Gość: Fan IP: *.chello.pl 30.11.04, 22:41 Hej Śląsk, Hej Śląsk!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fifa Viva Śląsk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.11.04, 22:47 po pierwszej połowie wyłaczyłem TV. Na szczęscie cos mnie tknęło i włączyłem go znowu - nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: omoh watson+skiba = WNM IP: *.e-wroc.com 30.11.04, 22:50 watson chyba ma pewne skłonności do naszego rozgrywajka - ciągle tylko o nim mówi. już trzeci czy czwarty wywiad go chwali. ps. nie zrozumcie mnie źle, ja nie mam nic przeciwko. jeśli będą szczęśliwi... ;) btw. dr. watson trafił 8 trójek... ale rzucał 21 (!!!) - to jak na zespół cały i tak by było sporo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vonKettle a co to za nowy zawodnik Nigerski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:55 a co to za nowy zawodnik w Slasku Nigerski? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mess Bo IGI gra jak prawdziwy Nigga z NBA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:33 Brawo Skiba!! Powinien szybciej wychodzić na boisko, gdy coś nie gra w zespole,lub też Watson nie trafia 14 rzutu z rzędu :D WKS!! CPWCŚ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojjj Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.11.04, 23:59 bylem widzialem zdarlem gardlo nie zaluje CPWCS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sherlock Holmes Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:29 Drogi Watsonie ! co Ty robisz ? Czy Ty o nasze serca nie dbasz ? Adrenalina miałem wczoraj w hali na poziomie rekordowym ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelel Nie NIGERSKI tylko NIGERYJSKI pewnie Nigeryjczyk IP: *.dint.wroc.pl 01.12.04, 07:58 Może jakiś nowy biały murzyn, albo co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goszczu Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:32 Witam. Przede wszystkim , to tu trzeba chwalić Randla za to, co wyprawiał w 4 kwarcie. bądźmy szczerzy, gdyby nie to, że 2 razy złapał włochów na faulu w ataku i gdyby nie jego zbiórki pod obiema tablicami, nie mielibyśmy szans na to, żeby się zbliżyć. Co do Skibniewskiego, to (co prawda nie widziałem pierwsze 1,5 kwarty), ale ten gość nie pokazał wczoraj, że potrafi do kontr biegać, a jak podał Zielińskiemu za plecy, to juz w ogóle po drugiej stronie boiska biegł wtedy ktoś inny i to w dodatku nie pilnowany. Co do obrony strefowej, to wszyscy wiemy, że najlepiej rozbija się ją rzutami za 3. Tylko, że Śląsk nie pokazał wczoraj, że potrafi rozegrać coś pod kosz i prawie cały czas piłkę wszyscy na siłę oddawali do Watsona. Jakbyśmy innych nie mieli. Randle pokazał w końcówce (po dograniu chyba Skibniewskiego) że może grać jak nasz pamiętny Jóżek M., klasowy środkowy. Więcej trzeba było takich zagrań. Watson też mógł parę razy zrobić krok do przodu i spróbować za 2, skoro nie szło za 3. Na szczęście potem się rozpykał. Ogólnie, to oglądałem mecz w tv, ale i tak mnie gardło boli, a sąsiadów uszy. Niezłe 2 kwarty. To jest właśnie śląsk! Nie ma wielu klasowych Tomczyków, czy Wójcików, a Zieliński (z całym szacunkiem) juz się raczej nie będzie rozwijał, ale i tak wygrywamy! Bo to w końcu Wrocławski klub! W sumie to i tak wynik się liczy najbardziej. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś