniłbym sobie w domu! Tak więc emocji napewno nie
      zabraknie. Nie zrażajmy się! Mamy we Wrocławiu młody perspektywiczny zespół,
      przed którym jeszcze jest wszystko! Wierzę, że w przyszłym sezonie los będzie
      łaskawszy dla naszych żużlowców i oszczędzi im ciężkich kontuzji, a wtedy...
      drżyjcie rywale!
      • Gość: rafal Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.k.mcnet.pl 27.07.04, 11:44
        Moze i masz racje.Ale z ta atmosfera w Czwie to przesadziles...Chcialoby sie
        aby we wszystkich klubach byla taka atmosfera... Tytul zdobyc bedzie ciezko,
        szczegolnie ze p. Rusko sprzedal juz ten mecz! "Najwazniejszy" mecz sezonu dla
        WTS-u a on "puszcza" Hancoca do USA banany prostowac. Gratulujemyi nie
        podziewalismy sie tego po Wroclawiu. Kibic z Czwy.
    • Gość: fazi Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 27.07.04, 17:15
      nie przesadzaj z tym sprzedaniem meczu.w Czestochowie Ricki tez nie pojechal,a
      jesli bysmy tam wygrali bylo by juz po balu,czy to tez znaczy,ze Unia sprzedala
      mecz?moze to jakis spisek przeciw WTS?-pomysl nad tym.przygotujecie SPECYFICZNY
      tor i wygracie,nie martw sie..szanse ma jeszcze kazdy,wprawdzie Unia
      najwieksze,ale wszystko jeszcze mozliwe,poza tym wiele moze namieszac
      Apator.moim zdaniem wieksze szanse ma Czestochowa niz Wroclaw czy to na
      mistrza,czy na srebro,naprawde sie przebudzili,szkoda ze tak pozno,moglo by byc
      ciekawiej.
      • Gość: vratislavius Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.core.lanet.net.pl 27.07.04, 19:31
        Gość portalu: fazi napisał(a):

> nie przesadzaj z tym sprzedaniem meczu.w Czestochowie Ricki tez nie
        pojechal,a
        > jesli bysmy tam wygrali bylo by juz po balu,czy to tez znaczy,ze Unia
        sprzedala mecz?

Racja!

> moze to jakis spisek przeciw WTS?-pomysl nad tym.przygotujecie SPECYFICZNY
        >
        > tor i wygracie,nie martw sie..
        Faziiiii! No widzę, że nauka nie poszła w las! Tylko tak dalej, ale na
        przyszłóść zadbaj, o prawa do licencji - wiesz o czym mówię?

> szanse ma jeszcze kazdy,wprawdzie Unia
        > najwieksze,ale wszystko jeszcze mozliwe,poza tym wiele moze namieszac
        > Apator.moim zdaniem wieksze szanse ma Czestochowa niz Wroclaw czy to na
        > mistrza,czy na srebro,naprawde sie przebudzili,szkoda ze tak pozno,moglo by
        > byc ciekawiej.
        Zbytek kurtuazji! Wiadomo, że Unii wystarczy wygrać wszystkie mecze "w domu", a
        każdy wie, że w tym roku w Tarnowie nie wygra nikt! :-(
        PZDR!
        • Gość: Pimpuś Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.media4.pl 28.07.04, 13:36
          W mistrzostwo WTS wierzą chyba tylko fanatycy, lub super - hiper optymisci! Sam
          nie wiem. To co Atlas pokazał w Częstochowie raczej nie napawa optymizmem przed
          wyjazdem do Tarnowa i odebraniem 2 punktów Unii na ich torze. No, może bym
          mniej dziwił się Panu Rusko, gdyby wynikiem na kozyść Wrocławia, zakończyły sie
          mecze wyjazdowe w Bydgoszczy i Toruni (przegrane 46:44) Tja... wtedy wiara w
          złoto byłaby słuszna i szansa byłaby i nadzieja... Nadzieja umiera ostatnia i
          wydzaje mnie sie że Pan Rusko raczej ma nadzieje niż wiarę...
          Choć sam wierzę, że WTS jedzie zawsze po 2 punkty.
          pozdrowienia.
        • Gość: Tommi Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: 81.219.226.* 28.07.04, 13:41
          Czasami jak czytam Wasze poematy i wyzywanie na stronach gazety czy Atlasu
          (Sparty dla starych kibiców, bo znowu dostane zjeby :)) to śmiać mi się chce,
          wyzywacie się nawzajem, poczekajcie do końca rozgrywek i zobaczycie kto miał
          więcej szczęścia i będzie MISTRZEM, dużo zależy od szczęścia.
          Pozdrowienia dla wszystkich Kibiców żużla, ale głównie dla Rycerzy czarnego
          toru, jak się przyjęło mówić u nas na stadionie, bez wyjątku na ligę czy
          narodowość. I wam burakom (którzy się nie umieją zachować i wyzywają na forum
          publicznym) ekscytująych meczy, pełnych ZDROWYCH emocji.
    • Gość: OSCAR Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 02.08.04, 18:20
      MYSLE , ZE SZANSA NA TYTUŁ MISTRZA W TYM ROKU JEST NA 30 % TRZEBA BYLO BY
      WYGRAC WSZYSTKIE MECZE NA WYJEZDZIE BO U NAS MAMY SZANSE WSZYSTKIE WYWALCZYC ,
      SZKODA ZE WCZESNIEJ STRACILISMY KILKA DUZYCH PUNKTOW PRZEZ BRAK W ZESPOLE
      DRABIKA , HAMPELA. CO ROKU MAMY TALIEGO PECHA A W REZERWIE NIC
      • vratislavius Re: Do OSCARA 02.08.04, 21:50
        Stary, wyłącz Caps Locka, to się nie da czytać!
    • Gość: oscar Re: Czy Atlas ma jeszcze realne szanse na tytuł m IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.08.04, 16:35
      ATLAS, ATLAS PONAD WSZYSTKO !!!! ZŁAIMY WAS CZĘSTOCHOWIANIE JAK DO NAS
      PRZYJEDZIECIE JESTESMY MISTRZAMI SWEGO TORU

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka