Dodaj do ulubionych

Mycie okien-cena

IP: *.hsd1.fl.comcast.net 25.03.13, 22:50
Witam, jestem ciekawa ile trzeba zaplacic osobie , ktora zajmuje sie myciem okien w Olsztynie lub okolicach?. czy placi sie od okna czy na godzine?..ktos mnie poinformowal ,ze trzeba placic na godzine, co wydaje mi sie nie fair. Bardzo prosze o odpowiedz, chce przekazac rodzinie ceny jeszcze przed Swietami.
Obserwuj wątek
    • Gość: czyscioszka Re: Mycie okien-cena IP: *.hsd1.fl.comcast.net 28.03.13, 03:05
      Podbijam watek do gory, dziwie sie ,ze nikt mi nie odpowiedzial na w sumie zdawaloby sie proste pytanie, czyzby olsztyniacy nie zatrudniali pomocy domowych czy sa strasznie leniwi aby mi odpowiedziec???...
      • Gość: wama Re: Mycie okien-cena IP: *.adsl.inetia.pl 28.03.13, 21:26
        za sprzątanie ok. 6 godzin raz w tygodniu w domku płacą ok. 70 zł, czyli za mycie okien chyba tez mniej więcej tyle samo
        • Gość: riksza Re: Mycie okien-cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.13, 21:28
          w jakim ty świcie żyjesz mycie okien na godziny to minimum 20 zł /h
          ale lepiej umawiać się od całości okien nie na sztuki ani na godziny
          • Gość: ognistaścierka Re: Mycie okien-cena IP: *.adsl.inetia.pl 23.08.13, 00:19
            Moja żona mycie okien zleca swojemu mężowi, który to wykonuje tę czynność gratis. I tak od wielu lat ....
            • topmyjnia Re: Mycie okien-cena 14.03.14, 13:09
              Ja myję w cenach:

Okno pojedyncze 10 zł,
              Podwójne 15 zł
              Balkonowe 12 zł

Ramy i parapet gratis. Region: Śląsk

Średnio jeden dom 15 okien kosztuje 170 zł brutto i czas realizacji 5h.

Pozdrawiam Topmyjnia Bieruń
              • Gość: allla Re: Mycie okien-cena IP: *.olsztyn.vectranet.pl 17.03.14, 16:18
                W Olsztynie mycie okien standartowych bez rozkręcania (5 okien+ drzwi balkonowe) kosztuje do łapki pani sprzatającej- 50 zł 2014r.
              • Gość: mt Re: Mycie okien-cena IP: *.play-internet.pl 01.09.14, 19:34
                Ja myję okna od metra. Dokładny cennik na stronie www.mycie-okien24.cba.pl
                • Gość: normalny Re: Mycie okien-cena IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.09.14, 22:06
                  Rozumiem,że w cenie usługi dojazd z Zakopca do Olsztyna?Oczywiście tego na Warmii i Mazurach:))
    • agapietka72 Re: Mycie okien-cena 18.02.15, 12:12
      W Ecosteam chłopak dobrze myje parą- bez chemii, a dziewczyna tradycyjnie - sprytnie.
      • Gość: korka Re: Mycie okien-cena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.15, 15:32
        Ja zamawiałam kiedys sprzatanie w domu w firmie ktora sprzatala tez biura w pracy u mojego mężą i bardzo ich chwale, firma PUREZZA www.purezza.pl/ porządni, sprawni i bardzo solidni jestem zadowolona i na pewno w kwietniu znowu ich zamowie bo beda potrzebni do mycia okien
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka