Dodaj do ulubionych

Deichmann Śląsk - Pompea 90:87

IP: *.chello.pl 30.11.04, 22:41
Hej Śląsk, Hej Śląsk!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: fifa Viva Śląsk IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 30.11.04, 22:47
      po pierwszej połowie wyłaczyłem TV. Na szczęscie cos mnie tknęło i włączyłem
      go znowu - nie żałuję
    • Gość: omoh watson+skiba = WNM IP: *.e-wroc.com 30.11.04, 22:50
      watson chyba ma pewne skłonności do naszego rozgrywajka - ciągle tylko o nim
      mówi. już trzeci czy czwarty wywiad go chwali. ps. nie zrozumcie mnie źle, ja
      nie mam nic przeciwko. jeśli będą szczęśliwi... ;) btw. dr. watson trafił 8
      trójek... ale rzucał 21 (!!!) - to jak na zespół cały i tak by było sporo...
    • Gość: vonKettle a co to za nowy zawodnik Nigerski? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:55
      a co to za nowy zawodnik w Slasku Nigerski?
      • Gość: mess Bo IGI gra jak prawdziwy Nigga z NBA :D IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 13:33
        Brawo Skiba!! Powinien szybciej wychodzić na boisko, gdy coś nie gra w zespole,lub też Watson nie trafia 14 rzutu z rzędu :D WKS!! CPWCŚ!!!
    • Gość: wojjj Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 30.11.04, 23:59
      bylem widzialem zdarlem gardlo nie zaluje CPWCS
      • Gość: Sherlock Holmes Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 10:29
        Drogi Watsonie ! co Ty robisz ? Czy Ty o nasze serca nie dbasz ? Adrenalina
        miałem wczoraj w hali na poziomie rekordowym !
    • Gość: pelel Nie NIGERSKI tylko NIGERYJSKI pewnie Nigeryjczyk IP: *.dint.wroc.pl 01.12.04, 07:58
      Może jakiś nowy biały murzyn, albo co?
    • Gość: goszczu Re: Deichmann Śląsk - Pompea 90:87 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 12:32
      Witam. Przede wszystkim , to tu trzeba chwalić Randla za to, co wyprawiał w 4
      kwarcie. bądźmy szczerzy, gdyby nie to, że 2 razy złapał włochów na faulu w
      ataku i gdyby nie jego zbiórki pod obiema tablicami, nie mielibyśmy szans na
      to, żeby się zbliżyć. Co do Skibniewskiego, to (co prawda nie widziałem
      pierwsze 1,5 kwarty), ale ten gość nie pokazał wczoraj, że potrafi do kontr
      biegać, a jak podał Zielińskiemu za plecy, to juz w ogóle po drugiej stronie
      boiska biegł wtedy ktoś inny i to w dodatku nie pilnowany. Co do obrony
      strefowej, to wszyscy wiemy, że najlepiej rozbija się ją rzutami za 3. Tylko,
      że Śląsk nie pokazał wczoraj, że potrafi rozegrać coś pod kosz i prawie cały
      czas piłkę wszyscy na siłę oddawali do Watsona. Jakbyśmy innych nie mieli.
      Randle pokazał w końcówce (po dograniu chyba Skibniewskiego) że może grać jak
      nasz pamiętny Jóżek M., klasowy środkowy. Więcej trzeba było takich zagrań.
      Watson też mógł parę razy zrobić krok do przodu i spróbować za 2, skoro nie
      szło za 3. Na szczęście potem się rozpykał. Ogólnie, to oglądałem mecz w tv,
      ale i tak mnie gardło boli, a sąsiadów uszy. Niezłe 2 kwarty. To jest właśnie
      śląsk! Nie ma wielu klasowych Tomczyków, czy Wójcików, a Zieliński (z całym
      szacunkiem) juz się raczej nie będzie rozwijał, ale i tak wygrywamy! Bo to w
      końcu Wrocławski klub! W sumie to i tak wynik się liczy najbardziej. BRAWO!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka