Gość: Krzyżak IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 02.10.01, 23:11 Zapraszamy wszystkich wspaniałych kibiców Atlasu na mecz do Torunia. Typujemy wynik. 46-44 dla Apatora.:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marcini Re: Toruń zaprasza na meczyk. IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 02.10.01, 23:52 Hie, hie. Będziemy na pewno (przynajmniej ja mówię za siebie). A i owszem, będzie 46-44 ale dla Sparty:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzyżak Re: Toruń zaprasza na meczyk. IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.10.01, 19:36 Gość portalu: marcini napisał(a): > Hie, hie. Będziemy na pewno (przynajmniej ja mówię za siebie). A i owszem, > będzie 46-44 ale dla Sparty:))) Czyli bedzie super mecz>Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: voytas Re: Toruń zaprasza na meczyk. IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 03.10.01, 22:16 A może 45:44 dla Apatora (pamiętne spotkanie sprzed kilku lat). To fakt meczyk będzie na pewno wspaniały. I ja ze swej strony także zapraszam. Pozdrowionka! Odpowiedz Link Zgłoś
debett Re: Toruń zaprasza na meczyk. 04.10.01, 03:33 Coś mi się wydaje, że na stadionie będę musiał się pojawić z 3 godziny przed meczem. Mecz z pewnością będzie bardzo ciekawy, ale myślę, że Apator go wygra 50:40. Hej kibice z Wrocławia - przyjedźcie do Torunia na pewno, razem stworzymy świetną atmosferę! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś