Gość: jam ci to IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.04, 09:17 Ratujcie ten klub bo to jest jakaś schizofrenia@!!!!!!!!! ŁUCZAK MOWI ŻE TO SKŁAD NA 1 CZWÓRKE CHYBA W TADZYKISTANIE!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SANDWICH TO KONIEC... IP: *.magma / *.magma-net.pl 18.09.04, 09:54 ...długiego okresu świetności koszykarskiego ŚLĄSKA. Z wielkim żalem to przyznaję, ale taka jest prawda. Nie wiem jak można do tego doprowadzić??? Panie Grzegorzu $., tak to do Pana mam pretensję (w końcu jest Pan prezesem). Nie wiem jak to wyjaśnić, może przez porównanie.... To co Pan w ostatnim czasie zrobił ze ŚLĄSKIEM, można by porównać z sytułacją gdyby Antoni Gucwiński wraz z małżonką wyprowadzili swoje ukochane zwierzątka z ZOO na wrocławski rynek i tam publicznie każdego milusińskiego na oczach przechodniów zabijali!!! Czy to dość obrazowe? nie chciałem dokładnie opisywać w jaki sposób mieli by pozbawiać życia zwierzątka bo to uznałem za zbyt niesmaczne... Pozdro od fana wrocławskiej koszykówki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robertos To nie koniec a początek koszykarskiego Śląska IP: *.tvk / *.tvk-gaj.pl 18.09.04, 16:14 Spawy się potoczą jak w sezonie 95/96... Odpowiedz Link Zgłoś
madarema Re: Czech na testach w Śląsku 18.09.04, 12:45 Dzięki panu Schetynie mamy ekstra skład na drugą ligę. Niech wyjdzie w pierwszej piątce i zagra to nie trzeba szukać innych zawodników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: despo - www.cda.pl no szkoda... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 12:52 no cóż szkoda ze sie tak lipnie ten sezon zapowiadał bo chyba juz sobie nie popije przed meczami... tak to będę pił a na mecz nie pujdę bo za 30zł chujowizny oglądał nie będę! No szkoda ale tak to jest jak brakuje $$$$$ Trzymajcie się chłopcy jeszcze Polsce pokażemy!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falcon Re: Czech na testach w Śląsku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.04, 17:40 Nie obrażać Takdżykistanu!!! Skretyna stoi jedną nogą w koszu, drugą w piłce a trzecią robi sobie jaja z polityką. Trzeba się na coś zdecydować bo się chłop rozedrze jak żaba! Troche trzeźwości umysłu i logiki w działaniu, bo czsami ambicje trzeba schować sobie głęboko. mistrzem będzie Prokom, Śląsk6-8 miejsce, jak wydoli i tyle z e sportu. A jest jest jeszcze żużel, można i to spieprzyć panie S.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wts Re: Czech na testach w Śląsku IP: *.kom / *.kom-net.pl 19.09.04, 20:45 co wy kurwa spicie jest 21-a a tu jak zwykle jeszcze wiadomosci z piatku . JESTESCIE DO DUPY!!! Odpowiedz Link Zgłoś